Suterén - Vishous / Rhage / Butch

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Suterén - Vishous / Rhage / Butch

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 27 dub 2016 15:40

Jo, byl. Zemřel nedávno, kouzelníci se dožívají docela vysokého věku a myslím, že on si pomáhal i nějakými ne zcela legálními prostředky. A bohužel zemřel přirozenou smrtí. +ušklíbne se ještě; tiše ho poslouchá, snaží s držet neutrální výraz, je to ale čím dál těžší+ Chceš říct, že to udělal, protože...+začne potichu a pomalu k němu zvedne oči+ ...sis četl?! +dopoví nevěřícně a i když už dávno ví, že lidi jsou schopný opravdu všeho, tohle je extrém i na ni+ Škoda, že je mrtvý. Moc ráda bych mu dala ochutnat jeho vlastní praktiky. +v očích jí temně zablýskne a na chvilku je vidět, jak moc by si to nejspíš užila+ Takže máš sestru...+pousměje se jemně a trochu nakloní hlavu na stranu a zamyšleně se na něj zadívá, očividně si představuje, jak by mohla vypadat+ ...která tě pomstila. Už teď ji mám ráda. +nakloní se k němu a zlehka přejede svými rty přes jeho+ Chceš se teď na něco zeptat ty mě? +zeptá se ho tiše, když se odtáhne a azdívá se mu do očí+
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 28 dub 2016 11:14

Taky povedená rodinka +ušklíbne se nad tím a palcem ji pohladí po líčku.+ Psychopata nepochopíš a Bloodletter byl psychopat +zamrmlí jenom, víc už se o něm opravdu bavit nechce.+ No jo, mám sestru +koukne na ni jak si ho prohlíží a povzdechne si.+ Je to moje dvojče, vypadá jako já, akorát má ženské tvary, dlouhé vlasy a hezčí obličej. +Ruce má zabořené v hřívě černých vlasů, naprosto spokojený, i tím, že jí to konečně řekl.+ Mmmm +jenom zamručí, jak ho polechtá rty.+ Vlastně jo +na okamžik se odtáhne a koukne jí do obličeje.+ pořád jsme jen kolegové a friends with benefits?? +vpíjí se jí do očí, celé tělo má napnuté, svaly pod kůží se vlní, jak by chtěl být hluboko v ní, ale nechce na ni spěchat. Potřebuje vědět odpověď na tuhle otázku. Dokáže s tím říct, že ano, že to tak zůstane, dokonce by dokázal žít i s tím, že ho bude mít jen na sex. Ale potřebuje to vědět, aby se s tím mohl srovnat.+
I’m not strong enough to stay away
What can I do?
I would die without you
In your presence my heart knows no shame
I’m not to blame
Cause you bring my heart to it’s knees
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 28 dub 2016 13:34

No proti tobě jsem měla dětství přímo idylický. +konstatuje suše+ Určitě je nádherná. +pousměje se a zvědavě i s určitým napětím čeká, na co se zeptá. Jeho otázka ji ale přece jen trochu vyvede z míry; sklopí oči, poctivě se nad tím ale zamyslí. Po chvíli ticha, které postupně nabývá téměř hmatatelnou podobu, k němu zase vzhlédne, výraz vážný+ Nechci ti lhát, ale nechci lhát už ani sama sobě. +odmlčí se, jak hledá správná slova, kterými by se vyjádřila co nejpřesněji+ Takže ne, myslím, že to, co je mezi náma, ať je to cokoliv, není tak jednoduchý. +trochu se usměje a ten úsměv se dotkne i jejích očí; Možná, že se to dá nazvat tak, jak to nazvala moje drzá dcerka. +nakloní hlavu na stranu a zvedne koutek v náznaku úsměvu+ Chodíme spolu? +navrhne, dívajíc se mu do očí+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 29 dub 2016 07:07

+špičkama nosů se téměř dotýkají a tak z blízka může sledovat, jak se jí výraz tváře mění. Ježiš, to je ale kretén, proč s tím zase začínal. Nejradši by praštil hlavou o zeď, zrovna teď, když ji má tak hezky pod sebou. Když konečně začne mluvit, napětí v něm ještě vzroste, to bude zas průser. Ale oči se mu rozšíří v překvapení. Ten úsměv je uplně nejhezčí odpověď na jeho otázku.+ Máme to ale chytré dítě, celá po mně +skloní se o těch pár centimetrů níž a s úsměvem na tváři ji políbí, důkladně. Proplétá jazyk s jejím, prozkoumává každý milimetr sladkých rtů, ochutnává, mapuje.+ Chodíme spolu +poví, jakmile se na okamžik odtáhne aby nabral dech.+ A protože spolu chodíme, měl bych tě pozvat na rande +Zubí se jak tele, což by mohlo za jistých okolností děsivé, když máte špičáky do půl brady ze vzrušení.+ Půjdeš se mnou na rande? +zvedne obočí v otázce a zavrtí klínem. B. může cítit jak moc po ní touží.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 29 dub 2016 18:03

Řekla bych, že až příliš chytré. A všetečné. A drzé. +zasměje se a pak se zcela ponoří do toho polibku, oběma rukama mu vjede do vlasů, probírá se jimi, občas trochu zatáhne a přejede nehty po krku dolů a zase zpátky; jemně ho kousne do rtu, aby vzápětí po tom místečku přejela jazykem. Velmi rychle se jí myšlenky vypařily z hlavy a tak když se odtáhne, chvilku jí trvá než obsah jeho slov dorazí do jejího vědomí.+ To zní skvěle, už dávno jsem neměla rande. +usměje se na něj, oči se jí lesknou vzrušením, které v ní ten polibek, i on sám probudily. V tu chvíli jí pípne mobil, oznamující příchozí zprávu. Nespokojeně se zamračí, ale trochu se nadzvedne, aby ho mohla vyndat ze zadní kapsy. Zvedne si ho k obličeji a ta jedna věta ji dokonale pročistí mozek.+ Zdá se, že s geniálními nápady naší puberťačky se seznámíš dřív, než jsem čekala. +povzdechne si a posadí se; sice rozhodně nechce, aby se on a Jade někdy potkali, není ale tak naivní, aby si myslela, že by tomu dokázala bránit věčně. Takže radši hned, ať to mají za sebou+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 01 kvě 2016 10:16

Celá ty hm? +zakření se. Pomalu se přesunuje nad ni, ruce po stranách jejích boků. V zubech sevře spodní ret upírky, zkousne, zatáhne a pak ho zlíbá.+Mmmm +spokojeně zamručí a líbí se mu, jak se jim to udobřování vyvíjí.+ Skvěle, ještě jsem nikdy neměl rande, asi budu děsně nervózní. +Vklouzne dlaní pod triko a po hladké kůži se dostane ke kopečku ňadra. Palcem pohladí spodní oblinku a když se konečně dostane k bradavce s potěšením zjistí, že je ztuhlá vzrušením.+ Hmmm? +po chvilce se zarazí a nadzvedne se.+ Co se stalo, zas průser ve škole? +tvář bez veškeré předchozí touhy, vášně, prostě zase je to pragmatik, s perfektním ovládním, heh, což se snad brzy potvrdí.+ Je zraněná? +sleze z postele, za pas si dá dýky, kdo ví co se děje, a bez nich stejně nikam nechodí.+ Jdeme? +je překvapivě rychle nachystaný, další známka toho, jak si ho ta malá potvora omotala kolem prstu.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 02 kvě 2016 01:06

Tys nikdy neměl rande? +trochu ji to překvapí a donutí zapřemýšlet nad tím, jak jeho vztahy a známosti asi doteď vypadaly a probíhaly.+ Nevadí, to se hned naučíš. +uculí se pobaveně; tiše pod jeho doteky přede, zároveň si ale uvědomuje ještě ne zcela zahojená záda a tak si jen úplně maličko oddechne, když jsou vyrušeni:D+ To nevím, ale něco mi říká, že nejspí postoupila na další level. +povzdechne si+ Můžeme. +přikývne a zvedne se+ Jo, ještě bych zapomněla. Než se tam přeneseš, chvilku počkej, upravím ochraný kouzla, aby ses dostal hned do bytu a nevykoplo tě to před dveře. Zase. +mrkne na něj a přemístí se domů+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 02 kvě 2016 11:06

+Protočí oči.+ Jasně že jsem byl se ženskýma, nejsem mnich nebo Phury, ale rande bych tomu zrovna neříkal +ušklíbne se.+ Jasně, budu v tom mistr +zakření se typicky.+ Tak to jsem teda zvědavej, co to bude +dodá možná trochu zachmuřeně, každopádně zvědavě.+ Dobře, počkám chvilku +a někde hluboko ho to děsně potěší, že ho vpustí k sobě do bytu, tomu se říká prostě posun k dobrému. Počkám pár minut a pak se odhmotní za Beccy.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Rhage » 17 kvě 2016 02:40

+spal jako mimino několik hodin a když se probudil, věděl instinktivně, že ještě není večer, přesto už byl odpočinutý a usnout už nedokázal. Dal si rychlou sprchu a přes pokojovou službu objednal důkladnou snídani pro všechny. Zaklepal na dveře spojující jeho pokoj s Vishousovým, ale když se nikdo neozval ani po několikátém klepání, otevřel a vešel dvnitř. Jeden rychlý pohled mu prozradil, že tam nikdo není. Trochu se zamračil a se zamyšleným výrazem se vrátil k sobě. Neměl obavy, jen ho dost zajímalo, co kde zase vyvádějí. Chvíli uvažoval, že by vzbudil Butche, ale nakonec se rozhodl počkat, až vstane sám. Aspoň mírně to sníží úroveň jeho nasranosti. Nebo v to minimálně doufal...+
The secret side of me,
I'll never let you see.
I keep it caged but i can't control it.
So stay away from me,
The beast is ugly.
I feel the rage and i just can't hold it.
Rhage

Příspěvekod Butch » 20 kvě 2016 13:28

+Během pár hodin spánku stihnul zregenerovat, vychladnout a dospět k rozhodnutí, že dá té malé potvoře ještě šanci. Vishous ji má rád, tak by to měl zkusit. +Dopřeje si sprchuu, obleče si jeden z obleků od Hermése s drobnými proužky a navoněný kolínskou vyjde do obýváku.+ Hollywoode +pozdraví ho docela normálně.+ Paráda snídaně, to si dám líbit, kde je Vishous a Little Nightmare? ještě nevstali?
Butch

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje