Pokoj č. 7 - Mr. Jade

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj č.13

Příspěvekod Jade » 18 zář 2013 22:33

Můžeme vyzkoušet, jestli mě dokážeš zastavit. +nakloní hlavu na stranu s tím protivně přitažlivým lehce povýšeným úsměvem; ale pak se věnuje rádobysouboji, posílá svoje kletby s lehkostí, stupňuje rychlost a sílu útoků, a tváří se soustředěně, a dokonce se ani nevytahuje, když ji srazí k zemi, jen mu možná očima proběhne cosi jako vítěznej pohled, a i když vstane, sklopí hůlku+ Záda jsou tvoje slabý místo. To, že si je kryješ fyzicky, neznamená, že odtamtud nepřijde útok. +poukáže na fakt, že se podvědomě přesunula zády ke zdi, a dokonce to ani neříká moc posměšně, spíš věcně+ Bolest tě snadno vytrhne ze soustředění. Musíš se naučit oddělovat magii od fyzickýho stavu. +poznamená+ Měla bys být schopná použít kouzlo o stejné intenzitě na začátku i teď. +zabručí ne zrovna spokojeně, ale pak se otočí zády a přejde k sekretáři u zdi, chvilku tam něco loví a pak po ní hodí malou lahvičku s temně fialovým obsahem+ Neotrávil jsem to. +protočí oči, když ji tak pozoruje+ Kdybych tě chtěl mrtvou, neobtěžoval bych se s jedem. +poznamená věcně, v lahvičce je obyčejný svalový relaxant, který jí vlije do žil vlnu energie a uvolní svaly, aby se jí celý tělo tolik neklepalo+ Další důvod, proč by sis měla zašukat. +dodá, zatímco se přesune zpátky na svoje křeslo+ Jsi napjatá a hůř držíš emoce pod kontrolou, a to se promítá na tvojí magii. Psychická rovnováha je u tvýho typu magie očividně důležitá. +dolije si do sklenice alkohol+
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Neferet » 18 zář 2013 22:58

Aby ses mi ještě ke všemu hrabal v hlavě? Ne díky. +zašklebí se a rázně zavrtí hlavou. a jak tak naproti němu stojí připadá si jakoby uběhla maraton do hodně ale opravdu hodně vysokýho kopce, možná dokonce nějaký hory+ Jo no... reflex. +pokrčí zlehka rameny, když se koukne na stěnu za zády a jak ho poslouchá, tak chtě nechtě musí uznat, že má v mnoha věcech pravdu, ale na druhou stranu jí neříká nic, co by sama nevěděla+ Oddělovat? A to jako jak? +koukne na něj podmračeně, protože je přesvědčená o tom, že něco takovýho nejde, proto se v boji vyhýbá tomu, aby se k ní někdo dostal příliš blízko, ovšem u něj je to poněkud problém+ Jak jsem řekla na začátku.... v tý tělocvičně jsem si zrovna hrady z lega nestavěla. +pokrčí zlehka rameny poukazujíc na to, že skoro týden pořádně nespala a ještě se servala v tělocvičně, takže už sem přišla dost unavená na to, aby udržela po delší dobu svojí sílu pod plnou palbou silnou ve stejné míře. reflexivně chytí lahvičku do dlaně a nedůvěřivě na ní koukne. dokonce jí odzátkuje aby si přičichla a podmračeně na něj koukne, ale nakonec uzná že má pravdu, kdyby jí chtěl mrtvou nebo paralizovanou tak by to udělal pro něj zajímavějším způsobem a s ohledem k tomu, že jí ten lektvar přijde hodně povědomý ho do sebe nakonec flakonek obrátí+ Fuj. +zašklebí se a postaví prázdnou lahvičku na stůl a s úlevou přijme pocit uvolnění, který se jí pomalu rozlije tělem+ Co? Rozhodl ses že mi za každou cenu najdeš chlapa? +koukne na něj rozladěně a padne na chvíli do křesla. prohrábne si vlasy a stáhne si je z obličeje, otře si pot ze spánků a raději uvažuje nad tím, že nutně potřebuje sprchu, aby nemusela přemýšlet nad důvodem proč je od určité doby její psychika v nerovnováze+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Jade » 18 zář 2013 23:21

Jak jsem řekl já... +přistrčí jí skleničku+ tvoje aktivity mimo tuhle místnost mě nezajímají. +napije se sám+ To znamená, že se musíš naučit svoje emoce ovládat. Nebudu ti tady tvrdit, že emoce jsou slabost, nejsem padouch z americkýho filmu. +uchechtne se a zvedne jeden koutek+ Emoce v boji ale rozhodně slabina jsou. +nakloní hlavu na stranu zlehka+ Musíš je být schopná odklonit. Tvůj typ magie je očividně s emocemi spjatý, a když dovedeš pocity zkrotit, dovedeš je taky podle potřeby vyvolat, protřídit a vybrat si ty užitečné. +pokrčí lehce rameny+ Je až směšně snadný tě rozčílit a donutit vrhnout velké množství magie do jednoho útoku, ale to tě zároveň dělá zranitelnou, protože nestihneš síly přeskupit, než zaútočím znova. +poznamená další ze svých drobných poznámek, a zlehka zakrouží zápěstím a tím i průhlednou tekutinou ve skleničce+ Vztek přidává tvojí magii na síle, ale zároveň ji činí hůř ovladatelnou. Když dovedeš zlost využít k intenzitě útoku, ale zároveň ji ovládneš natolik, abys kontrolovala situaci, tvoje útoky se zpřesní a zkvalitní. Na to se zaměříme příště. +poznamená jako by si v hlavě psal mentální poznámky, a nad jejími slovy pozvedne obočí+ To ve skutečnosti není zas až tak špatný nápad, naší práci by to rozhodně prospělo. +ušklíbne se trochu+ Mám spoustu podřízených, určitě bych dovedl vyhovět jakékoliv preferenci. +zasměje se pobaveně+ Blond, tmavý, zrzky, španělský typy, muskulatura, nebo radši šlachovitý? Nebo ti jde hlavně o bělostný chrup? +blýskne mu v očích pobaveně a špičkou jazyka si přejede po špičáku v jasné narážce+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Neferet » 18 zář 2013 23:46

No, ještě že tak. +zašklebí se, ale skleničku si vezme a pohodlně se opře. přehodí nohu přes nohu a podmračeně ho poslouchá+ Vážně? Přesně to jsem si myslela, že bys mohl říct. +protáhne na toho americkýho padoucha, ale v očích jí vesele zajiskří, jak to nemyslela tak úplně vážně, ale kdo ví a čím víc ho poslouchám tím větší dojem má, že tyhle jejich malá sezení by jí mohla být hodně prospěšná. na jednu stranu je to jediný člověk, s kterým může svojí magii prozkoumat, na druhou stranu je to ale člověk který jí vytáčí a zároveň znervozňuje způsobem, který se jí ani trochu nelíbí+ No super, aspoň vim na co se mam těšit. +zašklebí se, ale pak si unaveně povzdechne a napije se, což nebyl zrovna nejlepší nápad, jelikož s dalšíma jeho slovy má dojem, že se v tom alkoholu utopí+ Tak to prrr... +odkašle si aby dostala zbytek alkoholu z plic+ ...neříkal si náhodou před chvílí, že to co dělám mimo tuhle místnost tě nezajímá? +zvedne nad tím obočí, když si trošku začne pohrávat prsty se skleničkou+ Jestli si chceš mermomocí založit seznamku tak směle do toho, ale beze mě. O žádný vztah nestojím a když budu chtít jen sex... no... tak si zajdu do baru a prostě si někoho najdu. Ale musel by bejt vážně dobrej, abych do toho šla. +zakroutí zlehka zápěstím na znamení, že pochybuje o tom, že ve svých řadách má někoho tak dobrýho, aby uvažovala o tom se s ním jen tak z ničeho nic vyspat a nebo by jí musel pořádně opít, ale kdo ví+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Jade » 19 zář 2013 00:07

+ušklíbne se jedním koutkem, ale vypadá spíš pobaveně, než uraženě+ To může fungovat možná pro mě, ne pro tebe, s tvým typem magie. +pokrčí rameny a znovu jim oběma dolije+ Sex tě znervozňuje? +pozvedne pobaveně obočí nad její reakcí+ Můžeš to klidně dělat v týhle místnosti. +blýskne mu v očích lehce vyzývavě+ Jsi jedna z těch, co trvají na tom, že sex něco znamná. +protáhne s hlavou mírně nakloněnou na stranu, spíš konstatování, než otázku, a prohlíží si ji tím svým nevyzpytatelným pohledem+ Proto ho taky máš tak málo. +poznamená potichu+ Já taky žádný vztah nenabízím. +opře se do křesla, jen tak aby bylo jasno :D+ A svoje spoulpracovníky si nevybírám podle sexuálních kvalit. +připustí s jedním koutkem pobaveně pozvednutým+ Ah... vážně dobrej. +zopakuje to po ní s tím blahosklonně protivným výrazem+ A jak tohle poznáš? To mě teda oblaž. +zasměje se tiše; a jak pokoj kolem nich pomalu temní, zvedne ruku a zapálí oheň v krbu, světlo zlehka ozařuje jeho odhalenou hruď a zbarvuje ji do tmavšího odstínu, než ve skutečnosti je+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Neferet » 19 zář 2013 00:33

Znervozňuje? Ne to bych neřekla, spíš mě překvapilo, že ses toho nápadu tak nadšeně chytil. Což jsem asi měla předpokládat. +zašklebí se poněkud veseleji, jak je chvíli v klidu tak s ní začíná být řeč a navíc ten lektvar jí pomohl hodně se uvolnit+ Chceš mi půjčit svůj pokoj, abych si v něm mohla užívat? Nejsem si jistá jestli v blízký době stojím o někoho třetího, co by očumoval. +protáhne jakoby čekala že by se chtěl dívat a zamyšleně si poklepe prstem o bradu, ale spíš než aby to myslela vážně jí to pomáhá ignorovat jeho vyzývavý pohled+ Možná... +pokrčí zlehka rameny+ ...ale těžko říct s ohledem k tomu, jak začal můj poslední vztah. +poukáže na fakt, že onen vztah začal vlastně původně sexem na jednu noc, což jistě ví. nepochybuje o tom, že má její vlastní složku+ Mám ho tolik kolik chci. Kdybych chtěla víc, tak s tím něco udělám. +pokrčí zlehka rameny schovávajíc se za sklenkou, ze které upije, odmítajíc přiznat, že má možná i trochu pravdu+ Ještě toho trochu. +zamručí, jelikož o nějaký velký vztah zatím nijak extra zdá se netouží, jen má prostě trošku problém hupsnout do postele prvního chlapa, který jí přitahuje. v tomhle zdá se nedělá první krok+ Ale to je chyba. Kdybys chtěl postavit byznys založený na sexuálních službách, tak by měli vyplňovat nějaký povinný vstupní dotazník. +zazubí se na něj vesele, jak jí pomaloučku trošičku stoupá alkohol do hlavy, ale jen lehce, aby měla uvolněnou náladu+ No... to je velice komplikovaný proces ženské intuice a odhadu. +protáhne trošku rozverně a na chvíli stočí pohled k čerstvě zapálenému krbu a sleduje plameny, než stočí pohled zpět a těžce polkne při pohledu, který se jí nabízí. musí se napít, zavrtět hlavou a v duchu si vynadat že by měla přestat pít a myslet na blbosti+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Jade » 19 zář 2013 00:54

Já se dívám rád. +podotkne na to a v hrdle mu zabublá smích+ A ani u toho nemusí být nikdo třetí. +poznamená tišeji a oči mu blýsknou tím vyzývavým, zneklidňujícím způsobem+ Ale. +ušklíbne se pobaveně+ Oba víme, že kdyby tohle byla pravda, bylo by s tebou mnohem snazší pracovat. +protáhne s lehce posměšným podtónem+ Málokdo má sexu střízlivý přístup. +připustí s hlavou nakloněnou na stranu+ Lidi ho buď nadhodnocují a dávají mu významy, který mít ani nemůže, a nebo ho podceňují a přijdou na to až když jim začne zatraceně chybět. Tahle démonizace tělesný potřeby je úplně směšná. To, že si s krásnou ženou navzájem poskytnem pár hodin rozkoše, neznamená že si ji zítra ráno vezmu, nebo že ona je děvka. +pokrčí rameny, a upřeně ji přitom pozoruje+ Děvky z žen dělá něco úplně jinýho. +ušklíbne se skoro nehezky, ale ten záblesk je za chviličku pryč+ Nicméně můj byznys je založený na poněkud jiných službách, a sex a práce se nemíchá. +zavrtí hlavou pobaveně a zapálí si cigaretu, závan vůně tabáku a hřebíčku, a skrz dým ji pozoruje s mírně nadřazeným úsměvem, jako by přesně věděl, co se jí honí hlavou+ Dotazník? +pozvedne obočí a nakloní hlavu na stranu+ To je trochu neosobní. Já si radši věci osahám. +protáhne tím vyzývavým tónem+ Intuice. +pokýve hlavou+ Co ti říká, ta tvoje intuice, zrovna teď? +zeptá se z pozvednutým obočím, jeden koutek v pousmání, a opře se do sedadla+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Neferet » 19 zář 2013 08:00

Tak to ti přeju, jestli ti jenom tohle stačí ke štěstí. +uculí se vesele zarputile se snažíc ignorovat jeho pohled+ Jak říkám, až to budu chtít změnit, tak to změním. +trhne zlehka rameny+ No jo, každej ho bere jinak. Těžko říct jestli je to způsobenou výchovou nebo osobností. +zakrouží zlehka zamyšleně skleničkou a pak trošku upije+ Ale třeba jen někdo není ochoten opouštět postel hned po prvním číslem. To si pak nemůže pořádně užít všech těch příjemných dozvuků... +protáhne zlehka a pak nad tím jen zavrtí hlavou, jak přemýšlí nad tím, že by skutečně měla přestat pít nebo kdo ví až by to mohlo zajít+ Myslím, že raději ani nechci vědět, co dělá. +zavrtí s úšklebkem hlavou, kdo ví co by se o sobě mohla dozvědět a o to opravdu nestojí+ Nikdy není pozdě změnit obor. +zazubí se vesele a na chvíli stočí pohled k ohni+ Tak to by tví zaměstnanci měli jistě radost z toho, že bys osahával jejich... pracovní nástroje. +uculí se a úmyslně použije mužský rod, protože tak nějak předpokládá, že zaměstnává zejména muže, když jí tak ochotně nabízel zprostředkování sexu, ale v očích jí vesele zajiskří zadupávajíc jeho ton do země, nepřipouštějíc si, že na ní měl svůj vliv+ Ta je momentálně mimo provoz, utahaná a spí. +zašklebí se+ Ale kdyby byla při vědomí nejspíš by si typla, že po těch číslech s tou poněkud přiopilou brunetkou, musíš být dost unavený. +uculí se vesele a trošku, ale jenom trošku provokativně jako by nechtěla věřit tomu, že by měl až takovou výdrž, ale co ona ví jak moc si užili+ A taky že bych měla přestat pít. +zamračí se na sklenku a raději jí odloží+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Jade » 19 zář 2013 14:10

Ne, jenom tohle ne. +připustí pobaveně a vyfoukne pruh dýmu+ Ale nikdo neříká, že se musím celou dobu jenom dívat. +pozvedne jeden koutek+ Po prvním čísle? +pozvedne obočí se záchvěvem smíchu v hrdle+ Kdo by nechal ženu odejít hned po prvním, +zavrtí pomalu hlavou+ když existuje tolik možností... +protáhne a v očích mu zablýskne napůl pobavením, napůl cosi jako nevyslovený návrh, tedy ne že by měl problémy návrhy vyslovovat :D+ Řekl bych, že současný stav mně i jim vyhovuje více. +uchechtne se+ Chyba. +nakloní hlavu na stranu a zkoumavě si ji prohlíží+ Instinkty by nikdy neměly spát. Co kdybych se rozhodl, že to nestačilo, a že vyzkoušíme další magické cvičení? +pozvedne obočí, ale nevypadá to, že by se k něčemu měl+ Tyhle starosti... přenech laskavě mně. +blýskne pobaveně pohledem, dolije si, ale její slovo respektuje a už jí nenalívá+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Neferet » 19 zář 2013 14:23

Tak to je potom jiná. +pokývá zlehka hlavou a rty jí zacukají v úsměvu. Nakloní hlavu mírně na stranu a chvíli ho jen pozoruje+ Skutečně? +zvedne mírně obočí, jako by jí snad zajímalo o jaké všechny možnosti se vůbec jedná a nebo jen uvažuje sama nad sebou, o tom jestli skutečně začíná na jeho nepřímo vyřčené návrhy reagovat, což se jí na jednu stranu vůbec nezamlouvá+ Nedivím se. +zasměje se vesele a skutčně zlehka+ Není instink jako instinkt. +pokrčí zlehka rameny a zvedne obočí ve stylu „to jako vážně? Další hodiny tréninku? To chci vidět“ ale nemyslí to zase tak moc vážně až jí napadne, že v tom lektvaru muselo být něco přimýchaného jinak netuší, proč má najednou tak dobrou náladu+ Jak je libo. +zazubí se vesele a na chvilku zvedne před sebe ruce v obraně, ale pak si je volně a uvolněně složí v klíně+ Takže? Budeš mě ještě potřebovat? Nutně bych potřebovala sprchu, takže... +pokrčí zlehka rameny a bezděky se zamyslí nad tím jak by reagovala kdyby jí nabídl vlastní sprchu, až tak moc po ní zřejmě touží a nebo něco bylo v tom lektvaru :D+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje