od Jason » 13 bře 2013 17:55
To je dobrý...*hltá hned informace-drb* To by mě nenapadlo, že je to vdaná paní...*schválně dá důraz na poslední dvě slova*
Hm..tak když už to bude na talíři, tomu se zase nebráním, že jo.*uculí se skoro hladově, jak kdyby před chvíli nejedl*Hm..to umím být, něžný..když je to třeba*zubí se*
*pokrčí rameny* rodinu si holt nevyberem. A já jsem poněkud už unavený tím, něco jim pořád vysvětlovat..proč jsem tady, co jsem, jestli jsem na holky vůbec...pořád něco. Navíc vzhledově do rodiny nepasuju...všichni tmavovlasí, tak jsem takový..."blonďatý vlk v ovčím rouně".*nechá si dolít panáka a kopne půlku do sebe hned*jo, já jsem spokojenej, jak jsem, mohl jsem dopadnout podstatně hůř.
To jsou hezké výrazy...takové..korektní... xena? Princezna bojovnice?*uchechtne se vesele* proč byste měla být vy vůbec...eh..speciální?*na chvíli si ji prohlédne líp, dokonce se i víc nadechne - teď nevím, jestli to on ví, nebo ne...*
No...jí asi ne, on nerad o něco přichází...ale kdyby se nachomýtl pan manžel...poblíž...za to neručím*přizná popravdě* To je..složité...On byl asi vždycky arogantní..parchant*ztiší radši hlas* ale ne takhle...za to může jeho minulá paní a stvořitelka...vládkyně města před J-C. A té hrabalo na entou, malá holčička ale to tisíciletí..prostě se to na ní podepsalo. Nechala ho s oblibou trestat...do rakve pod kříž, hladovět...to ho pošouplo přes hranu. *kopne do sebe zbytek panáka* Toho jediného se bojí...jako čert kříže*ušklíbne se nad tím, jak je to příhodné přirovnání* Když se na vládcovskou pozici dostal JC, tak ho nechtěl respektovat. Není z jeho linie, navíc on a bývalá vládkyně byli na nože...teď už je to lepší, když zjistil, že nynější vládce má všech pět pohromadě...*točí sklenkou po baru přemýšlivě* ale..je to prostě Aubrey, on to nepřestane zkoušet, co mu projde, proto taky tady udělal kdysi tu vlnu s napadením člověka...což mu vysloužilo pobyt v rakvi. Akorát narozdíl od Nikolaos, JC nenechává nikoho hladovět a netrestá ničím, co by nezažil na vlastní kůži nebo hůř. JC má osobně v rakvi za trest odslouženo mnohem víc...roky, co vím. *pokrčí rameny* Aubrey a Theresa jsou jediní tady, kdo byli spjati s původní vládkyní. Drží tak víc spolu oproti ostatním.*vysvětluje ji tu hierarchii tady*