Hotel - Recepce

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Hotel - Recepce

Příspěvekod Jess » 27 dub 2014 20:20

+přemýšlí, jestli by se vysmekla, kdyby ji za tu ruku chytnul, ale když už to teda rozváží a odhodlá se, zastaví u bufetu+ To vypadá dobře. +přikývne, a posadí se ke stolu s ní, objedná si u servírky kafe a snídani, a přitom ke zjitření vlastních smyslů zjistí, že se mu kolena dotýkají těch jejích pod stolem, a ne že by toho občas nezneužil a neotřel s eo ni trochu+
Jess

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 dub 2014 21:07

+taky si objedná druhou snídani ona nikdy nepohrdne. Pak si natáhne nohy pod stolem tak aby je měla opreny o ty jeho. Udělá to spíš instinktivně + Tak co máš dneska v plánu? +zeptá se ho aby nebylo ticho+ Setkas se konečně s tím tajemným neznámým za kterým jsi přijel?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jess » 27 dub 2014 21:36

+trochu se to v něm zamele z toho doteku, ale tváří se furt normálně, i když mu dělá potíže soustředit se na něco jinýho než na plochu, kterou se dotýkají+ Nemám plán, uvidím, co se semele. +usměje se+ Asi tomu nechám ještě chvilku klid, a porozhlídnu se okolo. Obhlídnout krásy Irska a tak. +uculí se trochu+
Jess

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 dub 2014 21:57

Tak jo. +přikývne a poděkuje servírce, co jim donese snídani, vezme si vidličku a chvíli se v tom rýpe, až na něj koukne+ Víš... to co se stalo včera... +začne pomalu a rozvláčně+ No tak to bylo... no bylo to moc fajn. +dokončí to a trochu se usměje+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jess » 27 dub 2014 22:06

+trhá vidličkou svý palačinky na kousky a pak je tak nějak nepřítomně žvejká, ale kouká spíš na ni než do talíře, jako by na ní pořád něco studoval+ No? +zvedne k ní obličej, a stiskne vidličku pevnějc, jak napůl čeká, že mu řekne, že to byla blbost, ne že by se mu to stalo poprvé+ Jo. Jo, to bylo. +souhlasí, když se vyjádří, a usměje se na ni, a z nějakýho náhlýho popudu natáhne prsty a pohladí jima hřbet její dlaně+
Jess

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 dub 2014 22:17

+usměje se na něj, když s ní souhlasí a na chvíli s ním proplete prsty ruky, než se zas pustí do svejch lívanců, který si ještě trochu polije sirupem, protože je ho na nich jen asi půl litru+ A který krásy Irska chceš poznat jako první? +zeptá se ho s úsměvem a olízne vidličku od sirupu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jess » 27 dub 2014 22:26

+pohladí ji palcem po kloubech, a nějak nemůže odtrhnout pohled od jejich spojenejch rukou, ale pak zas honem stočí pohled na svý palačinky+ No, některý už jsem poznal, tak mě napadlo, že bych je třeba moh prozkoumat hloubějc. +pousměje se+ CO bys mi doporučila ty? +uculí se trochu+
Jess

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 dub 2014 22:38

No, je tů úžasná katedrála svatýho Ptarika. Nebo muzeum. Taky Zoo a galerie, kde maj spoustu zajímavejch obrazů. +snaží se rychle přemejšlet+ A úžasná příroda. A taky spousta božích hospod, který nikdy nezavírají. +zazubí se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jess » 27 dub 2014 22:46

To zní dobře. +uculí se+ Asi budu potřebovat mapu. Nebo... nemáš taky někdy v práci volno? +nadhodí jen tak jakože nic+ Třeba bys mi mohla něco ukázat. Kdybys chtěla. +zvedne k ní oči, a prohlíží si ji, co ona na to, připravnej prohlásit to za vtip, kdyby to vypadalo, že se jí to nezdá+
Jess

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 dub 2014 22:51

+pousměje se, docela potěšená, že to chce od ní ukázat+ No já mám často v práci volno. Třeba dneska mám v práci volno. +řekne jen tak mimochodem+ A co bys chtěl vidět? +zeptá se ho, a doufá, že nevypadá moc dychtivě+ Mohli bysme jít do zoo, ale klidně pudem někam jinam.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette