Bar při parketu

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar při parketu

Příspěvekod Styx Lupin » 15 bře 2015 17:40

+přesune se sem s Vanessou a Tonym, smířená s tím, že jim bude dělat křena, ale potřebuje se jít nutně někam zabavit. Obsadí stůl a když k nim přijde obsluha, objednají si. Tony pochopitelně skotskou, Vanessa nealko drink a Styx pro změnu víno, aby se tak rychle neopila+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 16 bře 2015 15:22

+začne hrát hudba a když se Tony trochu bezradně podívá na dvojčata před sebou, váhajíc, kterou z nich vyzve k tanci jako první, Styx se pousměje a přisune si víno+ Jen běžte spolu, já se budu na vás koukat +pomůže mu vyřešit jeho dilema a když Vanessa s Tonym začnou tančit, Styx popíjí víno a tiše je pozoruje+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 18 bře 2015 21:10

+po chvíli začne hrát trochu tvrdší hudba, tak se k těm dvěma přidá na parketu a všichni tři řádí tak, že by nikdo neuhodl, co jsou vlastně zač+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 20 bře 2015 00:01

+následuje další kolo ploužáků, na první ji Tony vyzve k tanci, aby tam pořád jen nedřepěla, při dalším si Styx jde sednout ke stolu a přenechá Tonyho své sestře. Klopí do sebe jednu skleničku za druhou a pozoruje přitom ty dva, jak se při tanci k sobě hezky tisknou a cosi si spiklenecky šeptají. Z celého srdce jim to přeje a je šťastná, že oni dva jsou spolu šťastni+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 25 bře 2015 23:49

+zabloudí pohledem k východu a zahlédne tam Victorii, tak se postaví a začne na ni mávat, aby si jí všimla. Když k ní Viki dojde, nabídne jí místo u stolu, které jí tam držela a pokračují v rozhovoru, který načly v salónu:D+ Ani tomu sama nemůžu uvěřit, že už potáhneme sedmý rok +teprve teď si to ohromeně uvědomuje+ Přesně tak, člověk musí mít i nějaké své osobní aktivity, jednak aby měl co dělat, když ten druhý nemá čas, a jednak je někdy potřeba si od toho druhého trochu "odpočinout" +přikyvuje souhlasně+ Tak to byl šťastný nápad znovu otevřít čajovnu. Takový sortiment tady opravdu chyběl. Budu tam muset někdy vytáhnout Remuse +slibuje+ Já mám víno... abych se tak rychle neopila +uculí se+ Ale můžeme si dát spolu něco tvrdšího.
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 26 bře 2015 01:38

+vejde dovnitř, nechá si kabát v šatně, a rozhlíží se v pološeru sálu po stolech, pak si jí všimne a zamává+ Ahoj! +usměje se a mávne na obsluhu+ Uh, venku je děsná kosa. +zatřese se trochu+ já jsem zvědavá, jestli to vůbec do sedmýho roku doklepem. +zasměje se+ jediný co mě trochu mrzí je, že nám časem zákonitě dojdou poprvé, co spolu zkoušet. +pokrčí rameny s úsměvem+ a nemyslím jenom sprosťárny. +zazubí se+ Jo, začínám nějak chápat, že je potřeba neztratit v tom sebe. +přikývne+ mě ta myšlenka hrozně nadchla. +uculí se a hnedka je vidět, jak ráda o tom mluví+ a klientela si nás taky našla. +usmívá se spokojeně+ Klidně přijďte, máme i zastrčená hnízdečka pro páry ve sklepení, určitě si u nás najdete to svoje. Brzo bude zase k dispozici jarní nabídka. +mrkne na ni vesele+ Já víno nepiju, ale dám si nějakej koktejl... +nakoukne do nabídky+ asi začnu cosmpolitanem. +nahlásí obsluze, a pak se rozhlídne a všimne si těch dvou na parketu+ Páni, to je... +vykulí oči, pač to ještě neví, že jo :D+ to jsou...! +ukáže jí vytřeštěně, a pak se děsně rozculí+ ty jo, tak oni spolu to? +koukne na ni vesele+ tak to je... +zamyslí se nad tím+ vlastně asi úplně správný, jako puzzle. +usměje se a přikývne+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 26 bře 2015 21:02

+to poprvé nemělo být nápady?:)+ Hm, myslím, že toho se až tak bát nemusíte. Když se chce, vždycky se dá podniknout něco zajímavého. Nevzpomínám si, že bychom se s Remusem někdy nudili +kroutí hlavou+ Zastrčená hnízdečka pro páry? To zní fakt lákavě... tak to my se určitě někdy stavíme +aby to zase neskončilo sexem na veřejnosti:D+ Tak já si dám Sex on the beach +objedná si a pak koukne směrem, kam Viki třeští oči+ No jo... oni spolu to +potvrdí jí se smíchem+ Dost dlouho to přede mnou skrývali, tajnůstkáři, ale přišla jsem jim na to. Poznám, když je Tony zamilovaný, chodili jsme spolu pět let +culí se+ A Vanessa ze mne pořád tahala rozumy o něm, až mi to jednou přišlo divné a uhodila jsem na ni. A bylo to venku. Ale... +zahledí se na tančící pár+ moc jim to spolu sluší +začnou hrát nějakou divočinu+ Nepůjdeme si trochu zařádit na parket?
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 26 bře 2015 22:49

Nee, mně se totiž děsně líbí dělat něco poprvé. Poprvé řídit motorku, poprvé přespat pod širákem v poli, poprvé si upíct jen tak třípatrovej dort a pak ho sníst celej ve dvou lžičkou. +zazubí se+ no a časem nám tyhlety poprvé dojít musí. +pousměje se+ no nebo i čtecí koutky a tak, každý si najde, co se mu líbí. +usměje se, a obsluha je diskrétní :D+ páni. +zazubí se ještě jednou+ to jo. pamatuju si, když jsem se přistěhovala, jak jsi mě s tonym seznámila, v kavárně v salónu. Jak byl děsně přesvědčenej, že bude navždycky sám. +uculuje se, jak to hezky skončilo+ jasný. +přikyvuje, vycucne brčkem třetinu svýho drinku, odloží kabelku a vyskočí+ tohle je boží song. +zazubí se na ni, a už se hrne na parket+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 28 bře 2015 01:18

Jo poprvé! To snad nikdy ani dojít nemůže. Je obrovské množství možností. Ale je fakt, že všechno poprvé je nádherné +přikyvuje+ Hm, sice je to skvělý nápad, ale já jsem spíš zvědavá na tu rozmanitou nabídku všemožných čajů. Budeš mi muset doporučit nějaký extra, co se jen tak nevidí +culí se+ To si taky pamatuji, jak se kasal, že jeho to potkat nemůže. A vidíš, nechal se polapit +směje se+ Tak jdeme! +vyskočí zpoza stolu a přidá se k Vanesse a Tonymu a užívá si jak písničku, tak tanec+ Chodíte s Byronem někdy tancovat? +snaží se překřičet hudbu+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Vanessa » 28 bře 2015 01:24

+jak zahlédne Viki, hned se k ní natěšeně vrhne+ Ahooj. Co ty tady? +směje se a pak postrčí k sobě Tonyho+ Znáš Tonyho? To je kamarád +snaží se je tam vzájemně představit+
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Danse Macabre