+Jakmile si založí ruce na hrudi, sklesle si povzdechne, protože je mu jasný, že se pohádají. Matně ho napadně, že dostane pěknej sprdunk od Jadea, protože za hodinu si rozhodně vyčistit hlavu nezvládne. Parádní.+ Já věřím tomu, že má nějaký pravidla. +přikývne+ Nevěřím tomu, že to má stoprocentně pod kontrolou. +pokrčí rameny+ Taky mám věci, o kterejch si myslím, že bych je nikdy neudělal, ale kdybych... měl fakt velkej vztek, kdyby třeba někdo ublížil tobě... nevím, co bych udělal. +Nebo spíš ví, moc dobře, a tak radši uhne pohledem+ Viděla jsi to na vlastní oči stejně jako já. +připomene jí ten večer ve Skotsku+ Ale o to nejde, kdybych si myslel, že žere lidi na potkání, těžko bych tu zůstal přes noc. Taky dokážu vidět, že v ní něco lidskýho pořád je. Jestli tvrdíš, že je nesežrala, já ti to věřím. +přikývne+ A věřím i tomu, že se nevinný lidi snaží nezabíjet. Kdyby to tak nebylo, těžko by se dožila tak vysokýho věku. +dodá se stopama nehumornýho humoru, a podívá se jí do očí+ Já vím, že ty v tom vidíš mezidruhovej rasismus, ale já si prostě myslím, že není dobrej člověk. A to nemá nic společnýho s tím, co je. Je v ní něco... +chvilku hledá slova, ale nemůže je najít+ něco temnýho, a to nevychází z toho, že je upír. Je to něco jinýho, Payne. +zamumlá, evidentně si Jí už všimnul, jen to nedokáže uchopit
+ A fakt doufám, že máš pravdu v tom, jak moc jí věříš. +poznamená, protože v její úsudek vkládá fakt velkou důvěru+ Ale to je tvoje věc. +pokrčí rameny, může ho to štvát jak chce, ale rozhodnutí za ni dělat nemůže+ Na okamžik vychladne, když se na něj tak podívá, protože ví, jak osobně se jí tohle téma dotýká+ Promiň, nechci ti připomínat... no, tohle všechno. +natáhne k ní ruku, aby vzal do dlaní ty její+ A nechci se s tebou hádat. Jen si nemyslím, že vzít něčí život je takhle jednoduchý. +dodá+ Jo, to mě zarazilo. +přikývne, protože přesně těch zranění si včera v noci všiml+ Možná jich tam prostě bylo moc? +napadne ho jako první+