Ples LoSu 2014

Moderátor: Styx Lupin

Re: Ples LoSu 2014

Příspěvekod Jacob Downly » 29 led 2014 01:46

+chvilku na ni kouká a usmívá se+ Víš co, já už tě nebudu trápit. Půjdeme si lehnout. +přikývne+ Ano, taky mám pokoj v hotelu. +přisvědčí+ A mám pocit, že jsem si při tom divokým takci něco natáhl na zádech. +zasměje se+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Vanessa » 29 led 2014 02:25

Dobře, jak chceš, procházku necháme na jindy +souhlasí s úsměvem a dojí zbytek+ Och, cože? Natáhl sis sval? +zatváří se starostlivě+ Proč jsi to neřekl dřív...nenutila bych tě tak dovádět na tom parketu +cukne trochu koutky, ale má o něj vážně starost+ Odvedu tě na pokoj a zavolám ti nějakou pomoc +vklouzne ze židle rovnou do lodiček+
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Jacob Downly » 29 led 2014 02:42

+kouká na ni a pak se rozesměje+ Ale neboj se, to není nic vážnýho. Jenom teďka jsem to trochu ucejtil, když jsem se natáhnul pro omáčku. +zastaví ji s úsměvem+ Nic mi není. +zavrtí hlavou+ Vyspím se a zítra o ničem nebudu vědět. Uvidíš. +mrkne na ni+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Cairo » 29 led 2014 11:30

*Potěšeně se pousměje, když dostane to letmé políbení* No, mě taky občas trochu zatrnulo, *zasměje se a znovu upije šampaňské* Tak na Orlíku? *povytáhne pobaveně obočí* Co myslíš, Nef? Poskytujeme soukromá představení? *otočí se na ni a v očích jí probleskují veselé plamínky* Já si nejsem jistá, mám pocit, že někdo by z toho nápadu moc nadšený nebyl. Asi bych měla být hodná a nedráždit vlka bosou nohou, *zasměje se. Vlastně by asi měla i slézt z Tonyho klína, ale vzrušení celého večera a bublinky stoupající do hlavy mají svůj vliv, a tak to moc neřeší*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Vanessa » 29 led 2014 13:40

No dobře tedy +rezignuje+ Ale nepodceňuj to, natažený sval může pěkně člověka pozlobit. Kdyby se to zhoršilo, tak mi hned zavolej. Přijdu ti ho namasírovat (lach ten dvojsmysl:D) +nadiktuje mu číslo svého mobilu+ A žádné prudké pohyby +mrkne na něj s úculem+
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Tony Dolohov » 29 led 2014 15:28

Cai: Přece byste neodmítly osamělému smrtijedovi ještě jednu takovou vzrušující podívanou, dámy +ukecává je s potutelným úsměvem+ A aby vám to nebylo líto, klidně se k vám přidám +slibuje opravdu velkolepou šou, ale uculuje se u toho, spíš to bere s humorem+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 29 led 2014 16:01

Tobiáš píše:Nominaci? *zvědavě povytáhne obočí* njn...kapřík na suchu. Doslova. *zasměje se* ale já s tím počítal a napojil se z domácích zdrojů. *mávne rukou* jinak bych tady musel hledat, jestli není někde akvárko s rybičkama...a to by asi hostitelka neměla radost...kdybych ji vyžral dekoraci a miláčky s ploutvema...

No jo. Si někdo asi už všimnul, co furt chlastám. +zatočí obsahem skleničky a uculí se+ Tak to je dobře, že ses napojil. Fakt bych nechtěla abys mi tu leknul. +snaží se nesmát, ale když zmíní vyžrání dekorací, neudrží se a potřese smíchem hlavou+ No...to by ji asi moc nepotěšilo. Ale na druhou stranu, když tě tak vidím...+sjede ho uznalým pohledem+ ...myslím, že by ti toho hodně prošlo. +zvedne koutek rtů v úsměvu a zadívá se mu do očí+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 29 led 2014 18:54

Já vím. +usměje se na ni mile, že má takovou starost a vezme si od ní číslo na mobil+ Dobrou a krásný sny. +stiskne jí přátelsky ruku a trošku se jí ukloní a odejde dp svého pokoje a usmívá se pro sebe+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Neferet » 29 led 2014 19:07

+vesele se na Tonyho usměje, když jí letmo líbne+ No já ti nevím. +rozesměje se a vesele se na ty dva zazubí+ Ale musím uznat, že to poslední představení, který mě a Styx Tony poskytl, skutečně stálo za to. +v očích jí vesele zajiskří+ Možná bych si nechala říct, kdyby slíbil, že se k nám skutečně přidá a to aspoň nahoře bez. +zakření se vesele+ No to možná měla. +zazubí se na Cairo vesele a vesele jí poplácá po stehně+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Garett Rivery » 29 led 2014 19:14

+objeví se ve dveřích celý nesvůj, a zatímco si popotahuje rukávy od saka, jak je to pro něj něco nového a ne zrovna dvakrát pohodlného, ale co by pro svoje slunce neudělal, zejména, když chce svojí Cai překvapit. dozveděl se od Nef náhodou, že se chystá poprvé na místní ples a napadlo ho, že by jí mohlo udělat radost , kdyby při takové události nebyla jediná poprvé sama. přejede pohledem po tom davu, tak nějak si myslel, že bude snažší jí nalézt, a i když ve vzduchu cítí její vůni není ode dveří možné poznat kde se v sále nachází, proto se vmísí do davu pozorně se rozhlížejíc kolem sebe+

Spoiler: show
Obrázek

Obrázek
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Večírky