Suterén - Vishous / Rhage / Butch

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Suterén - Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 26 úno 2016 20:28

+ten jeho náhlý úsměv, ne zcela korespondující s aktuální situací, ji mírně znepokojí. Rozhodně ale nemá v plánu pátrat po důvodu; něco jí říká, že by se jí ani trochu nelíbil+ Hrstka...+zamračí se a zadívá se na něj+ Kolik vás v téhle válce vůbec je? +je si jistá, že odpověď se jí taky líbit nebude+ Kapacita se naplnit může. +přikývne souhlasně+ Jen aby už nebylo příliš pozdě...+nechce malovat čerta na zeď, ale z toho, co jí řekl, to prostě nijak optimisticky vidět nedokáže. A nejen proto, že je zarytý pesimista:D+
Takže to je přímo tvoje práce? +zvedne překvapeně obočí a nedokáže zakrýt, že to na ni udělalo dojem+ Jo. Myslím, že jsem. +přikývne krátce a zadívá se mu do očí+ Takže ti teď slibuju, že pokud se tahle válka nedotkne přímo mě nebo někoho z mých blízkých, nebudu se ti plést do cesty. Sama jsem zvyklá pracovat celý život sama a taky bych rozhodně nestála o nikoho cizího, kdo by se mi chtěl plést pod nohy. +uvědomí si, že Jade už bude patřit do té vzácné vyjímky z tohoto pravidla:D+ Mám dost informací, abych se případně mohla bránit, nebo bránit své přátele, ale máš mý slovo, že do toho nebudu sama šťourat. +ještě se mu chvíli dívá přímo do očí, do hlavy si ho ale v žádným případě nehodlá pustit. Pak chvíli očividně nad něčím přemýšlí a váhá, dopije skleničku, okamžik se do ní dívá a pak znovu vzhlédne+ Máš teď ty nějaký otázky na mě? +tvář má pečlivě neutrální a bez výrazu, razí ale zásadu, že přenos informací by měl být dvousměrný. Informace, za informace. A svých zásad se snaží držet. Aspoň většinou:D+
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 26 úno 2016 20:44

Sedmnáctt +řekne jako by říkal sedmnáct tisíc.+ věř mi, je to sice málo, ale dost na to, abychom si dokázali udržet pořádek v našich městech. +Dokáže si představit, že to na ni velkej dojem neudělalo, ale tak to prostě je.+
Jo, moje vlastní práce, dělám je pro všechny bratry. A taky tetuju +zazubí se, kdyby jako měla náhodou zájem. Pak se ale jeho pohled změní v naprosto vážný.+ Přijímám tvůj slib, a budu ho akceptovat. Pokud by se válka nějak dotkla tebe, či tvých přátel, Bratrstvo za tebou bude stát, jako za vlastní. +A teď to zní fakt děsně vážně, jako přísaha, nebo slovo, které by jí dal Wrath. Po té co by roztřískal co se dá.+ Věř mi, že si tvého slova cením, takže bych nerad zjsitil, že nemá žádnou cenu, ale... děkuji ti. +A do hlavy jí ani lízt nechce, nějak tuší, že by se mu tam stejně nelíbilo.+ Mám. +Prohodí po chvilce Protože nejdřív jí chtěl položit otázku jako: Mohla bys říct jetě jednou ano pane? ale to není v tuhle chvíli relevantní.+ Jak to, že jsi sama. Kde je tvá rasa? To za tebou nikdo nestojí? +Představa, že by byl uplně sám, je pro něj vcelku zdrcující.+
I’m not strong enough to stay away
What can I do?
I would die without you
In your presence my heart knows no shame
I’m not to blame
Cause you bring my heart to it’s knees
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 26 úno 2016 21:55

Viděla jsem bojovat tebe, takže ti to věřím. +a myslí to vážně. On krát sedmnáct? Slušná kavalerie+ A nemůžete nějak...já nevím, zvýšit počty vašich vojáků? Co ostatní upíři? Ti nebojují? Nepodílí se na obraně své rasy, nebo aspoň svých rodin? +dívá se na to ze svého úhlu pohledu+
Nepovídej, vážně? +zvedne obočí a neurčitě se usměje; i když o kérce už přemýšlela mnohokrát, přesto je v tomhle ohledu stále nedotčená:D+
Dobře, díky. +přijme jeho slova se stejnou vážností a maličko jí z toho přejede mráz po zádech. Má pocit, že to jeho Bratrstvo funguje jako rodina mnohem víc a lépe, než kdy fungovala ta její, skutečná. Před proměnou.+
+Jeho otázka ji na jednu stranu překvapí, na druhou vlastně ani ne+ U nás je to trochu...složitější. +přemýšlí, jak to nějak srozumitelně vysvětlit+ Nevím, jak je to u vás, ale něco mi říká, že se jako upíři rodíte? +podívá se na něj tázavě, jestli je to tak a pokračuje+ U mé rasy je to jinak. Já se upírkou stala. +na chvíli se zarazí, napadne ji, že by to mohl brát stejně, jako když se lidi rozhodnout sloužit Omegovi. Už to ale řekla, tak to dotáhne do konce+ Byl to můj způsob, jak se vyhnout osudu, který mi nachystala moje lidská rodina. Kouzelnická rodina. +opraví se. Už před ním čarovala, tak proč to tajit+ Domluvená svatba. +ohrne ret, samotné jí to zní trochu hloupě+ Vím, že to zní jako dost blbý důvod k něčemu takovýmu, ale bylo mi patnáct a rozhodně jsem neměla v plánu skákat podle toho, jak otec pískal. +oči jí na okamžik ztvrdnou, pak ale potřese hlavou a hořce se usměje+ Abych to zkrátila, nakonec se ukázalo, že jsem spadla doslova z bláta do louže. Myslela jsem, že jako upírka budu svobodná, budu si moct dělat co budu chtít. Byla jsem zamilovaná do muže, který mě proměnil a myslela jsem, že budeme svými vlastními pány. +zasměje se, ale žádné veselí v tom není+ Vládce mé rasy, téměř pět tisíc let starý upír, přesvědčený o tom, že je egyptský bůh, nás povolal ke svému dvoru pár měsíců po mé proměně. Nešlo odmítnout. +potřese hlavou a zadívá se na protější zeď, je ale zjevné, že se dívá mnohem dál; zhluboka se nadechne a odežene od sebe tyhle staré vzpomínky+ Následující téměř dva roky jsem strávila na jeho dvoře. S Ním. +velké písmeno je tam zřetelně slyšet+ Pracovala jsem na tom, abych co nejrychleji ovládla svoji neobvykle rychle rostoucí moc a schopnosti, které byly na můj věk naprosto nevídané. Za to mohla nejspíš moje kouzelnická krev. Nikdo nikdy dřív neproměnil čarodějku. +usměje se trochu, vzpomínka na to, jak moc to všechny a hlavně Setha sralo jí stále působí příjemné pocity zadustiučinění:D+ Hned, jak jsem byla dost silná na to, to provést, utekla jsem a zpřetrhala se svou rasou všechna pouta, která přetrhat šlo. To poslední jsem přervala teprve před dvěma lety. +podívá se na něj a samotnou ji trochu překvapí, kolik toho řekla. No co už, stalo se. A nic moc konkrétního v tom nebylo, takže je v pohodě. Asi.+ Proto vím, že spolehnout se můžu vždycky jen sama na sebe. A na pár svých opravdových přátel. +pokrčí rameny a kopne do sebe další vodku, kterou jí určitě dolil, aby jí z toho vyprávění nevyschlo v krku:D+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 26 úno 2016 22:27

+Opět je naprosto překvapen. Sklonila mu poklonu a on si toho cení. A dost ho to těší. To je těžké, i když poslední dobou jsme překonali nějaké ty zastaralé pravidla. Bylo dáno, že válečníkem může být jen ten, kdo se jím narodí. +Rozepne si košili a ukáže jí hvězdicové znamínko-jizvu.+ Tohle je značka válečníka, se kterou se rodíme. +Opravdu tohle není rozhovor na dvacet minut, a tak jim opět dolije+. Víš, kolem 25. roku prochází naše těla proměnou, ano rodíme se jako upíři, ale teprve tehdy potřebuje krev a od té doby už pořád. Tělo se ti až třikrát zvětší - teda mužům, ženám ne, ale ne všichni narostou až tak moc. Asi je to nějak dané krví. Takže ti co nenarostou, mají sice schopnost regenerace a omezeného mhisu, ale to je vše, pak jsou jako obyčejní civilové. A na jejich ochranu a ochranu jejich rodin jsme tu my. +Taky se nějak rozvykládal, asi mu chybí brzda jménem Butch+. Ano, fungujeme jako pevně semknutá rodina a bratři i když ne pokrevní jsou mou součástí. +Poklepe si na srdce, kterým koluje jejich krev.+ Promiň +prohodí okamžitě.+ prostě jsem to slyšel, nelezu tam. +poklepe na spánek.+

To je... +vydechne po chvilce poslouchání+... velmi zajímavé +přejíždí si skleničkou s vodkou po rtech a přemýšlí nad tím, jak jsou rozdílní.+ Jsi rebelka +usměje se.+ A máš pevnou vůli a svou tvrdou palici, malá převaho +zazubí se, jo, silné ženy se mu líbí.+ Budu se muset zeptat Stvořitelky, jestli o tomhle Sethovi jsi říkala? někdy slyšela... i když ona a otázky... +ale tak jednou je to jeho matka, tak by mohla kápnout božskou. Doslova.+ Dá se říci, že jsi sama, protože jsi tak výjimečná +shrne to nakonec, a už se na to dívá trochu jinak, než prve, ale přesto...+ To myslíš tu malou zrzavou majitelku? Ta je taky pěkně legrační +culí se.+ A hele +zamává prázdnou lahví.+ Zas nejsi až taková osina, jak se zprvu zdálo Rebecco. +Vysloví prvně její jméno. A zní to skoro tak, jak by mělo, žádné ploché oslovení, jak je možná zvyklá od ostatních.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 26 úno 2016 23:26

Tradice jsou fajn, ale někdy jen zbytečně svazující a věci jen víc komplikují. +přikývne chápavě; když si ale najednou jentak rozepne košili, mozek jí na okamžik zamrzne a očima sjede přes ty mohutné provazce svalů+ Mhmm...+ten zvuk jí zavibruje v hrdle dřív, než ho stačí udusit a ani odkašlání, kterém se ho pokusí zamaskovat to nezachrání. Rychle ale znovu nakopne mozek do pohotovosti+ Páni, to je fascinující. Myslím, že jste biologicky daleko složitější než my. +vypadá, že jí to fakt hodně zaujalo+ Vážně až tolik? +zavrtí nevěřícně hlavou+ To se ti teda dodatečně omlouvám, já tě podezřívala z ujíždění na steroidech. +zazubí se na něj vesele; dělá si srandu, je jí jasné, že něco takovýho by steroidy nezvládly, ale baví jí to no:D+ Hmm a co takhle i těm civilům poskytnout nějaký základní výcvik? Těm co by měli zájem? +navrhne zamyšleně+ Víš, já to beru podle sebe, nenávidím pocit, že jsem bezmocná. +vysvětluje ten svůj přehnaný zájem o to, aby se jejich řadoví upíři dokázali aspoň bránit+ Mhis...to je to, co jsi udělal na chodbě, že jo? Když jsem tě potkala poprvé...? +není to ani tak otázka, jako spíš konstatování+ Pokrevní pouta nejsou většinou ta nejpevnější. +přikývne souhlasně a pousměje se+ To nic. Vím že ne. Dál by se ani nedostal. +usměje se sebejistě+ Tedy ne bez použití značného násilí... a myslím, že to nestojí za to, ani jednomu z nás.

+rozhodně se mu teď nedívala na rty, když si po nich přejížděl skleničkou. Ona? V žádným případě:D+ Dělám, co můžu. +pokrčí zlehka rameny a v očích jí pobaveně zablýskne+ Stvořitelka...to je...vaše Bohyně? +zeptá se se zájem a přijde jí to všechno hrozně zvláštní a fascinující+ Hmm...vlastně možná na tom něco bude. +souhlasí dost neskromně s tím, že je vyjímečná:D+ Jo, například ona. +přikývne a zasměje se+ To teda fakt nevím, co je na ní legrační. +brání ji hrdinně, ale koutky jí trochu cuknou+ No tak to se pleteš, mistře. Já jsem přímo ukázková osina v zadku. Tohle jsou jen momentální mimikry. Nebo slabší chvilka. +zašklebí se pobaveně; když vysloví její jméno, je to skoro jakoby jí to slovo přímo sklouzlo po kůži a znamenalo víc, než by mělo...+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 26 úno 2016 23:46

Podle mě jsou tradice uplně k hovnu, +rozohní se, protože s nimi má dost velký problém. A v tu chvíli naprosto zamrzne a někde dole v kalhotech sebou cosi mocně škubne při tom zvuku. To bylo zapředení! V jeho pohledu je teď cosi dravčího, a moc se mu zamlouvá jak to zkouší zamaskovat. Vryje si ten okamžik do palice. Jako by tam toho měl málo, že, a přejde to bez komentáře.+ Jo no, například naše srdce máš šest komor +dodá a jakoby nic.+ No, steroidy sice nebaštím, ale celkem často posilujem, kvůli udržení ve formě - vzpomene si jak John rozdupal dva běhací pásy.+ Víš jde o to, že oni o to nestojí. Glymera a jejich postavení by jim to prostě nedovolili a byli by okamžitě vyloučeni ze společenosti a spadli až na dno. Jo nedívej se tak, je to děs. Jednoho z bratrů se rodina zřekla, kvůli tomu, že jeho duhovky maj každá jinou barvu, a jeho vlastní brácha s kumpány ho dobili a za dělání ostudy. Paráda co? +sám se diví, že Wrath a Rehv jako leahdyr s glymerou ještě nezatočili.+ K zblití. hmmm přesně to byl mhis. Taková clona proti lidem, aby neviděli to, co nemají. Je takové pravidlo že boje mezi námi a smraďochy neprobíhají nikdy před lidmi.
Stvořitelka.. no jo jestli ona je bohyně, tak já jsem polobůh +zasměje se, jak ho to do teď nikdy nenapadlo.+ je to mimochodem Omegova sestra, hezké že? +a on je jeho strýc, zajímavé jak některé věci dochází až po čase :D + Nehraj to na mě, přijde legrační i tobě, nezapomeň, že mám hlavu jak obrovskou anténu. Proč mi říkáš mistře? +už si toho všiml několikrát, a dost by ho to zajímalo. V tom případě, se zase s mimikrama stavte, pokecáme si, jsou rozhodně lepší než ty, která jsi tu byla na návštěvě včera.
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 27 úno 2016 00:21

+na okamžik zachytí ten náhle dravčí pohled, ale tváří se, že si ničeho nevšimla+ Šest komor! +vyjeví se a potřese hlavou+ Neskutečný fakt. +sleduje, jak se fakt docela rozohnil a je jí jasné, že zkostnatělá pravidla jejich společnosti ho štvou úplně stejně, jako štvala kdysi i ji samotnou ty její+ Glymera...+vysloví to slovo, jakoby zkoušela jak chutná a pak ohrne znechuceně ret+ Zní to jako něco z doby, kdy jsem se naroodila. +ušklíbne se+ Páni, fakt má každý oko jiný? +zasvítí jí v očích nepředstíraný zájem+ To musí vypadat super. +usměje se+ Ono se to změní, věř mi. I v lidské společnosti probíhají změny jen pomalu, protože vždycky je někdo, kdo se těch starých, zavedených pravidel bude zuby nehty držet a bude je chtít zachovat. Pravděpodobně proto, že z toho má nějaký výhody. Čím víc to ale lidi bude štvát, tím víc se toho bude měnit. Nejdřív pomalu a jen drobnosti, ale pak se najednou sesype celý. +prohlásí s jistotou+ To mi věř. +usměje se+ To chápu, je lepší držet náš svět mimo lidi. I tak máme problémů ažaž. +ušklíbne se+
+zrovna se chce napít a skoro se udusí, když řekne že je polobůh a pak ještě, že je Stvořitelka Omegova sestra+ Ježišikriste, už dost, začíná mi z toho všeho cukat oko. +zajede si rukama do vlasů a kroutí hlavou, ale taky se zasměje+ Tohle je šílený i na moje obvyklý poměry. +ušklíbne se+ No jo, jenže mě může připadat legrační, protože jsem její nejlepší kámoška. +obhájí se bez mrknutí oka a probodne ho pohledem+ A kromě toho teď neměla úplně legrační období...+dodá vážněji+ Jasně, myšlenkový radar, nezapoměla jsem. +přimhouří oči, ale dál to nerozvádí. Divné, ale věří mu, že Syr už do hlavy záměrně nepoleze.+ Proč? To je přece jasný, protože jsi od začátku nejnamistrovanější parchant v tomhle státě. Přinejmenším. A to už je co říct...+protože jeden, co mu zdatně sekunduje bydlí o pár pater nad nimi:D+ Dávej si pozor na to, co si přeješ, mohlo by se to splnit. +ušklíbne se pobaveně+ A nebo by mohla přijít i ta ze včerejška. +cuknou jí pobaveně koutky+ Už ale vážně půjdu, ať ti nenarušuju tvůj obrácenej režim. +zvedne se a jako rýpnutí to zní jen úplně maličko:D+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 27 úno 2016 10:40

Věř mi, je to ještě horší než to zní, ale mám takové tušení, že se změny začnou dít brzo. +Mocně zívne+. No jo, má, Quihn je v pohodě +pokrčí rameny, sice ho chlapi berou, ale má trochu jiné nároky.+
Copak, nechutná ti? +utahuje si z ní.+ Hele, ber to tak, kdy máš možnost provokovat skoroboha? +teď cukne oko jemu, ale hned se zas tváří jako tvrdá hrana.+ Vítej v mém světě +Odpoví jí a mu už šílenej nepřipadá ani náhodou i když čas od času ho něco dokáže překvapit.+ Jasně jasně, +zvedne ruce v obraně.+ Nejlepší kámošky +protočí oči a pousměje se, jen trochu, protože si je vědom toho ne uplně legračního období.+ Jo o tom jsem něco... +přemýšlí jak to zaonačit.+ slyšel. Ježiš ženská ty mě zabiješ. +Zavrtí hlavou a začne se smát.+ Náhodou jsem velmi milý, jsem vzdělaný, mám smysl pro humor, skvělý bojovník a v posteli eso... +mrkne na ni jak vidí že protáčí oči až na půdu. Vstane.+ No jasně, co bych dělal bez svých osmi hodin sladkýho nevědomí že jo, třeba bych se pak rozpustil v dešti... Ty nepotřebuješ... +ale nedopoví, protože by tam zas skejsli další hodinu a on začíná být docela unavenej, i když by to nepřiznal ani za zlaté prase na stříbrném podnose.+ Dávej pozor na albíny. +Varuje ji ještě.+ A možná bys mohla poučit i svou best friends, aby je neubytovávala. +Dodá vážně.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 27 úno 2016 13:38

Pár možností bylo, ale ne vždycky to byla taková sranda, to přiznávám. +uculí se+ Jo, nejspíš slyšel...+přivře oči, ale dál to nerozvádí+ Ale nee, neboj, od toho už jsem upustila. Víceméně. +zablýskne jí v očích a pobaveně se zašklebí+ No jasně, takže ztělesněná dokonalost, co? +protočí oči a zavrtí pobaveně hlavou+ To by mohl říct každý... +zatváří se nesnesitelně pozvneseně+ I když smysl pro humor asi opravdu máš, protože jinak bys mě už dávno roztrh jak hada. +zazubí se vesele a zamíří ke dveřím+ V podstatě nepotřebuju...+ohlédne se ještě+ ...ale kdo by se dobrovolně vzdával tak příjemný činnosti? +zvedne koutek v náznaku úsměvu a schválně tu "činnost" víc neupřesní. I když samozřejmě myslí spánek, že jo:D+ Neboj se, mistře. +zablýsken jí v očích+ Umím se o sebe postarat...+pousměje se sebejistě+ A poučení rozhodně hodlám předat. Nevědomost zabíjí...+přikývne vážně+ Tak dobrou noc, Vishousi. +přes rty jí přelétne prchavý úsměv, vyjde na chodbu a zavře za sebou dveře+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 27 úno 2016 13:59

Jasně, jsem ideálem pravého muže +přikývne naprosto vážně v souhlasu.+ Ale, ne, možná bych jenom nebyl tak milej. No právě, proč se vzdávat tak příjemné činnosti že? Dobrou noc +co mělo být řečeno, bylo. Rozloučí se a jde projít ty mobily a napíchne noťas na program. Napíše stručnej email, který stejně vydá na tři stránky Wrathovi a bratrům. Pak napíše druhý email Butchovi, kde jde víc do podrobna ohledně zdejších ženských, hlavně jedné malé mrňavé převahy. Podívá se na hodiny... ježiši poledne. Najednou postel nezní vůbec špatně. Dá si rychlou sprchu a tak jak je, nahej jak prst padne do postele a zahrabe se do peřiny, ve chvilce spí. Hlavou mu ve spánku víří spousta divných snů a prožitků smíchaných s vizemi. Odpočinek jak vyšitý.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje