+vejde dovnitř, nechá si kabát v šatně, a rozhlíží se v pološeru sálu po stolech, pak si jí všimne a zamává+ Ahoj! +usměje se a mávne na obsluhu+ Uh, venku je děsná kosa. +zatřese se trochu+ já jsem zvědavá, jestli to vůbec do sedmýho roku doklepem. +zasměje se+ jediný co mě trochu mrzí je, že nám časem zákonitě dojdou poprvé, co spolu zkoušet. +pokrčí rameny s úsměvem+ a nemyslím jenom sprosťárny. +zazubí se+ Jo, začínám nějak chápat, že je potřeba neztratit v tom sebe. +přikývne+ mě ta myšlenka hrozně nadchla. +uculí se a hnedka je vidět, jak ráda o tom mluví+ a klientela si nás taky našla. +usmívá se spokojeně+ Klidně přijďte, máme i zastrčená hnízdečka pro páry ve sklepení, určitě si u nás najdete to svoje. Brzo bude zase k dispozici jarní nabídka. +mrkne na ni vesele+ Já víno nepiju, ale dám si nějakej koktejl... +nakoukne do nabídky+ asi začnu cosmpolitanem. +nahlásí obsluze, a pak se rozhlídne a všimne si těch dvou na parketu+ Páni, to je... +vykulí oči, pač to ještě neví, že jo
+ to jsou...! +ukáže jí vytřeštěně, a pak se děsně rozculí+ ty jo, tak oni spolu to? +koukne na ni vesele+ tak to je... +zamyslí se nad tím+ vlastně asi úplně správný, jako puzzle. +usměje se a přikývne+