Ples LoSu 2014

Moderátor: Styx Lupin

Re: Ples LoSu 2014

Příspěvekod Vanessa » 28 led 2014 20:27

+skvěle se baví u toho trsání a už vůbec neřeší, jestli se na ni někdo kouká, všechen stud a napětí jsou pryč+ Vypadá to, že už jsme se konečně chytli na stejnou vlnu +směje se, jak jim to spolu jde+ Maorské tance? Hm, to bych moc ráda viděla. Když tě pěkně poprosím, ukázal bys mi nějaký? +koukne na něj prosebnýma očima+
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 28 led 2014 20:44

Ale ano. +přikývne s úsměvem+ Jenom ne tady. Je to... jsou to tance na zastrašení nepřítele a nerad bych někoho zastrašil tady, rozumíš. +zasměje se+ Půjdeme si nachvíli sednout? +navrhne jí+ Dáme si něco k pití. +vezme si u baru skleničky kvalitní whisky+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 28 led 2014 21:50

Aha...no to by byla docela provokace, zastrašovat tady hosty bojovým tancem +zasměje se vesele+ Dobře, tak mi ho ukážeš někdy jindy +mrkne na něj a pustí se ho+ Jsem pro. Už si docela necítím nohy při tom skákání +jde za ním k baru a posadí se, boty shodí vedle židle+ Vodu, prosím +objedná si a rozhlédne se kolem, když se napije+ Nějak to tu prořídlo.

(koukám, že to tady asi pomalu ukončím....)
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 28 led 2014 22:07

Ale byla to legrace. +usměje se na ni a popíjí whisky+ Už dlouho jsem si tak nezatančil. Díky. +usměje se a pak se rozhlídne kolem+ No jo. +přikývne+ Taky už je dost hodin. +pousměje se+ Slušní lidi už jsou dávno v posteli. +zasměje se vesele+ Můžeme ještě někam jít, jestli chceš. +koukne na její boty+ A jestli máš náhradní obuv. +usměje se+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Neferet » 28 led 2014 22:43

+obtočí ruku Tonymu kolem krku a vesele se na Cairo zazubí+ Tak jak se ti líbil náš hříšný tanec? +zajímá se vesele a šlohne číšníkovi skleničku šampanského, než se pohodlně opře o Tonyho rameno+ Bála jsem se toho konce. Po tom všem kroucení sem se bála, že už se neudržím. +usměje se na Cairo a podá jí druhou šlohnutou sklenku a Tonymu dokonce splaší whisku+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Cairo » 28 led 2014 22:46

To mi povídej, *zasměje se a převezme skleničku* Díky, *usměje se na ni* Já taky měla na konci pocit, že to neubrzdím a zabodnu to hlavou do země, *svěřuje se se smíchem a pohodlně se u Tonyho usadí* Ale klidně bych si to někdy střihla znova, bavilo mě to, *upíjí bublinky a tváří se spokojeně*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Vanessa » 28 led 2014 23:19

Nemáš mi opravdu zač děkovat. To já děkuji tobě, že jsi mně sem vzal. Nebýt tebe, nejspíš bych teď seděla doma za pecí +uculí se na něj a naloží si na talířek hovězí plátky, vepřovému se vyhýbá+ Nějak mi při tom tanci vyhládlo. Chceš taky? +přisune mu talířek+ Náhradní obuv seženu +mrkne na něj, pro čarodějku to není velký problém a pustí se s chutí do pečeně+ Kam například?
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Tony Dolohov » 28 led 2014 23:27

Cai a Nef: +sedí mezi těmi dvěma kráskami jako růže mezi trním, tedy vlastně jako trní mezi růžemi:D a objímá si je majetnicky kolem pasu+ Byly jste naprosto úžasné, moje dámy. Tak sexy, tak vzrušující. Nedokázal jsem od vás odtrhnout zrak. Chvílemi mi ale fakt zatrnulo, že se neudržíte a spadnete, ale zvládly jste to perfektně +otočí se k jedné, pak ke druhé a políbí je každou přátelsky na tvář+ Mohly byste si to někdy zase zopakovat třeba u mně na Orlíku +ušklíbne se vesele a poděkuje Nef za skotskou+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Jacob Downly » 29 led 2014 00:37

Já bych sem asi šel i sám, ale ve dvou je to rozhodně větší legrace. +pousměje se+ Díky, dám si. +přikývne a taky si naloží maso+ Nevím. +pokrčí rameny+ Třeba se jen tak projít a na něco narazíme. Objevovat nezmapované území. +usměje se potměšile+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 29 led 2014 01:30

Ty určitě jo, ale já bych na ples sama nešla. Proto jsem moc ráda, že jsi mě vzal. Díky +usměje se na něj a strčí si do pusy kousek masa+ Přesně tak. Nejlepší je nic neplánovat a nechat se překvapit. Jen nesmíme moc daleko, abychom nezabloudili +souhlasí s ním s úsměvem+ Předpokládám, že máš v tomto hotelu taky pokoj, jako ostatní hosté. Nebo jedeš hned po plesu domů?
Všechno dobře skončí.
Vanessa
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Večírky