Bar při parketu

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Bar při parketu

Příspěvekod Jean-Claude » 13 pro 2012 01:46

*Pro ty, kterým by z tance vyschlo v krku a nechce se jim přecházet nahoru do baru Slastí*
Obrázek

*a i na mírně znavené jsme mysleli - boxy u baru*
Obrázek
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Re: Bar při parketu

Příspěvekod Styx Lupin » 21 led 2013 19:07

+vstoupí s Jacobem do potemnělého baru, počká, až je obsluha odvede do volného boxu a pak se usadí+ Tak jak se ti to tady líbí... splňuje to tvé požadavky na dobrý klub? +zeptá se ho, když se Jacob trochu rozkouká+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 21 led 2013 19:32

+následuje obsluhu do boxu a posadí se naproti Styx, aby měl dobrý výhled a musí uznat, že má ten nejlepší+ Skotskou se sodou. +objedná si rovnou a zapálí si, pak se opře+ Vypadá to tu skvěle, takhle nějak si představuju pořádný klub. +pokývá uznale hlavou+ Proč jsi tu byla jen jednou? Já bych tu byl každý víkend. No... nejenom víkend. +připustí a zasměje se+ Luxusní.
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 21 led 2013 21:02

To jsem ráda, že jsem vybrala dobře +objedná si skotskou s ledem+ Byla jsem tady jenom jednou, když se tento klub otevíral. S přítelem +zavzpomíná+ Taky bych sem chodila mnohem častěji, moc se mi tady líbí... ale sama do takovýchto podniků zásadně nechodím.
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 21 led 2013 21:23

A jemu se tu nelíbilo? +zeptá se s mírným úsměvem+ No teď sem můžeš chodit se mnou a myslím, že si to užijem. +zvedne skleničku, co jim donesou+ Na dnešní večer. +připije+ A na tvou krásu, v těch bílých šatech tu úplně záříš. +usměje se na ni+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 21 led 2013 21:45

Nevím... snad líbilo... ale není typem, který by rád vysedával po barech. Má radši přírodu +vysvětlí mu+ Takže ty jsi ten opačný typ, který zase rád paří po barech +upřímně se rozesměje+ To asi nejspíš říkáš každé, kterou potkáš +napije se+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 21 led 2013 21:48

Ro sice říkám, ale musíš uznat, že u tebe to myslím upřímně. +zasměje se+ Já mám náhodou taky rád přírodu. +ohradí se+ Takový steak na přírodno je lahůdka. +musí se uculit+ Doufám, že neodmítneš m,ou nabídku a půjdeš si se mnou zatancovat. +zeptá se jí+ Nesmím promeškat příležitost, aby mi záviděli všichni chlapi v klubu. +mrkne na ni laškovně+
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 21 led 2013 22:08

+zvedne se a jde s ním na parket, zrovna hrají nějaký ploužák (aby si mohli povídat i u tance)+ A jak se to pozná, že to myslíš upřímně? Nevěřím ti. Včera na té vernisáži sis mě ani nevšiml a celý večer ses věnoval jiné slečně. Dost důvěrně +neodpustí si jízlivý tón+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Jacob Downly » 21 led 2013 22:15

+na okamžik sklopí oči, ale pak se kousne do rtu a podívá se na ni+ Protože jsem blázen, Styx. +promluví+ Protože jsem tě chtěl ranit, protože jsem tě tam viděl s tvým přítelem a urvalo mi to srdce. +pohlédne jí do očí a v těch jeho se na chvilku mihne ona bolest+ Nemusíš mi věřit, nic jiného než slovo ti dát nemůžu. Ale omlouvám se. Mrzí mě to. +políbí jí ruku+ Où sont les neiges d´antan...
Jacob Downly
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 22 led 2013 00:16

+poslouchá ho trochu zmateně+ Chtěl jsi mě ranit? Proboha proč? Ty... žárlíš? +zeptá se opatrně, protože se jí nechce tomu věřit. Až do chvíle, kdy si v jeho očích přečte, že (snad) mluví pravdu+ Přiznávám... trochu podivný způsob, jak upoutat mou pozornost, abych si toho všimla. Spíš mě to dost naštvalo. Ale omluvu přijímám +usměje se na něj+ Ty umíš francouzsky?
Styx Lupin
VIP Member

Další

Zpět na Danse Macabre