Afterparty 2012

Vše o velké prestižní soutěži

Re: Afterparty 2012

Příspěvekod Remus Lupin » 30 pro 2012 12:11

Meg: A tos ještě nic pořádně neviděla...*zazubí se* ale je otázka, kdo se snaží koho utahat...zatím se nám nepovedlo to zjistit...*uchechtne se, ještě chvíli hopsaj a když písnička skončí, tak si dají taky oddych*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Postrach » 30 pro 2012 12:15

Styx píše:Tak to jsem opravdu ráda, chvaty si necháme až na žíněnku +zasměje se a je příjemně překvapená, že opravdu nestudí+ Koukám, že losácké tamtamy bubnují pěkně nahlas, kam se hrabe Věštec se svými drby +culí se+ Ano, chystám další ples. Ještě nemám žádný plán, ale už začínám přemýšlet, co si na vás tentokrát vymyslet. A když jsme u toho, tímto tě jako prvního hosta srdečně zvu +mrkne na něj s úsměvem+

+zamává těm, co už odchází+

To ano...což mi připomnělo, že ted nějakou dobu se ti nebudu moct věnovat, nějak se toho nahrnulo...takže pilně trénuj doma...ozvu se pak, až bude čas na pořádný trénink zase...*no jo, to jak je z celé té slávy tady rozhicovaný:D* No aby tady jeden nevěděl, co se chystá...*jen zavrtí hlavou* takže zatím je to tajemství i pro tebe...díky, jsem opravdu zvědavý, co si vymyslíš...*taky dotančí, když skončí písnička*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Manori » 30 pro 2012 12:17

Sirius Black píše:Man: Tak to abych si pro příště s sebou přibalil suspenzor, když mě chceš nakopnout *chechtá se a po očku kouká na svou ženu, jak tam hopsá*

Ale né...zas tak zákeřná nejsem...*culí se* a Meg bych to nemohla udělat...*uculuje se víc a víc, obzvlášť, jak Sirius furt pokukuje na vedlejší pár* on ti ji Remus nesežere...snad, když bude ten úplněk...*poznamená a taky dotančí na konec písně*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Sirius Black » 30 pro 2012 13:30

Man: Neprovokuj *přimhouří oči, když mluví o Remusovi* Vím, že jí nic neudělá..ho přece znám, ne? *odvádí ji z parketu na místo* Jen jsem přemýšlel, že se Meg konečně zase směje..poslední dobou byla..jak to říct..dost vážná *kecne si a napije se vody..Man přihodí taky sklenku s něčím*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Tony Dolohov » 30 pro 2012 14:00

Wenai: A už jsi dostatečně opilá? +zeptá se s úsměvem a bleskově ji zachytí do náruče, jak padá+ Asi už to tak bude +zasměje se a radši ji odvede zpátky ke stolu+ Bavíš se dobře? +nalije jim dalšího panáka+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Styx Lupin » 30 pro 2012 14:32

Postrach: Jo, slyšela jsem, že jsi měl poslední dobou trochu napilno +taky má své zdroje+ Zatím poctivě cvičím doma, ale už bych se ráda dostala dál a ty myslím taky +aby jeho žačka neuměla jen bouchat do pytle+ Zanedlouho se ale chystám na měsíc, dva do Afriky. Ale až se vrátím, můžeš se pak opět do mně pustit +oklepe se, co si na ni zase pěkného připraví:D+ Tak se mi pak ozvi, až budeš mít čas +jakože tam nebude chodit sama stepovat+ Jak tě znám, budeš to vědět mezi prvními +zasměje se a dotančí+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 pro 2012 14:41

Tony: Ty se divíš, +zvdne jedno obočí+ Pil jsi někdy šampaňský brčkem a pak rum po panácích? Ty si tu žoviálně usrkáváš skotskou a myslíš si, jak nejseš podolnej. odolnej. +když mluví, tak u toho máchá rukama a jde si sednout+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » 30 pro 2012 15:42

Remus: *taky odpadne* Tak teď jsi právě utahal mě *směje se* Vodu? *navrhne, nečeká na odpověď a zalije se*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 30 pro 2012 16:30

Wenai: To víš, kdo umí pít, ten umí +ušklíbne se vesele, ale obětavě podepře Wenai a odvede ji k židli+ Náhodou, je úžasné bavit se s lidmi, co trochu přebrali. Je s nimi vážně legrace +usrkává pomalu svoji skotskou a pobaveně ji pozoruje+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 pro 2012 17:00

Tony: Já umím pít. Já piju, abych se opila. Nebudu tady ucucávat jednu skleničku celej večer. +mávne rukou+ Já jdu pryč, ty si ze mě stejně jenom děláš srandu. +zvedne se, zapálí si+ Nehodlám ti to vysvětlovat, protože ty pochopíš tak leda prd.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na LOScars