Město

Moderátoři: Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Město

Příspěvekod Dean » 10 dub 2018 18:56

no, tak trochu. +uculí se, a napadne ho, že by si mohla myslet, že nějak jako hrozně chlastá, a už o tom radši nemluví :D vezme ji kolem ramen a jen tak se s ní prochází ke klubu+ Promiň, mně nikdy nedojde, že je to vlastně docela nepříjemný. +usměje se omluvně, občas se někomu vyhne, aby nevráželi do lidí, trochu si s ní utahuje z kolemjdoucích a je mu prostě fakt dobře. Když dojdou ke klubu, je ještě celkem brzo, takže tam není fronta, a uvnitř není nijak moc narvání, za což je docela rád+ Kdyby něco tak řekni a vypadnem. +nakloní se k ní, aby ho přes hudbu slyšela. Na baru jim objedná něco k pití, a obsluha se na občanku ani nezeptá dá si Jacka s kolou, a Payne objedná co chce ona. Napadne ho, že by si k tomu dal cigáro, ale před ní se trochu stydí a nechce jí smrdět, tak to neudělá, a jen chvilku visí očima na chlápkovi, kterej pokuřuje vedle+ Tak co, smím prosit? +uculí se+
Dean

Příspěvekod Payne » 10 dub 2018 19:31

Ale ne, to je v pohodě, už jsem si docela zvykla a navíc je super, že to je tak rychlý. +usměje se. Když vejdou do klubu, zvědavě se rozhlíží a rozhodne se, že se jí tam líbí. U baru chvilku přemýšlí, co si dá a nakonec se rozhodne dát Jackovi druhou šanci a tak si dá totéž co on. Vezme si skleničku, trochu si přivoní a zkusmo ochutná a kupodivu jí to chutná víc, než poprvé, takže se napije víc. Chvilku pozoruje ostatní a není kupodivu vůbec nervózní. Dopije skleničku možná trochu moc rychle, cítí jak jí tělem proudí horko, ale to taky může být tím, jak blízko ní stojí. Odloží skleničku na bar a vzhlédne k němu+ Kdykoliv...+pošeptá mu do rtů, zlehka po nich přejede svými, vezme ho za ruku a odvede na parket, kde se už svíjí pár dalších lidí, některý ve dvojicích, ale i samostatně. A když pak začne hrát další song, nedokáže se ubránit úšklebku. Sama pro sebe si ho už dávno pasovala za svou hymnu:D+
I'm not a victim. I'm a survivor.
Payne

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 10 dub 2018 20:50

+je zhruba v půlce první láhve, když si na židličku vedle ní sedne nějaký chlápek. Cítí na sobě jeho pohled, ale když docela dlouho nic neříká, otočí se a podívá se na něj. Je to takový ten typ, co sice vypadá, že zamrznul v pubertě v období vzdoru, ale jako jednomu z mála mu to ani v dospělosti neškodí. Může mu být mezi 35-45, ale pokud je to ta horní hranice, je to velice zachovalých pětačtyřicet.+ Ano? +zvedne obočí a zadívá se mu do očí.+

+koutek se mu zvedne v křivém úsměvu+ Už chvíli přemýšlím, jak sbalit holku, co do sebe za půl hodiny otočí půl láhve bourbonu a pořád sedí na židli. +v očích mu zablýskne smích+ Já jsem Kyle. +podá jí ruku+

+nedokáže se ovládnout a rty jí zvlní úsměv+ No jo, trénink prý dělá mistra. +prohodí mnohoznačně a nabízenou ruku přijme. Potěší ji pevný stisk i přímý pohled. Kdo by tady takovýho milýho chlápka čekal?+ Sin, těší mě. +představí se a falešné jméno vybere naprosto promyšleně:D+ Ale neboj, nejsem alkoholik. +zasměje se+

+usměje se šířeji a ten úsměv mu ubere nejmíň pět let, takže mu bude spíš pod čtyřicet.+ Sin? Vážně? +zvedne obočí a rty mu zvlní úsměv vystihující její falešné jméno+ Asi máš dost nekonvenční rodiče, co? +nakloní se blíž, ale ne tak, aby zasáhl do její osobní zóny+

No, vlastně je to Sintra, ale proč tý zkratky nevyužívat. +pokrčí lehce rameny a napije se+ Jo, to teda mám. +zasměje se a rozhodne se, že se jí líbí a že by byla škoda se trochu nepobavit. Jako normální lidi. Příjemná změna, pomyslí si, když řekne barmanovi o skleničku a nalije Kylovi ze své lahve...+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Dean » 10 dub 2018 21:19

jo, má to něco do sebe. +uculí se+ vlastně sem díky tomu nikdy neletěl letadlem. +usměje se, a jen se culí, jak do sebe klopí to pití+ Pomalu, krásko. +zasměje se, chytne ji za ruku, a nechá se odvézt na parket, a ani si neuvědomuje, jak děsně moc se culí+ Co se tak ksichtíš. +zazubí se, přitáhne ji k sobě a vtiskne jí pusu, než ji zase pustí a nechá ji vlnit se do hudby, tancuje kolem ní a snaží se nevypadat u toho moc srandovně, není zrovna fred astaire ale rytmus má, a nevynechá příležitost se jí dotknout, otřít se o ni, pohladit ji, a tak trochu ji hltá očima, protože ona si to evidentně užívá+
Dean

Příspěvekod Payne » 10 dub 2018 21:51

Cože, nikdy jsi neletěl letadlem?! +to ji úplně odrovná, ona co vyrostla v poušti dělala něco, co on ne:D+ To musíš, musíme někdy někam letět! +rozhodne se okamžitě+ Ale nic. +uculí se a tanec si teda opravdu užívá. Sama neví, kde se to v ní bere, ale stačí jí jen vnímat hudbu a jeho a jde to tak nějak samo. Navíc vidí, že se mu to líbí a to je to jediný, co ji zajímá. Když písnička skončí, přitiskne se k němu a dlouze ho políbí+ Líbí se mi tady. +uculí se mu do rtů a když pak k jejímu překvapení začne hrát This I Love od Guns´n Roses, obejme ho a prsty mu vklouzne do vlasů+ Vlastně se mi líbí všude, kde jsem s tebou. +pošeptá mu a vypadá to, že ta sklenička Jacka jí dodala dost kuráže navíc:D+
Payne

Příspěvekod Dean » 10 dub 2018 22:39

no nějak to nikdy nebylo potřeba. dycky jsme se přemístili. +uculí se+ Jo? a kam bys chtěla letět. +koukne na ni a přijde mu to rozkošný+ Budeš mě držet za ruku? +zazubí se, a dívat se na ni jak tancuje se mu fakt líbí, a je to na něm vidět+ Tohle je super song. +uculí se, a omotá jí ruce kolem pasu, a přitáhne si ji blíž+ Mně se líbíš ty. +pošeptá jí do vlasů, skloní se a políbí ji, jen tak se s ní houpe do rytmu písničky, a lehce ji zuby zatahá za spodní ret a pak jí sklouzne rty pod ucho a přes krk níž+ Hrozně moc. +vydechne+
Dean

Příspěvekod Payne » 11 dub 2018 13:38

To je asi jedno. Ale určitě k moři, někam kde je teplo. +pousměje se+ No jasně, že budu. +zazubí se taky a pak se k němu důvěrně nakloní+ Bí se bojí lítat. +sdělí mu tak důvěrně a vůbec jí nedojde, že by asi fakt nebyla ráda, že někomu vypráví o jejích fobiích:D+ Ale říkala, že to nesouvisí ani tak se samotným lítáním, jako spíš s tím uzavřeným prostorem. +dodá pak ještě a pokrčí lehce rameny+ Každej máme něco. +pousměje+ Jo, to teda je. +přikývne souhlasně a zachvěje se, když jí jemně zkousne ret; nakloní hlavu trochu na stranu, aby mu usnadnila přístup, oči má zavřené a spokojeně zavrní, přes hudbu ji stejně nikdo nemůže slyšet a rty jí zvlní slabý úsměv+ Půjdem se napít? Asi mám zas žízeň. +vzhlédne k němu když písnička skončí a uculí se+
Payne

Příspěvekod Dean » 11 dub 2018 20:49

no jo, ty jseš z tepla. musí ti tu bejt zima, co? +usměje se+ Fakt? +koukne na ni překvapeně a snaží se neuculit, fakt se snaží, ale daří se mu to jen trochu, a aspoň trošku ji to v jeho očích polidští+ No jo, uzavřený prostory nejsou nic moc. +přikývne a kvůli Payne spolkne poznámku o rakvích, která mu sama jaksi skočila na jazyk, když ji líbá, trochu se k ní přitiskne, ale jinak je hodnej+ Jo, půjdem. +uculí se+ Mělas někdy tequilu? +koukne na ni tázavě, vrátí se s ní na bar a mávne na barmanku, která se tam pokouší odpálkovat poměrně otravnýho týpka, a je celkem nemilosrdná+
Dean

Příspěvekod Payne » 11 dub 2018 21:13

Teď už to jde, ale ze začátku to bylo děsný. +ušklíbne se+ Ale mám ráda když prší a bouřky. Sníh teda moc ne, to už je moc studený. +uculí se+ Jo, fakt. +přikývne, ale když si všimne, jak se snaží neculit, přivře oči, ale nekomentuje to, páč teď se fakt nechce pohádat:D+ Ne, neměla. +zavrtí hlavou a opře se bokem o bar. Všimne si toho chlápka, jak doráží na barmanku a zamračí se. Vzhlédne k němu a lehce kývne příslušným směrem+ Vypadá to, že zábava si nás vždycky najde...+usměje se jedním koutkem a v očích jí zablýskne+
Payne

Příspěvekod Dean » 11 dub 2018 21:26

Vy jste bydleli přímo v poušti? +zeptá se opatrně+ No protože jsi nikdy nebyla lyžovat! To musíme zkusit. +uculí se+ Hej, tak to si dáme. +usoudí a je docela dobře naladěnej, ale toho vzruchu si hned všimne a ruka mu automaticky zabloudí k pasu, než si všimne, ž to je jen chlápek co má trochu upito+ Vypadá, že to zvládá... +koukne na barmanku a zamračí se+ Ale už by tu měl bejt vyhazovač. +rozhlídne se, ale ochranka nikde, tak pomalu odloží skleničku+ Hej, kámo, nech ji bejt, nemá zájem. +houkne na chlápka jen tak v dobrým nejdřív, ale celý tělo se mu ostražitě napne pro případ, že by to nevzal dobře+
Dean

PředchozíDalší

Zpět na Guns´n Coffins