Dojo

Nechcete kupovat zajíce v pytli? vyzkoušejte si zbraň, než ji koupíte. Odborný dohled zaručen.

Moderátoři: Postrach, Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Dojo

Příspěvekod Postrach » 20 lis 2013 18:10

Hm..tak to mě znáš opravdu dobře...*drobně se pousměje a schová cvičný nůž* klidně si i tyhle můžeš vyzkoušet, ale nákupy ti nebudu rozmlouvat. To by mi majitelky daly. *zasměje se* navíc...pěkných, ostrých nožů není nikdy dost. To ti jen schvaluju.*přitáhne si druhou krabici, tam kde prve odložil ty dva nože, co se tváří jako normální bojový standard* Víš, přemýšlel jsem, jak jsme se bavili o tom, že tě klidně nechám si říznout... a pak jsem si uvědomil, že nám přišlo něco mnohem praktičtějšího...tohle jsou elektrické nože...jsou tupé, takže teoreticky by se ti nemělo povést někomu něco ufiknout...ale zároveň, když zasáhneš, dostane protivník malou ránu...*vezme nůž do ruky a předvede jí to, na čepeli proběhnou malé jiskřičky proudu* nemáš budíka, že ne...abych tě nemusel křísit. *koukne na ni potutelně*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx Lupin » 20 lis 2013 22:22

Určitě si přijdu něco koupit... když mi budeš poradce dělat ty. Přece jen po této lekci budeš už vědět, co bych tak potřebovala +mrkne na něj a pak si prohlédne ty zvláštní nože, které ji už předtím zaujaly+ Elektrický nůž? +sleduje překvapeně jiskřící čepel+ Přiznávám, že jsem ještě nic takového neviděla. Jak to funguje? Bodne a pak zasadí ránu? To tupé ostří asi musí docela bolet +ušklíbne se zúčastněně+ Klidně to na mně vyzkoušej, srdce mám jako zvon +zasměje se+ A kdyby něco, tak máš ode mně předem povoleno mě křísit +cukne koutky+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Postrach » 20 lis 2013 22:30

Dohodnuto. *kývne* To jsou cvičné nože, právě proto, abys nemusela někoho řezat...proto jsou i tupé...vyzkoušíme si v praxi, jak jsi schopná skutečně zasáhnout bránícího se protivníka...jen tě upozorním, není to moc velká rána, ale i tak je to docela bolestivé...ale zase není třeba jít se nechat sešít...tak povoleno křísit* zasměje se*
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx Lupin » 21 lis 2013 12:13

Tupe cvicne noze? To ocenuji! Byla jsem zvykla cvicit s ostrymi. Jejich nevyhodou bylo, ze jsem ze zacatku chodila z vycviku jako z jatek +protoci oci se smichem+ Ale aspon jsem si procvicila mrstnost pri uhybani +doda+ Neboj, neco snad vydrzim. Jako bys neznal Amona, do ceho posila sve smrtijedy +mrkne na nej+ A kdyby prece jen neco, umele dychani doufam ovladas +blyskne ji v ocich, ale pak uz se soustredi jenom na nuz v jeho ruce+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Postrach » 21 lis 2013 12:26

Počkej, až zkusíš tohle...pak uvidíme, jestli raději nešáhneš po ostrém...*cukne koutky* Ovládám..to víš, že jo. *usměje se schválně šířeji, vezme si druhý nůž a poodstoupí do středu dojo* Tak se předveď...*stoupne si trochu bokem, aby měla menší šanci ho zasáhnout a provede zkusmý výpad, jak bude reagovat*
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx Lupin » 21 lis 2013 19:37

+pozvedne s úsměvem obočí+ Tak to jsem na to opravdu zvědavá, co to bude +vezme si nůž do ruky a vyzkouší si nejpohodlnější držení čepele. Když Postrach zaujme proti ní bojový postoj s nožem v ruce, krk se jí stáhne do průměru bambusového brčka, pak ale sebere všechnu odvahu, není přece žádná bábovka a vydá se k němu+ Jasně... pokusím se to přežít +uculí se křivě a pak se mu hrdinsky postaví, i když si připadá jako dětské autíčko proti buldozeru. Jak Postrach provede proti ní výpad s nožem, bleskově mu levou rukou sevře zápěstí, trhne mu s ním do strany a zkroutí, aby ho přinutila pustit nůž a pravým loktem ho udeří doprostřed vřetenní kosti. Mnohokrát jí tohle už vyšlo, ale vůbec si není jistá, jestli jí to projde taky u Postracha, takže svůj nůž zatím nepoužije a čeká, co on udělá+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Postrach » 22 lis 2013 00:31

*snaží se s ní srovnat síly a taky je zvědavý, co provede. Když se tak zaměří na jeho pravačku, nakonec nůž z ruky pustí, ale jen proto, aby ho levačkou chytil. zlehka naznačí úder na ruku, kterou ho drží, aby se osvobodil...nůž skutečně nezanechá žádný krvavý šrám, ale v okamžiku, kdy se dotkne pokožky, prolétne Styx svalem elektrický výboj, jen to zapraská...a sval se bolestivě smrští..je to docela ostré kousnutí, které zdařile simuluje skutečné zranění, aniž by k němu došlo. Když se takto vysvobodí, uteče z jejího dosahu, aby mu to nemohla oplatit a krouží pomalu kolem ní, připraven na její útok*

(tady jsou taserové nožíky v praxi, jsem si na ně vzpomněla:) http://www.youtube.com/watch?v=XL2FwGTcHSk pro představu, co to dělá )
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx Lupin » 22 lis 2013 23:37

(díky, teď už mám trochu představu;))

+ihned si uvědomí, že byla chyba zaměřit se jen na jeho ruku se zbraní, ale než to stačí rychle napravit, zakousne se jí do ruky ostrá bolest z elektrického výboje, která ji přinutí pustit jeho zápěstí. Sykne bolestí a okamžitě se stáhne do bezpečné vzdálenosti. Sevře rukojeť s čepelí směřující k zemi a obezřetně ho pozoruje, jak kolem ní krouží. Hbitě přešlapuje z nohy na nohu v obranné pozici, připravená odrazit jeho případný útok a čeká na vhodnou příležitost, aby sama zaútočila. V jednu chvíli provede prudký výpad dopředu a zvedne levou ruku k útoku a když jí na ni Postrach vystartuje paží, mrštně se trochu skrčí, využívaje své malé výšky a vytěží z toho, že on je mnohem vyšší než ona a zasadí mu slabou ránu nožem do stehna, tedy alespoň se o to pokusí, a když zasáhne cíl, bleskově uskočí zpátky+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Postrach » 23 lis 2013 12:40

*nechá ji zkoušet různé pozice, po ráně do stehna poněkud s úšklebkem uskočí* Tak...můžeš říkat, že jsi mě posmažila elektřinou...*poznamená a zároveň znovu přejde do útoku, naznačí úder zprava, ale změní bleskově směr, přehodí si nůž do druhé ruky a zasáhne ji do boku z nečekané strany. Když ji na chvíli ten úder zaměstná, dostane se jí za záda a aniž by postřehla kdy, obtočí ji jednu paži, tu, v které nedrží nůž, kolem krku a jemně, ale důrazně stiskne, tak jí nezbyde moc prostoru k manévrování* Co uděláš teď? *zazní ji jeho hlas těsně u ucha*
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx Lupin » 23 lis 2013 21:13

S tím se radši chlubit nebudu +ušklíbne se vesele, ale nepoleví ve střehu, pohupuje se v obranném postoji, svíraje nůž, jiskřící nedočkavostí zakousnout se Postrachovi do těla (ten nůž... ne Styx :lol: ). Jeho nečekaný útok ji nepřekvapí, zaměří se na to, aby ho odrazila a nechá se jím ošálit. Proto už nestačí zareagovat na jeho bleskovou změnu taktiky a tato chyba ji stojí ránu nožem. Vykřikne bolestí a na okamžik poleví na pozornosti, čehož hned poté lituje, když jí Postrach dýchne zezadu za krk, až jí z toho naskočí husí kůže a uvězní ji ve svěráku svých železných paží. Je si vědoma toho, že má jen nepatrnou šanci se mu vysmeknout, tak zatím šetři potřebné síly+ Za tohle bych... komukoliv jinému... narvala koule až do břicha (chtěla říct do zadku, ale před Postrachem se ovládá :lol: ) +vysouká ze sebe trochu jadrně, aby zvýšila důraz, že by se s útočníkem opravdu nemazlila+ Neber to osobně +ušklíbne se. V příštím okamžiku mu pevně uchopí malíček ruky, kterou ji drží pod krkem a zatlačí mu jej ke hřbetu jeho ruky, čímž ho přinutí povolit sevření a současně mu dozadu pravým loktem uštědří ránu do brady a jak Postrach na vteřinu zavrávorá, spodem se mu trefí nožem do slabin (TAM ne! to by jí Manori dala :lol: ), až to zapraská jako v poškozeném elektrickém vedení. Sevře mu zápěstí ruky na svém hrdle a bleskově se přetočí, jako by spolu nacvičovali otočku na tanečním parketu. Postaví se k němu tváří v tvář, čímž už není tak bezbranná, jako byla před chvílí a sleduje, jestli je v pohodě+ Díky za tanec +uculí se na něj+

(podotýkám, že vše pochopitelně dělá s mnohem menší silou, než jak by postupovala ve skutečném ohrožení, nechce si přece svého učitele zranit :Love )
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Zkušebny