Ples LoSu 2014

Moderátor: Styx Lupin

Re: Ples LoSu 2014

Příspěvekod Styx Lupin » 02 úno 2014 13:38

+rozloučí se se všemi hosty a definitivně opustí svůj ples+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 02 úno 2014 14:53

+tak posmutněle na něj koukne, když vidí jak se tváří+ Neomlouvej se... +zavrtí zlehka hlavou+ Dneska se chová jak blb. +uzná po chvíli+ Ale ono to není tak snadný. +povzdechne si+ Sahal si na Cairo. Žádnýmu z nich by se nelíbilo kdyby někdo cizí sahal na jeho "vyvolenou". Jen ostatní, když s tím žijí déle, to umí taky lépe ovládat. +zavrtí smutně hlavou+ Měla jsem tě varovat, ale nenapadlo mě, že se tu skutečně takhle ukáže. Prosím... nemrač se tak. +upře na něj smutná očka+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Garett Rivery » 02 úno 2014 15:01

+posmutní ještě víc, když vidí jak moc je z toho smutná. vytáhne si jí na klín, když se posadí, a pevně jí obejme+ Určitě ano... půjdu a omluvím se mu, jestli tě to uklidní. +koukne na ní skutečně vážně+ Myslím, že sklenku něčeho dobrého bych si dal. +pousměje se na ní měkce a hned si přivolá číšníka a vezme si od něj sklenku něčeho s bublinkama+ Dáš si taky, Cai? +zajímá se měkce+
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Cairo » 02 úno 2014 15:28

*Překvapeně povytáhne obočí.* To bys vážně udělal? *Zeptá se vykuleně* I přesto, že... *nedopoví, ale asi to ani není nutné* Je to vlastně moje vina, neměla jsm si k němu sedat, i když vlastně o nic nešlo. Mě by se taky nelíbilo, kdybych tě našla s cizí ženskou na klíně, *pousměje se* Ale Tony vážně za nic nemůže, ani nevěděl, že někoho mám. *Malinko se od něj odtáhne, aby si mohl vzít skleničku.* Dám, díky, *usměje se a vezme si taky skleničku*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Garett Rivery » 02 úno 2014 15:55

+naprosto vážně na ní koukne+ Kdyby sis to přála, tak ano. +pokývne zlehka hlavou+ Uvědomuji si, že jsem se nezachoval zrovna... společensky přijatelně. +uzná kajícně+ Skutečně ne? +zazubí se na ní vesele+ Ty někoho máš? +zajímá se naprosto nenápadně, jestli to myslí tak jak to on a jeho srdce chápe+ Tak tady prosím. +podá si sklenku+ Na tvojí krásu a zdraví. +přiťukne si s ní+
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Cairo » 02 úno 2014 17:33

No, možná bych mu napřed dala čas trochu vychladnout, *mrkne na něj a pohladí ho po tváři* Skutečně ne, *přisvědčí* Ale takhle pěkně vrčet neumim, *zasměje se* No já nevim, mám? *upře na něj z pod řas nevinný pohled* Na nás oba, *pozvedne sklenku, upije a pak se nakloní a políbí ho, přejede jazykem po jeho rtech a ochutná z nich šampaňské, kterého se předtím napil*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Garett Rivery » 02 úno 2014 18:24

Hmn... +zamručí a koukne po Tonym a Neferet+ ...asi máš pravdu. +pokývá nakonec vážně hlavou+ Neumíš? +podiví se+ Já myslím, že to umíš líp než já. +usměje se na ní a jemným žďouchnutím jí pobídne, aby mu předvedla jak umí vrčet+ Ani nevíš, jak moc bych byl šťasten. +rozzáří se a udělá na ní svoje věrný vlčí oči. odloží skleničku, aby měl volné ruce a mohl si jí tak lépe přitisknout k tělu, když ho políbí. opětuje jí polibek a prsty zajede do jejích vlasů+ Smím prosit? +zazubí se na ní vesele, když se odtáhne od jejích rtů+ Ale musím tě předem upozornit, že hrozí, že ti pořádně pošlapu střevíčky. +zatváří se naprosto nevinně+
Garett Rivery
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Cairo » 02 úno 2014 18:30

*Aby mu udělala radost, zkusí zavrčet, ale samozřejmě to neni nic moc* vídíš? *zasměje se* Myslím, že vím, *zašeptá do jeho rtů* Já jsem na tom stejně, *přizná. Když se odtáhne, ještě jednou upije a položí sklenku na stůl* Můžu si je překouzlit na bagančata, *zasměje se* Ale myslím, že to zvládneme, *mrkne na něj a nechá se odvést na parket, kde zrovna hraje cosi pomalého. Ona v tom sice okamžitě pozná slow fox, ale samozřejmě nečeká od Garetta až takové tanenčí schopnosti, takže jim z toho pravděpodobně vyjde jednoduše obyčejný ploužák*
Cairo
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 02 úno 2014 18:54

Jen jsem ji přátelsky držel, stejně jako tebe. Nedovolil bych si k ní nic, je to kamarádka +mručí pořád+ Tak v tom případě ho lituji. To bude asi vrčet od rána do večera, když jí někdo podá ruku, vyzve k tanci, nebo se jen na ni usměje. Vlastně lituji Cairo. Hezká, mladá holka, která nesmí promluvit s cizími muži +odfrkne si a pak mávne rukou+ Ale je to jejich věc, když jim to oběma takhle vyhovuje. Nebudeme si kazit hezký večer +nechá to už plavat a začne se konečně bavit a vytáčet ji v kole+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » 02 úno 2014 19:02

Já vím, že by sis nic víc nedovolil. +pousměje se+ Ono ho to přejde. Tedy ten cit zůstane, ale až se to naučí lépe ovládat, tak nebude vrčet na všechny okolo. Ten jejich vztah je nový a když říkám nový tak skutečně myslím pár dní. +usměje se+ Cairo zatím o ničem neví. Tedy myslím. Ví, že jí miluje, ale pokud můžu soudit o svázání jí zatím neřekl. Není to zrovna věc kterou člověk vykřikuje do světa. Navíc je to něco, co si žádný z nich nevybírá. +zavrtí zlehka hlavou+ Jistě, nebudeme. +usměje se na něj a vesele se zasměje, když jí protočí v kole+ Pořád tak nějak nemůžu uvěřit, že jsi tak skvělý tanečník. +zasměje se+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky