Obchod

Moderátoři: Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Obchod

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 01 dub 2013 22:54

+cuknou jí koutky.+ To je dobrá otázka...může upíra ranit mrtvice? +zamyšleně přivře oči a široce se usměje.+ Já tomu byla párkrát docela blízko, ale nikdy jsem to nedotáhla do konce. +pokrčí rameny a uculí se. Pak ale zvážní a nakloní se nad plán. Soustředně si ho prohlíží.+ Hmm, tak snobárna...Škoda, že si nemůžem hrát trochu dýl...+zablýskne jí v očích.+ Máš jeho fotku? +podívá se na ni, než zase skloní pohled k plánu.+ Dokážeme se dostat na střechu jeho domu? +zeptá se po chvíli ticha a zamyšleně na Man koukne.+ Nemyslím, že by je napadlo, že by přišel nějaký útok z jejich strany....+pousměje se trochu, opře se zase v židly a zhoupne se dozadu.+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » 02 dub 2013 15:12

No...to by neměla...ale víš co..Postrach, špinavý glock...a možná by se změnilo nemožné v možné...*pochechtává se* Dýl? Nějaký návrh? Nebo mu chceš jít nejdřív na párty vypít bar-mana?*zasměje se* jo..fotka je...*hrabe ve složce* tady...*vytáhne obrázek chlapa, co se snaží být ve formě a in za každou cenu* br...*odhodí ji na stůl* už jen za zjev by mu měl někdo nakopat zadek.*zamyslí se* teoreticky by to šlo...kdyby přišel útok z vlastní strany...asi nějaká hlídka bude nahoře, ale nepočítám, že by čekali, že jim někdo dostane nahoru...*usměje se nehezky*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 03 dub 2013 19:11

No jo, je mi to jasný..+zasměje se a pak koukne na fotku.+ chmm, tak právě mě chuť a hraní přešla. +ušklíbne se.+ Radši někdy jindy, tenhle vážně zaslouží tak maximálně kulku mezi oči. +cuknou jí koutky.+ Jo, taky si myslím, že by je to mohlo minimálně na pár vteřin docela rozhodit, až se zjevíme na střeše...a až šnečci vyrazí do útoku z jeho vlastní střechy. +uchechtne se.+ Takže...když to rozjedem? +koukne na ni a v očích jí zajiskří.+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » 04 dub 2013 10:31

No a takový šnek mezi oči...*uculí se* no...myslím, že informace máme, zásobené jsme taky...ta párty je zítra, tak se tady sejdem...o hodinku dvě dřív,at si můžem tu pevnost předtím prohlídnout naživo...

(jinak mě to je ted celkem jedno, sedím nad diplou, jinak jsem relativně free:))
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 04 dub 2013 20:27

No prííma...+usměje se a důkladně se protáhne.+ Takovou párty ještě určitě nezažil..a už ani nezažije. +ušklíbne se.+

(já jsem sice do neděle v práci, ale zítra jdu až od pěti a sobota neděle mám ranní, takže to sice půjde poněkud šnečím tempem ( :smich: ), ale to by nemuselo tak vadit :) )
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » 05 dub 2013 10:34

(ok, šnečí tempo je přesně můj styl poslední dobou :lol: )

Jo, něco je poprvé...a taky naposled...tak já jdu...zítra ve stejnou dobu budu tady v plné polní..nebo, do plné polní se dostanu, až proběhnu skladem...*zasměje se, plány tam nechá v sejfu, a odfrčí....*

*á abychom furt nelítali, tak druhý den ve stejnou dobu přijede, oblečená do oblíbeného černého bojového oblečku a zamíří rovnou do obchodu a do skladu se trochu zatížit nějakým tím železem a fuj stříbrem, a pohvizduje si přitom*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 05 dub 2013 16:04

+dorazí o chvíli později a hned zamíří úplně stejným směrem jako Manori.+ Áaa, tak už jsi tu...+mrkne na ni s úsměvem, když ji vidí, jak se zatěžuje:D a neprodleně ji v tom napodobí.+ browning, desert eagle + do každého dva zásobníky...? +zadívá se na zbraně a zásobníky rozložené před sebou.+ Není toho nějak..málo? +nakrčí nejistě čelo.+ Berem i katany? +koukne na ni a sundá svého Draka ze stojanu. Vytáhne meč a zlehka jím švihne, až se ozve zpěv vzduchu otírajícího se o ušlechtilou ocel.+ Hmm...tomuhle zvuku se stejně máloco vyrovná. +pousměje se spokojeně.+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » 06 dub 2013 12:18

*zrovna se láduje zásobníkama, do kapes, ne že by je požírala :smich: * Ano, ano...už se jen lehce dozdobím....*přidá si ke svému glocku SIGa* No, skoro to vypadá, že ano...*že jsou nějak polehku* Zasloužily by provětrat, že?*uculí se a šáhne pro svou bílou květinku - Draka? který to je?:)*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 07 dub 2013 23:06

Jen zdob, zdob. +uculí se a sama po chvíli přidá ještě vojenský nůž, který si připne na lýtko.+ Jo, myslím, že zasloužily. +pousměje se, katanu zase schová do pouzdra a to si pověsí na záda.+ Jak se tam chceš dostat? Pojedem hezky po mudlovsku, nebo po kouzelnicku? +uculí se a stáhne si vlasy do ohonu.+

( http://www.swordsoftheeast.com/images/products/detail/masahirofiredragonkatanaMAZ023D.jpg tento :) )
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » 08 dub 2013 17:56

(ooo, jaký pěkný drak... :Q to budou jak bíločerné duo...s tímto: http://www.gladio.cz/2488-2524-thickbox ... i-bila.jpg tak mě napadá, že bychom si tady mohly vyvěsit někde koutek, co kdo a jak chodí ze zaměstnanců vyzbrojen...taková nějaká pěkná nástěnka s oblíbenýma zbraněma...Každý svůj příspěvek, něco jako Beccy: Browning, katana...Zbrojíř - dělo:D, a k tomu třeba obrázky... chtěla jsem si udělat v sídle takovou vitrínku, ale možná by ty zbraně byly pěkné i tady v jednom tématu...)

*dozatíží se, přehodí vlastní katanu na záda a protáhne se* i bych jela autem, ale dovedeš si představit, že náš takhle zastaví silniční hlídka?*zaculí se* "Dobrý den strážníku, nééé, to vůbec nevidíte to, co si myslíte, že vidíte..." *ušklíbne se* kousek nad nima je volné prostrenství, tam se můžem přemístit aniž by nás někdo viděl a nebo přistály někomu na hřbetě...a uvidíme je jak na dlani.
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Guns´n Coffins