od Rebecca Altamirano » 26 úno 2016 21:55
Viděla jsem bojovat tebe, takže ti to věřím. +a myslí to vážně. On krát sedmnáct? Slušná kavalerie+ A nemůžete nějak...já nevím, zvýšit počty vašich vojáků? Co ostatní upíři? Ti nebojují? Nepodílí se na obraně své rasy, nebo aspoň svých rodin? +dívá se na to ze svého úhlu pohledu+
Nepovídej, vážně? +zvedne obočí a neurčitě se usměje; i když o kérce už přemýšlela mnohokrát, přesto je v tomhle ohledu stále nedotčená:D+
Dobře, díky. +přijme jeho slova se stejnou vážností a maličko jí z toho přejede mráz po zádech. Má pocit, že to jeho Bratrstvo funguje jako rodina mnohem víc a lépe, než kdy fungovala ta její, skutečná. Před proměnou.+
+Jeho otázka ji na jednu stranu překvapí, na druhou vlastně ani ne+ U nás je to trochu...složitější. +přemýšlí, jak to nějak srozumitelně vysvětlit+ Nevím, jak je to u vás, ale něco mi říká, že se jako upíři rodíte? +podívá se na něj tázavě, jestli je to tak a pokračuje+ U mé rasy je to jinak. Já se upírkou stala. +na chvíli se zarazí, napadne ji, že by to mohl brát stejně, jako když se lidi rozhodnout sloužit Omegovi. Už to ale řekla, tak to dotáhne do konce+ Byl to můj způsob, jak se vyhnout osudu, který mi nachystala moje lidská rodina. Kouzelnická rodina. +opraví se. Už před ním čarovala, tak proč to tajit+ Domluvená svatba. +ohrne ret, samotné jí to zní trochu hloupě+ Vím, že to zní jako dost blbý důvod k něčemu takovýmu, ale bylo mi patnáct a rozhodně jsem neměla v plánu skákat podle toho, jak otec pískal. +oči jí na okamžik ztvrdnou, pak ale potřese hlavou a hořce se usměje+ Abych to zkrátila, nakonec se ukázalo, že jsem spadla doslova z bláta do louže. Myslela jsem, že jako upírka budu svobodná, budu si moct dělat co budu chtít. Byla jsem zamilovaná do muže, který mě proměnil a myslela jsem, že budeme svými vlastními pány. +zasměje se, ale žádné veselí v tom není+ Vládce mé rasy, téměř pět tisíc let starý upír, přesvědčený o tom, že je egyptský bůh, nás povolal ke svému dvoru pár měsíců po mé proměně. Nešlo odmítnout. +potřese hlavou a zadívá se na protější zeď, je ale zjevné, že se dívá mnohem dál; zhluboka se nadechne a odežene od sebe tyhle staré vzpomínky+ Následující téměř dva roky jsem strávila na jeho dvoře. S Ním. +velké písmeno je tam zřetelně slyšet+ Pracovala jsem na tom, abych co nejrychleji ovládla svoji neobvykle rychle rostoucí moc a schopnosti, které byly na můj věk naprosto nevídané. Za to mohla nejspíš moje kouzelnická krev. Nikdo nikdy dřív neproměnil čarodějku. +usměje se trochu, vzpomínka na to, jak moc to všechny a hlavně Setha sralo jí stále působí příjemné pocity zadustiučinění:D+ Hned, jak jsem byla dost silná na to, to provést, utekla jsem a zpřetrhala se svou rasou všechna pouta, která přetrhat šlo. To poslední jsem přervala teprve před dvěma lety. +podívá se na něj a samotnou ji trochu překvapí, kolik toho řekla. No co už, stalo se. A nic moc konkrétního v tom nebylo, takže je v pohodě. Asi.+ Proto vím, že spolehnout se můžu vždycky jen sama na sebe. A na pár svých opravdových přátel. +pokrčí rameny a kopne do sebe další vodku, kterou jí určitě dolil, aby jí z toho vyprávění nevyschlo v krku:D+
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time