Ples LoSu 2014

Moderátor: Styx Lupin

Re: Ples LoSu 2014

Příspěvekod Vanessa » 27 led 2014 23:49

Jacob: +směje se, že to nakonec přece jen uznal+ Já vím. Ale prostě jsem to tady dnes nechtěla Styx ničím zkazit. Ale...pšt +mrkne na něj spiklenecky+ Ale jak koukám, tady si stejně každý dělá na tom parketu, co chce. Zajímavá parta lidí +kouká kolem sebe, co se to tam všechno děje:D+ Mohli bychom zkusit už něco rychlejšího +troufá si+ Třeba...čaču? +nadhodí, jak začnou hrát tu "jejich" písničku z videa+
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 27 led 2014 23:53

+dost udiveně na ni koukne+ Já si nemyslím, že když někdo zakopne, nebo spadne v zápalu tance, tak by to ten ples nějak zkazilo. +usoudí+ Tak dobře. +přikývne s úsměvem+ Ty se s tím teda nemažeš. To se mi líbí. Tak jdeme na to. +chytne ji, jak má a začnou teda tančit čaču+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 28 led 2014 00:26

Ano, ale kdybych se třeba natáhla na parketu, tak by si spousta lidí myslela, že se na zemi válí Styx, a to nechci +rozesměje se té komické situaci nakonec+ No, nějak tomu začínám přicházet na chuť +uculí se šibalsky, ale pro jistotu se ho chytne trochu pevněji, neví, co s ní ty prudké otočky a krkolomné pózy udělají a opět se jím nechá vést, protože ona o tanečních krocích nemá ani šajnu+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 28 led 2014 01:34

Ále ne. +zavrtí hlavou se smíchem+ Ty máš červený šaty a ona modrý (doufám, že to říkám správně :D) Zase si to nesmíš tak brát, já vás od sebe už taky poznám. +mrkne na ni a zkušeně ji vede po parketu a drží ji pevně, ale jemně, aby nespadla+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 28 led 2014 02:17

Copak se šaty nedají převléknout? To je to nejprimitivnější poznávací znamení +zasměje se pobaveně+ Všimla jsem si, že tamta dáma měla před chvíli taky jiné šaty +kývne někam vedle, ale vysloveně se na tom baví. Najednou zavýskne, jak to při jedné prudší otočce neubrzdí a padne mu rovnou do náruče+ Och, omlouvám se +uculí se a zaujme důstojně zpátky pózu a zase pluje parketem, jakoby se nic nestalo+ Poznáš...jak? To mně zajímá.
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 28 led 2014 02:41

Vážně pochybuju o tom, že by se některá z vás dvou dneska převlékala do něčeho jiného. +zavrtí hlavou+ Každá se jinak tváříte. Máte na obličeji takový jiný výraz, i když vlastně žádný výraz nemáte. Tu pozici rtů. +naznačí si před obličejem rukou a nachvíli se na ni zahledí+ A taky si každá jinak trháte obočí.
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 28 led 2014 11:21

+každá se na ten hříšný taneček převléká i do jiných šatů, ale to je fuk :D poslouchá ho pozorně, čeho všeho si to na ní všiml a úplně žasne+ Teda, ty máš opravdu úžasný pozorovací talent +poznamená obdivně a pak se od srdce rozesměje, až se v tanci na okamžik zastaví+ Cože, obočí? +utře si slzu smíchu z koutku oka+ Jacobe, ty seš vážně hrozně roztomilý muž +usměje se na něj, myslí to jako hluboce upřímnou lichotku, kterou nikdy žádnému chlapovi neřekla+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 28 led 2014 16:43

+ježiš, no tak jo, tak on si je třikrát splete, když chceš. rozesměje se+ Roztomilý? To jsi poznala z toho, že jsem si všiml vašeho obočí? +usmívá se+ Teda nevim, jestli se někdy nějakej chlap snažíl být roztomilý. +pousměje se, ale nevypadá, že by ho to trápilo+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 28 led 2014 17:36

+nene, mne se právě hrozně líbí ten nápad, že je od sebe rozezná pouhým pohledem, to je naprosto úžasné!+ Ne, to jsem nepoznala teď, to vím už dávno. Ale teď mi to jaksi nechtěně vylítlo z pusy +ujme se rychle iniciativy, aby to nějak zamluvila a zapojí ho do své právě vymyšlené taneční kreace. Není to nic ze známých tanců, ale nespadnou a to je hlavní+ Vlastně jsi mi ještě neřekl, kde ses naučil tak skvěle tančit. Umíš i nějaký specifický tanec ze svých cest po světě? +uculí se+
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 28 led 2014 19:46

+my sme měli na základce dvoje identický dvojčata (troje dohromady) takže to člověk už nějak vykoumá :). Směje se a tančí s ní ty její kreace, docela se i chytá+ No naučil. +přikývne celej udýchanej+ Ty bojové tance od Maorů, ale nemyslím si, že by to bylo nejvhodnější je tady předvádět. +pousměje se+
Jacob Downly
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Večírky