Suterén - Vishous / Rhage / Butch

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Suterén - Vishous / Rhage / Butch

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 21 dub 2016 16:24

To se vsaď, že jsem. Už tak je samý průšvih, jen co vytáhne paty z domu a ještě abych jí vypustila ven na motorce. +úplně na ni jdou z tý představy osypky:D A to ještě neví, že se rozhodla s Deanem vyvraždit gang:D+ Jsem tady...+usměje se na něj měkkce, prsty se mu jemně probírá ve vlasech a cítí se tak klidně a spokojeně, jako už dlouho ne.+ Neměl by sis jít na chvíli odpočinout? +řekne po chvíli tiše; tuší, že během těch pěti dní toho nejspíš moc nenaspal. A ona vlastně taky ne.+
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 21 dub 2016 18:11

Nepomlouvej mý dítě +zamračí se na ni.+ určitě jsi zaujatá, vždyť je to takovej anděl +hih, no teď možná nadsázka, ale...+. Zastavím se za ní, stejně jsem jí slíbil muzea +vzpomene si najednou. Usadí si Beccy na klín, rozhodnutý ji několik dalších hodin nepustit.+ Možná +zavrní jí do jemné kůže na hraně čelisti, poškrábe ji tam bradkou a jemně zkouusne.+ Ale jestli si myslíš, že tě odsud pustím, tak se pleteš +Pěkně jí polibek vrátí.+ Tak pojď +zvedne koutek v náznaku úsměvu a hodí ji na postel, a hupne vedle ní, tak jak je, oblečený.+
I’m not strong enough to stay away
What can I do?
I would die without you
In your presence my heart knows no shame
I’m not to blame
Cause you bring my heart to it’s knees
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 21 dub 2016 18:55

No ovšem. Jen počkej, až zažiješ nějaký její další geniální nápad, ono tě to přejde. +pohrozí mu úplně vážně a je si tím dost jistá:D+ Klidně kdykoliv, ráda tě uvidí. +usměje se na něj+ Mhmm....+zavrní jen, jak ji políbí+ Heeej! Co to zase je, jsem snad nějaký zavazadlo?! +vyjekne, když ji najednou hodí na postel a snaží se nerozesmát+ To jsou móresy, tohle...+mlaskne pobouřeně a přísně si ho změří pohledem, oči jí ale jiskří potlačovaným smíchem+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 21 dub 2016 21:50

+Koutek mu nebezpečně cuká vzhůru.+ Povíš mi o ní někdy? +zeptá se pak vážně, opravdu by chtěl vědět, proč v tak mladé hezké holce je tolik "starého".+ Ježiš a jsem si myslel že jsi kufr, ještě žes mi to řekla +mrkne na ni, sundá si šiltovku, prohrábne vlasy ve známém gestu a přitáhne si ji do náručí.+ A už spi. +Vsadil by se, že toho za posledních pár dní asi taky moc nenaspala. I když... +Cos vlastně celou tu dobu dělala? +mroukne jí do linie zátylku a lehce zkousne, a lžičkuje se.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 21 dub 2016 23:01

Jo, povím. +přikývne, ale maličko jí už teď bodnou obavy z toho, jak na to asi zareaguje+ Já to tušila...+povzdychne si teatrálně a pobaveně se culí. Přitulí se k němu a trochu se zachvěje, jak ji kousne+ No...snažila jsem se opít v několika hospodách a ve zbytku času jsem ze všech sil utíkala před pravdou, kterou mi nakonec omlátila o hlavu až Syr. +shrne to hodně stručně a pokrčí rameny; zároveň intenzivně doufá, že do toho nebude šťourat hlouběji+ A ty? +špitne po chvíli tiše do tmy, otočí se mu v náručí a v tlumeném světle z jediné bodovky u stropu se mu zadívá do tváře+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 22 dub 2016 08:45

Dobře +tvář má položenou na jejích zádech a poslouchá to silné Buch! Buch! Buch! a je to podivně uklidňující.+ Hmmm... to mě se to docela povedlo +shrne to, nač to rozpitvávat :D+ Třeba by tu pravdu mohla tvoje malá kámoška omlátit o hlavu i poldovi +napadne ho a hned se tomu pousměje, to bych chtěl fakt vidět.+ Rhagovi se můj pokus o utopení játer v gg nelíbilo ušklíbne se a jen jí lehce přejede rty po jejích.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 22 dub 2016 13:52

Tak to ti celkem závidím. +povzdechne si procítěně+ To by možná mohla, ale nejsem si vůbec jistá, že by to pomohlo. Poldové jsou komplikovaný případ. +protočí oči a koutky jí cuknou+ To se nedivím, že se mu to nelíbilo. Vlastně mě docela překvapuje, že ke mě nezaujal stejný postoj, jako polda. +konstatuje suše; zvedne ruku a bříšky prstů ho lehce pohladí po tváři+ Dobrou noc...+zašeptá a pousměje se+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 23 dub 2016 19:18

+Ušklíbne se.+ Počkej, až ho uvidíš v akci, trochu mu to zvedne hodnocení... +je si tím sakra jistej, že to na ni zapůsobí hih.+ Rhage je... +hledá správná slova a tak mu chvilku odpověď trvá.+ je to šašek, ale vnitřně to má vždycky dobře nastavený a vidí to, co ostatní nevidí +zamyslí se nad tím a je to prostě fakt.+ Dobrou noc leellan +přitáhne si ji ještě blíž a zavře oči, chce vydržet, než usne ona, ale po nějakém čase se mu víčka sama zavřou a upadne do klidného spánku.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 23 dub 2016 21:45

Vážně? Tak to jsem teda zvědavá...+zvedne obočí a její zájem opravdu probudil+ No v každým případě je dobře, že je tady. Protože jinak vážně nevím, jak by to předtím nahoře dopadlo...+a možná to radši ani nechce vědět; zase otočí na druhou stranu a přitulí se k němu, dokonale se "nalžičkuje". Přestože je unavená, usnout ale nemůže. Zírá do tmy a přemýšlí o všem, co se za pár dní stalo. Záda ji pořád trochu svědí, jak se rány hojí, je to ale už jen jako vzdálená ozvěna, kterou už skoro nevnímá. Nakonec také usne, ale poněkud splašený vír myšlenek nedokáže zcela utišit ani spánek. V jednu chvíli se jí zdá divný sen, není v něm zřetelné, všechno jakoby zahalené mlhou, ale pocit ohrožení ji celou prostoupí, až je vzápětí nahrazen ledovou hrůzou a tím hnusným, nasládlým puchem, který už bude mít navždy spojený se Zlem. Prudce otevře oči a zírá upřeně do neprostupné tmy před sebou; hruď jí na okamžik sevře panika, má pocit, že se nemůže pohnout, nadechnout se; zůstane nehybně ležet a silou vůle se soustředí na své tělo, než jí pomalu dojde, kde je a uvědomí si i objetí silných paží, které ji tisknou k tvrdému, vypracovanému tělu za ní. Pomalu vydechne, zklidní divoce bušící srdce a zavře oči, aby se ještě pokusila usnout.+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 23 dub 2016 22:25

+Ve spánku objímá malou drzou upírku a cítí se tak klidně jak už dlouho ne. Do chvíle, kdy se drobné ženino tělo napne, srdce se jí rozbuší jak zběsilé. Vnímá ji celým svým tělem, a tak ho to dokonale vzbudí. Zamrká několikrát do neprostupné tmy pokoje.+ B... +šeptne a přitulí si ji blíž, jako by jí tím chtěl říct, že ji ochrání před samotným peklem, bude-li to potřeba.+ Co se děje leellan? +zachraptí jí u ucha a ta silná kořeněná vůně je zas obklopí. To ten vázaný chlap uvnitř něj zareaguje na Beccyinu úzkost.+ Pověz mi to +překvapivě něžně jí odhrne pramen vlasů z tváře a poškrábe ji bradkou na líčku.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje