Pokoj č. 8 Miss Wenai Lafayette

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj č.8

Příspěvekod Locke Lamora » 03 čer 2015 00:04

mám pocit, že už ses zmínila. +uculí se+ ale klidně mi to říkej častějc. +zazubí se na ni, přitáhne si ji na hruď, a jen ji trochu kolíbá, dokud se jí tam chce zůstat, a pak ji zabalí do ručníku, a jdou se kouknout, co jim Jean nechal, naštěstí toho byla kupa, takže to nestih všecko sežrat+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 čer 2015 00:12

+utře se a pousměje se, když dojde do pokoje+ Jen si dejte, kluci, já si nedám. Já jsem měla tu koblihu. +lehne si na postel a zahrabe se do peřin+ Jsem nějaká unavená. +pousměje se a mhouří se jí oči, ale je jí jasný, že neusne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jean Tannen » 03 čer 2015 00:19

to je nutričně velice vyvážený. +uculí se na ni Jean, a něco tam s Lockem pojedí, nechají jí celou půlku postele, aby si měla kam lehnout, a pak to skliděj a nasáčkujou se k ní, každej z jedný strany, aby jí nebyla zima na ty nohy, a hezky si ji k sobě přitulí, aby nebyla smutná+
Zvrhlé sestry, dovolte abych vám představil Zvrhlé sestry.
Jean Tannen

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 čer 2015 00:25

No jo, však tady vaří dobře. +pousměje se a přikývne+ Hlavně mě obejměte, kluci. +pousměje se do peřiny a zavře oči, ale nespí a je ráda, že je tam tak kolem sebe má a nikam nemůže+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 03 čer 2015 00:33

jo, dobře jsi to tady zařídila. +usměje se, omotá ji pevně pažema, aby ji měl u sebe, a nic se jí nestalo, všechny je přikryje, a oběma se jim dech pomalu zklidńuje a zpravidelňuje, ale občas nenápadně procitnou, jenom tak automaticky, jestli jí nic není+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 čer 2015 00:40

+Jí nic není, jenom tam tak s nima leží a občas na chvilku usne, ale jinak jí moc spát nejde a slyší, jak tam dýchají a jak venku jezdí auta, ale nevadí jí to+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 03 čer 2015 00:45

+oni spí celkem v klidu, když tak cítí její teplo, tulej se k ní z obou stran a vydávají svoje obvyklý noční zvuky, pochrupujou, locke trochu mluví ze spaní, a všechno je jak má bejt+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 čer 2015 19:48

+když už je ráno, tak vstane, jde se opláchnout do koupelny a pak si tam sedne na židli, co tam je na oblečení a tak a kouká ven z okna+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 03 čer 2015 21:34

+ráno se probudí, když mu začne stydnou polštář, a protáhne se, zavolá dolů o čaj a něco k snídani, a pak si jde vyčistit zuby, a najde ji v koupelně+ ahoj. +usměje se a dá jí pusu+ jak se dneska máš? +koukne na ni, opře se zadkem o umyvadlo a čistí si zuby+mohli bysme jít do zoo, dneska je krásně. chtěla bys jít do zoo? na pásovce a tučňáky? +uculí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 čer 2015 21:45

Dobrý. +usměje se na něj pěkně+ Do zoo? No proč ne. +přikývne+ Jenže v Zoo mají jednu velkou chybu, víš. +kouká na něj+ Nebo teda spíš jako nemají. No rozhodně tam nemají lenochody! +vykulí na něj oči, že to je teda děsný+ Takže tam musíme vzít našeho lenochoda, aby se tam taky kouknul, že jo. +usměje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje