Suterén - Vishous / Rhage / Butch

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Suterén - Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 08 dub 2016 22:27

+cítí na sobě jeho pohled, zatímco mu zašívá ránu; v jednu chvíli má pocit, jakoby snad zavrčel, ale to se jí určitě jen zdálo. Uvelebí se mu na klíně a trochu se usměje nad tím oslovením. Netuší, co znamená, ale líbí se jí, jak to zní.+ No jak říkám. Jsem fakt děsně blbá. +zavrtí hlavou+ Nezlobím. +pousměje se a pohladí ho po tváři+ A máš pravdu, taky bych vyváděla úplně stejně. +přizná i sama sobě ten holý fakt a když ji políbí, tiše vzdychne do jeho rtů a obejme ho kolem krku+ Hmm, já vím, že mám, ale jak to víš ty? +uculí se, když na chvíli polibek přeruší a zadívá se mu zkoumavě do očí.+
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 09 dub 2016 13:27

Tak už na to kašlem hm? +dá jí prst pod bradu a přitočí si ji, aby se mohl dívat do těch oček. Něžně jí palcem přejede po rtu a pak po té ráně na obličeji.+ Bavila ses dneska v noci? +je to taková ta otázka se skrytým smíchem v pozadí, asi tak jako se bavil on :D+ no... +tiskne si ji k sobě, takže určitě bude za chvilku taky pokrytá černým mazlavým humusem.+ Pozvala mě na panáka +zazubí se.+ A pak jsem byl nucen seznámit se s Andy +protočí oči, ale koutky rtů mu cukají.+ A slíbil jsem jí, že ji někdy hodím do školy na motorce +zasměje se, jak si vzpomene jak byla nadšená.+
I’m not strong enough to stay away
What can I do?
I would die without you
In your presence my heart knows no shame
I’m not to blame
Cause you bring my heart to it’s knees
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 09 dub 2016 15:13

Jo, kašlem. +přikývne a uculí se+ Hmm, vlastně jo, byla to sranda. +zablýskne jí v očích a rty jí zvlní pobavený úsměv+ A ty? +zeptá se a lehounce přejede bříšky prstů přes téměř černé podlitiny na jeho hrudi+ Cože? +zvedne pak překvapeně obočí a pak se smíchem zavrtí hlavou+ To snad není možný. Tak jste si pokecali, jo? +nakloní hlavu trochu na stranu a zatahá ho lehce za vlasy v zátylku, kterými se doteď jemně probírala.+ Na motorce...no tak to bude epický. +konstatuje, ale rozhodně není proti, uvědomuje si, že jí to ve škole rozhodně dost vylepší skóre. A ti kreténi ji pravděpodobně dají jednou provždy pokoj+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 09 dub 2016 15:29

Taky jsem se docela bavil +ušklíbne se, jak ho sem tam zabolí hrudník.+ Jasně a taky jsme si dali pizzu +přikývne smrtelně vážně a oči se mu zalesknou, jak ho zatahá.+ To si piš, zvlášť, když si přeje, abych se při tom tvářil co nejvražedněji +vyculí se.+ Mimochodem, mohl bych si od tebe napsat smsku? +Když mu půjčí mobil jen napíše: Vyhrála jsi Nalla, čekám na ortel V. a odešle to Payne.+ Díky. potřebuju sprchu kotě +jak to na něm začíná přisychat, je to jako druhá kůže a začíná to svědit. Zvedne se a postaví ji na zem.+ Dneska když jsi odešla, jsem mluvil s jedním z bratrů, a vypadá to, že brzy budu mít posilu +Sdělí jí, jak si najednou vzpomene a přitom se vyslíká, až je skoro nahý, má jenom boxerky, síla zvyku.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 09 dub 2016 16:13

No je to vidět. +cukne jí koutek+ Ježíši...určitě si mě zase McCormick zavolá na kobereček a bude chtít, abych mu "laskavě vysvětlila, co to mělo znamenat". +napodobí jeho pohoršený a šokovaný tón+ Můžu mu říct, že jsi její starší bratr, co právě vylezl z vězení? +koukne na něj úplně vážně a v očích jí zablýskne+ Ten jeho výraz bych totiž opravdu chtěla vidět. +ušklíbne se dost škodolibě+ Vyhrála? +zvedne obočí, jak vidí co psal a tázavě na něj koukne+ Učíš hazardu čtrnáctiletou holku? +culí se pobaveně+ To teda potřebuješ. +přikývne a schválně přehnaně začichá ve vzduchu+ Smrdíš jak týden stará mrtvola. +konstatuje mile, ale pak nakrčí nos a koukne na sebe+ I když to já už vlastně taky...+povzdechne si odevzdaně, pak se ale zarazí a překvapeně se na něj zadívá+ Vážně? No...to je dobře. Neměl bys na to být sám...+ale není si úplně jistá, jestli z toho má tak úplně radost. Pořád má pocit, že možná ohledně její účasti na tomhle všem, nebudou ostatní stejného názoru, jako V.+ A kdy dorazí? +zajímá se neutrálním hlasem, zatímco si odepíná podpažní pouzdro+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 09 dub 2016 16:22

+potichu se musí pochechtává tomu, jak napodobuje nejspíš pana ředitele.+ Leellan, klidně, a taky mu můžeš říct, že jsem seděl za vraždu ředitele, co mě prudil na intru +zubí se, docela si to užívá.+ hej, trochu soukromí hergot +tváří se na oko pohoršeně.+ Ale, tvrdila něco, čemu jsem nevěřil. +Pokrčí rameny.+ No ty jsi tak milá, že to by si jeden měl napsat do deníčku, ale taky nejsi zrovna nejčistší víš? +přejede prsty po těch krvavých flecích na jejím triku.+ Hmmm zatím je to v jednání, Wrath se ještě rozhoduje, takže nevím, jak dlouho to bude trvat a který sem vůbec přijde +zamračí se, páč toho dohromady neví moc, skoro nic.+ Ale já na to přece nejsem sám +přitáhne si ji k sobě.+ Teda jestli tě to nepřestalo bavit? +zakončí to otázkou a vleze do koupelny, kde pustí vodu.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 09 dub 2016 16:56

Bezva, doufám, že bude mít aspoň týden noční můry. A všichni ostatní taky. +je to malá, pomstychtivá bestie:D+ Houby soukromí. Můj mobil, moje právo. +odbyde ho lehce a uculí se+ Vážně? A měla pravdu, jo? Hmm...+úplně je vidět, jak přemýšlí, o co mohlo jít+ To asi ne, ale aspoň to tak děsně nesmrdí. +odporuje mu vesele, ale pak si triko přetáhne přes hlavu a pustí ho na zem. Poslouchá ho a přece jen se trochu uvolní a tuhle startost prostě zatím pustí z hlavy.+ Máš pravdu, nejsi. +souhlasí a jak si ji tak přitáhne k sobě, vyjede mu dlaněmi po bocích vzhůru; nedokáže si pomoct, když má to úžasný tělo nadosah a vtiskne lehký polibek na podlitinu na jeho hrudi+ To rozhodně nepřestalo. +ujistí ho se zábleskem v očích a následuje ho do koupelny, kde se postaví do dveří a opře se futra a jak tak na světle konečně vidí všechna zranění, který v noci utržil, napadne ji, že vlastně bude ráda, když mu pošlou posilu.+ Vypadáš hrozně...+konstatuje tiše, jak klouže pohledem po jeho těle+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 09 dub 2016 17:30

Doufám, že to nebohé dítě nepodrobíš křížovému výslechu jen co přijde odpoledne ze škole +povzdechne si starostlivě.+ Fajn, takže ty sráče rozjebem na kaši +mrkne na ni a zkopne boxerky než vleze pod proud vody a otočí se k ní spíš bokem, než zádama. Bude mu to asi chvilku trvat, než se to odnaučí. Po jejích slovech se z hluboka a od plic začne smát.+ Leellan, ty jsi prostě lichotka sama +směje se, až ho bolí hrudník, asi nějaké zlomené žebro. Umyje si vlasy, zakloní hlavu a se zavřenýma očima si užije tu chvíli kdy ho voda dokonale očistí. V hlavě mu duní, jak by ji nejradši k sobě stáhnul.+ Takže, líbí se ti co vidíš? +Sklouzne dlaněmi přes boky a vezme se do dlaně, přičemž se na ni přes rameno dívá.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 09 dub 2016 18:18

Tak nebohé dítě...mám takový dojem, že si tě úplně omotala kolem prstu. +ušklíbne se na něj pobaveně+ Souhlasím. Být jimi, už by si měli psát epitaf. +zablýskne jí v očích a pak už jen sleduje, jak vstoupí pod proud vody a má co dělat, aby zůstala stát na místě. Přejíždí pohledem po jeho těle a ví naprosto jistě, že ten pohled nikdy nezevšední.+ Já vím. +uculí se a nakloní hlavu mírně na stranu a sleduje každý jeho pohyb, zavlnění svalů; když se pak uchopí do dlaně a zadívá se na ni těma svýma neskutečnýma očima, přivře oči a dlouze, pomalu vydechne, aniž by si byla vědoma, že zadržovala dech. Vzhlédne k němu, oči planoucí zlatem a na rtech vysloveně hříšný úsměv+ Nemáš ani tušení...+vydechne sevřeným hlasem a přistoupí blíž, až cítí horkost sálající z jeho těla i horké vody+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 09 dub 2016 18:37

Možná... trochu... +přizná bez mučení s úšklebkem. Pod kapkami vody je jeho kůže citlivá na každý dotek a ze rtů mu splyne tichý povzdech.+ ty tvoje oči... +prohodí zhrublým hlasem.+ Tak proč pořád stojíš tak hrozně daleko kotě? +Chmatne po ní a otočí se k ní čelem. B může vidět, jak se na ni těší. Pustí své mužství a škubnutím z ní strhne tričko.+ Nebo mám pokračovat? +chce to nechat na upírce. Nechce ji zas prachsprostě využít k ukojení své potřeby, jak volá ten svázaný v něm. A v tu chvíli se rozhodne, že než dneska usne, poví jí to. Měla by to vědět, dokud to ještě není nijak moc vážné.. teda aspoň z její strany.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje