Kosmetický salón

Moderátor: Styx Lupin

Re: Kosmetický salón

Příspěvekod Styx Lupin » 20 dub 2013 19:03

Tak aspoň se lépe poznáte, když budete pořád spolu +sleduje ji se spokojeným úsměvem, jak se rozplývá+Tak to vůbec nevím, že už byl ženatý a že má dítě. Ale je fajn, že si všichni tři rozumíte, jste už vlastně taková kompletní rodina. Moc vám to přeji. Jen jsem vážně zvědavá, jak se na to bude tvářit Neferet, až se vrátí, co všechno jsi už tady za tu krátkou dobu stihla +uculuje se+ A až se vrátí jeho sestra, přesídlíte všichni tři na Darktor? +je zvědavá+ Neferet mi něco posílá? +natáhne se po dopisu a když z něj vypadne amulet, pozorně si jej prohlédne+ Je krásný +začte se soustředěně do textu+ Takže ten amulet je takové spojení mezi vašim a našim světem? Tak to je skvělé. Asi se s Nef zkontaktuji co nejdříve, už se mi po ní moc stýská. Ráda bych věděla, co dělá a jak se má +posteskne si+

(jak to funguje? Dá se tím s Nef jen zkontaktovat na dálku, anebo ji třeba i přivolat?)
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 20 dub 2013 19:35

To rozhodně. +přikývne a vzápětí se jí vybaví na mysli, jak moc důvěrně se poznávají a zrudne jak rajče :D + On se rozvedl poměrně nedávno. Vlastně myslím, že to bylo pár dní potom, co se u tebe konal ten skvělý ples. +usměje se na ní+ A Vanessce jsou tři, takže je to taková malá princezna. Jsem moc ráda, že jsme si zdá se padli do oka. +rozplývá se a bezděky vzpomíná na to malý sluníčko+ Ehmn... Neferet? +trošku pobledne a roztěkaně si prohrábne vlasy+ Myslím, že vyletí z kůže. Měla bych si s ní o tom co nejdříve promluvit, ale Christian chce být u toho a navíc se s ní teď nemůžu pořádně spojit. +pokrčí bezradně rameny+ Na Darktor? A všichni tři? +zamyslí se nad tím, zdá se že nad tím ještě neuvažovala nebo nad tím uvažovat nechtěla+ Myslím, že ne. +zavrtí nakonec hlavou+ Christian má Vanesscu ve střídavé péči, takže je u něj jen jednou za čas a navíc si nejsem jistá, jestli by tam vůbec chtěli. Mám trošku strach, že až se vrátí Victorie, tak se budu muset vrátit na Darktor sama a Christiana tak moc často neuvidím. +posmutní, zdá se, že se toho skutečně bojí+ Jo, jo posílá. +pokyvuje souhlasně a hlavou a zase si všechno ukládá do kapes+ Jo to je. Neferet má zvláštní schopnost pro drama. +uculí se+ Jo něco takového. Stačí se držet návodu a Nef se objeví co nejdříve to půjde. +pokývá hlavou+ Jo a mám ti říct, že je určený pouze pro akutní chvíle a vážné důvody. Ale pokud stesk za vážný důvod, tak směle do toho. +zazubí se na ní vesele+

(No toto je velice důmyslné zařízení :D krev na rudý kámen a správný zaklínadlo, čímž se aktivuje malý portál umístěný v kameni, do toho strčit vzkaz na pergameni a voála máme tu transplanetární komunikaci :D )
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Styx Lupin » 21 dub 2013 11:12

Vanesska? Moc pěkné jméno. Tak to je opravdu úžasné, že jste si padly do oka i s tou malou. Budeš mi je muset někdy představit +mrkne na ni+ Co kdybychom si někdy všichni vyrazili třeba do zoologické zahrady na zvířátka, nebo do Loslandu na kolotoče? To by se malé určitě líbilo +plánuje pro malou zajímavý program+ No, myslím, že se zase tolik nemusíš obávat. Jsem přesvědčena, že Neferet se Christian bude určitě líbit. A pokud by měla nějaké řeči, že sis našla přítele a zamilovala se, nech to na mně, já jí pak připomenu její začátky u nás +mrkne na ni potměšile+ Tak nemyslím, že by na Darktoru Christian s Vanesskou bydleli trvale, to samozřejmě ne, ale měla jsem na mysli třeba nějaké apartmá pro ně, když přijdou k tobě na návštěvu. Pro Vanessku nějaký dětský pokojíček se spoustou hraček a atrakcí, aby se nenudila. Protože jsem přesvědčena, že tam určitě nepřijdou jen na pár hodin +uculí se na ni+ Proč bys ho neměla vidět často, když se zase vrátíš na Darktor? Pokud se máte rádi, vždycky si najdete cestu k sobě, když se vám zastýská +utěšuje ji+ Dobře, určitě se s Nef co nejdřív spojím, abych alespoň věděla, jak se má. Zatím nemám žádný akutní důvod přivolávat ji sem. Ale člověk nikdy neví, co se může vyvrbit+zasměje se a schová si amulet i s dopisem na bezpečné místo+ Tak a teď bychom se měly pustit do práce +přinese si sebou vozíček na kolečkách se spoustou krémů, líčidel a mastiček+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 21 dub 2013 12:49

Já myslím, že je to skvělý nápad, někam společně vyrazit. Určitě to Christianovi navrhnu. +nadšeně pokyvuje hlavou+ Nejsem si jistá, jestli by byl dobrý nápad připomínat jí to. Chci říct, aby jí nepopohnalo víc k tomu protestovat. Myslím, že se bude bát abych neskončila jako ona. I když na druhou stranu by možná nebylo špatný jí připomenout, že tohle si člověk prostě nevybírá. +usměje se na ní a spiklenecky zamrká+ Ah tak... ale to ani nějakou část sídla by určitě dostali. A myslím, že zařizování pokojíčku pro Vanessku bych si nejvíc ze všech užila já. +zubí se vesele+ Protože mi Darktor přijde strašně daleko. Nevím já... prostě... sem trochu zmatená ani nevím co se to se mnou děje, nikdy jsem nic takového necítila. Neumím to pojmenovat. +zatváří se trošku rozpačitě a zmateně+ No právě, člověk nikdy neví co se stane. Všechno je fajn a div ne zalité sluncem a pak se vynoří jeho minulost a nakope ho do zadku. +smutně se pousměje, zdá se, že mluví z vlastní zkušenosti. ne ona vlastně mluví ze své zkušenosti+ Jasně, jen do toho. Jen mě varuj kdybych přišla o obočí, abych Christiana moc nevyděsila až se vrátím. +zazubí se na ní vesele a zvědavě kouká po všech těch krabičkách a nádobách+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Styx Lupin » 21 dub 2013 18:06

Neboj se, to zvládneme. Připravíme Neferet nenápadně na to, že tady nejsi sama a uvidíš, že to pochopí. Určitě bude šťastna, když jsi šťastna ty +pousměje se na ni a už vymýšlí, jak to Neferer sdělí, že Jasmine neuhlídala :D . Ale taky nemůže být pořád a všude s ní, to by si holka s Christianem moc neužila :D + Tak to ti opravdu věřím, že si budeš zařizování dětského pokojíčku užívat. Musí to být určitě úžasně zajímavé a zábavné +pousměje se neurčitě+ Jak daleko... ty se neumíš přemísťovat? Nebo Christian? On není kouzelník? +vyzvídá, kde je problém+Já s mým přítelem taky nebydlíme spolu, on by se necítil dobře na mém hradu a já bych zase nevydržela dlouho v té jeho pustině bez lidí. Jsme od sebe taky hodně daleko, ale kdykoli se nám po sobě zastýská, setkáme se. V kouzelnickém světě to přece není takový problém +poradí jí a pak ji sleduje, jak mluví ze své špatné zkušenosti, ale ctí její trápení, nechá na ní, jestli se jí s tím sama někdy svěří+ Neměj strach, že bys Christiana vyděsila. Naopak si myslím, že se mu budeš líbit ještě víc, než kdy jindy. O to se postarám +mrkne na ni vesele+ Tak začneme dokonalým odlíčením pleti. To je základ +vezme si tampónek, sáhne po nějakém přípravku a nanese jí na tvář chladivý krém, který jí rozetře po celé tváři a pak setře z tváře dočista+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 21 dub 2013 18:21

Tak to přeju hodně štěstí. +pousměje se na ní, ale vděčně jí pohladí po paži. kdyby věděla o tom, že jí měla Styx hlídat, nejspíš by jí popřála víc jak hodně štěstí :D ale Neferet jistě bude muset uznat, že Styx s Jasmine nemůže být neustále to by si neužila v životě ani jedna :D + Jo takový si to představuju... zábavný a zajímavý... +pokývá souhlasně hlavou a usmívá se jak sluníčko+ A zejména pro Van... ona je takový sluníčko... třeba když jsem jí dala ten první den čokoládu tak se se mnou sama od sebe o ní podělila... strkala mi kousky do dlaně a obě jsme pak byly celý opatlaný... a když jí tu čokoládu Christian vzal tak jen co se otočil, tak si jí sama přivolala a kousek mi strčila do ruky než se do ní sama pustila... +rozvypráví se a celá tak nějak září štěstím, zřejmě jí ta situace víc jak potěšila+ Ale je pravda, že jsme se dostali i do ne zrovna pozitivních situací. +připustí, že ne vždy je to vše zalité růžovou+ Ale ano umím se přemisťovat a Christian je kouzelník... jen prostě... za těch pár dní jsem si zvykla, že je pořád nablízku... ve vedlejší místnosti, v domě a kdybych se teď z ničeho nic vrátila zpět na Darktor, tak by mi ta blízkost strašně chyběla. +snaží se jí vysvětlit jak to myslí+ Ty máš přítele? +zvědavě se k ní nakloní+ Kdo je to? Jak dlouho jste spolu? Jak jste se poznali? +sype ze sebe jednu otázku za druhou+ Tak v tom případě směle do toho. +zazubí se na ní vesele, jakmile jde o to aby se Christianovi líbila víc, tak zřejmě do toho rozhodně půjde+ Dobře. +souhlasí a pohodlně se opře, zavře oči a užívá si takovou péči+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Styx Lupin » 21 dub 2013 21:29

+Nef jistě musí uznat, že to prostě nejde hlídat Jasmine nepřetržitě, obzvlášť, když se ani uhlídat nedá :D + Vážně tohle udělala? +pozvedne překvapeně obočí+ Tak to je důkaz, že ses jí zalíbila na první pohled. A je hezké, že není lakomá a s každým se rozdělí. Vidím, že tě ta malá úplně okouzlila +směje se, když ji tak sleduje, jak zapáleně povídá a moc ráda to poslouchá+ Přesně vím, o čem mluvíš, je to úděl těch, kteří nebydlí spolu pod jednou střechou. Ale na to si bohužel budeš muset zvykat, že nebudete spolu pořád. Ale aspoň si budete o to vzácnější a každá společná chvilka bude svátečním okamžikem, to mi věř +mrkne na ni+ Ano, mám přítele +rozesměje se, jak ji tam doslova zasype otázkami+ Jmenuje se Remus. Je to takový místní zvířecí léčitel a chovatel. Má tady i obchod se zvířaty. Poznali jsme se v jedné útulné hospůdce u večeře +přivře oči, jak na to jejich první setkání s láskou vzpomíná+ Jsme spolu už... s krátkou přestávkou čtyři roky. Páni, to utíká +usměje se a v její tváři se odráží i po těch letech vztahu velká zamilovanost+ Teď ti udělám masáž obličeje. Zavři oči a užívej si to, je to velice příjemné +pustí nějakou uklidňující relaxační hudbu a začne jí jemnými doteky konečků prstů masírovat pokožku tváře, od čela postupně až k bradě a dál na krk+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 21 dub 2013 21:44

+no Neferet to možná uzná, až jí někdo promluví do duše :D + Jo, úplně bez zaváhání se se mnou rozdělila. Myslím, že si mě tím úplně získala. +usměje se jak sluníčko+ Jo jsem z ní naprosto nadšená. Bála jsem se, že spolu nebudeme vycházet ani vlastně nevím jak s dětmi jednat a tak... řekla jsem jí to... tedy, že nemám takovou princeznu jako je ona a že nevím co a jak. A víš co mi řekla? Že mě to naučí. +když vypráví v očích se jí tak nějak šťastně a nadšeně leskne, ani si možná sama neuvědomuje jak moc ty dva má ve skutečnosti za tak krátkou dobu ráda+ Já vím, že budu muset... ale nejraději bych to zvykání nechala na později než na dřív. +pousměje a souhlasně pokývá hlavou. s úsměvem sleduje jak Styx vypráví o svém příteli a líbí se jí jak zamilovaně se tváří+ U večeře? To jste měli rande na slepo nebo na tebe nechtěně převrhl sklenici s pivem? +zajímá se, rozhodně chce znát detaily+ Čtyři roky... to je dlouhá doba. +pokývá s úsměvem hlavou+ Plánujete svatbu? +je to neskutečně zvědavá holka+ Dobře... k čemu je taková masáž obličeje? +zajímá se, než zavře oči a nechá si masírovat obličej+ To je vážně příjemné. +zamručí po chvíli naprosto spokojeně+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Styx Lupin » 22 dub 2013 16:50

+s úsměvem ji poslouchá, jak jí vypráví o té malé holčičce a jejím otci a neunikne jí, jak nadšeně se u toho tváří+ Tak to byl nejspíš ten rozhodující okamžik, kdy se z vás staly kamarádky. Podle tvého vyprávění se zdá, že na to kolik jí je teprve let, je už velice chytrá a šikovná. Z toho si nic nedělej, já bych asi taky nejspíš vůbec nevěděla, jak se bavit s malým dítětem +uculí se+ Miluješ ho? Toho Christiana? +zeptá se jí najednou+ Né, ničím mě nepolil, ani mi nepřevrátil talíř s jídlem do klína +rozesměje se nad tou její teorií, ale pak se rozpovídá+ Když jsem se sem přistěhovala, byla jsem pozvaná na večeři majitelkou jedné místní hospůdky. A ona – což já jsem vůbec netušila – pozvala i jednoho moc příjemného, sympatického, osamělého muže. Seznámila nás spolu a hned jsme si padli do oka. No a jsme spolu dodnes +odmlčí se a s úsměvem na rtech se na chvíli ponoří do vzpomínek+ Svatbu? Ehm... ne, neplánujeme. Tedy... Remus na to moc není +pokrčí ledabyle rameny, ale z výrazu její tváře je patrné, že ji mrzí, že nikdy si neprožije svůj "Den D"+ Masáž obličeje podporuje regeneraci pokožky, potlačuje proces stárnutí pleti, zlepšuje prokrvení celé tkáně a pomáhá odplavování toxických látek z pokožky. Ale především je to příjemný relaxační zážitek. Už to na tebe působí? +uculí se+

Obrázek
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 22 dub 2013 17:55

+nadšeně pokyvuje hlavou, že má nejspíš Styx naprostou pravdu+ Je neskutečně chytrá a šikovná, i když čertit a vztekat se umí taky pěkně. +uculí se vesele, při její nenadálé otázce se zarazí a naprosto zvážní+ Já nevím... tedy chci říct... mám ho strašně ráda. Neumím si představit, že bych ho už nikdy neviděla, nemohla se s ním smát, povídat si s ním a hmn... no... všechny ty další věci. +trošku zrůžoví ve tvářích, když si vzpomene na všechny ty další věci :D + Prostě chci trávit dny po jeho boku a sdílet s ním všechno to dobrý, ale i zlý. Ale jak poznám, že to co cítím je láska? Pokud je to to, co k němu cítí ono, tak ano. Miluju ho. +trošku ztraceně se pousměje, ještě nikdy nikoho nemilovala, aby mohla od sebe rozeznat tu pravou lásku a zamilované pobláznění+ Nemá náhodou ta majitelka hospůdky soukromou seznamovací agenturu? +zazubí se vesele, když jí dychtě poslouchá+ Třeba k tomu přijde jednou na chuť. +usměje se na ní povzbudivě a pohladí jí po paži, aby nesmutnila, člověk nikdy neví co ho potká+ Hmn... myslím, že úplně cítím jak se celá regeneruju a nakopávám stáří pozadí. +zazubí se vesele a otevře očka+ Ne vážně, je to příjemný. +pousměje mile+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Kosmetika