od Rebecca Altamirano » 10 dub 2018 20:50
+je zhruba v půlce první láhve, když si na židličku vedle ní sedne nějaký chlápek. Cítí na sobě jeho pohled, ale když docela dlouho nic neříká, otočí se a podívá se na něj. Je to takový ten typ, co sice vypadá, že zamrznul v pubertě v období vzdoru, ale jako jednomu z mála mu to ani v dospělosti neškodí. Může mu být mezi 35-45, ale pokud je to ta horní hranice, je to velice zachovalých pětačtyřicet.+ Ano? +zvedne obočí a zadívá se mu do očí.+
+koutek se mu zvedne v křivém úsměvu+ Už chvíli přemýšlím, jak sbalit holku, co do sebe za půl hodiny otočí půl láhve bourbonu a pořád sedí na židli. +v očích mu zablýskne smích+ Já jsem Kyle. +podá jí ruku+
+nedokáže se ovládnout a rty jí zvlní úsměv+ No jo, trénink prý dělá mistra. +prohodí mnohoznačně a nabízenou ruku přijme. Potěší ji pevný stisk i přímý pohled. Kdo by tady takovýho milýho chlápka čekal?+ Sin, těší mě. +představí se a falešné jméno vybere naprosto promyšleně:D+ Ale neboj, nejsem alkoholik. +zasměje se+
+usměje se šířeji a ten úsměv mu ubere nejmíň pět let, takže mu bude spíš pod čtyřicet.+ Sin? Vážně? +zvedne obočí a rty mu zvlní úsměv vystihující její falešné jméno+ Asi máš dost nekonvenční rodiče, co? +nakloní se blíž, ale ne tak, aby zasáhl do její osobní zóny+
No, vlastně je to Sintra, ale proč tý zkratky nevyužívat. +pokrčí lehce rameny a napije se+ Jo, to teda mám. +zasměje se a rozhodne se, že se jí líbí a že by byla škoda se trochu nepobavit. Jako normální lidi. Příjemná změna, pomyslí si, když řekne barmanovi o skleničku a nalije Kylovi ze své lahve...+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it