Kosmetický salón

Moderátor: Styx Lupin

Kosmetický salón

Příspěvekod Styx Lupin » 13 pro 2012 03:00

Kosmetický salón

Obrázek
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Re: Kosmetický salón

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 19 dub 2013 22:12

+s úsměvem personálu poděkuje a vydá se daným směrem. po cestě se neustále rozhlíží kolem sebe, než dorazí na místo. jemně zaťuká na dveře a strčí hlavu dovnitř+ Halo? Styx? +houkne nejistě a vleze dovnitř+ Si tady?
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Styx Lupin » 19 dub 2013 22:41

+vyloupne se odněkud zezadu do místnosti, v ruce otevřený kelímek s nějakým krásně vonícím krémem a zvědavě koukne, kdo ji to shání+ Jasmine... +usměje se na ni překvapeně, ale potěšeně a obejme ji+ Ráda tě vidím. Tak ses přišla podívat na tu moji alchymistickou dílnu? +zasměje se+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 19 dub 2013 22:47

+rozzáří se jak sluníčko, když Styx uvidí a nadšeně jí obejme+ Taky tě ráda vidím. Omlouvám se, že jsem nepřišla dřív, ale dělo se toho tolik, že jsem se dokázala odtrhnout až teď. +omlouvá se provinile+ Takže tady ty pracuješ? +zajímá se rozhlíží se po všech těch věcičkách o kterých předpokládá že budou sloužit k líčení a kdo ví co ještě k čemu+ A co to máš? +zvědavě jí nakoukne do kelímku+ To hezký voní. +protáhne a začichá+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Styx Lupin » 20 dub 2013 00:08

A copak se dělo... teda jestli to není tajemství +zeptá se zvědavě, chce mít trochu přehled, co Jasmine tak zdrželo:D+ Né, já tady nepracuji, na to mám tady na to odborníky. Já to tady jen vedu +mrkne na ni a dá jí přivonět luxusní krém+ Tohle je nový kosmetický výrobek, zázračný krém na pleť. Vyrobil jej pro můj salón jeden místní kouzelník lektvarista. Zrovna jsem se ho chystala vyzkoušet, co vlastně umí +vezme si špetku krému mezi prsty, promne je a pak přičichne+ Jemný... a voňavý. Chceš ho vyzkoušet?
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 20 dub 2013 00:18

No... +hlesne a tvář jí hezky zrůžoví, i přes to všechno je chvílemi stále stydlivá a nesmělá+ ...vzpomínáš si na toho Victroiina bratra? Na Christiana? +začne opatrně a obklikou. zřejmě si o tom chce s někým popovídat, někomu se svěřit a podělit se o svojí radost a štěstí+ Ah, takhle... a co všechno nabízíte? +zajímá se zvědavě a ještě si přivoní ke krému+ Připomíná mi to květiny. +pronese zamyšleně+ No jasně, že jo... když už jsem tady tak ti aspoň pomůžu s testováním. +mrkne na ní vesele a kecne si tam na stoličku+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Styx Lupin » 20 dub 2013 11:23

Samozřejmě, že si vzpomínám, nové tváře mi hned padnou do oka. Nehledě na to, že mi neuniklo, že jste spolu trávili celý večer, že? +mrkne na ni s úsměvem+ Tak to je ten důvod, proč jsi se sem dřív nedostala? +uculí se a pak jí radši ukáže salón, aby ji neuváděla ještě víc do rozpaků, jak se tam Jasmine tak krásně červená+ Nabízíme úplně všechno, co se týče péče o pleť, líčení, relaxace. Jestli chceš, můžu ti udělat kompletní ošetření, aby sis vyzkoušela, jak je to příjemné +nabídne jí velkoryse+ Vážně chceš na vlastní kůži vyzkoušet, co ten krém umí? Co když ti po něm třeba narostou vousy? +rozesměje se a mrkne na ni lišácky, je jasné, že si dělá jenom legraci, určitě by jí nedala něco, co by jí jakkoli uškodilo+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 20 dub 2013 11:34

Jo, no... to je pravda. Byl velice milý a hezky se s ním povídá. +usměje se nesměle+ Jo, on je ten důvod. +přikývne souhlasně a rozzáří se jak sluníčko, když myslí na Christiana+ Já... no... nějak s ním teď to... bydlím. +vypadne z ní nečekaně :D a když jí Styx vysvětluje co všechno nabízejí pozorně poslouchá a mírně pokyvuje hlavou+ Tak takovou nabídku nemůžu odmítnout. +usměje se na ní vesele+ No kdyby narostli, tak si je můžu splést do copánků a budu tvrdit, že je to nová moda. +zazubí se na ní vesele+ Ale kdyby mi to náhodou udělalo díru do paměti, tak bych ti něco měla dát. +vzpomene si, že Styx vlastně něco ještě donesla a začne si prohledávat bundu+ Jen co to najdu. +zazubí se na ní a ono se to nezdá, ale těch kapes má zdá se opravdu hodně+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Styx Lupin » 20 dub 2013 14:10

+kouká na ni s potměšilým úsměvem, jak tam básní o Christianovi+ Ty s ním... bydlíš? Jako že spolu to... bydlíte? +hrkne v ní jako ve starých hodinách, co jí na to asi řekne Neferet, když se tohle dozví:D+ Tak to musí být mezi vámi už opravdu vážné +usměje se nakonec+ Dnes má personál volno, ale pečovat o pleť a líčit umím taky. Tak jestli mi důvěřuješ, ráda se o tebe postarám osobně +uculí se na ni a posadí ji do kosmetického křesla+ Copak to hledáš? +sleduje ji s pobaveným úsměvem, jak loví něco po kapsách+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 20 dub 2013 14:35

No... tak nějak bydlíme. +přikývne+ Tedy jenom do tý doby než se vrátí jeho sestra asi. Byl u mě na návštěvě... a druhý den se musel vrátit kvůli práci a nabídl mi abych si sbalila a šla s ním. +mele jedno přes druhý a v očích jí jiskří+ Je naprosto úžasný... milý a laskavý... a má skvělou dcerku, i když jeho bývalá žena je tak trošku mrcha. +ušklíbne se, když si vzpomene na Tiffany a všechno to na Styx vybalí+ Vážné? Ano asi ano... já vlastně nevím... na jednu stranu jsem strašně šťastná, ale na druhou stranu zmatená. Není to divné, že ho neznám moc dlouho a přesto mi přijde jako bych se bez něj už nemohla obejít. +vydechne trošku zasněně než potřese hlavou a opět se rozzáří úsměvem+ Myslím, že se plně vložím do tvých rukou... pokud nepřijdu o oči, nos nebo uši, tak bych to mohla risknout. +mrkne na ní vesele a usadí se do křesla+ Neferet ti něco posílá... takový amulet... +vysvětluje a vyndavá z kapes spoustu věcí jako kapesník, dýku, čokoládu a nakonec zapečetěnou obálku+ ...tady. +natáhne k ní ruku s dopisem+ Říkala, že je v tom amulet, který jí můžete kontaktovat.

(a v obálce je amulet http://i21.photobucket.com/albums/b284/ ... et-Cut.png a dopis s návodem k použití+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Další

Zpět na Kosmetika