Výměna manželek - Jade a Syriana - Pokoj Jadea

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Výměna manželek - Jade a Syriana - Pokoj Jadea

Příspěvekod Syriana Spinnel » 26 bře 2016 22:07

nenaděláš nic, taková prostě jsem, ale měla bych na tom zapracovat. +Pokývá vážně hlavou a pak se rozesměje+ ne, to vážně asi ne, víš jak moc tě Gabriel nemá rád, takže tvá přítomnost aby asi nebyla zrovna vítaná +dopije si víno a kdzž jsou venku tak si zapálí, a s cigaretou v koutku mu pohled opětuje.+ No nekoukej na mě, njsem ten typ člověka co má naplánovanou každou minutu svýho dne... +protočí oči a horečně přemýšlí co včil.+ nemáš mě už dneska po krk? +jako klidně by umu dala na zbytek dne volno :P, kdyby si to moc přál.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jade » 26 bře 2016 23:49

já s tím ani nic dělat nehodlám. +uchechtne se, na převýchovu je deset dní moc málo :D, zhluboka si povzdychne, že přijde o takovou podívanou, a jeho výraz svědčí o tom, že tahle antipatie je zcela vzájemná+ A stojíš o společenskou odpověď nebo opravdovou odpověď? +zvedne pobaveně jeden koutek+ Můžeme jít do d'Orsay. +navrhne, to bývá u holek obvykle docela populární+
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 27 bře 2016 07:42

Víš sicetvrdím, že není nad upřimnost +ušklíbne se,+ ale v tvém případě dám možná na tu společenskou +prohrábne si vlasz a spraví je zas do culíku.+ Jasně! jak bych mohla žít, kdybych neviděla hvězdné nebe na Rhonou +zahýbe na něj obočím.+ Takže, řekni, stojí tě tohle společenské chování moc sil, nebo to bereš jako zpestření tvého jinak velmi pracovně +naznačí uvozovky+ nabitého programu? +zajímá ji to, protože strávit celý den, aniž by někoho seřval, zlikvidoval apod. může být pro někoho velmi frustrující+.
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jade » 27 bře 2016 22:15

+s úšklebkem si potáhne z cigarety+ já dovedu bejt dostatečně... +přimhouří oči+ ... okouzlující. Jen z toho pak obvykle něco mám. +zvedne koutek ještě o něco víc+ Chtěla bys radši vidět představení v Moulin Rouge? +zvedne obočí pobaveně+ Nebo závody motokár v Bercy? +přimhouří tázavě oči+ Někdy přežiju i celej den, aniž bych někoho sejmul. +svěří jí to ohromný tajemství+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 28 bře 2016 09:08

Ach jaká škoda, že z tohoto nejspíš nic kromě dobrého pocitu a hezky stráveného dne mít nebudeš +přitočí se k němu bokem, jen na šířku dlaně od jeho těla.+ Závod motokár... +zatváří se zas tak nadšeně, že z toho Jadea musí zabolet zuby.+ A projedem se? +zvedne obočí+ To by bylo supr! +Pak se zasměje.+ To se mi snad ani nechce věřit, ale víš co? +Nakloní hlavu k němu jako by mu chtěla říct tajemství.+ Já to nikomu neřeknu +zašeptá a vyzubí se.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jade » 28 bře 2016 18:28

Skandální. +zavrtí hlavou pobaveně+ A myslím... +nakloní se k ní blíž, tak na vzdálenost pětikoruny+ že jsem ti už vysvětlil, že nemáš provokovat, když s tím pak nechceš nic dělat. +protáhne s přivřenýma očima+ jistě. +zatváří se, jako by ho vážně zabolely :D+ To bys měla, taky bych si tebou moh vylepšit statistiku. +nakloní hlavu na stranu. Chytne ji za zápěstí a přemístí je ke stadionu v Bercy+ Každou středu je sem navezou. +poznamená, když prochází vchodem; a taky že jo, motokáry už jsou na oválu nachystaný, a pár lidí je projíždí na zkušebním kole+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 28 bře 2016 19:49

Naprosto +zkousne si ret, jak tak na něj kouká.+ Myslím, že už ses možná jednou zmínil +přikývne, ve tváři pořád to pobavení a v očích jí jiskří, trocha flirtu přece ještě nikoho nezabila, i když v kombinaci s Jadem... kdo ví :D+ Ha! +protočí oči+. Seš si nějak jistej frájo +bere tu výzvu smrtelně vážně. A než je přemístí drcne do něj zadkem.+ Nemůžu se dočkat toho tvého výrazu, až ti budu mávat z cílové čáry +vyplázne na něj jazyk.+ Co to takhle okořenit malou sázkou? +navrhne mu, jo, je taky hráč a výzvy prostě miluje.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jade » 28 bře 2016 22:58

Tak by sis to měla zapamatovat, nebo dostaneš na zadek. +blýskne mu v očích pobaveně+ I když mám takovej pocit, že by to nemělo moc velkej výchovnej efekt. +poznamená spíš pro sebe, jí by se to nejspíš líbilo :D+ Tak to tě budu muset zklamat. +zvedne koutek v úšklebku+ Nebudu se s tebou sázet, viděl jsem tě řídit. +pokrčí rameny klidně+ myslíš že jsem až tak ješitnej? +uchechtne se pobaveně+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 29 bře 2016 08:12

+Jen se tak tiše pochechtává.+ To má být slib, nebo výhružka? +zvedne obočí v otázce.+ I když přiznávám,. že je se mnou občas těžký pořízení. +Povzdechne si teatrálně.+ Hej! bojíš se? +jo, jednoznačně to znělo jako výzva.+ Myslím. že jsi ješitnej až na půdu a překvapuje mě, že se necháš odradit tím, žes viděl malou obyčejnou holku řídit motorku +Přijdou až do stájí, kde jsou spousty motokár a Syr téměř vibruje kůže vzrušením, jak už se nemůže dočkat.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jade » 30 bře 2016 22:50

výhružky přece nemáš ráda, nebo ne, +zvedne obočí úplně zrcadlově, a roztáhne rty v úšklebku+ Občas? +ano, opravdu dokáže zvednout obočí ještě o něco víc+ Docela určitě nejsem tak ješitnej, abych se nechal vyprovokovat něčím tak naprosto průhledným. +ujistí ji pobaveně, a když dojdou do stájí, zajde za provozovatelem a strčí mu pár bankovek půjčovnýho. Vyfasuje za to dvě helmy; jednu hodí Syr, a jednu si nasadí sám, obhlídne si motokáry, a prostě si vybere jednu, ke který ho srdce táhne :D+
...with love.
Jade
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette