Střešní byt - pokoj Payne

Moderátoři: Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Střešní byt - pokoj Payne

Příspěvekod Dean » 08 dub 2018 22:31

+pod prsty cítí škrábance na jejím těle, boule a modřiny, a kdyby nebyl vzrušenej k zbláznění, asi by ho to zarazilo, ale teď má v hlavě jen jedinou myšlenku. Bere si ji rychle a dychtivě, nemůže z ní udržet ruce ani pohled, a jeho boky pořád zrychlujou. Jenom to, že ji má zas u sebe, nahou a vzrušenou, by mu stačilo, a když se kolem něj stáhne v orgasmu, pustí uzdu tomu svýmu, a dlouze jí zasténá do kůže. Chviličku to parádní vyvrcholení rozdýchává, pak najde její rtu, uculí se do nich a políbí ji, trochu jemněji, a palcem jí setře krev z prokousnutýho rtu. Nikdy v životě by jí to nepřiznal,ale slyšet ji sténat svoje jméno v orgasmu, toho se asi fakt nikdy nenabaží. když se mu přestanou třást kolena, chytne ji pod zadkem, a nahou si ji odnese do postele, natáhne se tam k ní, a dotkne se modřiny na jejích žebrech+ Cos tu vyváděla, hm? +pousměje se+
Dean

Příspěvekod Payne » 08 dub 2018 22:50

+pomalu to rozdýchává, nechce se jí ani otvírat oči, jak se cítí příjemně a uspokojeně unavená, veškerý stres a napětí je pryč a to by uspalo každýho. Stulí se k němu, když ji vezme do náruče a protože má příhodně na dosah jeho sexy novou jizvu, jemně po ní přejede rty. V posteli si lehne na bok, tak blízko, aby cítila teplo jeho těla a pod tím lehkým dotekem se zachvěje+ Jen trochu drsnější trénink, nic to není. +usměje se a ani se tou sprostou lží nezalkne:D I když to zčásti ani lež není. Výhoda toho, když věří, že ho jen chrání, aby si nedělal starosti:D Taky si ale uvědomí, že na druhé půlce postele leží její notebook, který byl naposled otevřený na jedný dost citlivý stránce. Naštěstí už ale přešel do režimu spánku a samozřejmě je zaheslovaný:D+
I'm not a victim. I'm a survivor.
Payne

Příspěvekod Dean » 09 dub 2018 10:17

+dívá se na ni, jak se po orgasmu culí, a přijde mu to děsně roztomilý, což se ona teda nesmí nikdy dozvědět+ Dostal mě jeden parchant s nožem. +poznamená, když se dotkne jeho jizvy, a doufá, že to zní přesně tak tvrďácky, jak si připadá. Jizva není nijak velká, ale on jako by o dva cenťáky povyrostl :D+ Hm. Já taky bývám po tréninku celej modrej. +pousměje se, nemá důvod jí nevěřit, takže to nijak nezkoumá+ Možná je na tebe moc tvrdá. +pokrčí rameny+ Víš, třeba... neodhadne, kolik normální tělo vydrží. +a ani to nemyslí moc rasisticky, spíš pragmaticky, pohladí jemně ten rozraženej ret, zašeptá kouzlo a zahojí jí ho+ Aspoň by tě mohla potom vyhojit. +remcne ještě trošku, pač netuší, že za beccou s hojením nemůže, pač by musela vysvětlit, kde k tomu přišla+ Děsně bych ti chtěl říct... +začne, ale v tom se mu zase připomene neporušitelnej slib+ no, všechno. +usměje se+ Fakt bych chtěl. +koukne na ni, a jemně ji políbí+ Ale teďka budu mít trochu volno, mohli bysme třeba zajít do kina. +navrhne, a natáhne se pro její notebook+ Kouknu co dávají, jo? +dovolí se, ale na odpověď víceméně nečeká, protože před sebou nikdy elektroniku neschovávali, pokud nešlo o něco do jeho práce+ Jé... otevřeš mi ho? +poprosí, když poklepe na touchpad a otevře se mu přihlášení+
Dean

Příspěvekod Payne » 09 dub 2018 14:00

+vzhlédne k němu od jizvy a v očích jí zablýskne+ A co dostal na památku on? +zeptá se hlasem, který mají normální lidi vyhrazený pro čuňačinky, případně vyznání lásky:D+ Ale ne, není. Nebo ne víc, než je nutný. A navíc jsem po ní chtěla, ať mě nešetří. +což je i pravda:D+ Musím být připravená i na zranění, až půjdu do terénu, nemůžu si dovolit nechat se zaskočit bolestí. +pokrčí lehce rameny; když ucítí na rtu zajiskření magie a to zvláštní teplo, musí se usmát a lehce prst políbí+ Nabízela mi to, ale přišlo mi to zbytečný. Vždyť je to pár modřin. +usměje se a nebere to kupodivu ani jako útok na Beccu, i když by mohla. Asi hlavně proto, že jí přijde jeho péče a starost úžasná+ Jo, já vím. +zašeptá, když začne, že by jí chtěl něco říct, ale zarazí se. V duchu znovu procítěně prokleje vynález neporušitelnýho slibu (páč o něm slyšela:D) a zároveň pocítí úplně maličký bodnutí viny, protože on by jí chtěl říct všechno a ona přitom má tajemství. ětuje něžně, pomalu jeho polibek a prsty mu pročísne vlasy+ Jo, to by bylo fajn…+usměje se, ale pak má co dělat, aby udržela neutrální výraz, protože se natáhne pro její notebook. Rychle přemýšlí, co tam v tuhle chvíli bude vidět a když se pro něj natáhne, aby zadala heslo – pořádně dlouhý a složitý, přesně jak ji učil Vishous – natočí si ho tak, aby reflexní vrstva monitoru posloužila jako clona:D Když se obrazovka rozsvítí, ulehčeně vydechne, protože ji její bezpečnostní program „made of Vishous“ nejen vyhodil hacknuté konverzace, ale vyhodil ji i z místnosti na hlavní stránku, takže nebylo poznat, kde byla. Mohla si klidně číst třeba horoskopy:D Zavře stránku jakoby nic a podá mu notebook zpátky, aniž by se jí v obličeji promítlo cokoliv z té krátké, ale ošklivé paniky, která jí sevřela žaludek:D Opře se o loket a kouká mu přes rameno, co najde a sem tam zlehka přejede rty přes jeho rameno. Asi aby si zbytečně nelámal hlavu :D+
Payne

Příspěvekod Dean » 09 dub 2018 17:43

+musí se uculit, nakloní se k jejímu uchu a popíše jí, jak funguje kletba Sectumsempra, tak nějak má dojem, že to ocení :D+ Jak myslíš. +pousměje se, a ještě chvilku ji líbá, a nepřikládá tomu víc významu+ Viděla jsi poslední Avengers? +zeptá se, a stránce, kterou měla otevřenou nevěnuje moc pozornosti, prostě zadá program nejbližšího kina a nezávazně s ní debatuje o nabídce a o tom, co by stálo za to vidět, chudák netuší nic :D, ale když ho furt tak rozptyluje, tak nakonec notebook odloží, skulí ji do peřin a pořádně ji zlíbá, skoro má chuť se zeptat, proč tohle nedělali už dávno, když to je tak boží, ale neudělá to, protože víc proč, a nechce, aby měla pocity viny. Místo toho se opře hlavou o její břicho a jen tak lehce ji hladí prsty po paži a podél vnějšího oblouku ňadra a vykládá jí, co novýho se dověděl o magii, aspoň tu trochu co může, o pár pěkně hnusnejch kletbách, co ho fascinujou, a jen tak plácá pátý přes devátý a povídá si s ní o všem a o ničem, a že by spolu mohli jet v létě kempovat, že zná super místa+ Třeba tam jednou vezmem naše děti. +zazubí se na ni, a myslí to spíš tak ze srandy, protože o tom ještě ani moc nepřemejšlel a spíš ji tak popichuje+ Když pojedeme v srpnu, už budu mít oficiálně řidičák.
Dean

Příspěvekod Payne » 09 dub 2018 18:35

+jak poslouchá ten popis, přivře oči a rty jí zvlní ďábelský úsměv, když si to představuje+ Někdy chci vidět, jak ji použiješ...+pošeptá mu stejně důvěrně a hravě mu okousne hranu čelisti+ Ne, ještě ne. Na tyhle filmy chci koukat s tebou. +usměje se+ Což mi připomíná, že se přímo smrtelně těším na Deadpoola. +zaubí se a když ji pak začne líbat, neví jestli se má hihňat, protože to lechtá a nebo tiše vrnět rozkoší, takže to průběžně střídá:D Když se pak konečně slituje, jemně se mu probírá ve vlasech, slabě se usmívá tomu nadšení s jakým o magii mluví a cítí se dokonale šťastná.+ Kempovat bych chtěla. +ozve se pak taky+ S Andy a jejíma rodičema jsem byla jednou na prázdninách u moře, bylo to úžasný. +usměje se při vzpomínce+ No jo, třeba. +zasměje se tomu, ale trochu nakrčí čelo, když té představě dovolí se trochu rozvinout, ale nijak hlouběji se tím zabývat nechce+ To by bylo super. Taky už chci řidičák. Hrozně mě štve, že tady řídit ještě nesmím i když už to dávno umím. +zafuní podrážděně+ Chci si udělat řidičák i na motorku. +uculí se a koukne na něj+ A víš co bych taky chtěla někdy zkusit...+nakloní se k němu, jakoby mu chtěla sdělit nejmíň státní tajemství:D+ Nelegální závody. +pošeptá a v očích jí zablýskne vzrušení už jen z tý představy+ Víš, ty na čtvrt míle. Našla jsem na netu pár tajných skupin, kde se domlouvají. A maj i svoje oficiální závody. +přetočí se na břicho, bradu si opře o dlaně a vypadá jak učiněný ztělesnění nevinnosti, když tak sní s otevřenýma očima o porušování zákona:D prostě běžná šestnáctka:D Pak trochu zamrká a omluvně se usměje+ Promiň, trochu jsem se nechala unýst. V každým případě... s tebou pojedu ráda kamkoliv. +natáhne se a pomalu, mazlivě ho políbí+
Payne

Příspěvekod Dean » 09 dub 2018 20:42

+trochu mu zatrně ve slabinách, když to udělá+ ty jseš příšerná. +zasměje se, skulí ji pod sebe a ještě ji trochu líbá, a docela úspěšně se mu daří držet to na uzdě+ Super. Vezmeme to postupně. +už si to plánuje, a pak ztuhne+ ty, payne... vidělas Star wars, že jo? +zeptá se opatrně, a jak jí leží na břiše a ona ho hladí ve vlasech, trochu ho píchne u srdce a i když o tom takhle neuvažuje, poprvé po hodně dlouhý době si připadá naprosto šťastnej. Milovat se s ní je jedna věc, a připadá mu naprosto přirozený se o ni starat a chtít ji chránit, protože byl dlouhý roky starší sourozenec, ale takhle bejt někomu blízko, dovolit si se uvolnit a přijímat něhu, to měl naposledy ještě když byla máma naživu+ No jo, ale tdy ve státech můžeš mít od šestnácti řidičák v doprovodu. Jako že smíš řídit, když je s tebou v autě někdo kdo už řidičák má. +uculí se+ Co? +přimhouří oči, a první co ho napadne je orál za jízdy, a musí se poněkud zavrtět+ ty jseš číslo. +rozesměje se+ to je pěkně nebezpečný, víš to? Co ty na tom netu děláš prosím tě? Já tě miluju. +zazubí se a dá jí pusu na čelo+ No... ale nepůjdeš tam sama, viď? +koukne na ni trochu s obavou, je mu jasný, že kdyby požadoval, ať ho vezme s sebou, vyletí jak čertík z šuplíku, a jak se k němu natáhne, vklouzne jí prstama do vlasů a trochu ji k sobě přitiskne, jen tak+
Dean

Příspěvekod Payne » 09 dub 2018 21:01

Jo, já vím. +souhlasí s úsměvem, tiše se zasměje a laškovně ho zatahá za vlasy+ Hmm...+zavrní když ji líbá a pak zase aktivuje mozkový buňky+ ...ne, zatím neviděla. +uculí se a koukne na něj zpod řas+ Vážně? To mě nenapadlo a ani Bí jsem se na to neptala, jestli to třeba tady není jinak. +zaujme ji to okamžitě+ Budu to s ní muset probrat. +očividně si už představuje jak brázdí ulice NYC v jednom z Beccyiných bouráků:D Ach ta divoká fantazie:D+ Myslíš? Je to čtvrt míle po rovině, co je na tom nebzepečný? +podíví se upřímně, ale v o očích jí vesele zablýskne, takže si z něj možná trochu utahuje+ Ale ty závody přes přejezdy, to je celkem síla, to uznávám. +podotkne s úšklebkem; možná přece jen určitý pud sebezáchovy má:D+ Mnooo...trochu trénuju hackování..a tak. +uculí se andílkovsky+ Ne, nešla. +zavrtí hlavou a myslí to vážně; do džungle ilegálních závodů by rozhodně šla radši s ním než sama. Což je vzhledem k tomu, co sama momentálně podniká zajímavý paradox:D+ Taky tě miluju. +zašeptá a přitulí se k němu a jen si užívá jeho blízkost, teplo jeho těla a dokonalý pocit bezpečí+
Payne

Příspěvekod Dean » 09 dub 2018 21:11

+tak tiše jí napůl zavrčí do kůže, když ho zatahá za vlasy, aby si nehrála s ohněm, protože by se jim to mohlo pěkně zvrhnout+ Neviděla! +vykulí oči+ no to musíme napravit, uděláme maraton. +už si to plánuje+ to je popkulturní legenda. +uculí se na ni+ No, nejsem si jistej, jestli to není nějak omezený. Jako kolik koní smíš řídit. +zazubí se+ no... popravdě by se mi dost líbilo vidět tě vytřít podlahu s nějakým stokilovým týpkem. +uculí se a oči mu blýsknou, a je mu jasný, jak by to dopadlo+ Jsem fakt rád, že mě vezmeš s sebou. +usměje se, stulí si ji k sobě a dá jí pusu do vlasů+ Nespěcháš někam? +koukne líně na hodinky+
Dean

Příspěvekod Payne » 09 dub 2018 21:41

+na to zavrčení se jen tlumeně zasměje+ Tak jo, to bude bezva. +pousměje se a tohle společný plánování se jí moc líbí+ Pff, to je ale pěkně pitomý omezení. +zamračí se a zamyšleně se kousne do rtu+ Možná bych si měla nechat vyrobit nějaký falešný doklady, podle kterých mi je víc, co myslíš? +prohodí úplně vážně a koukne na něj; víceméně si dělá legraci, ale na druhou stranu ji ten nápad docela zaujme:D+ Vážně? +zvedne obočí a rty jí zvlní provokativní úsměv+ To je ale přání, který ti můžu splnit. Stačí sehnat vhodnýho týpka. +uculí se a i tahle představa ji poměrně dost zaujme:D+ Ne, nespěchám. +zavrtí hlavou a přitulí se k němu+ A i kdyby jo, šlo by to určitě odložit. +pousměje se a to drobné, ale poměrně důrazné bodnutí viny opět úspěšně umlčí a zamkne do nějakýho ocelovýho trezoru:D+
Payne

PředchozíDalší

Zpět na Guns´n Coffins