od Rebecca Altamirano » 26 úno 2016 18:43
Myslím jako, že bys mi tyhle krámy dal, já se přemístila sem a ty bys nejspíš mohl použít nějaký svůj vlastní způsob přepravy, který pravděpodobně nemůžeš použít, pokud něco neseš. +shrne stručně, co z toho všeho vydedukovala+ A pokud si vzpomínám, o pomoc jsi neprosil; nabídla jsem ti ji sama a věř nebo ne, ale zcela nezjištně. Ale blbej kdo dává, blbější kdo nebere. Už takovou chybu neudělám. +ušklíbne se jízlivě+ No když myslíš...+konstatuje neurčitě tu jeho naději, že se jí zbaví; i když nakonec ona už teď ví, kde se ti smraďoši schází a narozdíl od něj tam může vyrazit i ve dne. Rty jí zvlní opravdu ďábelský úsměv, takže musí být jasné i naprostému naivkovi, že to nejspíš jen tak být nenechá. A on je všechno možné, ale naivita mezi jeho charakterový vady určitě nepatří:D Sedne si do jednoho z křesel a udělá si pohodlí opravdu jako doma. Sleduje ho očima jak přechází po pokoji, vybaluje co si donesl a je jí jedno, že na sobě ten pohled docela určitě přímo fyzicky cítí. Když k ní natáhne ruku s jedním hrnkem, konečně toho skenování nechá a zvedne zvědavě obočí. Bezeslova si to vezme, sundá pokličku z vršku a podívá se dovnitř. Nakrčí znechuceně nos nad tím smradem, ale jinak nedá najevo žádný odpor, nebo snad dokonce leknutí. Nakrčí obočí a důkladně si tu věc prohlíží, až nakonec přijme ten holý fakt, který jí mozek nabídl skoro okamžitě a ona si připustí, že je to opravdu srdce. Přiklopí zpátky pokličku a postaví hrnek na stůl.+ Takže oni...tamti...tamto...+nenachází správný výraz, jakým je nazvat, tak jen mávne přezíravě rukou, jakoby odháněla dotěrný hmyz+ ...nemají srdce. Doslova. Takže jsou to opravdu chodící mrtvoly, s tím rozdílem, že zombie nemluví, nepřemýšlí a ani zdaleka nemají tak tuhý kořínek. +je tím nanejvýš zaujatá, až do tý míry, že zapomene být sarkastická a kousavá; automaticky najede na "pracovní" režim a v něm nemá prostor pro žádné blbinky. Tedy většinou:D+ Stačí čistá, díky. +přijme jeho nabídku občerstvení, ale myšlenkami jakoby byla pořád u obsahu hrnku.+ Nikdy, za celý svůj život jsem nepotkala nic, co by bylo míň lidské, než tyhle věci. +řekne po chvíli tiše a zvedne k němu oči+ Jak jim říkáte?
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time