!VAROVÁNÍ! TOHLE JE PŘEKOPÍROVANÁ HISTORIE Z CHATU, TAKŽE JE POTŘEBA JI ČÍST ODSPODA, ABY TO BYLO CHRONOLOGICKY! !KONEC VAROVÁNÍ!
Cairo_:To seš hodnej, ale já se o sebe dokážu postarat, *zasměje se, ale na parket se nechá odvést víc než ochotně, už cestou se hezky zhoupne v bocích a začne to tam hezky roztáčet, samozřejmě ve vší počestnosti*
Isaac.Walker: *Přitočí se k Jeanovi a Cairo* Nejsem si jistej, jestli bageta na krku je vhodnej doplňěk do klubu, *podotkne* Neboj, princezno, kryju ti záda, *mrkne na ni* Jde se tancovat, *zavelí a už ji táhne na parket*
Byron_: Já jsem nejopatrnější! +zahlásí šepotem, co je slyšet až na druhý straně města a jde s ní+ Dvakrát. +kývne. že chce taky alkohol+
WenaiLafayette: +ještě dá Lockemu pusu, protože je vůbec ze všech nejlepší, že jo XD+ Že jo. +přikývne+ Mě se to tu taky líbí. +pokyvuje hlavou a jde za ním, aby ji tam ještě něco nevysálo, nebo nedej bože jeho+
Jean.Tannen: já jsem celej! +hlasí a směje se+ normálně nosím jedny v kapse, ale zrovna mám jiný kalhoty. +uculí se na Cairo+ ale zkus si objednat česnekovou bagetu a nosit ji na krku. +zahihňá se+
locke.lamora: Ukaž? +zazubí se a osahá se jestli má všecky nohy a ruce, a ji pro jistotu taky, jenom z bezpečnostních důvodl samozřejmě, načež se vydá dovnitř+ teda to je nóbl! +kouká kolem, a jde si pro pití+
Victoria.Winter: Tak jo, ale buď opatrnej. +plíží se za Byronem, a trošku se podepírá stěny, poněvadž má mírně nejistej krok+ týjo. +uculí se, jak je to tam pěkný a dojde k baru+ alkohol. +zahlásí+
Cairo_: *Vejde taky dovnitř a celá vykulená se rozhlíží, protože tam nikdy nebyla.* Páni, *vydechne. Pak se nakloní blíž k Jeanovi.* Nemáš někde ty česnekový náušnice? Jen tak pro jistotu...
Isaac.Walker: *Přemístí je tam taky a přidrží jí dveře, ovšem radši tam vleze před ní, kdyby letěla židle, pulitr, upír nebo cokoliv dalšího*
WenaiLafayette: +přemístí se tam s nima+ Ste celý, kluci? Já jsem po pár panácích trochu nejistá v tom přemisťvání. +uchichtne se+
Byron_: Já jsem nejstatečnější! +nadme hruď+ A bych byl ještě statečnější, tak teďka půjdu první, sleduj! +koukne na ni a děsně odvážným krokem se vydá do slastí+
Jean.Tannen: to byla nehoda! +vykulí oči, a hádá se ještě když se objeví u upírskýho klubu+ tady bych teda radši nic nerozbíjel. +podotkne+
locke.lamora: my né, to tady Mistr Tannen. +zazubí se, chytne se jí jako klíště, a přemístí se s ní do Slastí, pěkně hnedka před vchod+
Victoria.Winter: ty seš tak statečnej. +uculuje se+ děsně moc si zatrsáme. +zazubí se+ to je moc dobře. +uculí se+ slastííí! +zazubí se, obejme ho a děsně ho přemístí do slastí+