Suterén - Vishous / Rhage / Butch

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Suterén - Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 10 úno 2016 23:56

+v těle má napjatý každý sval, stačil by ale jen jeden špatný pohyb a...ten špatný pohyb bohužel přišel, než ale stihla zareagovat, přes zbraň jí do ruky projel bolestivý elektrický výboj, který jí trhnul celým tělem a tím ztratila rovnováhu. Zároveň trhla rukou lehce do strany, ale bohužel zároveň zapříčinil, že stiskla spoušť. Neozvala se žádná hromová rána, protože coby správný psychopat stihla nasadit tlumič - aby nevzbudila počestné hosty :D Nicméně výboj jí ruku nevychýlil natolik, aby ho vystřelný projektil zcela minul. Místo toho ho lehce škrábnul po hraně čelisti a nakonec se zaryl do země+

+Becca se po zdi sesune na zem a nevěřícně zírá na svoji zbraň, ležící na zemi kus od ní, ruka i celé tělo ji brní a poheldem přejíždí z toho chlapa na Syr a zpátky+ Co to kurva bylo?! +ozve se a konečně se po té ráně probudí k činnosti i její mozek. Začne pečlivě prohlížet celou místnost, neuniknou jí notebooky i solidní hackarská základna, kterou si tam vyrobil. A na konec jí pohled padne na černou, olejovitou skrvrnu na koberci. Okamžitě jí to všechno zacvakne do sebe a znovu ji zalije vztek, až jí oči okamžitě zalije jantar+ Jo tak pán je naštvanej. No to jsme ale vážně zcela zahanbeny! +hlas jí skřípe jak kusy ledu+ Jedinej, kdo má právo tady být nasranej, je ona. +ukáže bradou na Syr a párkrát zatne ruku v pěst, aby se ujistila, že už začíná fungovat. Pak natáhne ruku a zbraň ležící opodál jí skočí do ruky.+ NE! +zarazí okamžitě jakýkoliv jeho pokus o pohyb+ Ani se nehni. Nedělám si prdel, to mi věř. Syr, pojď za mnou, prosím. +nedovolí si ho spustit z očí ani na zlomek vteřiny. To málo, co o něm ví jí prozradilo dost o tom, jak nebezpečný je a nehodlá ho znovu podcenit.+
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 11 úno 2016 00:11

S: No to si ze mě děláš... +jen vyjeveně civí na B, která se poskládala u zdi jak hadrová panenka. Všimne si, že Vishousovi začne téct krev z čelisti.+
V: +nevěřícně si sáhne na bradu a podívá se na prsty, které jsou zbarvené teplou červenou krví.+ Tys mě střelila?! +otočí se na holku na zemi a v jeho očích je... překvapení? kousek obdivu?+
S: Becs, jsi dobrá? +zeptá se, protože skrze širokou clonu zad na ni pomalu nevidí a opatrně krok po krok ho chce obejít.+ Pff +zatlačí mu do zad rukama+ byl bys tak laskavej a uhnul? +očividně s ním totiž nehnula ani o píď.+
V: +Přitiskne si k tváři zmuchlané triko aby to přestalo krvácet.+ Masáž je fajn, ale máš studené ruce. +Uhne o kousek a podívá se střídavě z jedné na druhou... tady slyší... tady nic... tady slyší... tady nic.+
S: Jak tak proplouvá kolem něj, myslí na to, že Rebecca vypadá fakt dožraně a že on je jí jaksi prapodivně fascinován. Vishousi?
V: +Dívá se na Becs a koutek úst má podivně zvednutej... je to snad úsměv+ Hm? +Ozve se nepřítomně a BÁC+
S: +využije toho a praští ho pěstí do druhé strany čelisti - do té zdravé. Dá do té rány celou svou váhu a naštvanost a všechno, co se jí za posledních pár dní - let stalo. Pak rychle uskočí k B.+ to máš za to, že mi lezeš do hlavy a jo, jsem fakt nasraná.
V: +Brada mu zabrní a pak se paprsky bolesti rozšíří do půlky hlavy, netrvá to dlouho ale přece jenom... Je z toho normálně vykolejenej, ze celý tý divný situace, až si sedne na postel.+ Co pro vás můžu udělat fůrie? +zacedí skrze bolavou čelist+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 11 úno 2016 00:35

Já? +ozve se udiveně+ Vůbec ne, to byla tvoje chyba. Kdybys spořádaně udělal, co jsem ti řekla, nikomu by se nic nestalo. +poučí ho nevzrušeně+ V pohodě, přežila jsem horší věci. +ujistí Syr a trochu se usměje, aby ji uklidnila. Pak se zadívá zase na V a přivře oči, když si všimne, jak na ni furt divně zírá.+ Co je? Vyrašila mi druhá hlava? Nebo bradavice na nose? +otáže se sarkasticky. Pak jí ovšem rty zvlní úsměv, až jsou vidět její drobné, ale ostré špičáky+ Perfektní rána, Syr. +pochválí ji s hrdostí v hlase+ Možná by ti mohl ukázat záznam. Má to tady prošpikovaný elektronikou. +mávne zbraní zlehka kolem. Pak se na ni podívá, jakoby ji překvapilo, že ji pořád drží. A jelikož se už rozhodla, že ho zatím - zatím! - nezastřelí, zajistí ji a zastrčí za pas+ Ach, tak konečně jsme dospěli k jakémusi konsenzu. +napřímí se, ale zůstane sedět na zemi a opírá se o zeď+ Za prvé se jí omluvíš +kývne zase bradou k Syr+ za to cos jí udělal. +jakmile si vzpomene v jakým stavu jí našla, znvou jí naplní vztek+ Přijde to normální jen tak někomu lízt do hlavy a libovolně mu mazat a blokovat vzpomínky, jo?! Vždyť by si kvůli tobě už nikdy nemohla zajít do koupelny, krucinál! +fakt jí to pořád hodně leží v žaludku+ Nemůžu uvěřit, že někdo vážně s takovou schopností může zacházet tak...nezodpovědně. +vyplivne to slovo, jakoby to byla nejhorší nadávka+ A další otázky budu pokládat já, ale až po tý omluvě...a slibu, že už to nikdy, zdůrazňuju NIKDY! neuděláš. +upře na něj inteznivní, vyčkávavý pohled+ Jestli jo, poznám to. +přidá ještě varování zdarma:D+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 11 úno 2016 08:16

V: +Neurčitě na její otázku pokrčí rameny a na zklidnění už jen mírně tepající bolesti se napije přímo z láhve vodky.+
S: To je fajn, chceš pomoct vstát? +Zeptá se a pak se zaculí na pochvalu.+ Díky, byl to naprosto skvělý pocit +mrkne na ni.+
V: Jasně, třeba bysme to mohli vyvěsit na youtube, abys mohla sklízet ohlasy +zavrčí ironicky.+
S: To by byla pecka +zubí se jak malá.+
V: +Jenom opět protočí oči+ tohle se mi snad jen zdá +poskládá svý rozložitý tělo na postle a pak zavrtí hlavou.+ Sorry, ale nemůžu sloužit. +Zapálí si cigaretu.+ Nemůžu se omlouvat za něco, co nemůžu ovlivnit a ty její myšlenky vyloženě řvou na hlas. Zrovna teď myslí na Gabriela a na to, jak mu okamžitě zavolá, po té, co odsud odejdete. +Celou dobu, co to říká, se dívá na Rebeccu, na Syr ani nemrkne.+ A teď že mě chci praštit znovu. Mohla bys prosím +otočí se k Syrianě+ ztlumit svoje vysílání?
S: +připadne si jak přistižená při činu a lehce zčervená.+ Ježiši přestaň, nebo to fakt udělám!
V: a k tvému dalšímu požadavku..... promiň, netušil jsem že to s tebou tak zamává. +ty jo, to zní fakt skoro upřimně+ Nicméně +upře na B tvrdej pohled+ slíbit ti to nemůžu, protože jsem vázaný jistými... pravidli. A ona je teď defacto civil.
S: Já ho praštím znovu. +prohlásí.+
I’m not strong enough to stay away
What can I do?
I would die without you
In your presence my heart knows no shame
I’m not to blame
Cause you bring my heart to it’s knees
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 11 úno 2016 10:31

Já ale nemluvila o myšlenkách. To je opravdu nezáviděníhodná schopnost, až by tě skoro politovala. Skoro. +ušklíbne se studeně+ Já mluvila o přímém lezení do hlavy, do snů a manipulováním vzpomínek a myšlenek. +probodne ho úplně stejně tvrdým pohledem+ Tohle snad ovládat dokážeš. A jestli ne, tak se to holt musíš víc snažit. Vždyť to je, jakobych si pořídila zbraň a když s ní někoho omylem zastřelila, omlouvala bych to tím, že jsem netušila, že se to může stát. +rozhodí rukama a konečně vstane ze země. Začne přecházet po pokoji, pořád ale v dostatečné vzdálenosti od něj. Při poslední větě se zarazí na místě a otočí se k němu+ Tvoje pravidla jsou mi srdečně ukradený. Tohle je moje území. +technicky vzato je stále správcem Districktu, že:D+ A nevím, na co jsi zvyklej tam od vás, ať je to kdekoliv, ale tady platí naše pravidla. +opětuje pohled jeho diamantových očí a musí uznat, že jsou vážně fascinující. On celý je takový. Potřese hlavou a zamračí se+ No jen si posluž. Cokoliv jí vymažeš nebo zablokuješ, dostanu zase zpátky. +znovu ho sjede nústupným pohledem+ Jo Syr, možná ještě bude příležitost. +cukne koutky+ Fajn, takže je čas na moje otázky. +odmlčí se a pak se mu zadívá přímo do očí+ Kde je chlap z pokoje číslo šest. Kdo to byl a co tu chtěl? +vybalí tuhle bombu a spočine významným pohledem na černé skvrně na koberci+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 11 úno 2016 12:35

Jo, to bych mohl, +ustoupí trochu+ fajn, takže kompromis, +koukne n B+ dávám ti své slovo, že pokud to nebude nzbytně nutné, tak do hlavy nepolezu. Ale musím tě prostě varovat, pokud to prostě budu muset udělat, tak to udělám, atˇse ti to líbí, nebo nelíbí. Taky bych mohl trvat na tom, aby si s tebou ohovořil Wrath, a veř mi o takový - komplikace nestojíme ani jden, protože to by se sem pak nahrnuli všichni další a já chci mít klid. Kdo vůbec jsi? +yeptá se o chvilce+ tady naši mdame už ynám, ale ty jsi novinka. Upírka, že? ale y nějaké jiné rasy, ty nejsi od Stvořitelky.
+pak se yadívá tak neurčitě na ten flek na zemi+ Pan K...Klosnik, byl masový vrah, psychopatický násilník, a nekutečně se vyžíval v mučení. Měl na svědomí několik... +pak se zarazí a podívá se jí do tváře.+ víc vám neřekenu, jen byste měli být rády, že už se royplynul, tak říkajíc. +ušklíbne se+

Syr: +přecházípo pokoji skor o stejně jako Becca a i když nerada, tak po nějaké době mu musí dát zapravdu, i když by si nejradši ukousla ruku.+ Fajn, možná dobře, že je po takové lidské sketě. Ale +otočí se na patě a ušklíbne se.+ Zničení pokoje ti naúčtujeme a tenhle koberec taky. Mimochodem, chtěla jsem tě hned vyrazit a i když mě fakt sereš, tak to neudělám. Radši tě mít na očích, než tě nechat courat po mým městě
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 11 úno 2016 13:09

+chvilku ho bezeslova propaluje pohledem, ale nakonec usoudí, že víc z něj asi fakt nedostane a tak krátce přikývne+ Fajn, beru tě za slovo. +ale je vidět, že mu rozhodně nijak zvlášť nevěří+ Takže vás je víc jo? +zvedne obočí+ A všichni vypadáte takhle...? +mávne lehce rukou jeho směrem+ To musí být hotová otrava testosteronem, když se sejdete v jedný místnosti. +rýpne si jen úplně maličko+ Takže fakt budu radši, když se vás tu nebude promenádovat víc. +dodá ještě a pak ztichne a zamračeně ho pozoruje+ Nevidím jediný důvod, proč bych ti o sobě měla něco vyprávět. "Cokoliv řeknete, může být a bude, použito proti vám." +odrecituje studeně, jak právnička v soudní síni:D+ Nicméně zastávám názor, že přenos informací by měl být dvousměrný....+obezřetně ho pozoruje a přemýšlí, co mu říct, aby ho to dostatečně uspokojilo:D+ Netuším, kdo je Stvořitelka, ale docela určitě vím, že "od ní nejsem". A ano, jsem upírka, ale zjevně úplně jiné rasy. +tak potvrdila mu, co sám zjistil a nevypadá, že by se chtěla podělit o něco dalšího:D+

Fajn, oplakávat ho nebudu. +ušklíbne se+ Nic, co tak strašně smrdí, nemůže být nic dobrýho. +konstatuje suše+ Ale otázka za milon dolarů...+jo, je trochu dramatická, z toho ji už parkrát někdo obvinil:D+ ...je tady těch sráčů víc? +pozorně ho sleduje, aby v jeho výrazu zachytila cokoliv, co by jí napovědělo+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 11 úno 2016 13:26

Syr: +s přimhouřenýma očima sleduje B, jak je tajemná jakk hrad v karpatech, ale naprosto to chápe. Je absolutně zbytečné, aby se o ní prozatím dozvěděl co nevíc.Čím víc trumfů zůstae schovaných v rukávu, tím líp pro ně. Při zmínce o testosteronu se na Beccy zahledí a začne se smát.+ Myslím, že si večer dám rande s Jackem D. +zubí se a opře se o stěnu za sebou a skříží kotníky a založí si ruce na hrudi.+

Vishous: +Tak o tomhle musí informovat Wratha co nejdřív, upíři co nejsou pod patronem Stvořitelky - jestli on to nebude ten průser, co cítil ve vzduchu. Pátravě jí studuje tvář, a jako by se sám se sebou hádal, kolik jí toho prozradit. Nakonec neurčitě přikývne hlavou a tím jí dá odpověď. + Zůstaň v klidu, nežeň se do války, která není tvoje. Neohrožuj i svůj druh. Omega by mohl chtít vyhladit i vás. Je to moje práce, tak mě nechte dělat to, co umím nelíp +chvilku jim dá prostor k fantaziji+ zabíjet ty zmetky. +Už už je chce vypoklonkovat, když mu oči zdiamantí celé a nepřítomně civí na Syr.+
"To, co bylo ztraceno se vrátí na sklonku dne, až jeden zemře a druhý se zrodí."
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 11 úno 2016 13:41

To vůbec není blbej nápad. +uculí se na Syr v rakci na to dostaveníčko s Jackem. Pak zase obrátí pozornost k V.+ Můj druh mě nezajímá. Celý život se snažím od své rasy odstřihnout. Ne v každý rodině jsou zcela zdravé vztahy. +na okamžik stiskne rty a oči jí potemní nepříliš veslými vzpomínkami. Hned je to ale pryč+ Starám se jen o své přátele. A pokud tenhle - Omega? +zvedne se zájmem obočí+ může začít ohrožovat moje lidi, tak se vsaď, že to bude i můj problém. +ujistí ho s chladným leskem v očích. Chvilku ho pozoruje a pak se otočí k Syr, protože usoudila, že je načase vypadnout. Když ale najednou znovu promluví, ale dost divným hlasem, otočí se zpátky a skoro zapomene překvapením zavřít pusu.+ Co-to-krucinál-bylo?! +koukne na Syr a její výraz se jí taky vůbec nelíbí+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 11 úno 2016 14:02

Jo, zdá se, že máme plán na večer +mrkne na ni a pak zkoprní a z tváře jí zmizí skoro všechna barva, takže doopravdy už vypadá jako mrtvola.+ Co to sakra bylo +alternuje Rebeccu a hned jí začne hlavou vířit tonádo myšlenek, co se vrátí, magie? vzpomínky? Je z toho uplně na větvi a musí si na to sednout, jinak hrozí, že tam sebou sekne.+

V: To dokážu pochopit, rodinu si holt člověk nevybírá +sám by o tom mohl vyprávět+ Nepleť se mi do cesty, mrňavko! mohla bys přijít k úhoně s tou svou hezkou tvářičkou. +jakmile se zase vrátí k sám sobě spatří naprosto vykolejené ženské obličeje.+ ach ne, už zase! +vyprskne+ ááá u Stvořitelkz,y přestaň myslet! +obéří se na Syr+ mám dojem jako by mi měla praskout hlava.

Syr: jo, tomu se říká Karma příteli. +ušklíbne se mu a pak se jí ho sželí a hodí po něm Alcasltzer.+ Beccy, myslím, že toho máme dost co probrat +zdvihne obočí jestli už jsou na odchodu.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje