Výměna manželek - Jade a Syriana - Pokoj Jadea

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Výměna manželek - Jade a Syriana - Pokoj Jadea

Příspěvekod Syriana Spinnel » 27 úno 2016 23:53

+Si s tím vším vleze do postele, rozloží si to tam kolem sebe, nalije si skleničku a usazená na turka se snaží začíst, ale chvilku jí to trvá, než vstřebá ten pocit z Jadeova těla na svém a prostě toho všeho. Nicméně za nějakých pár hodin má udělaný slušný kus výpisků, různých myšlenkových map a hlavně dost podstatný věci co zjistila o získání magie. I když v životě neslyšela o katagariánech, musí to vyzjistit víc do hloubky. Ale kde vzít informace a nekrást, aniž by musela za tam tím oným vedle. Když ji konečně vyruší mohutné zavrčení žaludku, dožadující se papaně, zjistí, že je už venku tma.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jade » 28 úno 2016 00:20

+když už na to skoro nevidí, promne si oči a prokřupe si krk, natáhne si koženou bundu, do koutku zavěsí cigáro, a vyrazí z pokoje, sehnat si něco na večeři. Dojde ke schodům, pak se zarazí, zamyšleně nakrčí nos, otočí se na patě, a vrátí se k pokoji, kde zatím Syr squatuje+ Jdu na večeři. +oznámí, když otevře dveře, a přelítne pohledem tu výzkumnou stanici, načež tázavě zvedne obočí, jako jestli jde taky, nebo ne+ O dva bloky dál je docela slušnej podnik. +poznamená+
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 28 úno 2016 00:48

+pan žaludek nepřestává a protože už tam nemá žádnou čokoládu, rozhodne se s tím něco dělat. Zrovna si oblíká bundu, když se dveře otevřou. No panejo,je celkem fest překvapená. Do kapsy si nacpe peníze a nezapomene se ozbrojit. S ním už nikdy.+ Jdu. +usoudí že jednoslabičná odpověď stačí, protože prázdné břicho mluví za ni.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jade » 28 úno 2016 01:02

+dívá se, jak si bere zbraň, a v duchu to ocení, on má pochopitelně tu svou v kapse, na ruce stříbrnej prsten, a s sebou tak jednu dvě dýky, klasická relaxační výbavička+ Fajn. +poznamená, očividně jejich klíčový slovo. do restaurace je to jen pár minut cesty, a jemu absolutně nevadí absolvovat ji mlčky. Je to taková menší irská hospůdka, malá, zapadlá, ale útulná. Jade jim vybere stůl docela vzadu, a posadí se zády ke zdi, aby viděla na dveře, asi zvyk, načež zmizí za jídelákem+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 28 úno 2016 08:09

+Vypadají jak Bonie a Clyde v těch svých kožených bundál s neurčitýma vybouleninama. Už mu chtěla říct no nekecej, jak kdybych to tady neznala, ale jen protočí očima. V hospůdce si sedne uplně v klidu do boxu, po jeho levé ruce, ještě není tak poznamenaná tou jejich paranoiou, takže se možná i v klidu nají+ Ahoj Seamusi +usměje se na obsluhu, jídelní lístek ani nemusí studovat jak někdo.+ Guinness a kotletky na medu s opečenýma. +Zubí se s c cigaretou v koutku čeká co si objedná Jade.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jade » 28 úno 2016 23:33

+zatímco si objednává ona, ze zvyku proskenuje očima místnost, případný únikový východy, a skvadru zákazníků, což jsou většinou místní chlápci, pár dědoušků a jeden dva páry na večeři. Pak si objedná taky, jehněčí se špenátem a brambory, a pintu guinesse. Odloží lístek, zapálí si cigáro, a vyfoukne sloupeček dýmu+ Takže... myslím že máme akorát tak chvilku prodiskutovat, co mi nabídneš za možnost studovat moje knihy. +poznamená úplně stejným tónem, jakým se předtím na totéž ptal pana Mahoneyho. Pár vteřin se na ni vyčkávavě dívá, a pak mu oči pobaveně blýsknou, pač si z ní utahuje, a docela ho to baví+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 29 úno 2016 08:52

+špenát a brambory, vážně? Na jazyku ji pálí pěkně peprná poznámka o tom, že i když Pepek námořník byl frajer, mu to nepomůže stát se batmanem... ale radši by si ukousla ruku, než s ním začala mluvit. Tak jen upije svého piva a přes obláček namodralého dýmu na něj upře oči. Nemůže uvěřit tomu, že mění pravidla v průběhy hry. Přimhouří víčka.+ Trhni si, pro mě za mě si ty knihy zamkni třeba do trezoru. Co jsem hledala jsem už našla. +uculí se výtězoslavně a Jade může jenom hádat jestli blafuje nebo ne.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jade » 29 úno 2016 11:22

+náhodou, špenát se k jehněčímu hodí! :D zkrátka se baví tím, že ji popichuje, už proto, že většinou vyletí jak čertík z krabičky+ Good for you. +zvedne koutek v úšklebku, s klidem, kterej je spíš znepokojivej; buďto ví, že v těch konkrétních knihách nemohla najít nic důležitýho, a nebo je mu to fuk+ Nepochybně to spolu souvisí, tvoje ztráta magie, a paměti. +poznamená jen tak konverzačně, jako by se bavili o počasí, a ne o něčem co se jí tak niterně dotýká+ Otázka je, jestli tvůj mozek blokuje trauma ve vzpomínkách a zároveň s ním podvědomě magii, jako spouštěč... +poklepe si prstem zamyšleně na spodní ret+ nebo naopak nedostatek vyčerpaný magie zabraňuje tvojí mysli dosáhnout vzpomínek. +pokrčí rameny a potáhne si trochu hřebíčkovýho dýmu+ existujou způsoby, jak diagnostikovat magický jádro, a od toho se pak odpíchnout... kdysi jsem měl klienta, kterej si přál trochu naboostit svoje prachbídný magický schopnosti. +protáhne tónem, kterej naznačuje, co si o tom zhruba myslí+ a nebo na to můžeš jít přes hlavu, přes pokročilý techniky nitrobrany. +poklepe si na spánek, ani se neobtěžuje jí to nabízet, něco takovýho by vyžadovalo spolupráci, a nepochybuje, že to hlavy by ho nepustila+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 29 úno 2016 11:48

+Já vím, ale představa jak drsňák jako Jade si libuje v zelenině jako je špenát, příště by si mohl dát třeba brokolici! :) +Dělá, jako by poslouchala rádio, než jeho dobrovolný dlouhatánský monolog. Páni, měla si to natočit na kameru, aby měla památku. A i když ji pekelně štve, jak o tom mluví uplně bez jakýchkoliv skrupulí, že by ji to třeba mohlo srat, jen jí ztvrdne čelist a dál si užívá svoje kotletky na medu, protože jsou naprosto dokonalé a na jazyku se rozplývají jako božská mana. Nicméně ho poslouchá velmi pozorně.+ Co že tě ta najednou bere moje hlava? +neodpustí si otázku.+ Dlouho neměls pokusného králíka nebo co? +Odloží bokem prázdný talíř a když ho Seamus přijde odnést objedná si ještě flambovanou hrušku. Ale aby neřekl....+ Našla jsem moc zajímavou poznámku o katagariánské magii. Jak jistě víš, Katagariáni jsou něco jako... +svraští obočí, jestli to správně pochopila a zapamatovala.+ Něco jako zvěromágové... no a v jedné té pasáži se psalo... +upije piva+, že katagariánská magie lze darovat. +Zkousne si ret, jak se do toho pro změnu pohroužila ona.+ Samozřejmě je v tom spousta háčků... jako například, že může být předána jen když katagarián umírá a předává ji dobrovolně, z dobroty srdce, ale spolu s tím předává i své zvíře... Pokud ve mě... +zamračí se,+ pokud ve mě zbyla aspoň nějaká kapka, jak by to spolu reagovalo? +zavrtí hlavou, je to spousta nezodpovězených otazníků+. No a pak taky takový malý detail, že posledních dvě stě let o nich nikdo neslyšel. +Pak se odmlčí a v klidu si sní dezert.+ A na to zapomeň. +Jako by mu odpověděla na nevyřčenou otázku.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jade » 29 úno 2016 12:23

+vzkazuje že si svoji maskulinitu nemusí dokazovat polykáním půlkilovejch stejků vcelku :D tuhle jsem koukala že Jared Leto je vegan dokonce :D+
+nijak ho netrápí, že nereaguje, aspoň ho nikdo nepřerušuje, což je docela příjemná změna. Dokouří, a pustí se do jídla+ Možná nemám rád nedokončený záležitosti. +nakloní hlavu na stranu, nebo možná prostě rád rozbíjí věci, aby zjistil, jak fungujou :D+ Zajímá mě magie. +pokrčí rameny+ Se vším všudy, její individualita, projevy, nedostatky, spojení s lidskou myslí... +a překvapivě to zní docela upřímně, i ve výrazu se mu odrazí určitá fascinace. a i když to už nedodá, jeho přesvědčení, že nikdo nemá právo vzít někomu minulost, je dost pevný+ Hm. +svraští obočí a chvíli jenom mlčky žvýká+ vím o tom jen minimum. +přizná klidně+ není to cesta, kterou bych si vybral, ale to je tvoje věc. +odstrčí prázdnej talíř+ Už jsem tam byl, zpátky fakt nespěchám. +ujistí ji s úšklebkem+ Nefungovalo by to. +zavrtí hlavou+ Ale tvoje pizizubá kamarádka by mohla... +protáhne+ nemá dostatečnej výcvik, ale má v týhle oblasti vcelku potenciál. +ohrne ret, jelikož ho to dvakrát netěší :D+ Samozřejmě, její magie funguje jinak, víc instinktivně, některý postupy by se musely upravit, aby nezpůsobila trhliny v nosnejch oblastech, ale... +mluví si spíš pro sebe, než k ní, a v hlavě už mu šrotujou kolečka. Bezmyšlenkovitě si zapálí, pomáhá mu to usměrnit tok myšlenek, ale spíš je to takovej brainstorming+ No a... +zaostří na ni, a nehezky se zašklebí+ je tu vždycky terapie šokem. Pokud v tobě nějakej náznak magie zbyl, dostatečně velká vlna adrenalinu by mohla probrat alespoň nějakou defenzivní reakci. +protáhne pobaveně, například pokud by ji hodili z okna, existuje určitá šance, že jí pud sebezáchovy zabrání zabít se :D - což je ovšem otázka, vzhledem k tomu jak odevzdaně se staví k perspektivě vlastního konce+
...with love.
Jade
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette