Suterén - Vishous / Rhage / Butch

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Suterén - Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 10 dub 2016 19:47

Rozhodně měl. +přikývne vážně, ale v očích jí doutnají jiskřičky smíchu; když ale najednou tak zvážní, úsměv pohasne a zkoumavě se na něj zadívá a to jak se tváří se jí ani trochu nelíbí.+ Jo, vím....+přikývne jen, jasně že si toho všimla. Jeho poslední věta jí uvízne v hlavně, jako zrnko písku ve stroji a všechno se zasekne. Několik vteřin na něj konsternovaně zírá a pak trochu zatřese hlavou, jakoby to chtěla smazat+ Jak to sakra myslíš, že ses svázal? +zeptá se úplně potichu, upřeně se mu dívajíc do očí; hlavou jí bleskne vzpomínka na Syr a oči se jí rozšíří pochopením a vzápětí se jí zúží - vzteky.+ Ty-sis-mě-označkoval?! +odsekává jednotlivá slova od sebe a má pocit, že se asi zadusí. Trochu pochopí, jak se asi cítila Syr, ale tohle je úplně jiné. Ona zná Gabriela léta a on zná ji. Ale tohle...+ Co...jak...kdy...Ježíšikriste. +je úplně a dokonale v šoku, zmatená, naštvaná a spoustu dalších pocitů, které ještě nedokáže identifikovat. Jak tam tak před ní klečí, cítí se najednou zatlačená do kouta, bez možnosti úniku, v pasti. Svázaná... Vstane z křesla a donutí ho tak ustoupit, potřebuje prostor. Zůstane stát na druhé straně místnosti, jakoby jen vzdálenost mezi nimi, mohla tu skutečnost změnit.+ Vždyť mě vůbec neznáš...+ze všech věcí, které se jí draly na jazyk jí tahle přijde jako ta úplně nejpitomější, aby ji řekla nahlas, ale nedokáže jasně přemýšlet a má pocit, že nemá daleko k záchvatu paniky, jako v mešitě v Masyafu. Zhluboka se nadechne, aby se trochu dostala pod kontrolu, nijak zvlášť se jí to ale nedaří.+
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 10 dub 2016 20:00

+Nechá ta slova doznít a netrvá to teda moc dlouho, skoro by mohl odpočítávat vteřiny do výbuchu. Zatváří se přímo útrpně, jako by ho někdo natahoval na skřipec.+ No... +nestihne pokračovat už je tam další.+ Ne, ne vědomě sakra +sedí tam dole na zemi, přitáhne si kolena a položí přes ně ruce, určitě nemá význam, aby se k ní byť jen přibližoval.+ B.! +zvedne trochu hlas, aby ho sakra taky chvilku poslouchala.+ já si to do háje nevybral, ne vědomě... +zkouší jí to vysvětlit.+ Byl jsem z toho stejně na větvi jak jsi teď ty, ale +zatřepe hlavou, jak se mu to vůbec neříká lehce.+ Pro tebe, leellan se nic nemění, můžeš si dělat co chceš, s kým chceš... +tak jo, tohle fakt bolí víc, jak kdyby ho mlátili tisíce řetězy.+ Jsi stejně svobodná, jako jsi byla doteď +pokrčí rameny a má dojem, že tohle prostě Becca nepřijme, s čímž počítal, ale už to prostě nemohl dál snášet spát s ní, když.. sakra se do ní asi zabouchl, jak nějakej puberťák. Měl pocit, jako by ji zneužíval, neoprávněně se domáhal toho, co mu prostě nepatří.+ Promiň +sklopí hlavu, bože to je tak děsná situace, opře se dlaněmi o obličej a nejradši by hlavou rozbil zeď.+

_
I’m not strong enough to stay away
What can I do?
I would die without you
In your presence my heart knows no shame
I’m not to blame
Cause you bring my heart to it’s knees
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 10 dub 2016 20:20

No to já teda taky ne, viď?! +odsekne studeně, jak se brání že si to vědomě nevybral+ Nikdy by mě nenapadlo, že tohle může existovat i u upírů. +prohlásí nevěřícně a pořád tomu prostě nemůže, nechce uvěřit.+ Neříkej mi tak! +naježí se okamžitě; věděla, že to je určitě nějaké citově zabarvené oslovení, ale nevadilo jí to; až doteď.+ Ach, takže nemění?! Tak mi teda řekni, ta epizoda před mým bytem...nemá absolutně žádnou souvislost s touhle věcí, hmm? +ani to nechce znovu vyslovit a propálí ho planoucím pohledem+ Bože, říkala jsem si, že je to fakt trochu extrémní reakce, přesvědčila jsem sama sebe, že je to v pohodě a po tom, jak jsem potkala Omegu jsi byl prostě trochu mimo... Ale tohle by mě ani ve snu nenapadlo...+prohrábne si vlasy a jak ho tam vidí tak sedět, vzplane v ní vztek ještě větší, na něj, na sebe, že to na ni má nějaký účinek, na celou tuhle podělanou situaci. A tak udělá jedinou věc, která se jí osvědčila už mnohokrát a proč měnit zaběhnuté pořádky. Přemístí se na první místo, které ji napadne - do Guns - tak jak je, nahá a v hotelovým županu+
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 10 dub 2016 20:58

+Co jí má na tohle říct, tak jen svěsí ramena ještě víc, a pak se na ni zprudka podívá, v očích mu šlehne záblesk podobný nasrání, ale jestli tady má být právo někdo naštvanej, on to není. A tak to v sobě zadupe, a nechá na sebe házet ten sajrajt. Ustojí to, musí, nic jiného mu nezbývá. Nakonec o něj už tu jde jen v poslední řadě.+ Ne, nemá +odpoví okamžitě, protože tak by se prostě zachoval vždycky, když by šlo o někoho s kým dělá, ale pak si uvědomí+... ne tak docela sakra! +A než stihne cokoliv dalšího, zůstane tam sám, jen zírá na místo, kde ještě před chvílí seděla. Cítí na sobě její vůni, chuť jejich rtů...+ Kurvááá +zařve nasraně a mrští první věcí, co má po ruce - notebookem o stěnu. Tak tohle nešlo dobře... řekl by Rhage. Vstane a pak o tu zeď mrští svou hlavu, jak se snaží nepřemístit se okamžitě za ní. Ale jak by mohl, je ten zkurvenej bílej den. Vytáhne všechny láhve vodky co má, v ruce mobil, a po milionté smaže zpráva a vyjede z nabídky kontaktů. Vypije všechno co tam je, pomalu na ex a s divnou bolestí uvnitř se propije do bezvědomí.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Butch » 11 dub 2016 13:45

+Vyvolává Vishousovi celý den, aby se s ním podělil o čerstvé zprávy. No na večer už je z toho docela na nervy, když to V konečně zvedne.+
B: KDE CELEJ DEN VĚZÍŠ?!
V: mmmpfffh +vydá neidentifikovatelné vysvětlení, když zvedne ten zpropadený mobil.+
B: U svaté matky Marie +drtí v prstech plastový kryt mobilu.+ žiješ?
V: hmmmm +ozve se zas.+
B: +hněv se postupně přelije do strachu.+ Sakra Vishousi, co to tam vyvádíš, jsi zraněnej?
V: Butchi? +zjevně si konečně uvědomil, že s někým telefonuje.+
B: Jo brácho, jsem tu
V: už to ví.... +hlas ve sluchátku je jak hlas mrtvoly.+
B: +do hajzlu, tak to asi nešlo moc dobře.+ Poslouchej kámo, Wrath vydal další ze svých božích královských nařízení. Rhage a já jdem za tebou
V: tak jo... +vypadá to, že ho ani neslyšel+.
B: Rhage tam bude během pár hodin, já zítra odpoledne. +Stáhne čelo.+ Vydrž jo?
V: tak jo... +típne to+
B: +pohladí těžký zlatý křížek na krku prsty a roste v něm zdravá nenávist, vážně se do Evropy začíná těšit.+
Butch

Příspěvekod Vishous » 11 dub 2016 16:20

+Probere se z koma díky tomu telefonu. V hlavě mu hučí sršní roj a konečně z dálky k němu dopluje ta realita, Becca od něj odešla. Nepřijala to. Sakra nebylo se čemu divit. Rozlepí oči a je to hrozné... bože potřebuje aspoň tubu Alcaseltzeru. Zvedne hromsky těžké tělo a přejede si dlaní po tváři. Přijedou bratři. Zrovna v tuhle chvíli. Do pekla! to bude... Jen zaúpí a zaskřípe zubama.+ Do pekla! +Zvedne se,. že se půjde osprchovat, ale když dojde ke dveřím do koupelny zastaví se. Podívá se dovnitř a uvidí tam Beccyino roztrhané oblečení. Nikdy by to nikomu neřekl, ale bolí ho to. Třískne hlavou do dřevěných dveří, třeba to přejde. No nepřešlo, teď už ho bolí obojí.+ Kurva! +Vlítne tam, posbírá všechny Beccyiny věci, přidá k nim ty z pokoje - včetně dýky a vše to schová do truhly, kde skladuje zbraně. Zamkne to a je to, jako by zamykal něco v sobě. Pak si dá konečně tu sprchu. Rychlou, krátkou, ledovou, mučící. Vyleze ven, pustí na plné pecky Eminema a jeho výběrovku. U Beautiful se začne oblékat ale u Love the way you lie to fofrem vypne. Objedná si nějaké jídlo a čeká, kdy se dostaví Rhage. Škoda, že tu nemůže být jako první Butch.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Zaměstnanec » 12 dub 2016 08:17

Rhage píše:Jste poklad. +uculí se na ni a následuje ji ke schodům do suterénu a vysloveně si užívá, jak je z něj mimo.+ Jsem jenom váš...+zablýskne mu v očích a na zadek jí úplně bez rozpaků kouká celou cestu až ke dveřím pokoje; koukání ještě nikomu neublížilo, že jo:D+

+Je si naprosto vědomá, že ty neskutečně zelené oči se jí vpíjí do jistých partií a tak má co dělat, aby náhodou nezakopla. Dovede ho až ke dveřím Vishousova pokoje, za kterým je hrobový ticho.+ Takže tady, pane +podá mu náhradní kartu od pokoje.+ Ale možná byste měl radši zaklepat, +navrhne mu a pak stiskne čelist, protože to je přece jen jeho věc. Ale nerada by viděla tu hollywoodskou tvářičku rozbitou na kaši. Odněkud vytáhne čtvereček smetanové barvy - hotelová vizitka, na které je z druhé strany napsané její číslo.+ Hezký pobyt +zamává těmi hustými řasami a za hlasitého klapotu podpatků se vrátí na recepci.+
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Rhage » 12 dub 2016 12:20

+vezme si kartu a věnuje jí další oslnivý úsměv; je to jakoby se tmavá suterénní chodba rozzářila nějakým nadpozemským světlem+ Díky za radu. +mrkne na ni a když se bere vizitku, úplně náhodou lehce přejede přes její prsty. Vyprovodí ji chodbou pohledem a pak sklopí oči k vizitce; otočí ji a rty mu zvlní ďábelský úsměv. Zastrčí ji do kapsy a otočí se ke dveřím; už se chystá, že si prostě otevře sám, ale nakonec se v poslední chvíli zarazí. Vybaví si Butchovu poznámku o tom, že "není zrovna ve svý kůži" a rozhodne se držet té rady, kterou dostal a zaklepe.+ V? To jsem já. +zavolá a poslouchá, jestli zaslechne nějaký zvuk, který by mu potvrdil přítomnost nějakého života v tom jeho uzavřeném vesmíru. To naprosté ticho se mu vůbec nelíbí a poprvé i jeho bodnou obavy, že by to opravdu mohlo být dost zlé.+
The secret side of me,
I'll never let you see.
I keep it caged but i can't control it.
So stay away from me,
The beast is ugly.
I feel the rage and i just can't hold it.
Rhage

Příspěvekod Vishous » 12 dub 2016 12:28

+Leží na posteli, zírá do stropu a šlukování cigarety prokládá pitím. Protože všechnu GG už zlikvidoval, a nemá tady žádné doggeny, kteří by zásobu doplňovali, přesedlal na lagavulinku, a pak na gin, tequillu... Prázdné flašky se kolem něj hromadí a vyplňují to hromské ticho v místnosti. Přesně pozná ten okamžik, kdy se za dveřma jeho bytu začně odehrávat kroužící etuda.+ Pojď dál Hollywoode +vyzve ho ještě dřív, než se stihne ozvat. Ale že by vyskočil a šel bratra přivítat se zrovna moc říct nedá. Vlastně tam zůstane ležet tak jak je a věnuje se dál té bohulibé činnosti. Totiž devastování se.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Re: Suterén - Vishous / Rhage / Butch

Příspěvekod Rhage » 12 dub 2016 13:33

+protáhne kartu zámkem a vejde dovnitř. Zavře za sebou a rozhlédne se kolem, odmítajíc vzít na vědomí to, co vidí. Přestože klimatizace a větrání je opravdu špičkové, to množství alkoholových výparů se kolem vznáší téměř hmatatelně. Pod tím vším cítí stále i slabý pach krve a sexu. Ježiši. Kdyby V. nevypadal jako mrtvola, kterou jen náhodou oživili, byla by to celkem dekadentní scéna; takhle to bylo jen smutné. A šílené.+ Do háje, Vishousi...+zadívá se na něj a naprosto neví, co říct. Jeho představa o "bude to zlý" se ani zdaleka nepřiblížila skutečnosti.+ Jak dlouho se už pokoušíš nahradit si krev alkoholem? +zadívá se na něj a ty jeho vyhaslé oči ho asi budou strašit ve snech.+
The secret side of me,
I'll never let you see.
I keep it caged but i can't control it.
So stay away from me,
The beast is ugly.
I feel the rage and i just can't hold it.
Rhage

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje