Dojo

Nechcete kupovat zajíce v pytli? vyzkoušejte si zbraň, než ji koupíte. Odborný dohled zaručen.

Moderátoři: Postrach, Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Dojo

Příspěvekod Styx Lupin » 12 lis 2013 17:54

(ten Postrach je fakt rychlý :D Je tam dřív než ona :lol: )

+nevidí ji, protože Styx se momentálně převléká v dámské šatně a tam (doufejme) ani Postrach nevidí :lol: . Sepne si vlasy do culíku a vejde do dojo, kde se začne trochu protahovat a rozcvičovat a když si všimne Postracha u regálů se zbraněmi, dojde za ním+ Ahoj, Postrachu +pozdraví ho s úsměvem a nakoukne mu zvědavě přes rameno+ Docela slušný arzenál... tak se kterou se dnes seznámíme blíž?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Postrach » 12 lis 2013 21:33

(hehe, výkonnost sama:))

*ne, tam fakt nevidí a ani by nekoukal, šmírák není :D* Ahoj...*vzhlédne od regálu* na cvičnu sadu to docela ujde...*vytáhne jednu z kovových schránek* slíbil jsem ti nože...*položí to na na stolek* tak to budou nože... nebo máš něco akutnějšího?
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx Lupin » 12 lis 2013 22:41

+kouká po očku, co si Postrach pro ni na dnes chystá+ Hm, mám se tedy na co těšit +zajiskří jí v očích nadšením+ Ne, nemám. Kupodivu se nic mezitím nestalo, abychom museli měnit plány +zasměje se+ Až někdy během lekce možná...
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Postrach » 13 lis 2013 11:09

*otevře krabici a vyndá dvojici nožů, vypadají jako klasické armádní nože. Vedle nich položí druhou krabici, kde jsou vyskládané nože, otupené ale i tak s nimi asi půjde s trochou vůle někoho pořezat, různých tvarů a velikostí* Dobře...nakolik jsi kdy bojovala s nožem? *zeptá se*
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx Lupin » 13 lis 2013 19:52

+prohlíží si nože, rozložené na stole, zatím na nich nevidí nic zvláštního+ V boji s nožem nejsem až tak úplný začátečník. Cvičila jsem s nimi boj zblízka na výcviku. V terénu jsem to proti nepříteli využila snad jen dvakrát, možná třikrát, ale jinak moc zkušeností s nimi nemám +odpoví popravdě, nechci z ní dělat žádnou superwoman+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Postrach » 14 lis 2013 11:44

na výcviku?*zadívá se na ni* No, tak je fajn, že základy víš, nemusíme se tím zaobírat...jak který nůž držet a tak...boj na nože už je docela kontaktní, takže to chápu...ale stejně...rád bych viděl, co ses naučila a jak.*usměje se* vyber si nějaký a předvedeš mi to. *kývne hlavou k figuríně opodál* Od toho se pak odrazíme.
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx Lupin » 14 lis 2013 20:44

(předvést, co umí? Já umím s nožem tak akorát nakrájet maso na guláš a ukrojit krajíc chleba :lol: )

Smrtijedský výcvik +nehne ani brvou+ Nejsem si jistá, jestli víš, že jsem smrtijedka +usměje se a pak se zadívá na nože, rozložené na stole. Chvíli vybírá, záměrně vynechá masivní útočné nože s mohutnými rukojeťmi a nakonec si vybere menší nůž s bajonetovou čepelí, vezme ho do ruky a potěžká. Když se přesvědčí, že jí dobře sedí v její malé ruce, přikývne k Postrachovi, že je připravená+ Jsem spíš zvyklá útoky odrážet, ale pokusím se +uculí se, pak sevře rukojeť v dlani hrotem dolů, upře pohled na figurínu a rychlým krokem vyrazí směrem k ní. Dva metry před cílem se pružně odrazí a rozeběhne, aby znásobila sílu svého úderu a zaútočí na panáka kladivovým útokem. Rozpřáhne se a prudkým pohybem ruky za bojového výkřiku bodne, vzhledem ke své výšce spíš po diagonále. Hrot nože se v příštím okamžiku zastaví centimetr od těla figuríny+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Postrach » 14 lis 2013 21:17

(lach, no já taky nejsem žáden expert:D)

*podívá se na* Po téhle době, myslíš, že to nevím...když mám doma bystrozorku. *mrkne na ni s úsměvem* nevadí, prostě to zkus...budu tě opravovat...odrážení ještě přijde na řadu...*následuje ji jako stín, nechá ji i ten rozběh, když se zastaví, ozve se* docela brutální, ale...tím kladivem jsi se odkryla, při tomhle a s tím křikem by ti protivník nečekal a začal se bránit...navíc při tvé výšce tenhle typ útoku...*zavrtí hlavou* když začínáš a jsi čelem k protivníkovi, tak jako teď...použij přímý úchop...*stoupne si za ni a upraví ji držení noře* a bodni...*vede její ruku, na rozdíl od ní až do figuríny* zkus si to až na kontakt..je dobré si zvyknout na ten odpor...*pustí ji ruku, aby to mohla zkusit i sama*
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx Lupin » 14 lis 2013 23:38

Já jenom, že ses tak ptal na ten výcvik +uculí se pobaveně a radši toho nechá, aby do toho tématu moc nezabředla:D+ Nechala jsem se trochu unést, no... jsem si živě představovala místo té figuríny svého nepřítele +pokrčí se smíchem rameny nad tou nečekanou brutalitou, když si vyslechne jeho verdikt+ Snažím se tu výšku dohnat rychlostí a mrštností. Zatím mi to vycházelo +odmlčí se a pozorně poslouchá jeho rady. Uchopí nůž tak, jak jí to ukazuje a nechá si od něj s důvěrou vést svoji ruku. Snazi se nemyslet na to, ze stoji tesne za ni. Když jí poté nechá volnost, zopakuje to po něm a bodne do figuríny. Prudce a s docela překvapivou sílou+ Tento způsob je vzhledem k mé výšce opravdu praktičtější +přikývne uznale+ Jakou taktiku boje bys mi radil zvolit proti mnohem vyššímu a mohutnějšímu soupeři, abych se mu dostala k tělu?
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Postrach » 16 lis 2013 12:54

Copak já vím, kolik výcviků jsi už podstoupila...jestli mi někdo neleze do zelí?*přimhouří nesmlouvavě oči, pak se ale pousměje, že to nemyslí vážně* To je správný postup, nahradit to něčím jiným...nemá cenu snažit se nějak dohnat výšku konkrétně..udělej z toho, že nejsi moc velká, přednost...zase má protivník menší šanci, že tě trefí...když jsi níž, můžeš vést bodnutí i zespodu..*změní ji držení nože, tak, že čepel míří šikmo vzhůru* nenápadné, takhle šikmo nahoru...když se trefíš do břicha, má to fatální následky...*naznačí rukou bodnutí vzhůru* to útočníka, pokud bude chtít odrazit útok, donutí se k tobě sklonit...to můžeš využít druhou rukou k úderů na hlavu, nebo tam, kam ti to umožní, kde bude bude nechráněná část těla...tím se zaměří na tvou druhou ruku a ty budeš mít svou pravačku s nožem zase volnou...hm...jak jsi na tom se svou slabší rukou?*napadne ho*
Postrach
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Zkušebny