Ples LoSu 2014

Moderátor: Styx Lupin

Re: Ples LoSu 2014

Příspěvekod Vanessa » 29 led 2014 19:18

Dobrou noc. A díky za krásný večer +usměje se na něj a když Jacob odejde, taky se sebere, už ji tady nic a nikdo nedrží a odejde nahoru do svého pokoje+
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Cairo » 29 led 2014 20:35

No, musim přiznat, že vidět tě obtáčet se kolem tyče by moho bejt náramně zajímavý, *rozesměje se nad tím nápadem. Pak se otočí na Neferet* On vám předvedl nějaký představení? *pozvedne obočí a se zájmem nakloní hlavu na stranu* Jakýho druhu? *vptává se zvědavě a s úsměvem přeskakuje pohledem z jednoho k druhýmu, jestli jí to aspoň jeden z nich vyklopí*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Tobiáš » 30 led 2014 10:01

Rebecca Altamirano píše:
No jo. Si někdo asi už všimnul, co furt chlastám. +zatočí obsahem skleničky a uculí se+ Tak to je dobře, že ses napojil. Fakt bych nechtěla abys mi tu leknul. +snaží se nesmát, ale když zmíní vyžrání dekorací, neudrží se a potřese smíchem hlavou+ No...to by ji asi moc nepotěšilo. Ale na druhou stranu, když tě tak vidím...+sjede ho uznalým pohledem+ ...myslím, že by ti toho hodně prošlo. +zvedne koutek rtů v úsměvu a zadívá se mu do očí+

Síla zvyku...*pokrčí rameny, že i upír může mít své slabosti:)* a zrovna tahle rutina tě nezabije, tak co. *cukne koutky*hm..myslíš?*poupraví si schválně sako a nespouští ji z očí* ale mám takový pocit, že se to tady nějak...vylidňuje. Neutíkaj, že ne...*nenápadně se rozhlídne, jestli ho přece jen někdo nepovolaný neslyšel, s tím vyříráním dekorací a tak:D*
Nerad vám beru iluze, ale upíři? Upíři prostě nejsou.
Tobiáš
Upír

Příspěvekod Remus Lupin » 30 led 2014 10:05

Styx píše:Remus: +tiše se zasměje, co s ním ten hříšný tanec dělá, ale sama nemá o nic menší problém+ Budeme si muset tento tanec pak zopakovat večer doma +pošeptá mu do ucha mezi otočkami+ Tam ti nic nebude bránit, aby ses při něm nechoval slušně +mrkne na něj vyzývavě a protože písnička pomalu končí, naposled se ještě kolem sebe smyslně ovinou jako dva hadi a tanec zakončí finální pózou, kdy ji Remus ohne do hlubokého záklonu, až Styx vlasy zamete parket a skloní se dolů k ní (přesně ta póza, jaká je tady v úvodním příspěvku:))+

(kruci, snad to je ten správný, jsem se v tom Jacob/Vanessa úplně zamotala:D)

Hm..a co tanec přeskočit a jen...plynule navázat? *blýskne úsměvem s výrazem, že předehry si dneska už užil dost :lol: znovu je narovná, vtiskne jí polibek a odvede ji z parketu* zdá se mi to, nebo se tady nějak...vylidnilo?*rozhlídne se kolem - chceš to tady tedy ukončit?*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Tony Dolohov » 30 led 2014 11:44

+podívá se na Nef a protočí oči+ Tys na to představení ještě nezapomněla? Je to přece už tolik let +ušklíbne se, ale dělá mu to dobře, že to bylo pro ni tak nezapomenutelné+ No, už ani nevím, jak mne k tomu přinutily... +uchechtne se na Cairo+ ale kdysi jsem jim dobrovolně udělal striptýz. Myslel jsem, že je to už dávno zapomenuté +pokrčí rameny a na chvíli pustí Cairo z náruče, jakoby tušil, že se blíží její přítel:D a napije se skotské+ Když mi přijdete zatančit, určitě si svléknu alespoň tu košili, ať máte motivaci +mrkne na ně vesele+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Styx Lupin » 30 led 2014 12:21

Remus: (jak chceš. Styx s ním sice chtěla u stolu řešit jednu důležitou věc ohledně Vanessy a Jacoba, ale ti dva mezitím už odešli, tak teď už to nemá smysl)

Hm... +chvíli dělá, že nad jeho návrhem uvažuje+ to nezní vůbec špatně +zláká ji vidina noci, prohýřené divokým sexem+ Tak na co tedy čekáme? +mrkne na něj nedočkavě a jemně ho táhne nahoru do jejich pokoje, aby jí mezitím nevychladl, jenom jim nechá na pokoj přinést spoustu jídla a pití, aby z něj nemuseli alespoň dva dny vycházet+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 30 led 2014 18:48

Styx:
(ok, no tak zdrbnou někde na cestě nebo tak:))

*pobaveně ji pozoruje, jak se rozmýšlí* No já nevím, třeba kdyby si někdo chtěl povídat? *popichuje ji po cestě, ale táhnout se nechá víc než ochotně, spíš to vypadá, že ji do těch schodů nahoru poponáší :D*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Neferet » 30 led 2014 19:53

Nejen mohlo, ale zaručeně by bylo. +zasměje se vesele a zamrká lišácky na Cairo+ Ne nezapomněla. +uculí se na Tonyho a zavrtí zamítavě hlavou+ Bylo to zatím jedno z nejlepších představení, jaký jsem kdy viděla. To se jen tak nezapomíná. +zazubí se vesele+ Já mam pocit, že šlo o sázku... hmn... dali jsme si přeci šermířský souboj a skončilo to nerozhodně. +zazubí se na něj+ Mám doma pořád dokonce ještě někde ten pásek. +pousměje se a upije ze sklenky+ Tak v tom případě se mnou rozhodně počítej. +zasměje se+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Garett Rivery » 30 led 2014 20:20

+spíš něž aby prošel, protančí sálem mezi lidmi, jak mu každou chvíli někdo málem vleze pod nohy a jak musí obcházet různě velké hloučky míříc po čichu ke svému cíli, metodou pokus omyl míří po sílící vůni tak dlouho dokud se Cairo neobjeví v jeho zorném poli. rozzáří se, když jí uvidí, ale vzápětí mu dojde, že něco není v pořádku. vidí taky muže, cizího muže, který se jeho Cairo dotýká a kterou si drží na klíně. hluboce temně zavrčí až se po něm několik hostů otočí a sevře kytici v dlani pevněji, než k ní pomalu zamíří jak uklidňuje svého vlka, který se při tom pohledu dost vážně bouří+ Dobrý večer, madame. +ukloní se mírně Neferet a potom Cairo+ Dobrý večer. +koukne na Tonyho vážně a jen lehce zatíná čelist, aby mu přímo neřekl ať si kouká jeho slunce sundat z kolene+
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Cairo » 30 led 2014 20:49

*Se zájmem je poslouchá a směje se* Nojo, sázky, z toho vždycky vzejdou dost zajímavý zážitky, *přikyvuje* Páni, zní to zajímavě, *pousměje se, když Tony slibuje poloviční svlékání* Ale stejně to radši vynechám, nepochybuju, že vy dva si to užijete i beze mě, *rozverně na ně mrkne. V tu chvíli periferně zaregistruje, že k nim přistoupila jakási postava a následně k ní dolehne známý hlas. Otočí hlavu* Garette, *vyhrkne, napůl nadšeně a napůl překvapeně. Vyskočí na nohy a udělá krok k němu, rázem pro ni nic jiného neexistuje. (Promiň, Tony :-D) Pak ale zaregistruje jeho napjatý postoj a nepřátelství v očích, dojde ji, kde ještě před chvílí seděla a co má, nebo spíš nemá na sobě a zarazí se. Chce k němu, ale neví, jestli je to v tuhle chvíli dobrý nápad.*
Cairo
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky