Kanclík

Moderátoři: Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Kanclík

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 02 říj 2013 19:15

Nemysli si, že jsi až tak jedinečný. +ušklíbne se pobaveně, ale víc do toho nešťourá+ To si myslím taky, proto o žádný obchod s tebou nestojím. A jak jsem řekla, tvoje pohnutky, minulost, názory...+mávne zlehka rukou+ ...mě nezajímají. Stejně tak, je mi jedno, co si o mě myslíš...jen se zkus zamyslet, co asi mohla dělat šestnáctiletá holka, když stála před pět tisíc let starým upírem, který projevil zájem pořídit si novou hračku, hmm? +v očích tvrdý a studený výraz+ Mohla jsem se jenom podřídit a snažit se přežít tak dlouho, než jsem se od něj a i všech ostatních, dokázala odstřihnout. +ušklíbne se a pokrčí rameny+ Ty ale vidíš všechno jen černě, nebo bíle. Nic mezi tím, takže všechny ženský jsou podle tebe děvky. A upírky rovnou tuplovaný. +zavrtí mírně pobaveně hlavou+ O to ale nejde...Laskavost...víš, já si myslím, že Seth tě prostě chtěl využít pro svý vlastní intriky. Tak jak to má a vždycky měl ve zvyku. Bezpochyby věděl o tvým postoji k upírům obecně a usoudil, že by mohl krásně zabít dvě mouchy jednou ranou. +zadívá se na něj upřeně+ ..jednak tím, že ti pošle pozvánku na tu aukci, zbaví se svého dluhu vůči tobě. A za druhý...počítal s tím, že až se my dva potkáme a ty zjistíš, co jsem zač, bez váhání mě zabiješ. +dokončí věcným tónem, jakoby mluvila o počasí+ Bylo tu samozřejmě riziko, že tu aukci nevyhraju a tím pádem se nepotkáme...i když...+uchechtne se pobaveně+ ...i já bych pátrala, kde je jí konec. +sklouzne pohledem na katanu na stole+ Měl to ve všech ohledech moc hezky vymyšlený, to se mu musí nechat. +prohlásí s částečně obdivným úsměvem+ Na tobě teď je rozhodnout se, co s tím...+podívá se na něj se zájmem a přestože se tváří klidně a vyrovnaně, netroufá si odhadnout, jak se tenhle psychopat zachová. +

(uff, tak doufám, že mu to podala dostatečně tak, aby mu došlo, jak ho Seth využil :D vlastně si ho najal na něco, za co si většinou nechává platit, aby to udělal gratis :D a to myslím, docela naštve :pii :vyprask: )
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 02 říj 2013 19:52

Srdcervoucí. +poznamená nevzrušeně a vyfoukne trochu dýmu+ A mě by to mělo zajímat, protože...? +protáhne se stopou posměchu+ Utrpení tě výjimečnou nedělá, každej si nese svý potíže. Jde o to, jak se s tím popereš, a jestli to dokážeš využít ve svůj prospěch. +pozoruje ji zkoumavě+ Dívám se na lidi, jaký jsou. +pokrčí rameny+ Vidím děvky jako děvky, i když to chtějí zakrýt spoustou řečí a přetvářky. A ženy... +nakloní hlavu na stranu a pronikavě se na ni zadívá+ Potkal jsem jen málo těch, který by se tak mohly nazvat. +usměje se jedním koutkem, skoro jakoby tím chtěl něco říct :D+ O tom to totiž je, bojí se mě, protože přede mnou nedovedou udržet svý masky, a zároveň je tolik chtějí odhodit. +potáhne si z cigarety skoro pobaveně+ To je přece to, co každej v hloubi duše chce, a čeho se nejvíc bojí. Že tě někdo uvidí, tebe, skrz všechny jizvy a obrany a masky, co si každej den nasazuješ. Že se podívá, a to co uvidí bude... +pozvedne obočí zlehka+ nu, ne úplně odpovídající standardu. +ušklíbne se jedním koutkem, poslouchá ji, a nehne ani brvou+ A jak víš, že to nebyl celou dobu plán? +zadívá se na ni poněkud neproniknutelně+ Že nešlo o to dostat se tak blízko, abych tě prostě zastřelil? +pozvedne obočí, ale uvnitř se mu sbírá poměrně slušná dávka vzteku :D+
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 02 říj 2013 20:24

+jenom se usměje nad tím jeho psychologicko-psychopatickým proslovem a zavrtí hlavou+ Obávám se, že v téhle slovní přestřelce nemůže vyhrát ani jeden z nás, protože jsme oba přesvědčení o vlastní pravdě a oba jsme až příliš paličatí, než abysme byť na okamžik připustili, že má ten druhý i v něčem pravdu. +usměje se téměř mile+ Já se ale za své masky neskrývám před každým. Já kolem sebe mám dost lidí, kterým můžu věřit a vím, že se před nimi nemusím přetvařovat. +usměje se (i když by samozřejmě asi jen tak Postrachovi nevyprávěla o tom, čím se živila zhruba před sto lety :D )+ Ach, ale samozřejmě, že to byl plán. Ale od začátku jenom Sethův. To on tahal za nitky, na které si tě nenápadně přivázal. A tys přece měl tu příležitost, byl jsi zatraceně blízko tomu, mě zastřelit, pamatuješ? +zadívá se na něj a nepatrně pootočí hlavu, takže narudlá spálenina od stříbra pod světly kanceláře jasněji vystoupí na jinak bezchybné kůži+ Sice nevím, co tě přimělo nevystřelit, ale tím, žes to neudělal, celý ten jeho takzvaný geniální plán... +ušklíbne se+ ...jsi poslal do kytek. I když samozřejmě pořád ještě to můžeš dokončit...jestli ho chceš nechat vyhrát...+pokrčí lhostejně rameny, jakoby jí na to nezáleželo. Na to, co udělá a jak se rozhodne by ale nevsadila ani pětník, proto trochu spolehá na to, že by ho dokázala zdržet aspoň do chvíle, kdy by dorazila její tajná pojistka :D+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 03 říj 2013 11:19

+(tss, a on se snažil :D) jenom se pobaveně ušklíbne, jemu stačí vědět, že pravdu má on :D+ To je poměrně rozšířená iluze. +přikývne a tváří se, že ví svoje+ Měl jsem dobrou náladu. +pokrčí rameny s tím svým arogantním úsměvem, a prohlíží si tu ránu na jejím obličeji, pak se opře do křesla a prohlíží si ji těma neproniknutelnýma, nevyzpytatelnýma očima, ze kterých nejde odhadnout, jestli v příští vteřině sáhne po zbrani nebo ne, načež si pomalu potáhne z cigarety a dlouze vydechne+ Nemám rád, když mě někdo zneužívá. +poznamená a v očích mu nebezpečně blýskne+ Kdyby přišel jako všichni, no... +pokrčí rameny a nakloní hlavu na stranu, jako že by už ležela někde v márnici+ Takže tvoje dekapitaci momentálně odložíme. +usměje se křivě+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 03 říj 2013 11:49

+opětuje jeho pohled stejně bezvýrazně, snad jen s lehkým náznakem zvědavosti a zaujetí+ Tak to je asi první věc, na který se shodnem. Taky to nemám ráda. +ušklíbne se pobaveně+ A to je právě ten problém. On by nepřišel jako všichni, protože nikdy o nic nežádá. Myslím, že se to ani nikdy nenaučil. Prostě si bere, co chce a používá k tomu lidi kolem sebe, jak se mu to zrovna hodí. +odfrkne si podrážděně+ Tak..momentálně. +nakloní nepatrně hlavu na stranu+ Dám ti jednu přátelskou radu a věř mi, ty většinou nedávám lidem, kteří se mě pokusili zabít. +zadívá se na něj, není to ale nijak výhružný, nebo tak něco.+ Nech mě na pokoji. Až odtud odejdeš, prostě zapomeň, žes mě někdy potkal a já udělám to samý. Mohl bys totiž zjistit, že sis ukousl větší sousto, než jsi schopen sníst. A nemluvím teď o sobě. Nejsi jediný, o kom se nedá v síti vyšťourat vůbec nic. A věř mi...tyhle mé přátele nechceš poznat. +usměje se chladně+ A kromě toho mám dojem, žes měl ještě jedno přání. Ohledně toho meče. +sklouzne pohledem na katanu+ Chtěl ses jí dotknout. A jak jistě chápeš, nemůžu takovou výsadu poskytnout někomu, kdo mi vyhrožuje, že naše další případné setkání, skončí opět pokusem mě zabít. +zkoumavě si ho prohlíží, sama zvědavá, jestli na tuhle netradiční výměnu přistoupí+

(hehe, nebude Postrach třeba něco v kanclu potřebovat zařídit? pampadam :D :pii :lol: )
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » 03 říj 2013 12:12

(svrbí ho ruka, svrbí... :lol: asi bude potřebovat zkontrolovat objednávky nebo tak něco )
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 03 říj 2013 12:13

:twisted: :pii :P :lol: )
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 03 říj 2013 12:22

Mám pocit, že bychom se shodli na spoustě věcí... možná za jiných podmínek. +poznamená pobaveně a v očích mu trochu vyzývavě blýskne+ No, v tom případě se o svoje problémy bude muset postarat sám. +pokrčí rameny, jakože to není jeho věc+ Víš... +zarazí ji skoro se smíchem+ mám dojem, že pořád trochu podceňuješ situaci. +nakloní hlavu na stranu+ "Nepokouším" se zabít. +naznačí prsty uvozovky+ Když chci, prostě to udělám a nedělám kolem toho tanečky. +nakloní se blíž a opře se lokty o stůl+ Zvážil jsem to a rozhodl se proti. Tak mě nenuť to rozhodnutí přezkoumávat. +opře se zpátky a nepřestává ji provrtávat tím svým zneklidňujícím vědoucím pohledem+ Ah... +roztáhne rty v pobaveném úsměvu+ o tom nepochybuji. Taky mám svoje... přátele. +usměje se poněkud ošklivě+ A přesně takhle tyhle malý šarvátky přerůstají v mezinárodní konflikt. +pousměje se křivě, a když zmíní katanu, obočí se mu lehce stáhne k sobě+ Nemám rád, když mě někdo zneužívá... ale taky nemám rád, když mnou někdo manipuluje. +zavrčí a oči mu nebezpečně blýsknou+ Moje osobní touhy se nepletou do byznysu. Nikdy. +zvedne lehce obočí, a chviličku má v očích něco tvrdě nekompromisního; dokud se zase křivě neusměje a neopře nazpátek, chvilku je ticho, než vytáhne další cigaretu, pár vteřin ji roluje mezi prsty, vloží si ji mezi rty a zapálí, a teprve potom, se na ni znova podívá+ Kdybych měl v plánu tě zabít, udělal bych to včera. +pokrčí rameny+ Nechám tě žít. Jestli tedy tohle považuješ za život. +usměje se jedním koutkem+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 03 říj 2013 12:37

O tom právě dost pochybuju. +pousměje se a pokrčí rameny, zjišťovat to fakt nehodlá:D+ Hej, fajn. Ok. Byl to jen návrh. A trochu blbý, uznávám. +občas i ona umí uznat chybu:D prohrábne si trochu unaveně vlasy, pomalu jí z něj začíná cukat oko:D+ Když nepletou, nepletou. +pokrčí rameny a krátkým mávnutím ruky nechá katanu zmizet+ Dobře, zdá se, že jsme konečně dospěli ke spokojenosti na obou stranách. +zvedne se+ A o kvalitu mýho života si nedělej starosti. Jsem s ním spokojená ve všech ohledech. +ušklíbne se pobaveně, ale jemu stejnou otázku nepoloží. Psychopati mají vždycky to, co chtějí, ať je to sakra cokoliv:D+ Jsem si jistá, že cestu ven najdeš sám. +pousměje se a není v tom nic rýpavého nebo urážlivého. Jen si pomyslí, že by mohl třeba náhodou po cestě potkat Postracha :pii :D +
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 03 říj 2013 12:45

+usměje se šířeji a udělá si v křesle pohodlí, rozhodně to nevypadá, že někam půjde+ Řekl bych, že kromě pár společných zájmů máme momentálně taky jeden dost konkrétní společný cíl. +zvedne obočí pobaveně+ Nebo chceš říct, že nemáš pifku na jednoho velice konkrétního upířího hajzlíka? +nakloní hlavu na stranu a usmívá se způsobem, který říká, že na to snad ani nemusí odpovídat+ Já tedy rozhodně nemám v plánu to jen tak přejít. +potáhne z cigarety a v hlase mu zazní poněkud vražedný podtón :D+
...with love.
Jade
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Guns´n Coffins