od Victoria » 29 led 2013 01:45
+vyskočí z křesla a poněkud se klepe vzteky+ Neopovažuj se vydírat mě skrz Byrona. +procedí skrz zuby+ Po dlouhý době mám zas v životě něco dobrýho, tak se neopovažuj mi to zničit, rozumíš? +sykne na něj+ Pro tvou informaci, ano ví to. Přes něj na mě nemůžeš a nedoporučovala bych ti to zkoušet. +položí hrnek zpátky na stůl+ Nicméně... +zaváhá na moment+ máme dohodu. A ne proto, že se mě pokoušíš vydírat. Jenom si myslím, že si ta holčička zaslouží víc než vyrůstat s tvojí nablblou ženou. +vezme si kabát z opěrky+ Uveď mě jako svoji svědkyni. Napiš si ke mně trvalý bydliště. Budeš mít v mým domě připravený pokoje pro sebe a to dítě. Před sociálkou budu tak sluníčková a zářivá, jak to jen půjde. Ale nemysli si, že to znamená, že jsme zase milovaní sourozenci. +koukne na něj studeně+ Nechci tě tam potkávat. Nechci s tebou mluvit. Mám novej život a tebe v něm už nechci. A Byrona z toho koukej vynechat. +oblíkne si kabát a zapne se až k krku+ Jenže ono to jde, Chrisi. Jediný, na čem záleží, je, jestli chceš nebo nechceš bejt můj bratr. A připadá mi, že ses vyjádřil docela jasně.
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.