Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude
Aubrey píše:*a to si jenom myslí, že půjde...ze zákulisí se vyloupne i Aubrey, přehlédne bar jako les a najde si ji mezi ostatníma, objeví se vedle ní a opře se vedle* Ale koho tady nevidím...*poznamená s úsměvem* má oblíbená cukrářka...
Beatrix píše:yohi: Jo..převážně. +usměje se+ á drápky...mu musíš koupit takový ty plastový násadky, nebo dát papuče! budeš mít podrápaný i podlahy a sedačky... a jak si rozumí s ostatníma? - jinak nechceš se svézt semnou? mám tu auto...teda i s řidičem! +aby si yohannka nemyslela, že bude po těch panákách tam ještě řídit+
yohannka píše:+jasně nepůjde, protože ju sežerou!+ ehm..! +cukne sebou docela, že pralinka skončí v tom jejím panáku vodky. Tak vyplašeně koukne na sklinku, na Aubreyho, na sklinku.. a zatváří se, že přesně tak to měla přece v úmyslu a zamíchá hrdě skleničkou, jak by tam byl místo pralinky led+
ale ale.. že by můj oblíbený upír? +usměje se+ donesla jsem ledňáky... a kousek dortu +zašeptá, že ten je jenom pro něho+ za to vystoupení si to zasloužíte
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník