Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 31 led 2013 19:50

(pravda hergot:D tak až dojdeš příště, tak ti ho pošlu do spárů :D)
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 31 led 2013 21:29

Becca: Přesně tak. Tady se to zvědavými obyvateli Slastí jen hemží. Nic bych za to nedala, že nás zrovna teď odněkud pozorují +culí se+ No jo, kocourek už je tady inventářem +zmlkne, když zahlédne Nathaniela ve dveřích a doufá, že neslyšel tu její zdrobnělinu+

Nath: Ahoj +pozdraví ho s úsměvem+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 31 led 2013 23:20

Styx: Já vím, promiň. Furt si stěžuju a přitom... +usměje se provinile+ Tak to máš štěstí, já jsem na parketu ještě větší dřevo než na ledě. +zasměje se+ Ale četla jsem v novinách, že jsi prý vyhrála brusle v Loscarech, tak je aspoň zužitkuješ. +uculí se+ Proběhala jsem půl Londýna, než jsem sehnala nějaký, co zakrývaly aspoň to nejnutnější. +souhlasí+ (však to je fuk, si nikdo nevšimne. :D) Páni, tak to musí bejt teda pecka. +vykulí oči+ Tobě už se někdy povedlo to zažít? +zajímá se+

Becca: +uculí se na ni+ Já vám zas budu často chodit dělat tržbu. +slíbí a rovnou si s ní přiťukne+ Tak na ten váš bar! +oklopí to do sebe+ Tak to já se budu snažit vypadat obzvlášť pěkně. +slibuje a nějak půvabně se usadí a rozhlíží, kdo dorazí+ No páni! +nevěří vlastním očím, když se Nathaniel vyloupne ze stínů a přejede ho pohledem od zvláštních očí, přes luxusní postavu až po ty neskutečný vlasy+ Jak tady můžeš proboha pracovat? +mrkne pobaveně na Beccu a oči jí pořád utíkají k tomu fascinujícímu tvorovi+ Victoria, těší mě. +představí se taky, když v sobě vydoluje koherentní myšlenku+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 01 úno 2013 13:19

Pobaveně sleduje, jak je z Natha celá pryč a jen se uculí. Najednou se vedle ní vyloupne jeden z jejích skřítků a podává jí dopis. Dopis pro paní, který dnes přišel. Kouká na ni velkýma očima a Becca si dopis překvapeně převezme. Podívá se na písmo, ale nepoznává ho. Díky, můžeš jít. Pošle skřítka pryč a ten s prásknutím zmizí. Hmm..asi se teď budete muset obejít chvíli beze mě. Usměje se na Styx a Vici omluvně. A ty nezlob. Zatahá Natha za vlasy a s úsměvem zmizí v zákulisí.

(musím sehrát to svý rozchodový dráma a jelikož jdu zas do práce, tak bych vás jen brzdila:) S Nathem pak navážu, až dojdu domů:) )
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Nathaniel » 01 úno 2013 13:24

+Vicin obdiv mu dělá vyslovně dobře na jeho ego a potěšeně se culí.+ No jo, fakt tu pracuju. Jsem tanečník. +že je to zároveň defacto striptér, netřeba dodávat:P Lehce pohodí vlasy a v očích mu vesele jiskří.+ Doufám, že až budu vystupovat, uvidím vás u předních stolků. +mrkne na ně rozpustile.+

(chtělo by to něco naplánovat, co? Man? :pii :P :) )
Nathaniel
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 01 úno 2013 15:50

Viki: Stačí, abys chytla dobrého tanečního partnera a ten tě povede, že budeš tančit jako víla. A že je tady takových tanečníků dost +mrkne na ni+ No jo, pokusím se v těch bruslošteklích alespoň udržet na nohou, abych si neuřízla ostudu +smích+ Ale to je právě ten vtip, aby ty krasošaty ukazovaly co nejvíc, když plesová róba zase všechno zakrývá +uculí se+ Co zažít... upíří kousnutí? No jo, dokonce od dvou různých upírů. Jak bych to jinak věděla? +culí se+

Becca: +sleduje ji, když dostane dopis+ Doufám, že jsou to jen dobré zprávy +usměje se na ni+ Jasně, běž si to vyřídit.

Nath: To můžu opravdu dosvědčit... a dokonce moc dobrý tanečník +uculí se na něj+ Nechystá se v nejbližší době nějaké vystoupení? (a kvůli tomu zjistit to jsem si sem právě vyrazila:))
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 01 úno 2013 16:07

Styx: No to teda nevím, jsem plně schopná povalit na zem sebe i partnera. +směje se+ Tancuju líp na stole než na parketu. +uculí se+ Já si taky myslím, že budu důstojně rozmlouvat s ostatními u mantinelu a nebudu to moc pokoušet, ale uvidíme. Třeba si nohy vzpomenou. +usměje se+ Přemýšlela jsem, že bych si pořídila róbu tak dlouhou, aby se pod ní daly vzít conversky, ale asi to nevyjde. +zazubí se+ Ale ono ještě těžší, než najít nějaký aspoň trochu cudný krasošaty, je najít nějakej dostatečně heterosexuální krasooblek pro pány. Už se na tu přehlídku obtaženejch trikotů těším. +zasměje se+ Páni. +diví se a kouká jí na krk+ A zůstanou ti potom jizvičky? +zajímá se+

Becca: Jasný, zařiď si, co potřebuješ. Třeba si něco vyhrála. +mrkne na dopis+

Nath: +trochu se culí, jak tam na ně pohazuje vlasama a pomrkává jako správná koketka+ Já bych se nebála, rovnou nám na ten stoleček vepředu můžete hodit rezervačku. +mrkne na Styx+ No, to by bylo bezva, kdyby jo. +přidá se ke Styxinu dotazu na vystoupení+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 01 úno 2013 17:05

Viki: To jsi vážně takové nemehlo? +rozesměje se+ Tak zvlášť pro tebe dám přisunout stoly k sobě, aby ses mohla vyřádit na nich +směje se+ Tak na ty přiléhavé pánské trikoty jsem taky děsně zvědavá. To bude pohled. Tam už pánové nezapřou, jak svou vybavení +chichotá se (hih, budu muset najít nějaký pěkný obrázek pro Tonyho:D)+ Jizvičky? +sáhne si automaticky na krk+ Ani ne (nebo jo? Beccy?)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Nathaniel » 02 úno 2013 00:30

(teď jsi mě docela dostala s těma jizvama :D přehrávám si, co jsem kde četla a bráno čistě podle knížek od Hamiltonky, tak tam jizvy po kousnutích jsou - viz náš drahoušek Phillip :) Navíc i Anita je dosti zjizvená, i když to její střetnutí s upířími zuby nemělo zrovna romantický průběh, takže je to taky logický. Ale myslím, že takový opatrný kousnutí, bez úmyslu zabít, by se mohlo obejít i bez jizvy:) )

Děkuji a klaním se... +vysekne Styx poklonu a v očích mu vesele zajiskří.+ No popravdě, zatím o ničem nevím, ale pokud se bude něco dít, určitě se to s dostatečným předstihem dá všem vědět. +mrkne na ně.+ A tu rezrvačku budete mít. +vezme Vici za slovo a zazubí se.+ No jo, o upířím kousnutí by mohl vyprávět Phillip. +pokýve hlavou+ On je na jejich kousnutí totiž závislý..+vysvětlí hlavně Vici.+ Názorný příklad, že závislost může být na čemkoliv. +že to říká zrovna on:D+
Nathaniel
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Victoria » 02 úno 2013 00:48

Styx: No já jsem fakt dost tragická, můžeš mi věřit. +přizná se rovnou se smíchem+ Už se vidím, jak lezu v tý obří sukni na stůl. I když kankán by v tom šel luxusně. +zamyslí se nad tím vážně+ Příště musíš vymyslet něco plážovýho, aby mohli páni chodit nahoře bez. +blýskne jí v očích pobaveně+ Já žádný nevidím. +přisvědčí a kouká jí na krk+ A to tady funguje jako normálně? Že si řekneš nebo připlatíš a dostaneš kousanou? +uculí se+
To abych začala šetřit jednodolarovky (nebo librovky nebo čím se tu platí. :D ) +uculí se na Natha+ To fakt jde? +vykulí oči+ Tak to musí bejt asi fakticky příjemný. To pro něj upíří bar asi není nejlepší místo na odvykání, což? +koukne na něj+ A ten tady je? +rozhlídne se+ Dáte si s náma panáka, pane tanečníku? +pozve ho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti