Ples LoSu 2014

Moderátor: Styx Lupin

Re: Ples LoSu 2014

Příspěvekod Tony Dolohov » 30 led 2014 21:27

Sázka? Vlastně ano. Byla jsi vážně dobrá +zasměje se, když si na to opět vzpomene a pak se otočí ke Cairo+ Škoda, ale můžete někdy přijít na Orlík s Neferet jen tak na přátelskou návštěvu. Můžeme si zase dát nějaký šermířský souboj +zasměje se a dobře se baví až do chvíle, kdy Cairo tak nečekaně vyskočí z jeho klína jako čertík a zvedne hlavu k cizímu muži+ Dobrý večer +jeho cvičenému sokolímu zraku neunikne nepřátelské napětí, které v sobě ten muž skrývá a úsměv mu pomalu zmizí z tváře+ Máte nějaký problém, pane?
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Garett Rivery » 30 led 2014 21:40

+to jestli má na sobě něco nebo nemá je až to druhé čeho si všimne, což ho přiměje tiše zavrčet při představě, že se ten muž dotýkal její teplé, hřejivé a jemné kůže+ Cai. +usměje se na ní, trochu křečovitě, jak se skutečně snaží ovládnout, jelikož taková situace ho nenechala klidným a dřív než se stačí kdokoliv rozkoukat natáhne po ní ruku a přitáhne si jí do náručí. obmotá kolem ní paže a přitiskne si jí k hrudi, tvář jí zaboří do vlasů jak jí schovává před světem a zároveň chce aby měla na sobě víc jeho pachu než toho cizího muže, to vše v jedné emoci, kdy stočí k Tonymu oči a vycení na něj zuby, je to spíš instinkt. značkování teritoria, které neprojde bez povšimnutí jelikož ho Nef spraží pohledem, kterým jasně říká, že jestli se nezačne slušně chovat, že mu jednu pořádnou vrazí, tak po ní loupne očkem a schová tvář v Caiřiných vlasech+ Říkal jsem si, že by si mohla mít radost, když nebudeš na tomhle místě jediná, kdo je tu poprvé. +pousměje se na ní, když se přinutí jí pustit a strčí jí pod nos květiny+ Pro tebe. +pousměje se měkce+ Já? +stočí pohled k muži, když na něj promluví+ Vůbec žádný. +zamručí, jelikož ho Nef propaluje pohledem+
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Neferet » 30 led 2014 21:44

To je ale škoda. Ovšem chápu tě. +zazubí se vesele na Cairo+ Jistě, že sázka. Co jiného. +zasměje se+ Já myslím, že to bychom mohli. Jen tak na přátelskou návštěvu. +pousměje se a tázavě koukne na Cairo, co ona na to. to že mají společnost zaznamená pár vteřin předtím, než sama dá o sobě vědět+ Garette. +pousměje se, když ho vidí, ale ani jí neunikne, jaká agresivita z něj čiší+ Garette? +koukne na Tonyho a jemně ho pohladí po paži+ Vůbec žádný, že. +loupne po vlkovi varovným pohledem+ Myslím, že bych vás měla představit. Tony... tohle je Garette... náš dobrý přítel. Garette... tohle je Tony Dolohov... můj dobrý přítel. +dodá nenápadný důraz na slovo "můj" a propálí o pohledem, aby se jako koukal hodit do klidu dřív než se jim to tam popere+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Cairo » 30 led 2014 22:18

*Střelí po Tonym prosebným pohledem, Garett už takhle vypadá dost napjatě. Pak si ji Garett přitáhne do náruče a jí se trochu uleví, protože klidně mohl udělat scénu nebo rovnou beze slova odkráčet.* Mám radost, velikou, *usměje se na něj, jednak protože opravdu má a taky aby trochu odvedla jeho myšlenky* Jé, ta je krásná, děkuju, *vezme kytičku a natáhne se aby ho líbla na tvář. Když je Nef začne představovat, obtočí mu ruku kolem pasu a z boku se o něj lehce opře*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 30 led 2014 23:14

+když ten muž zavrčí a vycení na něj zuby, Tony odstrčí Neferet ze svého klína, prudce se postaví a instinktivně položí ruku na kapsu, ve které schovává hůlku. Hledí tomu muži tváří v tvář, v očích mu plane hněv a jeho výraz je tvrdý jako kámen a vůbec ne přátelský. Když je Nef představí, propaluje ho pohledem a jen to, že ho Nef představila jako svého přítele ho drží, aby mu nehodil rukavici+ Kéž bych mohl říct, že mně těší +sykne mezi zuby. I když Garett pod palbou Neferetina přísného pohledu trochu zkrotil svoji agresivitu, Tony ji z něj léty zkušeností cítí, cítí to, jak se ten muž přemáhá jen silou vůle. Je ve střehu, svaly napjaté, nenechá si prostě líbit, aby se k němu někdo takhle choval a už vůbec ne bez zjevných příčin+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 31 led 2014 14:14

Tobiáš píše:Síla zvyku...*pokrčí rameny, že i upír může mít své slabosti:)* a zrovna tahle rutina tě nezabije, tak co. *cukne koutky*hm..myslíš?*poupraví si schválně sako a nespouští ji z očí* ale mám takový pocit, že se to tady nějak...vylidňuje. Neutíkaj, že ne...*nenápadně se rozhlídne, jestli ho přece jen někdo nepovolaný neslyšel, s tím vyříráním dekorací a tak:D*

To máš pravdu, nezabije. +zasměje se+ A dokonce i upír může mít své malé závislosti. +uculí se+ Hmm..+přivře oči, jak se začne upravovat+ Nemyslím. +zavrtí hlavou+ Jsem si tím zatraceně jistá. +dodá nakonec a neunikne jí několik přespříliš zaujatých pohledů, které po Tobiášové některé dámy vrhají. Přitom zaznamená i poněkud vypjatou situaci mezi Tonym a neznámým mužem. Na neznámém jí přijde něco povědomé, přestože ví, že ho nikdy neviděla. Nechá to ale být a zadívá se s úsměvem na Tobiáše+ Zatančíte si se mnou, pane spisovateli? +nakloní lehce hlavu na stranu a oči se jí lesknou jako horká čokoláda+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Tobiáš » 31 led 2014 16:22

Od toho jsem přece tady...a co bych byl doprovod za ples, kdybych netančil...*usměje se a natáhne k ní ruku. Odvede si ji na parket a přitáhne docela rázně k sobě v latinském rytmu* když jsme u těch závislostí...ještě nějakou máš, o jaké bych měl vědět? *zajiskří mu pobaveně v očích*
Nerad vám beru iluze, ale upíři? Upíři prostě nejsou.
Tobiáš
Upír

Příspěvekod Neferet » 31 led 2014 21:42

+prudce vstane a chvíli kouká z jednoho na druhého, na chvíli zmatená z toho co se stane, ale vzápětí za pár vteřin už je ve střehu a napjatá+ Ale no tak pánové. +protáhne na oko káravě a zlehka, ale ve skutečnosti je ve střehu připravená zasáhnout kdyby po sobě ti dva náhodou skočili+ Ty se koukej okamžitě uklidnit. Nebo ti nakopu zadek. +sykne na Garetta rozhněvaně, sice chápe proč se tak chová, ale na druhou stranu se jí ani trochu nelíbí, že se takhle k Tonymu chová+ Tony... +broukne tiše, jemně a nevtíravě mu položí dlaň na napjatou paži+ ...co kdybychom si šli zatančit? +nadhodí nenuceně+ Vysvětlím ti to. +špitne tichounce když se k němu natáhne pod záminku jemného polibku na tvář+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Garett Rivery » 31 led 2014 21:42

+drží Cairo ve svém mužném objetí, dokud se od sebe na okamžik neodtáhnou, aby si jí vzápětí přivinul k boku. chce ji mít na blízku, hned vedle sebe, dotýkat se jí a vykřičet do celýho světa, že je jeho+ To jsem moc rád. +usměje se na ní měkce a pohladí jí po tváři+ Nápodobně. +střelí po Tonym pohledem a chvíli si ho jen měří, jak tam stojí najednou připravený k boji a jen díky tomu, že se mu Cairo tak tulí k boku, se ovládá a alespoň už nevrčí a tváří se inteligentně jako člověk+ Myslíš, tak jako u Stříbřitých? +loupne po ní pohledem, ve kterém zahraje veselá jiskra+ Hej! Tohle ale není fér. Víš, že jsem byla zraněná, jinak by sis týden nesed. +zakření se na něj Neferet a zavrtí nad tím po chvíli hlavou, načež se na něj vážně podívá a on jen vážně přikývne a trochu se uvolní+ Omlouvám se, byl to dlouhý týden. +pousměje se na Cairo a líbne jí do vlasů+
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Tony Dolohov » 31 led 2014 22:36

+nespouští oči z toho muže, co se k němu chová tak nepřátelsky, tohle on nemá rád. Dokonce ani když mu Neferet položí dlaň na rameno, neuhne pohledem jinam a propaluje ho očima, ruku ale už sundá z hůlky pod sakem a připaží ji k tělu+ Dobře +přijme Neferetinu žádost o tanec+ Doufám, že nebudu mít tu...čest...setkat se ještě někdy s vámi...pane +naposledy ještě sjede Garetta povýšeným pohledem a pak už mu nevěnuje pozornost, otočí se k Nef, nabídne ji paži a odvede ji na parket+
Tony Dolohov
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Večírky