od Cairo » 19 bře 2014 22:57
Styx: No, co jsem si stačila takhle na dálku všimnout, na rozchod to nevypadá, *povzbudivě na ni mrkne.* Řekla bych, že nám tu budeš dělat společnsot ještě hodně dlouho. A s Nef určitě rády přijdeme, *nadšeně přijme její pozvání.* Když s ním se tak nějak zahálet nedá, znáš to, *zasměje se.* Některý věci se stanou hrozně rychle. *S úsměvem sleduje, jak se seznamujou a když si Garett stoupne za ni, zlehka se o něj opře a položí jednu ruku na jeho dlaň spočívající na jejím rameni.* Možná trošičku, *připustí a otočí se na něj.* Prozradila jsem jí všechna tvoje nejtemnější tajemství. Do jednoho. *provokuje ho se smíchem.* A ještě navrch jsem si jich pár vymyslela. *A rozverně mrkne na Styx*
Garett: Na hospodskýho tanečníka si vedeš víc než dobře, *pochválí ho a vytáčí figury, do kterých ji navádí.* A jestli si Nef myslí něco jinýho, tak se plete, *prohlásí, je s tím hned hotová.* Ale já myslim, že kdybys s ní tancoval takhle, neřekla by proti tomu křivýho slova. *Chvilku se nad tím zamyslí.* Opovaž se, s ní takhle někdy tancovat, *dodá pak napůl majetnicky a napůl v legraci.* No, chodila jsem do tanečních, jako většina dospívajících tady u nás. A protože mě to bavilo, mám za sebou i pár pokračovacích kurzů, *pokrčí rameny.* Jo, tancuju ráda, to nepopírám, *přisvědčí s úsměvem, který se ještě rozšíří, když si ji tak přitiskne k sobě a přejde na něco, co vypadá spíš jak ploužák na rychlou hudbu, což zahrnuje spoustu vlnění v bocích a opravdu těsné taneční držení. A když ji zvedne ze země a roztočí se s ní, rozesměje se a pevně se ho chytne rukama kolem krku.* Neblázni, *napomíná ho.* Vždyť někoho kopnu. *Ale rozhodně to nevypadá, že by chtěla, aby ji pustil.