Nemysli si, že jsi až tak jedinečný. +ušklíbne se pobaveně, ale víc do toho nešťourá+ To si myslím taky, proto o žádný obchod s tebou nestojím. A jak jsem řekla, tvoje pohnutky, minulost, názory...+mávne zlehka rukou+ ...mě nezajímají. Stejně tak, je mi jedno, co si o mě myslíš...jen se zkus zamyslet, co asi mohla dělat šestnáctiletá holka, když stála před pět tisíc let starým upírem, který projevil zájem pořídit si novou hračku, hmm? +v očích tvrdý a studený výraz+ Mohla jsem se jenom podřídit a snažit se přežít tak dlouho, než jsem se od něj a i všech ostatních, dokázala odstřihnout. +ušklíbne se a pokrčí rameny+ Ty ale vidíš všechno jen černě, nebo bíle. Nic mezi tím, takže všechny ženský jsou podle tebe děvky. A upírky rovnou tuplovaný. +zavrtí mírně pobaveně hlavou+ O to ale nejde...Laskavost...víš, já si myslím, že Seth tě prostě chtěl využít pro svý vlastní intriky. Tak jak to má a vždycky měl ve zvyku. Bezpochyby věděl o tvým postoji k upírům obecně a usoudil, že by mohl krásně zabít dvě mouchy jednou ranou. +zadívá se na něj upřeně+ ..jednak tím, že ti pošle pozvánku na tu aukci, zbaví se svého dluhu vůči tobě. A za druhý...počítal s tím, že až se my dva potkáme a ty zjistíš, co jsem zač, bez váhání mě zabiješ. +dokončí věcným tónem, jakoby mluvila o počasí+ Bylo tu samozřejmě riziko, že tu aukci nevyhraju a tím pádem se nepotkáme...i když...+uchechtne se pobaveně+ ...i já bych pátrala, kde je jí konec. +sklouzne pohledem na katanu na stole+ Měl to ve všech ohledech moc hezky vymyšlený, to se mu musí nechat. +prohlásí s částečně obdivným úsměvem+ Na tobě teď je rozhodnout se, co s tím...+podívá se na něj se zájmem a přestože se tváří klidně a vyrovnaně, netroufá si odhadnout, jak se tenhle psychopat zachová. +
(uff, tak doufám, že mu to podala dostatečně tak, aby mu došlo, jak ho Seth využil vlastně si ho najal na něco, za co si většinou nechává platit, aby to udělal gratis a to myslím, docela naštve )