(bože, ten chlap mě fakt začíná štvát
a škoda, že je až tak drzej a hned se nasáčkoval ke stolu, fakt jsem měla v plánu aspoň jednou vytřelit, ať furt jen nehrozí do luftu
)
Ty prostě musíš každýmu rozkazovat, co? I když na tebe míří samopalem...+zavrtí nevěřícně hlavou, přesto ale zbraň nepatrně skloní. Upřeně ho sleduje, když si prohlíží katanu a v duchu mu doporučí, ať na ni v žádným případě nezkouší sahat+ Tak...teď jsi na to ale kápnul. +luskne náhle prsty a nevesele se zasměje+ Dávat si pozor na něco, co s tebou vyjebalo...páni. +zavrtí hlavou skoro pobaveně a zadívá se mu do očí+ Přesně to právě dělám. +řekne tiše a upřeně si prohlíží jeho tvář+ Moc dobře znám takový jako jsi ty...+na okamžik vypadá, jakoby se dívala skrz něj, daleko do minulosti+ Pomsta. Jo. Máš zatracenou pravdu. Nechci tě zabít proto, abych se pomstila tobě. Ale někomu z mojí vlastní minulosti. +usměje se, jakoby jí to najednou bylo fuk.+ Takže to si můžu klidně ušetřit námahu, protože by mi to stejně k ničemu nebylo. +pokrčí lhostejně rameny a položí samopal před sebe na stůl+ Takže ses rozhodl ve svý vlastní honbě za pomstou, zprovodit ze světa každýho upíra, kterýho potkáš. +zamyšleně ho pozoruje, část té zuřívé a v podstatě ničím nepodložené nenávisti z jejích očí kousek ustoupí+ Je mi srdečně jedno, odkud ses vzal, pro mě za mě, můžeš být klidně z Marsu. A absolutně netuším, co bys měl odpouštět konkrétně mě +ušklíbne se+ To ale může počkat. Zajímá mě v tuhle chvíli pouze jedna jediná věc. +odmlčí se a zadívá se mu do očí+ Proč jsi tu pozvánku na aukci dostal jako jediný člověk právě ty. Z té obrovské spousty možností, který měl Seth k dispozici. Zrovna ty. +zašeptá a se zájmem ho pozoruje s hlavou mírně nakloněnou na stranu+