GoT

Široké veřejnosti přístupné, veřejné kino.

Moderátor: Zaměstnanec

Re: GoT

Příspěvekod Beatrix » 20 kvě 2015 15:16

Tak mně je to zase celkem jedno, jestli podle knížky, či tak - aspoň mají ti, co to četli překvápka :D , ale nelíbí se mi to! :zed: Podkopává to veškerou její autoritu.
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 20 kvě 2015 21:03

Styx, já si myslím, že pro Dany je ten hlavní rozdíl v tom, že v tomhle případě ona sama rozhodla, kdy a koho draci sežerou. Ona má zkrátka lehce pokřivený vnímání nevinnosti, holt všichni jsou si rovní, akorát ona je rovnější. :lol:
No jo, to se tak nějak spekulovalo, že Jorah bude ten, kdo dostane greyscale,
Spoiler: show
když nemají Jona Conningtona
, krom toho ta postava i ten herec jsou oblíbení.
Každopádně jak to tak vidím, Game of Thrones a já se po tomhle díle asi definitivně rozcházíme. :)
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 20 kvě 2015 21:14

Mer-li-ne! Úplně jsem umírala strachy u té scény, které jsem se od začátku tak obávala. Toho setkání Hotaha s Jaimem.
Spoiler: show
Jestli ho potká osud Aryse.
Nezabil ho! Nezabil! Ale jak se Areo na něj rozehnal tou sekerou, instinktivně jsem si zakryla oči dlaněmi, abych to neviděla. Uf, fakt jsem si hrozně oddechla, že mu tu hlavu neusekl!

A Ramsay se mi naopak zdál zvrácenější v knize, vzhledem k tomu, jak byla jeho žena zmučená. Tady se většinou jen přiblble usmívá a nepřipadá mi nějak zvlášť nebezpečný (i když víme, že je). Zato Malíček, to je pěkný parchant, jak manipuluje se všemi těmi loutkami.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 20 kvě 2015 22:12

Ramsay byl k sežrání v Misfits :Love Tady ho moc nemusím, ale ten herec mi příde skvělej jak to hraje.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 25 kvě 2015 21:22

Tak po sedmičce mám takovou nějakou lepší náladu....můhahahahááááá! :death: :death: :death: :death:
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 25 kvě 2015 22:26

Já ji zvládnu snad dnes v noci, takže koment zítra. :) A jsem zvědavá, co ti tak pozvedlo náladu. Žeby už konečně boží mlýny začaly mlít? :D
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 26 kvě 2015 13:51

:Gl* zatím to vypadá nadějně! Doufám, že z dalšího dílu nebudu zase vyvztekaná! Ještě teda potřebuju vrátit Margery tam, kde má být a budu spokojená.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 26 kvě 2015 20:41

Beuš jsem si říkala, že se ti bude líbit, že už konečně došlo na tu cuchtu blonďatou :D
A jinak jako, já zas čumím jak tele na novy vrata, Jorah a Tyrion před Danny, to jsou mi věci. Fakt už se těším, až vyjdou ty Vichry zimy, bo už teď je to tak vyspojlerované, že bych :==
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 29 kvě 2015 14:35

Jako pro ty co čtou je to teda hodně blbý - navíc ještě nevíte, nakolik co bude pozměněný...no su zvědavá na pondělí! Ale jako...celkově toho v té sérii zatím snad stihli nejmíň ze všech, nebo mi to tak aspoň příde. Některý linky sou vynechaný úplně, jiný zase vůbec nejsou v některých dílech. Příde mi to škoda. Mohlo by to mít dvacet dílů, určitě by se jim to vyplatilo a my bysme si toho víc užili!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » 01 čer 2015 19:29

ježiš...jsem si ted uvědomila, že jsem si nachystala už 8! díl! Za chvílu konec a zas rok nic...jako s těmi spoilery - na jednu stranu se bojím, na druhou si říkám (se utěšuju) že se tak odklonili, že to třeba i je už jedno:D ale zas úplně se nemůžou odklonit...Dorne mě teda zklamalo...hlavně, že předvedli další kozy. I když Bronn zpíval hezky.

A Cersei dobrý, jak jí uvadal ten úsměv, to jsem si vychutnala...Mě Ramsey připadá dobrej, teda v knize je o dost horší, to je fakt, tady je tak správně roztomile pokřivený. A Misfits jsem viděla jen pár dílů a tam byl též fajn:)

Dany....ach jo...no, nevím, koho čekala, když viděla boj v jámě, že to je...ale aspoň konečně tam byl náznak jiného výrazu, než má obyčejně...a co se bude dít teď...to mě fakt zajímá...ale beztak to bude nějaký jako "rozhovor" a nic...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Kino