Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 16 dub 2014 23:17

+sesune se na židli+ No řekněme, že jsem absolvovala ne zrovna přátelskou návštěvu Egypta. S tvým ex... +loupne po ním rychlým pohledem a začne si děsně zaujatě prohlížet desku stolu+ Jo, tak to doufám, že se to vsákne. Co nejdřív. +ušklíbne a potlačí nutkání vyhledat zrcadlo a zkontrolovat, jestli už ten cucflek zmizel:D+ Tak to je dobře, že vždycky trefil domů. Kdyby ne, dej vědět, já ti ho najdu a vyexpeduju. S tím už zkušenost i mám. +zasměje se+ Hmm, no dobře, tak se teda nezeptám. +zatváří se nešťastně, jakoby jí sebrala připravenou otázku přímo z pusy a v očích jí vesele zajiskří+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 16 dub 2014 23:44

Egypta? +podiví se+ Já myslela, že vás zubatý sluníčko zas tak nebere. +zazubí se na ni vesele, a když se zmíní o Jadeovi, tak se radši nejdřív napije drinku+ No, tak to chápu, že by mohl bejt problém. +připustí, a trochu se uculí+ Řekněme, že mám taky svý zkušenosti s tím mít zrovna kvůli němu fakt dusno ve vztahu. +ušklíbne se nehezky, a radši si potáhne z cigára, chvilku nic neříká, a kouká jak jí pomalu uhořívá cigareta mezi prstama+ Hele, já vím, že mi do toho nic není, ale jestli ti ubližuje... +pokrčí rameny, jako by si ani nebyla úplně jistá co vlastně říct+ Člověk si myslí, že si to zvládne vyřešit sám, ale on je... prostě fakt případ. +odklepne zamyšleně trochu popela, ale pak se na ni usměje+ Jo, tak nějak počítám s tím, že dřív nebo pozdějc si cestu domů najde. +zasměje se+ Do tý doby... no, hádám že nějakej ten osobní prostor mu taky musím ponechat. +uculí se+ Ale jsem fakt ráda, že má kam jít, když náhodou něco. +usměje se na ni vděčně+ A nemusím bejt hotová strachy, že někde spadnul do škarpy a rozbil si hlavu. +oklepe se, ale zazubí se tomu+ To jsem fakt ráda. +přikývne se smíchem+ JAko kdyby manželství měla bejt továrna na plození. +zabrblá si pod fousy+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 17 dub 2014 00:03

No mě zrovna moc nebere, proto jsem to naplánovala na noc. +zašklebí se+ Zatím žádný dusno není, protože o tom, kde a s kým jsem byla víš v tuhle chvíli pouze ty. A Jean-Claude. Ovšem pokud tohle...+ukáže si na krk a zatváří se, jakoby kousla do citronu+ ...co nejdřív nezmizí, tak možná nenastane jen dusno, ale přímo bouře. +pak se na ni zamyšleně zadívá+ Jak jsi na tom s komsemtickýma kouzlama? +zeptá se s nadějí v hlase:D+ Ale ne, neubližuje. +zavrtí hlavou+ Vlastně abych byla úplně fér, zachránil mi tak nějak život...+přizná trochu neochotně+ Ale případ teda rozhodně je. Kdybych s ním měla v kuse strávit víc jak den, začne mi cukat oko a po dalším dni budu zralá na svěrací kazajku. +zašklebí se pobaveně+ Si piš, coby deportační služba opilých manželů, případně dočasná noclehárna, funguju skvěle. +zamrká na ni se smíchem+ Heleď a jak jen na tom Byron s tím svým pocitem méněcennosti? +opře se lokty o stůl a pohrává si s popelníkem+ Posledně jsem měla dojem, že to fakt těžce nedává...+potřese hlavou a zadívá se na ni tázavě+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 17 dub 2014 12:18

No, předpokládám, že jste se spolu nebyli koupat v Hurghadě a očíhnout pyramidy. +zazubí se, a mávne rukou, že o detailech tý akce se šířit nemusí+ Jo tak. +přikývne+ No... a plánuješ mu o tom říct? +zajímá se+ Kosmetický kouzla? +uculí se+ No, můj repertoár kosmetickejch kouzel zahrnuje ráno po pařbě rozmazat zbytky včerejšího mejkapu a vydávat to za kouřový líčení. +zazubí se+ Počkej, já něco zkusím. +vytáhne hůlku, chvilku si to s přimhouřenýma očima rozmýšlí, a pak párkrát máchne zápěstím; cucflek celkem vybledne, a obrysy co jsou pořád vidět snad půjdou zakrýt nějakým korektorem+ Líp mi to fakt nejde. +zazubí se+ Jo, to on umí, vyjebat holce s mozkem. +ušklíbne se a přikývne+ Někdy fakt nechápu, jak jsem to takovou dobu dávala. +zamumlá, zatímco brčkem urputně míchá svoje pití+ Na druhou stranu bych kecala, kdybych řekla, že to bylo jenom blbý. On uměl bejt i fakt skvělej, když měl náladu... +pokrčí rameny+ Já jsem věděla který čudlíky v něm nemám mačkat, a on věděl kde jsou mý hranice. Postaral se o mě. A zamilovaná holka toho skousne fakt hodně. +uchechtne se tak nevesele, a zapije to+ Byron? No... teď dobře. +koukne na ni překvapeně+ Od tý doby, co jsme se pohádali naposled to bylo v pohodě, asi taky proto, že se nedělo nic, co by tyhle pocity spouštělo. Řešíme normální věci, jako kdo v noci vstane, aby nakrmil tygra. +zazubí se+ Mně popravdě ani nikdy nenapadlo, že by to mohl bejt problém. +sklopí oči ke svejm prstům, a soustředěně si začne onípávat nehet+ Byron není můj první kluk co nekouzlí... i když je fakt, že je první, který jsem takhle moc pustila do svýho života. +připustí, a radši si zapálí další, aby nervózně neklepala nehtama o stůl+ Pro mně to taky není jednoduchý, jsem fialová strachy, že se mu někde něco stane, ale když se s ním o tom chci bavit, tak vyvádí, že on teda štrikovat nebude. +uculí se trochu+ Já to pro něj taky nechci, tenhleten svět. Víš co, po Jadeovi mi to přišlo jako zjevení, kluk co nemá neustále pod polštářem pistoli. +zazubí se na ni, a odklepne si popel+ Tenhleten jeho přístup k životu a ten pacifismus co má v sobě je součást toho, kdo je, a já to na něm nechci měnit, dyť to na něm miluju. +pokrčí rameny s povzdechem+ Jasně že bych ho mohla naučit střílet nebo bojovat, ale on takovej není, v duchu by to nesnášel, a pak by kvůli tomu začal nesnášet mě. +zavrtí hlavou+ Já nevim, co mám dělat, abych mu to usnadnila. Neovlivním to, kdy se nějakej magor rozhodne nás napadnout, nebo kdy budu muset někam kde to je nebezpečný. A když ho pak nechám doma, tak bude nasranej a ublíženej, ale když ho vezmu s sebou, nebudu schopná se vůbec soustředit. +rozhodí rukama+ Já vůbec nevim, co bych dělala, kdyby se mu něco stalo. +dodá pak úplně potichu, a pro jistotu se na Beccu nepodívá+ Nabídla jsem mu, že se vzdám magie, ale to nechtěl, nechce nic, nechce se o tom ani bavit. +pokrčí rameny+ Já mám jenom strach aby se nerozhod udělat nějakou chlapáckou blbinu, třeba nešlohnul někde zbraň a nevyrazil na vendetu. +cuknou jí trochu koutky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 23 dub 2014 18:18

To předpokládáš zcela správně. +ušklíbne se té představě pobaveně+ Hmm, nejspíš ne. Jsme spolu teprve chvíli a já se vůbec neodvažuju odhadovat, jak by na to reagoval. +nakrčí zamyšleně čelo a kousne se do rtu+ Ani Charlie neměl rád, když jsem lítala merlinví kde a vracela orvaná jak samice a obalená zaschlou krví a kdovíčím dalším. Jednou sem za mnou přišel a já se akorát vrátila z jedný akce. Byla z toho jedna z našich nejhorších hádek. +potřese hlavou+ Ale na druhou stranu, Tobiáš tohle dobře zná. Ví, co to je, brodit se po kolena v krvi, vidět umírat své blízké...+odmlčí se a chvíli pozoruje odlesky tlumeného světla na hladké desce stolu.+ Možná proto ho nechci zatahovat do svých problémů. +dodá zamyšleně+ Ale to je fuk, budu to řešit, až to nastane. Teď nemá smysl nad tím polemizovat. +pousměje se a pak napjatě sedí, když se Vicki snaží zamaskovat tu prokletou značku+ Hele dobrý, to už snad brzo zmizí. +zasměje se, když to okoukne v narychlo vyčarovaným zrcátku+ Jo, když chce, umí být fakt nebezpečně okouzlující. +přikývne souhlasně+ Ale podvědomě pořád tak nějak čekám, kdy se to obrátí o stoosmdesát stupňů. +ušklíbne se+ Jo, to máš pravdu, skousne. Ale já bych to ve svým věku ani se svým stávajícím chrupem rozhodně neskouskla. +zašklebí se+ Jo, štrikovat. +potřese se smíchem hlavou+ To už jsem taky slyšela. Jo, taky jsem mu nabízela, že ho něco málo naučím, aspoň střílet, nebo nějaký základ boje zblízka. Ale odmítl. Z toho důvodu, který jsi uvedla, nesnáší to. +pokrčí bezvýchodně rameny+ No to by snad neudělal...když zbraně nemá rád. Spíš bych měla trochu obavu, aby nevyrazil někoho požádat, aby z něj udělal superhrdinu. +uculí se, když si vybaví tu jeho absurdní žádost+

(muhehe :P :D )
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 23 dub 2014 20:30

Jo, no... někdy, když tak úplně o nic nejde... asi ani není nutný se přiznávat. +pousměje se tak nějak souhlasně+ Přece to není jako bys měla bokovku nebo něco. +pokrčí rameny+ Jo. +přikývne+ Charlie s tebou nechodil? +koukne na ní opatrně, kdyby se jí náhodou nechtělo o něm mluvit+ No vidíš,to je ale dobře. Asi se mu taky nebude líbit, když se budeš vracet zmordovaná, ale chápe, o co jde. Co je občas potřeba udělat. +zamíchá zamyšleně brčkem kostky ledu+No, to je tvoje rozhodnutí. +pousměje se+ Ale jestli chceš vědět můj názor, tak jedna z věcí, co mě Byron naučil, bylo že to je fakt... já nevim, mnohem jednodušší, když se o podělíme i o to špatný. I když je to děsný, a pro mě osobně strašně těžký. +ušklíbne se trochu+ Ale když se před ním pokouším něco utajit, tak je to pak o dost horší. +uculí se+ Jo, brát věci tak jak přicházej. +usměje se a přikývne, a rovnou si mávne pro další drink+ Jo, s ním to je tak trochu horská dráha. +zašklebí se nevesele+ Taky mám ten pocit, že byste se spíš pokousali. +zasměje se+ No jo, on tohleto nechce, a já to chápu. Taky to pro něj nechci. Kdyby to bylo hodně nutný, asi by to kvůli mně udělal, ale já nechci, aby musel kvůli tomu, že mě má rád, kompromitovat to, jakej je. To by nás poslalo do kytek rychlejc než manželskej stereotyp. +uculí se trochu+ Dyť to je hrozně vzácný, jakej je. +povzdychne si, a radši si ještě zapálí+ Jako že by se nechal kousat od pavouků a doufal, že jeden bude radioaktivní? +zazubí se+ Já bych se s ním klidně o magii podělila, kdyby o šlo. +pokrčí tak bezradně rameny+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 03 kvě 2014 13:43

Ne, většinou nechodil. A pokud si vzpomínám, nikdy ani nenaznačil, že by měl jít taky.Asi mu bylo jasný, že bych tak byla ve větším nebezpečí, než bez něj. A přestože nebyl úplně bezbranný, střílet uměl skvěle a navíc byl i kouzelník...měla jsem o něj strach. Lidi jsou tak křehký. +povzdechne si+ A abych byla úplně upřímná, mám strach i o Tobiáše. Ani my nejsme úplně nezničitelný. +přelétne pohledem místnost, ale jakoby ji tak úplně neviděla. Pak se na ni znovu zamyšleně podívá a tiše poslouchá+ Jo, to máš asi pravdu. Věci o kterých se nemluví, začnou být časem jako nádory, co vztah rozežerou zevnitř. +přikývne krátce a prsty si pohrává se skleničkou+ No, kousnutí pavouka, bych se až tak nebála. +zašklebí se+ Měla jsem na mysli návštěvu jiný takzvaný "superbytosti". +blýskne na ni zoubkama+ Bylo štěstí, že s tím přišel za mnou a ne za někým jiným. +potřese hlavou, automaticky předpokládá, že se jí s tím svěřil, když před sebou vzájemně nic netají:D+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 10 kvě 2014 16:03

To je jasný. +přikývne, o strachu toho ví sama dost+ Já jsem... úplně paralyzovaná, když myslím na to, že by se mu mohlo něco stát. +zamračí se tý myšlence+ Mně přijde, že je to skoro jedno, jaký má schopnosti, stačí kulka do zad, chvilka nepozornosti, a je hotovo. +oklepe se trochu+ To víš že jo, tak to holt asi musí bejt. Ten strach k tomu patří. +usměje+ Jen je to někdy docela těžký vydržet. +zasměje se+ A skloubit ty úplně protichůdný názory. +zašklebí se na ni vesele, ovšem pak jí úsměv poněkud skape z obličeje, když si dá dvě a dvě dohromady, a dojde jí, co přesně to znamená+ On že... cože? +vypadne z ní, vykulí na ni oči jak dva talíře, a najednou má pocit, že se nemůže nadechnout, jako by jí něco sedělo na hrudníku a drtilo jí plíce+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 18 kvě 2014 23:41

+jak vidí ten její výraz, okamžitě jí dojde, že zas něco parádně dosrala+ Hmm....no, ale to nemyslel vážně. Byl v tu chvíli už dost nalitej. +snaží se to zahrát do autu+ Předpokládala jsem, že ti to řekl... +špitne tiše a kousne se do rtu. Jestli bude mít na svědomí rozvod, tak nejspíš požádá Jadea o asistovanou sebevraždu:D+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 19 kvě 2014 22:56

No, to jsi předpokládala správně. Protože něco takovýho mi rozhodně měl říct. +přikývne poněkud úsečně, a rty tiskne pevně k sobě, očividně už si představuje Byronovu hlavu s citrónem v puse na tácu :D, ale pak zaostří zpátky na ni, když jí dojde, jak to asi vypadá+ Promiň. +zavrtí hlavou trochu sklesle+ To není... nic proti tobě. +usměje se trochu rozpačitě, pač zrovna teď rozhodně působí poněkud rasisticky :D+ Jenom...jsem si nikdy nemyslela, že budu muset přešaltovat na noční provoz. To si jako myslí, že ho budu nechávat cucnout z krčku? +uchechtne se poněkud hystericky, a pak sklopí oči ke svý skleničce a pevně ji sevře v prstech+ Ty, Becco. +začne pak děsně nenápadně+ A ty... to umíš? A umíš proměnit taky holky? +zvedne k ní opatrně oči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti