Ples LoSu 2014

Moderátor: Styx Lupin

Re: Ples LoSu 2014

Příspěvekod Cairo » 31 led 2014 23:07

*ztuhne, když vidí, jak to tam houstne a ruka jí sklouzne blíž k místu, kde má ukrytou hůlku. Těká pohledem mezi těmi dvěma, připravená vrhnout před Garetta štít, kdyby začaly lítat kletby, nebo naopak nějakým neškodným kouzlem usměrnit jeho, kdyby chtěl skočit po Tonym. Naštěstí ale Nef zasáhne* Má pravdu, kluci, tohle vážně není nutný, *konejšivě hladí Garetta po zádech a Tonymu věnuje omluvný úsměv. Toho to podle všeho neobměkčí, ale aspoň upustí od myšlenky útoku. Když Tony s Nef odejdou tancovat, provází je posmutnělým pohledem, mrzí jí, že se večer takhle zvrtl. S povzdechem se opře o Garetta.* No... tak to se povedlo, *zamručí*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Garett Rivery » 31 led 2014 23:20

Mluvíte mi přímo z duše, pane. +propálí Tonyho ledově vážným pohledem, a i když si uvědomuje, že to není zase tak moc v pořádku a neměl by se tak chovat, tak se pro tentokrát nemůže pomoc. potřebuje dát světu najevo, že na jeho paní se nesahá, i když dotyčný neví, že by neměl+ Hmn... +zamručí tiše provázejíc ty dva pohledem, než stočí pohled ke Cairo a vidí jak je z toho smutná+ Omlouvám se. +hlesne tiše a viditelně posmutní+ Nechtěl jsem ti zkazit večer. +sklopí provinile hlavu+
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Neferet » 31 led 2014 23:20

+oddychne si, když tony stáhne ruku z hůlky, u které tuší, že jí skrývá pod sakem v místě, na které instinktivně položil dlaň+ Děkuju. +špitne a zavěsí se do jeho rámě+ Užijte si to vy dva. +mrkne na Cairo vesele a jak pomalu otáčí hlavu její a šaty Cairo se promění zpět na večerní, aby obě vypadaly elegantně a přijatelně oblečeně na ples+ Moc se za něj omlouvám. +špitne a zvedne pohled k Tonymu+ Nečekala jsem, že by skutečně přišel... ani to jak se choval. +povzdechne si+ Ale svázaný vlkodlak není sranda, zejména takhle ze začátku. +zavrtí nad tím smutně hlavou+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 31 led 2014 23:58

+přitiskne se k němu a žhavé latino rytmy jí okamžitě rozproudí krev v žilách. Stejně jako jeho tělo, tisknoucí se k jejímu+ Tak vážnou, jako je kámoš Jack snad ne. +uculí se+ O dvou už víš. Auta. Zbraně. +pousměje se+ A pak mám něco, co není tak docela závislost, jako spíš talent. +v očích jí vesele zablýskne+ Na průšvihy. +kápne nakonec se smíchem božskou+ A tendence strkat nos do cizích věcí. Nemůžu si pomoct. +zatváří se provinile+ A co ty? Něco, o čem bych měla vědět? +zvedne zvědavě obočí+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 01 úno 2014 00:47

+zpovzdálí sleduje výměnu názorů mezi Tonym a neznámým mužem, připravena zasáhnout, kdyby se do sebe na jejím plesu pustili, moc dobře zná Tonyho. Když se konflikt naštěstí zažene, vmísí se mezi hosty+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 01 úno 2014 01:10

+pomalu tančí s Nef po parketu, protože je ještě pořád trochu naštvaný, jak mu ten cizinec zkazil večer+ Ty se nemáš za co omlouvat, Nef. Omluvit se měl on +mračí se+ Vlkodlak? Pche, tak to mluví za vše +odfrkne si, vůbec neskrývá silnou averzi vůči těmto stvořením+ Když se neumí chovat ve společnosti, nemá chodit mezi lidi. Promiň... +trochu se zarazí+ zapomněl jsem, že je to tvůj přítel.
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Tobiáš » 01 úno 2014 11:41

Rebecca Altamirano píše:+přitiskne se k němu a žhavé latino rytmy jí okamžitě rozproudí krev v žilách. Stejně jako jeho tělo, tisknoucí se k jejímu+ Tak vážnou, jako je kámoš Jack snad ne. +uculí se+ O dvou už víš. Auta. Zbraně. +pousměje se+ A pak mám něco, co není tak docela závislost, jako spíš talent. +v očích jí vesele zablýskne+ Na průšvihy. +kápne nakonec se smíchem božskou+ A tendence strkat nos do cizích věcí. Nemůžu si pomoct. +zatváří se provinile+ A co ty? Něco, o čem bych měla vědět? +zvedne zvědavě obočí+

*překvapivě lehce pokračuje v rytmickém tanci, zřejmě má pohyb v krvi /nebo z těch mrskajících se kapříků:D* Jo na průšvihy...tak to už se některým minulým událostem ani trochu nedivím...*zavrtí se smíchem hlavou* no, abych byl upřímný, něco podobného mám zřejmě taky...a nebo je to jen špatný okruh lidí, s kterými.."pracujeme". *zvolí správné neutrální slovíčko*hm...*otočí ji v rychlé otočce* kromě závislosti na písmenkách, akvaristice a nechuti k otrokářům? Asi nic zásadního...a nebo se nech překvapit. *poznamená nevinně* neboj, jen přiměřeně překvapit.*přitáhne si ji v tanci k sobě, hezky tělo na tělo*
Nerad vám beru iluze, ale upíři? Upíři prostě nejsou.
Tobiáš
Upír

Příspěvekod Cairo » 01 úno 2014 17:22

No, s tím už teď nic nenaděláme, *smutně se pousměje a podívá se na něj* Pojď sem, *dostrká ho k židli, kde ho přiměje se posadit a vyšplhá se mu na klín. Pěkně se k němu přitulí, aby načepala trochu klidu po tom výstupu.* To se spraví, *zamumlá do jeho krku a chvíli jen tak sedí a poslouchá tep jeho srdce* Nechceš něco k pití? *zvedne po chvíli hlavu*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 02 úno 2014 02:02

Tobiáš píše:*překvapivě lehce pokračuje v rytmickém tanci, zřejmě má pohyb v krvi /nebo z těch mrskajících se kapříků:D* Jo na průšvihy...tak to už se některým minulým událostem ani trochu nedivím...*zavrtí se smíchem hlavou* no, abych byl upřímný, něco podobného mám zřejmě taky...a nebo je to jen špatný okruh lidí, s kterými.."pracujeme". *zvolí správné neutrální slovíčko*hm...*otočí ji v rychlé otočce* kromě závislosti na písmenkách, akvaristice a nechuti k otrokářům? Asi nic zásadního...a nebo se nech překvapit. *poznamená nevinně* neboj, jen přiměřeně překvapit.*přitáhne si ji v tanci k sobě, hezky tělo na tělo*

Já za to ale fakt nemůžu. Ty průšvihy si mě prostě vždycky nějak najdou. +tváří se jak učiněný anděl:D+ nechuť k otrokářům...+koukne na něj zvědavě, ale případné otázky si nechá na jindy+ Rytíř bez bázně a hany. +Vydechne mu do rtů, když si ji zrovna přitáhne prudce k sobě.+ A navíc můj. +zajede mu prsty do vlasů, rty tak blízko jeho, že se téměř dotýkají. V další chvíli je ale rytmus hudby od sebe na krátko vzdálí, což vzrušení ještě zvýší+ Možná že mě ještě naučíš si překvapení užívat. +poznamená tlumeně a nepřestává ho propalovat pohledem+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Tobiáš » 02 úno 2014 10:11

Beccy:

Hm..možná, že jo...*mroukne jí tak blízko tváře, že by mohla skoro přísahat, že na chvílku cítila jeho rty na své kůži, ale pak už ho kroky zase odvedou dál od ní, jen výraz, jakým se na ni dívá, jí napovídá, že se jí to možná až tak nezdálo* ale zase bych to nepřeháněl, nějaká ta bázeň se vždycky najde...ale mám způsob, jak se s tím vyrovnat...*poznamená, když zrovna stojí za ní - a Ten Druhý vříská, že jasně, že to hodí na něj, pěkně děkuju za ty způsoby!*
Nerad vám beru iluze, ale upíři? Upíři prostě nejsou.
Tobiáš
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Večírky