+vzkazuje že si svoji maskulinitu nemusí dokazovat polykáním půlkilovejch stejků vcelku
tuhle jsem koukala že Jared Leto je vegan dokonce
+
+nijak ho netrápí, že nereaguje, aspoň ho nikdo nepřerušuje, což je docela příjemná změna. Dokouří, a pustí se do jídla+ Možná nemám rád nedokončený záležitosti. +nakloní hlavu na stranu, nebo možná prostě rád rozbíjí věci, aby zjistil, jak fungujou
+ Zajímá mě magie. +pokrčí rameny+ Se vším všudy, její individualita, projevy, nedostatky, spojení s lidskou myslí... +a překvapivě to zní docela upřímně, i ve výrazu se mu odrazí určitá fascinace. a i když to už nedodá, jeho přesvědčení, že nikdo nemá právo vzít někomu minulost, je dost pevný+ Hm. +svraští obočí a chvíli jenom mlčky žvýká+ vím o tom jen minimum. +přizná klidně+ není to cesta, kterou bych si vybral, ale to je tvoje věc. +odstrčí prázdnej talíř+ Už jsem tam byl, zpátky fakt nespěchám. +ujistí ji s úšklebkem+ Nefungovalo by to. +zavrtí hlavou+ Ale tvoje pizizubá kamarádka by mohla... +protáhne+ nemá dostatečnej výcvik, ale má v týhle oblasti vcelku potenciál. +ohrne ret, jelikož ho to dvakrát netěší
+ Samozřejmě, její magie funguje jinak, víc instinktivně, některý postupy by se musely upravit, aby nezpůsobila trhliny v nosnejch oblastech, ale... +mluví si spíš pro sebe, než k ní, a v hlavě už mu šrotujou kolečka. Bezmyšlenkovitě si zapálí, pomáhá mu to usměrnit tok myšlenek, ale spíš je to takovej brainstorming+ No a... +zaostří na ni, a nehezky se zašklebí+ je tu vždycky terapie šokem. Pokud v tobě nějakej náznak magie zbyl, dostatečně velká vlna adrenalinu by mohla probrat alespoň nějakou defenzivní reakci. +protáhne pobaveně, například pokud by ji hodili z okna, existuje určitá šance, že jí pud sebezáchovy zabrání zabít se
- což je ovšem otázka, vzhledem k tomu jak odevzdaně se staví k perspektivě vlastního konce+
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.