Ples LoSu 2014

Moderátor: Styx Lupin

Re: Ples LoSu 2014

Příspěvekod Jacob Downly » 27 led 2014 14:21

To nevadí. +usměje se a podá jí ruku, jako správnej gentlas, aby ji odvedl na parket+ Budeme tančit něco pomalýho a jednoduchýho. +chytne ji ve vší slušnosti za pas a vezme její dlaň do své a začnou se pomalu kolíbat v rytmu tance, pak přidaj i nějaký ty kroky a nakonec jim to docela obstojně jde+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 27 led 2014 16:07

Jacob: Tak jo +položí mu ruku kolem ramen a druhou vloží do jeho dlaně a pak se mu s důvěrou svěří. Nechá se jím vést po parketu, je trochu poznat, že tanec není její předností, ale zase není až takové dřevo, je docela učenlivá+ Omlouvám se +usměje se provinile, když mu šlápne na nohu, ale snaží se a po chvíli se do toho dostane a docela jí to už jde+ Nakonec to není tak špatné +uculí se na něj, když už jsou trochu sehraní+
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Tobiáš » 27 led 2014 17:16

Rebecca Altamirano píše:No. Třeba. +přikývne a úsměv se jí ještě rozšíří, když se tváří, že by s tím neměl problém, kdyby ji našel, jak se na parketu tulí k někomu jinýmu:D+ No jasně. Posilňovat je třeba. +přikývne souhlasně a napije se+ A taky musím dostát nominaci. +cukne koutky+ Ale obávám se, že ty asi budeš na suchu. +počastuje soustrastným pohledem+ Jsi až moc...vybíravý. Na místní poměry. +popichuje ho a snaží se udržet vážnou tvář+

Nominaci? *zvědavě povytáhne obočí* njn...kapřík na suchu. Doslova. *zasměje se* ale já s tím počítal a napojil se z domácích zdrojů. *mávne rukou* jinak bych tady musel hledat, jestli není někde akvárko s rybičkama...a to by asi hostitelka neměla radost...kdybych ji vyžral dekoraci a miláčky s ploutvema...
Nerad vám beru iluze, ale upíři? Upíři prostě nejsou.
Tobiáš
Upír

Příspěvekod Remus Lupin » 27 led 2014 17:19

Styx píše:+jak si ji k sobě zase přitáhne, toužebně se k němu přitiskne. Jeho ruce si položí na boky, krouží pánví v sexy rytmu a svádí ho svojí živelnou živočišností a zároveň něžnou ženskostí, svůj klín přitom neřestně otírá o jeho slabiny. V přimhouřených očích se jí roztančí divoké plamínky, když jí Remus vsune svoje stehno mezi její stehna, aby ji roztočil v rychlé otočce. Erotické napětí, jiskřící mezi nimi, se rozdmýchá v mohutný ohňostroj+

*udělá s ní tři čtyři otočky, jen za ní šaty vlajou, pak se zarazí, jak jsou blízko sebe, je zřetelně cítit každý sval který pracuje* ještě chvíli a přestanu se chovat slušně...*varuje ji tlumeným hlasem do vlasů a v očích mu svítí touha po ní. Přesto nepřestanou tančit, tělo na tělo, v jednom rytmu, jako srostlí*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 27 led 2014 17:54

Remus: +tiše se zasměje, co s ním ten hříšný tanec dělá, ale sama nemá o nic menší problém+ Budeme si muset tento tanec pak zopakovat večer doma +pošeptá mu do ucha mezi otočkami+ Tam ti nic nebude bránit, aby ses při něm nechoval slušně +mrkne na něj vyzývavě a protože písnička pomalu končí, naposled se ještě kolem sebe smyslně ovinou jako dva hadi a tanec zakončí finální pózou, kdy ji Remus ohne do hlubokého záklonu, až Styx vlasy zamete parket a skloní se dolů k ní (přesně ta póza, jaká je tady v úvodním příspěvku:))+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 27 led 2014 18:29

+docela zkušeně ji vede a trošku sebou cukne, když mu stoupne na nohu, ale pak se zasměje+ To nevadí. +zavrtí hlavou+ Nejseš moc těžká a já mám kvalitní boty. +svěří se jí+ Já myslím, že nám to jde skvěle. Ještě dva tři tance a můžeme zkusit něco odvážnějšího. +zasměje se a zkusmo ji otočí, ale pomalu+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 27 led 2014 19:03

Jacob: To jsem ráda, že máš se mnou takovou trpělivost +věnuje mu úsměv+ Dobře, tak zkusíme ještě jeden pomalý a pak bych si už troufla i na něco rychlejšího, co tančí ostatní +řekne odhodlaně a v dalším tanci si dá opravdu záležet. Její pohyby jsou čím dál plynulejší a volnější, učí se rychle. I s otočkou si poradí téměř bez chyb+ To je úžasné! Ty jsi mně to snad doopravdy naučil +rozplývá se nadšeně+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 27 led 2014 22:39

+zasměje se+ No tak o tom pochybuju, že jsem tě za takovou chvilku něco naučil. Prostě to máš v sobě. +usměje se na ni+ Máš talent. Jen se uvolni. +ještě s ní zkusí pár lehčích otoček. Ne že on by toho uměl nějak moc, ale tak něco přece jenom+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 27 led 2014 23:12

Jacob: Ne, je to tím, že mně správně vedeš. Nejsem žádná tanečnice a najednou mi to ve tvých rukou jde. Jsi prostě dobrý tanečník, tím to je +nedá se přesvědčit+ Měla jsem z toho docela obavy, že si utrhnu ostudu +přizná se mu s tichým smíchem a konečně se trochu uvolní a nedrží se ho tak křečovitě+ Chodíš sem často na večírky?
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 27 led 2014 23:26

No tak dobře, dobře. +kaje se se smíchem+ Jsem prostě dobrej, uznávám to. Nebudu se s tebou o tom hádat. Myslím, že i kdyby se nám tu něco nepovedlo, tak si toho nikdo nevšimne. +pousměje se+ Nebo to přebije něco horšího. +odtuší+ Ne, ne moc často. +zavrtí hlavou+
Jacob Downly
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Večírky