Kanclík

Moderátoři: Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Kanclík

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 03 říj 2013 13:04

+chvíli na něj naprosto šokovaně zírá+ Věř mi, že nic by mi neudělalo větší radost, než se ho jednou provždy zbavit. Ale rozhodě nejsem takový sebevrah, abych ho lovila. Jak jsem řekla. Mám svůj život vážně ráda. +opře se rukama o stůl a prohlíží si ho, skoro jakoby mu narostla druhá hlava, ale také se skutečným zájmem+ Jak. Jak ho chceš dostat? Nevadí mu slunce, z velké části ani stříbro. Dokonce ani oheň. Pokud se ti dostane do hlavy, může si po libosti manipulovat, hrát a měnit tvé vzpomínky, až ti udělá z mozku úplnou kaši. +potřese hlavou+ Chápu, že si naštvanej. A chceš se pomstít. +usměje se nevesele+ Tyhle pocity dobře znám. Ale nedožila bych se svýho věku, kdybych si nedokázala občas přiznat, že ani já nezvládnu všechno. A tohle je sebevražda. +prohlásí s jistotou a pokrčí zlehka rameny+

(co to má bejt, sakra? :D já fakt nechci Setha lovit...teda aspoň zatím ne :D :lol: )
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 03 říj 2013 13:40

( :pii :D)

Kdo mluví o lovení. +pokrčí rameny ležérně+ Vím, kde jsou moje limity, proto jsem pořád naživu. Není to o tom vraždit jako maniak, je to o... poslání zprávy. +pozvedne obočí s nepěkně křivým úsměvem+ Musí pochopit, s kým není radno vyjebávat. Zkrátka mu trochu pobourat píseček. +blýskne mu vyzývavě v očích+ A pro každýho z nás je tohle trochu velký sousto. Nepochybuju, že máš taky pár věcí, který bys mu ráda sdělila. +ušklíbne se pobaveně+ Ale myslím, že oba jsme dostateční profesionálové na to, abychom zvládli něco takovýho zkousnout. +pokrčí rameny, že on je toho relativně schopnej+ A krom toho, oběma nám z toho může něco kápnout. +nakloní hlavu trochu na stranu a usměje se tím, co považuje za svůj nejokouzlujícnější úsměv :D+ Ty mě necháš si sáhnout... +protáhne pobaveně, propichuje ji pohledem, ale pak sklouzne očima ke kataně, aby bylo jasný, co má na mysli+ a já tě nechám si z něj trochu cucnout. +pozvedne obočí, co ona na to+
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 03 říj 2013 14:47

+úplně potichu ho poslouchá a v duchu mu musí složit poklonu, protože nahlas by to určitě nikdy neřekla. Její podvědomí jenom zírá a cuká mu v oku :D + Dobře, půjdu do toho s tebou. +přkývne nakonec+ Ale nevěřím, že se k němu dostanem tak blízko, abych tuhle příležitost dostala. +zavrtí hlavou a podívá se na něj+ Nejspíš víš, že bych tím mohla získat plnou odolnost proti slunci, tak jak to bylo u upíra který mě stvořil a s nímž se o svou krev podělila bývalá vládkyně naší rasy. Jenže to může být ten problém. Vlastně jeden z několika. +potřese hlavou+ Ale na tom nezáleží, i kdyby se nám povedlo jenom ho přinutit hledat si nový úkryt, budu spokojená. +ušklíbne se+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 03 říj 2013 15:51

+když souhlasí, spokojeně se usměje jedním koutkem a přikývne+ Něco málo o tom vím. +připustí, a nijak to nerozvádí+ Máš nějaký konkrétní nápady? I tak to bude chtít celkem pečlivou přípravu... +poznamená, než típne cigaretu+ Co tomu bastardovi tedy vlastně vědí, když ne slunce ani stříbro? divil bych se, kdyby rozdýchal kolík do srdce... +ušklíbne se nehezky+ Ale my bychom měli přijít s něčím poněkud méně radikálním. +nakloní hlavu na stranu+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 03 říj 2013 16:16

Nápady? Jasně. Vyhodím to jeho doupě do vzduchu a když budem mít zatracený štěstí, proletí se spolu s ním. +zasměje se+ Ale to by se rovnalo zázraku, nevěřím, že se k němu dostaneme blíž, než na...no deset metrů je možná i tak dost odvážný odhad. +ušklíbne se+ Co mu vadí? Myslíš jako, že mi v období, kdy jsem mu sloužila za hračku, svěřil, jak ho můžu zabít? +zvedne obočí a zavrtí hlavou+ Upřímně nemám tušení. Jediný, co vím jistě je to, kde se momentálně skrývá. A i to se určitě může velmi rychle změnit. +pokrčí rameny+ Ochranku kolem něj bysme měli zvládnout víceméně bez nějakých výraznějších komplikací. +v duchu si přehrává svoji návštěvu, když si byla pro katanu a rozpomíná se na rozmístění hlídek a kamer.+ Má tam určitě i bezobslužný zbraně. +zamyšleně přejede prsty po desce stolu+ Špičkový technický vybavení, vycvičená ochranka. Všechno jsou upíři, lidi jsou pro něj jenom jídlo. +pokrčí rameny, jakože nic osobního a jeho názor nesdílí+ Není toho moc, ale lepší než drátem do oka. +ušklíbne se+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 03 říj 2013 17:06

Líbí se mi, jak uvažuješ. +protáhne pobaveně a v očích mu zajiskří+ Nějakou slabinu přece mít musí. +pokrčí rameny+ Jasně, že si nemyslím, že se ti pod peřinou svěřoval, ale pochybuju, že někdo jako ty si nezjistil aspoň něco. +pousměje se křivě, a zní to skoro jako kompliment :D+ Alespoň něco. +přikývne+ Nasadím na to svoje lidi, nechám to prověřit, a uvidíme. +přikývne, a jakmile se ze sféry "zabiju tě nebo ty mě?" a "jéééé katana" dostanou do obchodních vod, zvážní, a dá se s ním docela i seriózně mluvit+ No s tím je třeba počítat. O ochranku bych se nebál, a co se týče techniky... pár udělátek mám taky v zásobě. +pokrčí rameny+ Má magii? A jak moc na ni spoléhá? +zeptá se přímo, protože na tom bude záviset spousta věcí+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 03 říj 2013 18:35

+loupne po něm podezíravým pohlede, ale koutky jí trochu cuknou+ To rozhodně musí. Každý má svou slabinu. Dokonce i samozvaný egyptský bůh. +ušklíbne se+ To stříbro částečně funguje. Tedy, čistý průstřel kterékoliv části těla se zahojí během...dvou minut. +nakrčí zamyšleně čelo+ Zkušenosti s moderními náboji ale nemám, poslední konfrontace mezi náma proběhla...no, spíš než minulost je to už kategorie "historie" +uculí se+ Potíž je v tom, že stříbro ho spíš jen vydráždí než cokoliv jinýho. Zkusím ještě něco vyšťourat, i když paranoia v jeho případě dostává zcela nový rozměr. +ušklíbne se pobaveně+ Co se magie týče...Staří mojí rasy mají určitý druh své magie, moci, nebo jak to nazvat. O existenci mého druhu magie se dozvěděli až poté, co mě Lestat změnil. A nijak nadšení z toho nebyli. +zablýskne jí škodolibě v očích+ Ovládají elementární magii. Bouře, hurikány, tornáda a tak dále. Nic příjemnýho. +ušklíbne se+ Potom je tu ta jeho prokletá mentální moc. Dokáže se na poměrně velkou vzdálenost vecpat do tvojí hlavy a dělat si tam, co chce. +povzdechne si+ A to bude to hlavní, co mu nesmíme dovolit...v opačným případě jsme v hajzlu. +prohlásí suše+ Myslím, že u tebe by mohla stačit nitrobrana. Pokud zvládáš ještě něco silnějšího, je to super. +pousměje se+ Ale u mě... přestože jsem dosáhla vcelku nevídaný nezávislosti na své rase, potažmo na Sethovi, pořád mě k němu poutá slabá nitka, přes kterou se ke mě může dostat. Ne na velkou vzdálenost, ale až tam budem, nebude to pro něj problém. +nakrčí nespokojeně čelo+ A já v žádným případě nestojím o to, aby se mmi coural v hlavě. +ušklíbne se+ Ještě to musím promyslet, zkusím najít něco, co by mu v tom zabránilo. +prohrábne si vlasy a podívá se na něj+ Nějaký další otázky? +pousměje se a zvědavě se na něj zadívá. Uvědomí si, že když jí zrovna nevyhrožuje nebo neuráží, dá se s ním i jakžtakž normálně mluvit :D +
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 03 říj 2013 19:30

No to musí bejt miláček. +ušklíbne se+ Nicméně... týpci jako on bývají natolik zahledění do sebe, že je útok ze strany malejch švábů ani nenapadne. +pokrčí rameny pobaveně+ Tak s tím něco udělej, netoužím po tom, aby tě uprostřed akce začal ovládat a použil proti mně. +přikývne souhlasně+ Musím nad tím strávit trochu času. Prozkoumat možnosti. +típne cigáro do popelníku+ Navrhuju... pár dní tomu věnovat a pak se sejít... možná by se na druhej pokus nějaký to barový rendez-vous povedlo líp. +neodpustí si toa v očích mu zajiskří, přece jen radši navrhuje neutrální půdu+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 03 říj 2013 19:58

+po té jeho větě o "týpcích zahleděných do sebe" jí nepatrně zaškube v obličeji, ale ustojí to a vůbec se neusměje, za což by zasloužila státní vyznamenání :D + Něco vymyslím, to se spolehni. +usměje se sebejistě+ Souhlasím. Taky ještě potřebuju trochu času na lízání ran. +přivře oči a rty jí zvlní slabý úsměv+ Fajn, ale místo teď vybereš ty. +uculí se+ A nezapomeň...já to nebyla, kdo si začal. +uculí se a v očích jí zajiskří+ Vážně jsem taková hodná holka od vedle. Většinou. +nakloní hlavu mírně na stranu a pousměje se (a doufá, že aspoň smysl pro humor má jakžtakž normální :D +
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 03 říj 2013 22:10

+(jsem čekala, jestli se toho chytne :D)+ Výborně. +přikývne souhlasně+ Kdybys potřebovala pomoct lízat... cokoliv... +usměje se tím svým provokativním způsobem+ víš jak mě zkontaktovat. +nakloní hlavu na stranu a oči mu zajiskří+ To zní fér. +souhlasí+ Dám ti vědět. +zastrčí si krabičku cigaret do bundy, a nějak se nezaobírá tím, že nemá číslo, už si ho nějak sežene :D+ Holka odvedle... +pozvedne obočí pobaveně+ Možná tak z Můj soused zabiják. +usměje se křivě+ Myslím, že se hodně moc snažíš jí bejt... ale mě zajímá víc to, co je pod tím. +zajiskří mu v očích a zvedne se tedy+
...with love.
Jade
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Guns´n Coffins