Obchod

Moderátoři: Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Obchod

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 30 zář 2013 14:25

(zatím jo, až překvapivě :D akorát teď přemýšlím nad dalším postupem - vyklopit to hned, nebo se tvářit, že vůbec netuší, o čem to mluví :lol: )

+když sahá do vnitřní kapsy, celá se napne a všechno v ní křičí, ať okamžitě tasí Deserta, přestože mířit na klienta v kanclu by asi nebylo úplně obchodu prospěšné:D Když vidí, že je to jenom fotka, uvolní se, ale jen do chvíle, kdy ji uvidí.+ Nabídnout cokoliv...+zvedne k němu od fotky pohled+ To je poměrně nebezpečné slovní spojení. +přejede si přemítavě prstem po spodním rtu a znovu pohlédne na fotku zbraně, která vcelku příhodně leží o pár místností dál na stole :D+ To je dobře, protože nic nelegálního neděláme. Ze zásady. +pousměje se a skoro jakoby tam ještě zaznělo slovíčko "většinou":D+ Zdá se, že jste skutečně velmi dobře informovaný. +pozvedne obočí, když přidá poznámku o Japoncích a v duchu přemítá, co tomuhle chlápkovi s dravčím pohledem, říct. Pomalu se zvedne, přejde k baru odkud si nalije panáka Jacka. Zamyšleně zamíchá zlatavou tekutinou a otočí se zpátky k němu+ Co když vám řeknu, že vím, kde tam zbraň je. A že je...+pousměje se nepatrně+ ...v dobrých a znalých rukách, které vědí...+dojde pomalu zpátky ke stolu+ ...jak se jí dotýkat. +dodá tlumeným hlasem a pohlédne mu zpříma do očí+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » 30 zář 2013 14:33

(hehe, oproti Percymu je to přímo mazlík, :lol: a už jsem pryč)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 30 zář 2013 14:38

(copak Percy, ale Amanda! :vyprask: a jsem na konci první sérky :P jdu stahovat titule k druhý :twisted: :Love )
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 30 zář 2013 14:46

(on náhodou umí bejt úplnej miláček, když něco potřebuje. :D)

Jestli budeme spolupracovat, zjistíte, že slovy neházím bez rozmyslu. +pousměje se+ Umím být velice štědrý, když něco chci. +blýskne mu v očích významně+ Nejsou snad dneska informace tím, za co se platí zlatem? +pokrčí rameny, ale podle toho, jak se blahosklonně usmívá, rozhodně ví víc, než říká; a když přizná barvu, zlehka pozvedne jedno obočí+ Ale neříkejte. +protáhne pobaveně a prohlíží si ji s novým zájmem, ne že by snad tipoval na majitele ji, hold asi Beccy nevypadá jako někdo, kdo běžně hází takovýma sumama peněz :D; a přes svoje původní odmítnutí vstane, přejde k baru a nalije si taky panáka, přejde k ní ke stolu, opře se o desku na její straně a pozvednutím sklenice naznačí přípitek+ A co mě tahle informace bude stát? +podívá se na ni přes vršek sklenice+
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Manori » 30 zář 2013 14:54

(pravda...heh, to se umí překonat každý, když něco chce, to je fakt :lol: fuj, cítím puch benzínu z motorové pily..jdu zkontrolovat Postracha, co kde vyvádí)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 30 zář 2013 15:04

(o tom vůbec nepochybuju :D )

Jsem samé překvapení...+pokrčí zlehka rameny a usměje se (aní nevíš jak moc, hochu :D heh, to asi fakt nevypadá, má na sobě pořád to, v čem se vrátila z Japonska, takže nějaký džíny a černý triko :lol: )+ Pro začátek by mě zajímalo, co s tou informací hodláte dělat. +odpoví otázkou a opětuje jeho pohled s nečitelným výrazem v očích+ Jsem od přírody poměrně nedůvěřivá...+zatváří se omluvně+ ...a vzhledem k tomu, jak moc tajná ta aukce byla...+pokrčí zlehka rameny, jakože jí to určitě nemůže mít za zlé+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 30 zář 2013 15:23

Mně už celkem dlouho nikdo vážně nepřekvapil. Je to docela osvěžující. +nakloní hlavu na stranu a chvilku se na ni dívá jak predátor, co se rozhodl, že si s kořistí nejdřív chvilku pohraje+ To je celkem užitečná vlastnost. +přikývne pobaveně, a zadívá se do vlastní skleničky, jako by přemýšlel, co jí může svěřit zase on+ Chci se s tím člověkem setkat. Předložit mu svoji nabídku. +pokrčí rameny, a z očí s emu nedá vyčíst vůbec nic+ Pokud mi nemůžete dát kontakt, sjednejte mi schůzku. Klidně na veřejném místě. +navrhne a pozorně ji sleduje+ Váš klient z toho přinejhorším vytříská dobrou večeři. +zvedne jeden koutek v úsměvu+ A bez odměny pochopitelně nezůstanete ani vy. +dodá a v očích mu blýskne+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 30 zář 2013 15:40

(áááá díky, krásně jí nahrál na další malý překvápko :lol: :pii )

To já překvapením zrovna dvakrát nefandím. +ušklíbne se a nechá ho mluvit, bez přerušování, sem tam upije ze skleničky a upřeně ho pozoruje. Přemítá, nakolik mu může věřit a nakolik je upřímný. Když domluví, chvíli neříká nic+ Kontakt vám dát nemůžu...+zavrtí odmítavě hlavou+ ...jak jsem řekla na začátku, jsme naprosto diskrétní a nemůžu zradit důvěru váženého klienta. +vysvětlí a přídá omluvný úsměv+ ...ale schůzku vám s ním sjednat můžu. +dodá potom a podívá se mu do očí+ Nevím, kdy bude k zastižení, ale pokud tu necháte kontakt na vás, dám vám včas vědět. Jak čas, tak místo schůzky. +zadívá se na něj tázavě, sama zvědavá, jestli tuhle nabídku přijme+ O odměně pro mě si můžeme promluvit...jindy. +zvlní jí rty pobavený úsměv a pozvedne směrem k němu skleničku+ Co vy na to? +vzhlédne k němu s mírně vyzývavým úsměvem+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 30 zář 2013 16:20

(no vždyť, počkej na jeho výraz, až tam nakráčí sama :D akorát bych ho asi nebrala do Slastí, nejsem si jistá, jestli by do upířího baru jen tak vklídku přišel :D)

Jistě. +přikývne trochu pobaveně, jako by ani nic jiného nečekal+ Těžko si můžu stěžovat, když po vás chci to samé. +pousměje se jedním koutkem+ Souhlasím. +pokýve hlavou+ Ovšem preferoval bych, kdyby bylo možné se sejít do konce týdne. Mám své vlastní závazky, a můj čas je celkem drahý. +zvlní rty v mírném úšklebku, sice by rozhodně preferoval hru na vlastním hřišti, ale tentokrát je to on, kdo něco požaduje, takže to nechá být+ A co se týče vás... +sklouzne po ní pohledem a vůbec jí nekouká do výstřihu :D+ My dva bychom se mohli sejít v trochu neformálnějším prostředí, a zjistit, jak můžu uspokojit vaše tužby. +blýskne mu pobaveně v očích+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 30 zář 2013 17:12

(do Slastí nee, neboj, taky mám dojem, že to by asi jen tak nezkousnul :smich: )

Do konce týdne to myslím nebude problém. I ten dotyčný bude jistě velmi zvědavý...na vaši nabídku. +rty jí zvlní lehký úsměv+ Rozhodně vás nechci o váš čas obírat. +ujistí ho s úsměvem+ S neformálnějším prostředím souhlasím...+nakloní hlavu lehce na stranu a v očích jí zahraje smích+ ...a o tom nejlepším způsobu uspokojení..+usměje se šířeji+ ...budu přemýšlet. +přestože tuší, že toho bude možná v budoucnu litovat, nemůže si pomoct. Asi z toho všeho začne mít mírně sebevražedný sklony :D + Takže pokud je to pro tuto chvíli vše, co pro vás můžu udělat...? +zadívá se na něj tázavě a o krok ustoupí, aby si trochu uvolnila osobní zónu+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member