Pokoj č. 9

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj č. 9

Příspěvekod Charlie Weasley » 26 bře 2018 21:49

*ztlumí hudbu, protože se mu zdalo, ze nekdo klepe. Ne, tak podle toho buseni nezdalo. S flaskou v ruce dojde ke dverim a razne otevre. Oci se mu rozsiri a nekolikrat zamrka.*co ty tady delas? *tak trochu doufal ze se na nej dobyva Beccy a zklamani a nastvani v hlase je trochu znat.*
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Gabriel » 26 bře 2018 22:05

+chvilku si myslí, že mu dá pěstí rovnou ve dveřích a bohové jsou mu svědkem, že by mu pár ran uštědřil moc rád+ Přišel jsem se podívat, jak vypadá chlap po zmrtvýchvstání. Ježíše jsem nezažil. +ušklíbne se sarkasticky a v klidu kolem něj projde dovnitř+ Máš mejdan? +ohodnotí ty lahve na stole a hned si vezme skleničku a obslouží se+ Mimochodem, mám ti případně zabránit znovu zmizet. Nemáš to v plánu, že ne? +usadí se pohodlně do křesla a upře na něj ten svůj intenzivní alfa-vlk pohled+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Charlie Weasley » 26 bře 2018 22:26

*zamraci se tim svym zpusobem, az se mu zkrabati cely celo.* hele jestli se chces porvat, tak fajn, ver mi ze te klidne zrubu. *zalozi si ruce na prsou.* no jasne, jen pojd dal, *protoci oci* no to ne.... Beccs te poslala me hlidat? *loupne po nem pohledem, jako nevyptava se na rovinu ze jo* odkdy delas chuvu? *klidne mu ten jeho svetlometny pohled opetuje, pac je mu uplne u prdele*
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Gabriel » 27 bře 2018 16:37

Neříkej. +ušklíbne se a případný rubačky se taky neobává:D+ Ne. Beccs to nebyla. +celkem ho tahle úvaha zaujme a přemítá, co vlastně ví. A jak má ve zvyku, rozhodne se to otestovat říznutím do živýho:D+ poslala mě Syr. +uvede to na pravou míru a zvědavě sleduje, co se stane:D+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Charlie Weasley » 27 bře 2018 16:49

Becs ne...? +tohle teda vážně nechápe, protože nikdo jiný už nezbyl. Když pak ale řekne že Syr, tak po něm regulérně skočí a povalí ho z křesla. Flašky na stole, a stůl samotnej se přvrátí a udělají pěknej bordel v pokoji. Charlie se napřáhne že mu jednu vypálí.+ Ty, zrovna ty si ze mě dělej srandu. Jak můžeš? vždyť jsi ji miloval! +zuří mu do obličeje a zdá se že všechna ta frustrace se chce vybít ven.+
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Gabriel » 27 bře 2018 17:05

+nějakou takovou explozivní reakci čekal, takže je zatím celkem v klidu, jen se případě chystá, že uhne, protože o zlomenej nos zrovna teď nestojí:D+ Myslím to vážně. V tomhle bych si nedělal srandu. +zvážní a mluví klidně+ Pořád ji miluju. Nicméně si nejsem vůbec jistý, co poví ona tobě. +upře na něj významný pohled a je jasné, že myslí to jeho vypaření se+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Charlie Weasley » 27 bře 2018 17:10

+Klečí nad ním, ruku v pěst a celej se začíná třást z toho jak se musí ovládat.+ To je sakra nějakej blbej vtip nebo co? vždyť Syr není.... +odtáhne se od něj a sedne si ke stěně a prohrábne si vlasy a vousy.+ Vůbec to nechápu +konečně se na Gabriela podívá, no trochu jako ztracené štěně.+ Takže Syr +polkne+ ona není....? +je jasný co chtěl říct.+
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Gabriel » 27 bře 2018 17:28

+když ho pustí, zvedne se a opře se o zeď a když ho tak vidí, je mu ho najednou snad i trochu líto:D+ Ne chlape. Není. +zavrtí hlavou+ Ale chybělo fakt málo. +dodá, ale tohle není jeho příběh, přinejmenším větší část, takže vyprávění nechá Syr+ A hádej, kdo ji zachránil...? +koukne na něj významně. Sice si dobře vzpomíná, že u toho z velký části pomáhal i Jade, ale zatím to není potřeba komplikovat:D+ A proč sis vůbec ty myslel, že je mrtvá? +dojde mu najednou a zvědavě se na něj zadívá+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Charlie Weasley » 27 bře 2018 17:55

no tak to je.... bože to mě poser, a já ji celou tu dobu hledal.... +zavrtí hlavou, uplně zbytečně a pak se zase na něj zadívá.+ Jak... Kde? +Najde nějakej chlast ještě, který se nerozflákal.+ no, já jsem si nejdřív myslel, že utekla, od toho všeho. Sám víš jakej to byl zmatek a nikdo nikdy nevěděl co se jí honí v té palici, to bylo pořád ty, Viktor, ty a pořád dokola, vůbec bych se nedivil,kdyby od toho všeho zdrhla. Jenže pak mi došlo, že od prcků by nikdy nezdrhla. +Zadívá se na něj+. Tak jsem se vydal ji hledat +pokrčí rameny+. Hele zpětně vážně vím, že to byl fakt blbej nápad +ale to neomlouvá že se prakticky ztratil na několik let.+ No a pak jsem na jednom z ostrovů v tichomoří našel rodinu, která mi tvrdila že tam několik měsíců žila, dokonce a to bys nepochopil ani ty, mi ukázali fotku a vážně ta ženská vypadala jak Syr... někde ji tu mám +ukáže k batohu.+ No jenže pak ta ženská umřela, prý. +dlouze do sebe vyklopí obsah flašky a zas se na něj zadívá.+
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Gabriel » 27 bře 2018 19:45

No jo, tak nějak. +kývne souhlasně a s díky si vezme skleničku a nalije si novou+ Jo, tos usoudil správně. +že by od dětí neutekla jen tak+ No. Vlastně nejhorší na tom je to, že byla celou dobu v Bucurešti. +jo tohle ho bude žrát asi až do smrti+ A celý to rozřešení byla souhra několika dost na hovno věcí. Zavolal jsem Beccu, když začal ve městě řádit nějakej zasranej démon. Našli ji ve sklepě jednoho domu, nějakej kouzelník si z ní udělal zdroj pro čerpání magie a díky tomu pak vyvolal toho démona. Jo a celý to spískala moje tehdejší družka. +odvypráví tu story ve zkratce a když si to takhle zrekapituluje, zní mu to pořádně šíleně i teď, s takovým časovým odstupem. Že to mělo za následek i to, že přišla o magii říkat nebude, protože to, co vedlo k jejímu navrácení není nic, co by měl říkat on. Takže zas pro změnu poslouchá jeho story a žasne zhruba stejně+ V Tichomoří?! +vyjeví se, nevěřícně kroutí hlavou a radši do sebe kopne vodku+ Ježišikriste, to je ale kurevsky šílený. +shrne to stručně, ale celkem výstižně:D+ No...a co hodláš dělat teď? +položí po chvíli otázku za pět milionů dolarů a zadívá se na něj+
Gabriel
Kožoměnec

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje