Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Beatrix » 10 bře 2013 17:18

To nééé +rychle vrtí hlavou+ věci z drogérky jsou naprosto bezpečný! Teda ty...bezpečný..speciálně vytvářený...
Nooo..oni neměli až tak moc na výběr..teda jo - jestli okap, nebo louže. +usměje se na něho možná až trochu moc nevinně+ To budu muset někdy prozkoumat, jakýpak mívají vztahy králíci a vlkodlaci.. teda znám jednoho, co s vlkem vychází poměrně dobře, ale kdo ví..takhle venku..
+docela zírá+ No vy ste si teda uměl vybrat! A to o mně se šeptá...přitom odemě chlapi odcházijou fyzicky nezměnění a ještě s vlastním majetkem! Co se psychickýho zdraví týče je to už jiná věc. +povzdychne si a dolije si+
Tanec smysl života? Proč ne! +připije mu na to+ Ale stejně mi to příde zajímavý, že lidi jako vy- +kývne okolo+ provozujou zrovna..tanec. Nečekala bych to.
Sice to nevím na beton, ale podle mě yohannka Auberyho snáší velice-velice dobře. +směje se+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 10 bře 2013 19:10

Aha... +hlesne a nakrčí čelo jak nad tím přemýšlí a zpracovává nový informace. chvilku ještě vypadá poněkud zmateně, ale po chvíli se zase usmívá, jak bere všechno v potaz a srovnává se s tím+ Takže oni se takoví nerodí? +ujišťuje se, že to správně pochopila+ Vakcinace? To je nějaká protilátka? Takže se z toho můžou vyléčit? Nebo když se jednou promění tak není cesty zpět? +zajímá se dál zaujatě+ Páni... +vydechne překvapeně a hlava jí z toho tak trošku kolem+ No taky bych nechtěla být labutí... a ani krysou, když tak nad tím přemýšlím... nemám ráda krysy. +vlastně někdo se bojí pavouků ona se bojí krys+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Jason » 11 bře 2013 11:51

Jo speciálně?*pozvedne zvědavě obočí* Jo, takové výběry jsou naprosto skvělé...*ušklíbne se, že to chápe*hm...to byste mohla..mám rád bílé heboučké králíčky...*zazubí se*
No, než vybrat, tak jsem byl tak trochu...no, mladej a blbej.*jako by mu ted bylo kolik let...*nevěděl jsem do čeho jdu, až když jsem měl drápy v žaludku...*pokrčí rameny* to vypadáte náhodou jako dobrá volba...*uculí se na ni přemile a chvíli na ni dělá oči, pak se rozesměje*hm..je to to, co mě baví..bavilo předtím, než mi narostla srst a zůstalo mi to. Což se o financích na výšce nedá říkat. Navíc to pekelně nasr-štvalo otce, takže skvělá varianta* nechá si donést panáka kamaráda Jacka a připije si s ní* To je na tom to nejlepší, dělám, co mě baví a ještě nasírám...*ušklíbne se poněkud zlomyslně* proto to dělám, ostatní...*pokrčí rameny* všichni jsme vlastně monstra, tak proč ne dobře placená a s fanklubem.*upije panáka* Ha, to mě podrž!*kouká, pak přemýšlí, pak se rozesměje* no, to bych...nečekal...proto je starý bručoun dneska tak dobře naložený...
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Beatrix » 13 bře 2013 12:51

Mhmm, v rámci výzkumu vzniknou kolikrát dost zajímavý věci... Nááhodou..podle mě si nemůžou stěžovat. Podívejte se třeba na Stadlera - ještě si vzal yohannku! A kde by byl...hnil by někde ve vězení, dost možná by dostal i křeslo.
Bílé heboučké? Jako co - jako hračku na mazlení, nebo jako svačinku? Protože pokud to druhý..tak se obávám, že oni vás až tak rádi mít nebudou.
+chápavě přikývne+ To se stává...vystřízlivění bývá...poučný. +zvolí nakonec neutrální slovo+ Můžete být asi furt ještě rád, že ste to přežil vůbec, ne?
+široce se usměje+ Dobrá volba...+zopakuje a pokýve hlavou+ ono to bude jak u těch vojáků..
Asi z vás chtěl mít něco...vyučenýho! +zatváří se, že to chápe+ Ale k tomu nikoho nedonutíme, žejo. Špatný vztahy v rodině? Monstra...+poposedne a poněkud se nad tím netváří+ takhle bych to zrovna neklasifikovala. Přinejmenším ne v místní společnosti. Možná je to tím, že jsem s většinou obeznámená od mala, ale přijde mi to normální. Jako né úplně, ale prostě...přirozený. Navíc kolikrát mudlové jsou schopní takových věcí, který by to největší "monstrum" neprovedlo.
Tak už víte jak na něho - stačí pozvat yohannku a máte vymalovaný!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Jason » 13 bře 2013 15:28

Vzal si yohannku? Tu...*mávne rukou k východu, kde před chvíli yohi prchla* né na jídlo....co bych z toho měl, malinké, chlupaté...to drhne mezi zuby*uculí se*
No to můžu být rád, to, že jsem se nakazil mi vlastně zachránilo život...*přikývne, že má pravdu*
Hm..no, spíš něco nebo někoho jinýho..nebo vůbec raději nemít.*zachmuří se na chvíli* Složité vztahy v rodině. A špatné vlastně taky. Mám dvě starší sestry, tak jako jediný syn v rodině jsem nebyl zrovna to, co si představoval.
Já si tím nemám problém*pokrčí rameny* normální člověk nejsem, do zvířete mám taky daleko. Tak jak byste to chtěla nazvat. Nějak to neřeším, pokud mě někdo nechce zavřít někam, odkud bych se už nevyhrabal.

No, to jo, vymalovaný..aby ne doslova *směje se*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Beatrix » 13 bře 2013 17:04

Jop, "tu" yohannka. Paní von Stadler. A to sem měla skvělou příležitost ho odůvodněně zastřelit, a představte si to...přežil to...a vzali se. +zakroutí nad tím hlavou+
Králičí maso je náhodou výborný, zdravý a jedinečný! Teda né, že bych vás v tom chtěla podporovat...no tak až nějakýho potkáte, a budete chtít mazlit, tak něžně! Z přílišnýho vzrušení by taky jeden mohl mít smrt. Králík. Teda.
To je škoda, tyhle problémy v rodině..+zamračí se+ to jednomu nikdy nepřidá. Ale tak hlavní je, abyste byl spokojenej vy, což vypadá, že docela jste. +usměje se+
No to já taky ne, a že bych si přála být oslovovaná monstrum...snesu semetrika..xantypa..xena..fúrie...ale monstrum to už je fakt moc! +uxichtne se+ Speciální..specifickej druh...rasa...to zní líp..

Jako že by yohannku rozmázl o zeď? +zamyslís e nad tím+ To by ale přišel o dodávky krvavých zmrzlin a její návštěvy...proč ho tu všichni vůbec mají za šílence? Vím teda, že je poměrně cholerickej a s ničím se moc ne-..maže, ale vážně je takovej..to? +skoro až šeptem+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Jason » 13 bře 2013 17:55

To je dobrý...*hltá hned informace-drb* To by mě nenapadlo, že je to vdaná paní...*schválně dá důraz na poslední dvě slova*
Hm..tak když už to bude na talíři, tomu se zase nebráním, že jo.*uculí se skoro hladově, jak kdyby před chvíli nejedl*Hm..to umím být, něžný..když je to třeba*zubí se*
*pokrčí rameny* rodinu si holt nevyberem. A já jsem poněkud už unavený tím, něco jim pořád vysvětlovat..proč jsem tady, co jsem, jestli jsem na holky vůbec...pořád něco. Navíc vzhledově do rodiny nepasuju...všichni tmavovlasí, tak jsem takový..."blonďatý vlk v ovčím rouně".*nechá si dolít panáka a kopne půlku do sebe hned*jo, já jsem spokojenej, jak jsem, mohl jsem dopadnout podstatně hůř.
To jsou hezké výrazy...takové..korektní... xena? Princezna bojovnice?*uchechtne se vesele* proč byste měla být vy vůbec...eh..speciální?*na chvíli si ji prohlédne líp, dokonce se i víc nadechne - teď nevím, jestli to on ví, nebo ne...*

No...jí asi ne, on nerad o něco přichází...ale kdyby se nachomýtl pan manžel...poblíž...za to neručím*přizná popravdě* To je..složité...On byl asi vždycky arogantní..parchant*ztiší radši hlas* ale ne takhle...za to může jeho minulá paní a stvořitelka...vládkyně města před J-C. A té hrabalo na entou, malá holčička ale to tisíciletí..prostě se to na ní podepsalo. Nechala ho s oblibou trestat...do rakve pod kříž, hladovět...to ho pošouplo přes hranu. *kopne do sebe zbytek panáka* Toho jediného se bojí...jako čert kříže*ušklíbne se nad tím, jak je to příhodné přirovnání* Když se na vládcovskou pozici dostal JC, tak ho nechtěl respektovat. Není z jeho linie, navíc on a bývalá vládkyně byli na nože...teď už je to lepší, když zjistil, že nynější vládce má všech pět pohromadě...*točí sklenkou po baru přemýšlivě* ale..je to prostě Aubrey, on to nepřestane zkoušet, co mu projde, proto taky tady udělal kdysi tu vlnu s napadením člověka...což mu vysloužilo pobyt v rakvi. Akorát narozdíl od Nikolaos, JC nenechává nikoho hladovět a netrestá ničím, co by nezažil na vlastní kůži nebo hůř. JC má osobně v rakvi za trest odslouženo mnohem víc...roky, co vím. *pokrčí rameny* Aubrey a Theresa jsou jediní tady, kdo byli spjati s původní vládkyní. Drží tak víc spolu oproti ostatním.*vysvětluje ji tu hierarchii tady*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 13 bře 2013 20:49

Jasmine Clarvik píše:Aha... +hlesne a nakrčí čelo jak nad tím přemýšlí a zpracovává nový informace. chvilku ještě vypadá poněkud zmateně, ale po chvíli se zase usmívá, jak bere všechno v potaz a srovnává se s tím+ Takže oni se takoví nerodí? +ujišťuje se, že to správně pochopila+ Vakcinace? To je nějaká protilátka? Takže se z toho můžou vyléčit? Nebo když se jednou promění tak není cesty zpět? +zajímá se dál zaujatě+ Páni... +vydechne překvapeně a hlava jí z toho tak trošku kolem+ No taky bych nechtěla být labutí... a ani krysou, když tak nad tím přemýšlím... nemám ráda krysy. +vlastně někdo se bojí pavouků ona se bojí krys+

Pokud vím, tak oni ne. I když jsem se vlastně nikdy neptala a ani nepřemýšlela nad tím, jestli by se třeba dvěma vlkodlakům, mohlo narodit nakažené dítě. +zamyšleně nakrčí čelo.+ Každopádně znám někoho, kdo se narodil se schopností měnit se na vlka, ale ten už není vlkodlak, ale Lugaru. +vzpomene si na starého přítele.+ Vlastně většinou se jich dost dotkne, když je někdo nazve vlkodlakem. Jsou dost hrdí na to, k jaké rase patří. Jo, je to jakási možná prevence, potíž je v tom, že se může plně obrátit proti očkovanému. Proto se k tomu málokdo odohodlá. Ne že bych se divila. +ušklíbne se.+ Jo, ani u mě není krysa na vrcholu žebříčku "jakou srst bych brala. +zasměje se.+ Když bych si mohla vybrat, na první příčce se nejspíš drží vlk. Je to zvíře velmi blízké mému srdci. +pousměje se.+ A pak samozřejmě kterákoliv kočkovitá šelma, která žena by někdy nezatoužila po půvabu, síle a eleganci tygra, leoparda nebo lva, že. +mrkne na ni vesele.+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 14 bře 2013 19:40

No..mě vlastně taky ne, kdybych ju takhle neznala. Mě by ani nenapadlo, že si vezme Stadlera! Kdybych ju neznala...+lehce trpce+
V lese králíky na talíři nepodávají, takže co? +pokýve hlavou+ Tam jenom mazlit! A že by to bylo někdy třeba...+spíš pro sebe+
Nikdo není perfektní, i když se tak tváří. Naopak, u těch "nej" by se toho našlo..+mávne rukou+ požehnaně. Vám by tmavá neslušela. +zavrtí rozhodně hlavou+ A útěk od rodiny je někdy to nejlepší řešení.
Jo..tak mi říkali ve škole! +směje se+ Neívm čím to... No..+asi ví, počítám, že tady se vijou všechny drby a za tu dobu..to není navíc žádný tajemství+ čarodějky a zvěromágové zrovna za podstatu lidské rasy považovaní nejsou. +kývne mu k nosu+ Funguje to? Většinou jsem spíš cítit voňavkou, než čím jiným...

+široce se usměje+ Že by oddělal Davida? Ale to by nebylo marný! +nakrčí čelo a poslouchá ho pozorně+ Vidíte, všichni grázlíci mají těžkou minulost. A co pak s nima? My měkosrdcé ženy se do nich nakonec zamilujeme...sou jako magnet. +pocucává růžovou a sleduje ho přitom+ Vy máte taky něco na triku, že tak přitahujete? +zvedne obočí+
Ale Theresa...je..jako normální, ne? Chápete...+že není šáhlá+ Já ji teda viděla jen asi dvakrát...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Jason » 14 bře 2013 20:06

To asi je...ono se pak třeba stane, že člověka nějaký ten rodinný problém dožene a kousne do zadku...ale co nadělám.*pokrčí rameny*

Hm...takže další...kolik vás tady je? Zvěromágů...začínám chápat, proč tady málokdo dělá vědu z toho, že je někdo dlak...hmmm*nahne se k ní, lehce ji ňufne u krku, takže ji na kůži polechtá jeho dech a ucítí i to dlačí teplo* hezká voňavka...*mroukne zblízka, pak se s úculem zase posadí rovně* hm..ne, nefunguje...zvěromágy necítím...jiné dlaky poznám, pokud opravdu se neumí maskovat, kožoměnce taky...zbytek magii nebo svou moc, pokud ji používají...Ale takhle...ne, necítím z vás žádné zvíře...tedy kromě té pandy a koaly a žirafy...?*povytáhne obočí* To asi nebude ono, že...*zaculí se a pak se zatváří zvědavě* v co se vlastně měníte?*napadne ho*

No, tak to jste na správným místě, tady má černou minulost vlastně každý...jen každý dopadl jinak.*pokrčí rameny* a někteří neskončili.*zamrká na ni řasama* já? a Na triku?Hmmm...*culí se* ne, jen já sám...*narovná se pyšně v celé svojí nevýšce, sáhne po sklence, pak se málem zadusí lokem alku* Ehm...jo...normální...ale jo, v upířím slova smyslu je..celkem v pořádku. Jako ženská...to si s ní někdy užijem.*protočí oči ze smíchem*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti