+trošku trhá víčky, jak jí Styx nanáší oční stíny a jak na to není zvyklá, ale snaží se být co nejvíce v klidu, aby třeba nepřišla o oko
+ Neferet? Ne myslím, že nepomohla. +zakroutí smutně hlavou+ Utíkala jsem před ní, před sebou samou. Často jsme se hádaly a křičely na sebe. Od té doby co rodiče... zemřeli, sme si se sestrou moc nerozuměly. +pokrčí zlehka rameny a smutně se pousměje+ Jo, jen v těch románech vynechávají ty nehezké věci. +broukne tiše a pak jen trhne rameny, koukne na ní a pousměje se+ Ale rozhodně jsem měla doposud zajímavý život. +usměje se, aby si nemyslela že se jí nějak dotkla nebo tak, ale při jejím dalším dotazu opět zvážní+ Přes tři roky jsme si myslely, že tam zůstal. Ale... on je ten důvod proč je Neferet tam a já tady. Snaží se ho s ostatními ulovit a mě uklidili do bezpečí. +zamračí se nad tím, nikdy není nadšená když ostatní riskují zatímco ona je někde schovaná+ Tedy, ne že by mi to zejména teď vadilo. +usměje se nakonec, protože nebýt toho neseděla by tu a neměla by se ke komu vrátit až by odsud odcházela. Christian je zdá se jediný, i se svojí dcerou, kdo jí tu skutečně drží a díky tomu možná neprovede něco co by jí mohlo ohrozit na životě+