Suterén - Vishous / Rhage / Butch

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Suterén - Vishous

Příspěvekod Vishous » 24 bře 2016 13:33

+Nevěřícně padne na zadek a dívá se na ni, jako by jí vyrašila druhá hlava.+ Omega? +zeptá se, jak kdyby to nebylo zřejmé.+ Tys viděla Omegu?! +promne si zápěstí, jak ho to překvapí.+ Jo, nejspíš věděl +prohodí temně.+ Před ním i náš mhis padá, teda můj ne, protože... +pokrčí rameny+ asi rodina nebo co, ale... není ti nic? +podívá se na ni pátravě. A pak si zcela nečekaně položí hlavu do jejího klínu a obejme ji pažemi.+ Neměl jsem tě tam nechat jít samotnou, teď o tobě vědí... +zaskřípe zubama, jak jím cloumá vztek a málem mu hrabe z toho, co by se stalo, kdyby se nedohmotnila.+ Sejmu ho +slíbí jí temně. A jestli sem Omega přemístil, bude nejspíš muset povolat ještě aspoň jednoho bratra. Krčí čelo, jak mu hlavou zas běží spousta myšlenek...+ Sejmem je všechny. +Že by další proroctví?+
I’m not strong enough to stay away
What can I do?
I would die without you
In your presence my heart knows no shame
I’m not to blame
Cause you bring my heart to it’s knees
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 24 bře 2016 20:43

Jo. +přikývne jenom a už se cítí trochu víc sama sebou+ Jsem v pohodě. Nic mi není. +zavrtí hlavou a pak trochu překvapeně zamrká, jak ji obejme+ Hej...V...+prsty mu zlehka projede vlasy+ Dřív nebo později by se to stejně stalo. +prohlásí s jistotou a zadívá se mu do očí+ Jo. Sejmeme. +v očích jí odhodlaně zablýskne+ Takže teď k tomu, co jsem se dověděla. +usměje se+ Ze hřbitova jeli do nějaký opuštěný chaty, cesta trvala necelou hodinu, spíš ještě míň. Tam mu všichni předali peníze a nafasovali nový drogy. Zjevně se zaměřili na finanční stránku války; kdo není dostatečně vyzbrojen, nemůže vyhrát. A to oni fakt nejsou. Líp vybavená jsem byla i já před stoppadesáti lety. +ušklíbne se pohrdavě+ Takže se dá předpokládat, že až vydělají dost peněz, pořídí si lepší zbraně, možná i stříbrnou munci. +rozvíjí svoje myšlenky nahlas+ Jak reagujete na běžnou munici a stříbro? +zadívá se na něj a uvědomí si, že o nich, o něm, pořád skoro nic neví+
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 24 bře 2016 22:37

+na pár vteřin si dovolí nemyslet, a jen cítit její tělo a vůni a ano, dělá mu moc dobře, že z ní cítí sebesama. U Stvořitelky ty drobné hbité prsty v jeho vlasech... už jenom to způsobí že mu zas něco začíná tvrdnout v boxerkách. Pak, stejně rychle, jako ji objal se stáhne a sedne si na paty.+ Sorry, asi ňáká slabá chvilka +pozvedne jeden koutek v tom svém pokřivené úsměvu. K těm jejím věcným zprávám si zapálí.+ Nechápu, jak se pořád můžou držet těch zajetých kolejí +zavrtí nevěřícně hlavou.+ Tohle jim už nevycházelo ve státech, to nemůžou přijít s nějakou novou strategií, co by nebyla taková nuda? +protočí oči, protože mu to fakt hlava nebere.+ Tím, že vyzbrojení nejsou, nám hrajou do karet, jediný průser je to, že je strejda stíhá vyrábět dvakrát rychlejc, než mi mordovat. Ale je to i jeho slabina, protože nemá jak bych to řekl, kvalitní materiál. +Přikývne, jak mu správná slova vklouzla na jazyk.+ Co? +vrátí se ve svých úvahách zase zpátky na zem.+ Většinou večeříme stříbrnýma příborama? +tak trochu nechápe, na co se ho ptá.+ A munice no normálka... jsi postřelená, vytáhneš kulku jede se dál? Teda nesmí se ti dostat do srdce +mimoděk si sáhne na to svoje, nad kterým má malou oválnou jizvu.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 24 bře 2016 23:31

V pohodě, nějak to přežiju. +ušklíbne se pobaveně na tu "slabou chvilku"+ No, jen abysme se nějaký "zábavný" strategie brzo nedočkali. +prohlásí možná taky trošku prorocky:D+ Strejda. To je tak kurevsky ujetý...+zarazí se nad tím znovu a potřese hlavou, jako by to furt nemohla moc strávit; pak ale na něj koukne a na rtech jí zahraje ďábelský úsměv+ Jo tak večeříte stříbrnýma příborama? Služebnictvo? Joo, monarchie je stejně bezva státní zřízení...+v očích jí rozpustile blýská, jak si tohle pošťuchování fakt užívá+ Ale prima, pokud na vás stříbro nepůsobí, je reálná šance, že si ho nepořídí. Pokud nezjistí, že platí na moji maličkost. +vrátí se zase k vážnýmu tématu, ale koutek jí čas od času trochu cukne, jak si představuje tu snobárnu se servisem na stříbrných podnosech. Pak jí dojde další věc+ Jíte normální jídlo! +vydechne vysloveně závistivě (ještě ho jíst neviděla, že ne?:D)+ Ach jo, život vážně není fér. +povzdechne si nešťastně+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 24 bře 2016 23:46

Nemáš ani tušení, jak ujetý to ve skutečnosti je. Představ si, že se ve svý 303 narozeniny dozvíš, že je tvoje matka bohyně, prdel jak sviňa. +Přísahám, že ho z této baby jednou klepne.+ No jasně, jsme přece garda samotného krále, co sis jako myslela? +zeptá se naprosto vážně, ale koutky úst mu cuknou.+ Jestli tě to uklidní tak až do doby, kdy jsme se sestěhovali dohromady jsem nikdy žádného doggena neměl, ale Fritze by sis prostě zamilovala i ty +podotkne smrtelně vážně.+ Ježiši kriste ženská, jasně že jíme normálně jídlo, ona tahle figura +sjede se od hlavy k patě, jak kdyby byl nějaká modelka+ toho docela dá zabrat udržovat +ušklíbne se.+ Počkej ty nejíš? +vykulí na ni oči... oko.+ Proto seš tak mrňavá +ukáže na ni ukazováčkem, že je to prostě jasný. Pak se zamračí.+ Jak to, že nejíš, ale chlastat můžeš? držíš si váhu, nebo co? +Je až k nevíře, jak rozdílní jsou. Děsně moc ho to zajímá, aspoń že v tom šoustání je to stejné :D+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 25 bře 2016 00:58

Tak to si rozhodně představit neumím. +zavrtí hlavou+ Taky hlavně proto, že se tolika určitě nedožiju. +zazubí se vesele+ No jo, jasně, jak jsem mohla zapomenout! +zakoulí očima a uculí se+ Vážně? Takže sis sám vařil, pral, uklízel? +ryje zvesela dál; poznámku o tom, že by z něj jinak určitě vyrostl nesnesitelně namistrovanej týpek, si už nechá pro sebe:D+ Ne, nejím, pane Dokonalý. A zatím jsem potkala jen dva upíry, který mohli jíst normální jídlo. A takhle mrňavá jsem byla vždycky. +zamračí se na něj, ale taky ji to fascinuje+ Nevím, proč to tak je; náš organismus nejspíš dokáže bezezbytku zpracovat krev a tak další živiny nepotřebuje. A alkohol není jídlo a nemá žádnou výživovou hodnotu, takže asi proto mi nevadí. Za což jsem nesmírně vděčná; kdybych věděla komu, pošlu mu děkovný dopis. +ušklíbne se+ Prostě Bohové a jejich záchvaty tvořivosti...+cuknou jí koutky+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 25 bře 2016 10:51

+Dolije jí panáka, že by nějaké vedlejší úmysly?+ A... +přimhouří oči.+ jak jsi vlastně stará... totiž já vím, že je netaktní se ptát ženský na věk, ale... +pokrčí rameny, prostě ho to zajímá no.+ Jo, tak nějak, sám si vařím, sám si peru.... Ehm spíš jsem nosil hadry na sobě, dokud se kožeňáky nerozpadly.+ Hele nech si toho, nebo ti pan Dokonalý nařeže +oči mu zasvítí, jak se mu ta představa opravdu hodně líbí.+ Mám pro tebe návrh +rozpustile se uculí.+ Nadlábnu se čímkoliv ty budeš chtít, na co bys měla chuť a pak si ze mě můžeš cucnout +cukne obočím nahoru a dolů, co ona na to.+ No aspoň že tak, víš jak bys byla protivná, kdyby sis nemohla aspoň trochu okořenit život? +típne cigaretu.+ Na bohy mám lehce říkajíc alergii +nakrčí ret, jak je mu jen z toho slova zle. A pak se na ni tak zadívá, jako, mám neskutečný hlad kotě, a ty máš přesně to, co já chci. Pomalu jak panter na lovu se k ní přiblíží...+ Máš jedinečnou šanci zdrhnout, protože pak tě asi přivážu k posteli +řekne jí naprosto vážně, oči ve kterých se mu leskne upřené do jejích a čeká na odpověĎ.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 25 bře 2016 16:57

+panáka teda rozhodně neodmítne a protože už trochu víc důvěřuje vlastním nohám, vstane, napije se a přejde ke stolu, kde si začne odkládat zbraně. Nejdřív podpažní pouzdro, pak zápěstní pozdra s krátkými dýkami, páteřní s mačetou na konec dlouhou armádní na stehně a pak ten nejexkluzivnější kousek - černou dýku od něj. Položí ji na stolek k ostatním zlehka přejede po pouzdru prsty+ No to jsi ale nezdvořák...+otočí se k němu a zatváří se přehnaně dotčeně+ Zatím rovné dvěstovky. +uculí se, vezme si skleničku a dopije zbytek+ Jo, tak to mi k tobě sedí mnohem líp. Taková dekadentní rocková hvězda. +pokýve vážně hlavou+ Co vždycky dorazí z turné, naloží se do lihu, drog a prostitutek a za půl roku vyrazí na další turné se stále nevybaleným kufrem z toho předchozího. +zajiskří v očích; fantazíruje trochu, asi si zavzpomínala na divoká osmdesátá léta dvacátého století a jednu zcela konkrétní kapelu:D+ Ale nenechám, protože mě to baví. +zašklebí se na něj drze+ A myslíš, že by to fungovalo? +zatváří se poněkud skepticky, ale ten nápad ji zaujme. Takový steak, nebo jahody, zmrzlina; o po těch staletích si tu chuť pořád vybavuje+ To teda jo, ani náhodou bych nebyla takový zlatíčko, jako jsem. +pokýve úplně vážně hlavou, ale koutek jí trochu cukne; když na něj pak ale koukne a vidí ten výraz, skoro o krok couvne. Místo toho, ale zůstane stát a přivřenýma očima ho pozoruje+ A to je slib nebo výhružka? +zapřede provokativně a zadívá se mu do očí; dobře si uvědomuje, že si hraje s ohněm, ale nemůže si pomoct+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 25 bře 2016 19:40

+Jako ten nejerotičtější film na světě sleduje, jak si Rebecca odkládá zbraně kousek po kousku. S každým dalším nožem se mu zrychluje proudění krve v žilách - směrem dolů. Tedy do těch míst, kde to jde docela vidět. Nijak se ale nezdráhá a pokud to uvidí, tím líp. Ta mačeta na zádech je... Skoro zapřede jak ho to rajcuje. Ale jen se na ni dívá upřeným pohledem, jako by ji svlíkal pomalu i z kůže.+ To jsi ještě mladá kost +hlas má zhrublý, probouzející se touhou.+ Nemáš ani tušení, jaký nezdvořák jsem +vycení zuby.+ Kdybys jenom věděla jak moc dekadentní umím být.+ Možná se mu něco z toho odrazí v očích.+ To nevím +odpoví vážně.+ ale za zkoušku to stojí +pokrčí rameny, jakože je to jenom na ní.+ No tak to si nedokážu ani představit, jsi naprosto rozkošná, co by z tebe bylo potom? Fůrie +vyzubí se.+ Ne kočko, to je konstatování reality. +Dorazí až k ní a rozepne jí zip na kalhotech, pak je z ní najedenkrát stáhne.+ Mám tady takový hezký kožený pásek... +přitáhne si ji a jak Vishous dosedne na postel, přehodí si ji přes kolena. Takže má pěkně vyšpulený zadeček, oděný jenom v černých krajkových nohavičkách.+ A taky tu mám takový krásný provaz +sáhne pod postel, kde má nachystané očko, do kterého jí provleče obě zápěstí, které drží v jedné velké pracně. Ví, že kdyby se chtěla bránit, už by to udělala. Druhou velkou dlaní sjede po hladké oblině zadečku až ke stehnu, kde lehce zmáčkne kůži.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 25 bře 2016 20:38

+cítí na sobě jeho pohled téměř fyzicky a když se otočí a zadívá se na něj, uvědomí si, že asi vypustila toho predátora z řetězu.+ Ale možná tak trochu tuším...+prohodí tlumeně a sklouzne po něm pohledem, hezky odshora dolů, s drobnou zastávkou zhruba uprostřed. Náhle pocítí hroznou touhu se ho dotýkat; sotva ale stihne tuhle myšlenku nějak víc rozvinout, když je náhle těsně u ní a vzápětí leží ohnutá přes jeho kolena.+ A kde bereš jistotu, že fúrie nejsem? +ušklíbne se a trochu se napne, když jí přetáhne smyčku přes zápěstí. Není to ale nic, z čeho by se během zlomku vteřiny nedostala, takže se zase uvolní, i když v téhle pozici to je celkem relativní pojem. Tep se jí zrychlí a maličko se pod jeho dlaní zavrtí, jakoby nevěděla, jestli chce utéct, nebo ne+
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje