od Victoria » 17 dub 2014 12:18
No, předpokládám, že jste se spolu nebyli koupat v Hurghadě a očíhnout pyramidy. +zazubí se, a mávne rukou, že o detailech tý akce se šířit nemusí+ Jo tak. +přikývne+ No... a plánuješ mu o tom říct? +zajímá se+ Kosmetický kouzla? +uculí se+ No, můj repertoár kosmetickejch kouzel zahrnuje ráno po pařbě rozmazat zbytky včerejšího mejkapu a vydávat to za kouřový líčení. +zazubí se+ Počkej, já něco zkusím. +vytáhne hůlku, chvilku si to s přimhouřenýma očima rozmýšlí, a pak párkrát máchne zápěstím; cucflek celkem vybledne, a obrysy co jsou pořád vidět snad půjdou zakrýt nějakým korektorem+ Líp mi to fakt nejde. +zazubí se+ Jo, to on umí, vyjebat holce s mozkem. +ušklíbne se a přikývne+ Někdy fakt nechápu, jak jsem to takovou dobu dávala. +zamumlá, zatímco brčkem urputně míchá svoje pití+ Na druhou stranu bych kecala, kdybych řekla, že to bylo jenom blbý. On uměl bejt i fakt skvělej, když měl náladu... +pokrčí rameny+ Já jsem věděla který čudlíky v něm nemám mačkat, a on věděl kde jsou mý hranice. Postaral se o mě. A zamilovaná holka toho skousne fakt hodně. +uchechtne se tak nevesele, a zapije to+ Byron? No... teď dobře. +koukne na ni překvapeně+ Od tý doby, co jsme se pohádali naposled to bylo v pohodě, asi taky proto, že se nedělo nic, co by tyhle pocity spouštělo. Řešíme normální věci, jako kdo v noci vstane, aby nakrmil tygra. +zazubí se+ Mně popravdě ani nikdy nenapadlo, že by to mohl bejt problém. +sklopí oči ke svejm prstům, a soustředěně si začne onípávat nehet+ Byron není můj první kluk co nekouzlí... i když je fakt, že je první, který jsem takhle moc pustila do svýho života. +připustí, a radši si zapálí další, aby nervózně neklepala nehtama o stůl+ Pro mně to taky není jednoduchý, jsem fialová strachy, že se mu někde něco stane, ale když se s ním o tom chci bavit, tak vyvádí, že on teda štrikovat nebude. +uculí se trochu+ Já to pro něj taky nechci, tenhleten svět. Víš co, po Jadeovi mi to přišlo jako zjevení, kluk co nemá neustále pod polštářem pistoli. +zazubí se na ni, a odklepne si popel+ Tenhleten jeho přístup k životu a ten pacifismus co má v sobě je součást toho, kdo je, a já to na něm nechci měnit, dyť to na něm miluju. +pokrčí rameny s povzdechem+ Jasně že bych ho mohla naučit střílet nebo bojovat, ale on takovej není, v duchu by to nesnášel, a pak by kvůli tomu začal nesnášet mě. +zavrtí hlavou+ Já nevim, co mám dělat, abych mu to usnadnila. Neovlivním to, kdy se nějakej magor rozhodne nás napadnout, nebo kdy budu muset někam kde to je nebezpečný. A když ho pak nechám doma, tak bude nasranej a ublíženej, ale když ho vezmu s sebou, nebudu schopná se vůbec soustředit. +rozhodí rukama+ Já vůbec nevim, co bych dělala, kdyby se mu něco stalo. +dodá pak úplně potichu, a pro jistotu se na Beccu nepodívá+ Nabídla jsem mu, že se vzdám magie, ale to nechtěl, nechce nic, nechce se o tom ani bavit. +pokrčí rameny+ Já mám jenom strach aby se nerozhod udělat nějakou chlapáckou blbinu, třeba nešlohnul někde zbraň a nevyrazil na vendetu. +cuknou jí trochu koutky+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.