@meč: áha, tak to už si vůbec ani nepamatuju, takže netuším, jestli to tam bylo. Sem právě přemýšlela co je to zač... Ale to v seriálu nebylo, že se někde těží, ne? Nebo to už Sam vyčetl? Já si pamatuju, že to za zdí někde našel a nasbíral si ho...a teď se tam s tím handluje právě jako by ho tam byl metrák.
Taky už bylo na čase, kdyby bylo ještě další dvě série léto, tak už by to bylo vážně trapný! No jakožto nečtenáře, takže netuším jaký jsou možnosti a tak mě jako možná zbraň napadají draci - že by tu armádu prostě spálili plivnutím, ale i kdyby to takhle šlo, tak by si to asi autor nechal až úplně na konec a předtím by zkoušeli spoustu jiných věcí, beztak tam bude hrát nějakou roli Bran, Děti a tak - což ta linka je taky vopruz a su ráda, že tu není, toho kluka nemůžu ani vidět. Někoho tak nesympatickýho sem už dlouho neviděla.
U Daeneris mě fascinuje, že vynechají všechno, co by mohlo mít spád a být zajímavý, ale sáhodlouhý čumění do blba-nebo případně na blba-tam je furt. Pfch.
Joo usmívá...ale JAK se usmívá!
Magoor! Což teda na to, že na konci minulé série to vypadalo, že se Sansa vzpamatovala a bude trochu jako nějaká činná, tak je zase tam kde byla. Sem myslela, že se teda když už do toho šla tak sice podvolí, ale začne si tam pomalu budovat nějakou autoritu a ona má místo toho nevymáchanou hubu a dělá jednu kravinu za druhou. Nechápu na co si ho vůbec brala, když z toho vytěží akorát to, že když ho zabijou, tak bude tak jako tak dědička winterfellu.