Moderátor: Styx Lupin
Jacob Downly píše:+obejme ji a pohladí po vlasech+ Styx... +řekne tiše a jemně ji na vlasy políbí+ To proto, že se změnily i moje city k tobě a nebudu zapírat, že to co jsi mi řekla mě opravdu potěšilo... +říká to docela klidně a potichu, jen úsměv na tváři prozrazuje, jak moc ho to potěšilo a že vevnitř zpívá+ Už dlouho jsem nic takového jako k tobě necítil... +pohladí ji znovu po vlasech a pomalu, v rytmu hudby ji houpe v náručí+
Magnus Arnar píše:Styx: + Jen velmi nerad ji pustí ze svého náručí. Rozhlédne se po nějakém číšníkovi a když dotyčný prochází okolo, z podnosu vezme dvě číše vína a jednu podá Styx. Pozvedne číši na její počest a napije se.+ Vrátil jsem se domů. Dostihly mne zlé zprávy, že v mé zemi nastaly nepokoje a někteří chtěli získat mou moc i korunu po dobu mé nepřítomnosti. Takovou drzost jsem musel ztrestat, ale jen jsem nastolil pořádek, toužil jsem se vrátit. Zanechal jsem tu příliš cenného...A co tobě osud přinesl za tu dobu, co jsem nepobýval v těchto bohy obdařených zdech?
Remus Lupin píše:Tak toho si musím vážit...*oplatí ji šepotem a pevně ji k sobě přivine a tančí, celou dobu vlastně nic neřekne, jen si vychutnává její blízkost, vůni, teplo...* na ty ostatní budu asi maličko žárlit, ale co nadělám...*poznamená, když dotančí, políbí ji dlaň ruky, aniž by z ní spustil oči a vede ji zase z parketu*
Styx píše:+hledí na něj do těch jeho výšin a nebrání se jeho dotekům+ Řekla jsem to, protože cítím, že se něco děje. Jsi na mně hrozně milý, pozorný ke mně... a co bych nikdy neřekla na chlapa jako hora... jsi taky romantik. A pro takové muže jsem vždycky měla slabost +uculí se, ale zase hned zvážní+ Potěšilo mě, že ti nejsem lhostejná... ani ty mi nejsi... ale nejsem sama +připomene mu. Nechává se unášet pomalým rytmem hudby v jeho širokém náručí a cítí přitom, jak se řítí do průšvihu+
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník