Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 20 kvě 2014 14:01

V pohodě. To určitě nebudeš muset. +pousměje se+ No já bych řekla, že v tu chvíli nepřemýšlel vůbec. Myslel si, že by se z něj rázem stal superhrdina se superschopnostma a tebe tím pádem zbavil starostí z toho, že se mu něco stane. +shrne to zhruba a potřese hlavou+ Jo, umím. I holky. +přikývne souhlasně a pak přivře oči.+ Proč? Přijdete za mnou oba? +usměje se poněkud zubatě a zrovna není moc poznat, jestli si dělá srandu, nebo ji to naštvalo:D+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 20 kvě 2014 23:28

Jo, on prostě vůbec nepřemejšlí. +zaksichtí se, ale spíš je z toho poněkud vykolejená+ Já nevim, co mám dělat? +pokrčí rameny posmutněle+ Když to fakt bude naprosto neústupně chtít a nic na něj nezabere, tak mu v tom těžko zabránim. A v tom případě bych radši, aby to udělal někdo, koho známe a komu můžu věřit. +koukne na ni a trochu se usměje+ A jestli do toho půjde... no, v dobým i ve zlým, žejo. +zacvaká snubákem o stůl, i když jí to teda moc po chuti není+ Těžko bysme vedle sebe žili mezidruhově. +uculí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 27 kvě 2014 12:50

Hele, nevěřím, že by do toho šel. Podle mě to bylo jen takový chvilkový pomatení mozku tonoucího v alkoholu. +pousměje se+ Vůbec mu nedošlo, co všechno by to obnášelo. +podívá se na ni vážně+ A myslím, že si to neuvědomuješ ani ty. Žádný jídlo. To by možná bylo to nejmenší. Žádný opalování na pláži, žádné stříbrné šperky. +cukne koutky+ Je to celá řada drobností, věcí, které považuješ za samozřejmé a myslíš si, že by ti nechyběly. +smutně se pousměje+ Ale chyběly by ti. A Zjistila bys to, až by bylo pozdě. +pokrčí rameny+ A co se mezidruhového soužití týče...+cukne koutky+ nám to s Charliem myslím docela klapalo. +pousměje se+ Neudělala bych to ráda, ale jak jsi řekla...mě aspoň znáte. +konstatuje suše+ V každém případě budu radši, když k tomu ale nedojde. +mrkne na ni+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 27 kvě 2014 18:05

Já taky fakt upřímně doufám, že k tomu nedojde. +uchechtne se poněkud křečovitě, a mávne si na obsluhu pro dvojitou tequilu+ Já vím, že si to neuvědomuju. +pousměje se+ To je možná dobře, jinak bych do toho fakt nešla. Jen si fakt neumim představit, že by jeden z nás měl umřít a ten druhej ne. +pokrčí rameny a sklopí oči ke stolu+ To jo, ale to je přece něco jinýho. Ty už jseš upírka dlouho, jsi s tím srovnaná, a umíš s tím zacházet. +zvedne k ní pohled+ Já ani nevim, jak dlouho to trvá, než se takovej upír naučí ovládat všecky svoje... nový schopnosti, a tak. +zaobalí to nakonec, ačkoliv zjevně myslí krvežíznivost :D + Než by se vůbec naučil bejt se mnou v místnosti v klidu, mohla bych taky bejt stará babka. +uculí se, ale tak nějak zoufale+ Nemluvě o všech možnejch poutech mezi stvořitelem a novorozeným. +zavrtí hlavou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 30 kvě 2014 23:26

Tak když budem doufat obě dost intenzivně, mohlo by to vyjít. +mrkne na ni vesele+ No upřímně, ani já jsem o tom tenkrát nijak hlouběji nepřemýšlela. +uculí se nevinně+ Hmm, svoje schopnosti...+přimhouří oči, jakoby tušila, že myslí spíš něco jinýho, ale pak se usměje+ Takový ty běžný, zrak, čich, sluch,..+mávne zlehka rukou+ ..trvaj pár týdnů, maximálně měsíců. S kouzlením je to jiný, různý věci, trvaj různě dlouho, ale v každém případě, přestala bys potřebovat hůlku. Všechno je to otázka tréninku. I sebeovládní v případě, že kolem tebe lidi krvácej. +zašklebí se pobaveně+ Jo, pouto. No, to by v případě, že byste šli za mnou, nastalo. U nás to tak funguje. Stvořitel může...spoustu věcí. A nejen ten...+dodá a když si vzpomene na Setha, oči ji zledovatí nenávistí, oživenou o poslední velmi čerstvé zážitky+ Takže když to shrnu...+podívá se na ni vážně, záven ledu je pryč+ ...udělala bych to asi jen a pouze v případě, pokud by bezprostředně hrozilo, že oba předčasně zaklepe bačkorama. +koutky jí sice nepatrně cuknou, ale oči má vážné.+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 31 kvě 2014 21:59

Jo. Já budu velice intenzivně spát na gauči. +zamračí se trochu+ Já... neříkám, že bych ho poslala do hajzlu, kdyby to bez tý proměny jinak nešlo. Mně přijde děsný, že ho k něčemu takovýmu dovedu dohnat, víš? +koukne na ni poněkud ztraceně+ Jo. +přikývne, a radši se do detailů nepouští, když vidí, jak se tváří+ Né že bych tě neměla ráda, ale radši bych se takovýmu druhu pouta vyhnula. +zazubí se na ni+ No... +strčí brčko zpátky do sklenice+ já mám teď asi nějaký záležitosti k vyřešení doma. +ušklíbne se, a po tom prvotním šoku je spíš nakrknutá, teda ne na ni samozřejmě :D+ Tak promiň, že to dneska nějak nevyšlo podle plánu. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 31 kvě 2014 23:42

No jo. Je to prostě ze všech úhlů pohledu úplně na prd. +potřese hlavou a pohlédne na ni s účastí+ To jsem ráda, protože bych se mu taky radši vyhnula. +zašklebí se na ni ve stejným stylu+ No, to ti to řešení teda nezávidím. +povzdechne si+ Ale nehroť to zbytečně, jo? Nebo se rozhodne to udělat čistě z trucu. +zatváří se, že tomu by i klidně věřila:D+ V pohodě, tak až to vyřešíš, můžem zas hodit řeč. +mrkne na ni pobaveně+

(jsem teď četla knížky, kde se objevilo perfektní vyjádření toho, když se něco sere. Je to trochu drsnější, ale prostě... že je to pí... ke zdi:D).
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 01 čer 2014 20:55

(joo, to se u nás taky říká. :D jen nevím, z čeho to je :D)

No jo, když se něco může posrat, a tak dále. +uculí se trochu+ No to teda budu hrotit. +zašklebí se trochu+ Já bych to i časem překousla. Vadí mi hlavně, že mi nic neřek. +zavrtí hlavou+ dík žes do toho nešla. +usměje se na ni fakt vděčně, vytáhne bankovku, a nechá ji na stole za to pití+ A prosím tě, kdyby přišel znova,tak se nenech ukecat jo? +uculí se+ No, to můžem, kdoví co se zase dozvím. +zazubí se, a pomalu vstane+ Tak se měj, a zas někdy. +usměje se, vezme si tašku, a vydá se rozpoutat doma bouři :D+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 03 čer 2014 22:28

(no já to sebrala z knížek o Tině Salo, od Petry Neomillnerový, která je Pražačka jak poleno, takže je to možná nějaký váš vynález :D)

Neboj, nenechám. Slibuju. Maximálně ho se s ním zase vožeru. +zašklebí se na ni pobaveně+ No však přijď poreferovat a uklidnit nervy. +zasměje se+ Měj se. +mávne jí ještě a když Vicki odejde, chvíli ještě sedí na místě, zamyšleně se kouše do rtu a nepřítomně kouká do stolu. Pak se s povzdechem zvedne a zamíří do zákulisí něco dělat a ráno se přemístí do Finska+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » 21 pro 2014 15:55

Obrázek
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti