+loupne po něm podezíravým pohlede, ale koutky jí trochu cuknou+ To rozhodně musí. Každý má svou slabinu. Dokonce i samozvaný egyptský bůh. +ušklíbne se+ To stříbro částečně funguje. Tedy, čistý průstřel kterékoliv části těla se zahojí během...dvou minut. +nakrčí zamyšleně čelo+ Zkušenosti s moderními náboji ale nemám, poslední konfrontace mezi náma proběhla...no, spíš než minulost je to už kategorie "historie" +uculí se+ Potíž je v tom, že stříbro ho spíš jen vydráždí než cokoliv jinýho. Zkusím ještě něco vyšťourat, i když paranoia v jeho případě dostává zcela nový rozměr. +ušklíbne se pobaveně+ Co se magie týče...Staří mojí rasy mají určitý druh své magie, moci, nebo jak to nazvat. O existenci mého druhu magie se dozvěděli až poté, co mě Lestat změnil. A nijak nadšení z toho nebyli. +zablýskne jí škodolibě v očích+ Ovládají elementární magii. Bouře, hurikány, tornáda a tak dále. Nic příjemnýho. +ušklíbne se+ Potom je tu ta jeho prokletá mentální moc. Dokáže se na poměrně velkou vzdálenost vecpat do tvojí hlavy a dělat si tam, co chce. +povzdechne si+ A to bude to hlavní, co mu nesmíme dovolit...v opačným případě jsme v hajzlu. +prohlásí suše+ Myslím, že u tebe by mohla stačit nitrobrana. Pokud zvládáš ještě něco silnějšího, je to super. +pousměje se+ Ale u mě... přestože jsem dosáhla vcelku nevídaný nezávislosti na své rase, potažmo na Sethovi, pořád mě k němu poutá slabá nitka, přes kterou se ke mě může dostat. Ne na velkou vzdálenost, ale až tam budem, nebude to pro něj problém. +nakrčí nespokojeně čelo+ A já v žádným případě nestojím o to, aby se mmi coural v hlavě. +ušklíbne se+ Ještě to musím promyslet, zkusím najít něco, co by mu v tom zabránilo. +prohrábne si vlasy a podívá se na něj+ Nějaký další otázky? +pousměje se a zvědavě se na něj zadívá. Uvědomí si, že když jí zrovna nevyhrožuje nebo neuráží, dá se s ním i jakžtakž normálně mluvit
+