Bar při parketu

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar při parketu

Příspěvekod Jacob Downly » 24 led 2013 18:47

Jistě, to já si troufám. +uculuje se+ To jo, ale musela by mít stejný apetyt jako já. +zasměje se tomu+ Ne, ve skutečnosti to přece není jenomm o sexu, čímž ovšem v žádném případě neznevažuju jeho hodnotu. +zavrtí hlavou, že to jako myslí vážně a taky se napije, dopije a objedná si ještě jednou+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 24 led 2013 20:11

Tak stejný apetit, jo? Že ty to říkáš jenom proto, abych si chtěla na vlastní kůži ověřit, že nekecáš? +uculuje se pobaveně+ Já vím... +zase trochu zvážní+ Kdyby to bylo jenom o sexu, za chvíli by vás to začalo nudit, ať už jsi výkonný sebevíc +taky dopije a objedná si další, tváře jí růžoví jako růžičky+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 24 led 2013 20:59

No něco takového bych si v životě nedovolil. +zatváří se naoko uraženě+ K něčemu takovýmu tě popouzet. +zavrtí rezolutně hlavou, ale pak to už nevydrží a rozesměje se+ Sluší ti to, když jsi tak... rozesmátá a trochu opilá.
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 24 led 2013 21:42

Sluší? Spíš si připadám lehce nemožně přiopile +zasměje se+ Měla bych už přestat pít. Měla bych už jít domů. Jinak skončím na stole a zatančím ti lambadu +culí se na něj vesele+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 24 led 2013 21:49

Vážně? +vypadá zaujatě+ A to se tančí jak? To jsem ještě neviděl. +řekne zamyšleně a pokukuje po ní, jestli mu na to skočí+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 24 led 2013 22:40

Myslíš, že nevím, o co ti jde? Chceš mi vidět pod sukni +rozesměje se+ Ten tanec zbožňuji... je tak děsně temperamentní a sexy. Co mi nabídneš ty, když ti jej zatančím na stole?
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 24 led 2013 22:41

A ty tam něco máš? +uculí se na ni+ No co bych ti mohl nabídnout? +zapřemýšlí+ Zatančím ti taky. Na stole asi ne, to by mohl spadnout +protože je to kus chapa+ ale na parketu a sundám si u toho triko! +vybalí svůj trumf+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 24 led 2013 23:15

Teď už ne, ale předtím jsem tam měla dýku +uculí se na něj a pak kulí chvíli očima, jakože přemýšlí, jestli má do toho jít+ Tak dobře. Zatančím ti a ty se dobře dívej, jak se to dělá. Naučím tě to a pak si to zatančíme spolu na parketu. To bude moje odměna +mrkne na něj a pak vyskočí na stůl, jen bosa a i když nehrají zrovna lambadu, začne tančit na jinou muziku. Kmitá boky, krouží pánví, vystrkuje zadeček, zvládne i pár otoček, i když to na tom stole vypadá dost nebezpečně, dlouhé vlasy jí vlají jako ve větru a zahalují ji jako závoj, sukýnka chvílemi odhaluje víc, než by měla. Evidentně si Styx ten taneček užívá+

(nic kvalitnějšího jsem nenašla, ale aspoň je tady krásně vidět taneční kroky)

Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 25 led 2013 13:15

+podívá se na ni, poněkud udiveně+ Ty nosíš dýku? Dýku na noze a za pasem kord? +zasměje se+ Dobře, dávám velký pozor. +způsobně se usadí a sleduje ji, jak se tam vytáčí na tom stole a nemůže od ní odtrhnout zrak, od jejích krásných nohou především+ Nádhera. +řekne nadšeně+ Tak to bude další odměna i pro mě, jestli si s tebou mám zatančit. +pomůže jí galantně ze stolu a počká, až se obuje, než ji doprovodí na parket, kde podstrčí djovi peníze a ten začne hrát přesně tuhle písničku, Jacob ladným krokem přijde ke Styx a už když k ní jde, tak jde tanečními kroky, usměje se na ni, trochu svůdně a trochu záhadně a konečně začnou tančit spolu, vlní se do rytmu jejího těla, s vášní a elegancí, která by se v něm jakoby najednou zrodila+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 25 led 2013 17:24

+trošku se před ním předvádí, když vidí, že se mu to líbí, pak mu podá ruku a seskočí ze stolu a nadšeně výskne, když začnou hrát lambadu. Jak se k ní Jacob blíží tanečním krokem, hledí provokativně na něj, kroutí se přitom vyzývavě v rytmu hudby, jakoby se už nemohla dočkat, na rtech jí pohrává škádlivý úsměv. Jak konečně splynou v jedno tělo, všechen svůj temperament přenese do vášnivého tance a smyslných pohybů těla. Hudbu, tanec i Jacobovu blízkost si vychutnává plnými doušky, nespustí z jeho tváře oči a svůdně se usmívá. Tančí spolu v naprosté harmonii, jakoby to dělali spolu od nepaměti+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Danse Macabre