Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Victoria » 18 úno 2015 02:10

!VAROVÁNÍ! TOHLE JE PŘEKOPÍROVANÁ HISTORIE Z CHATU, TAKŽE JE POTŘEBA JI ČÍST ODSPODA, ABY TO BYLO CHRONOLOGICKY! !KONEC VAROVÁNÍ!

Cairo_:To seš hodnej, ale já se o sebe dokážu postarat, *zasměje se, ale na parket se nechá odvést víc než ochotně, už cestou se hezky zhoupne v bocích a začne to tam hezky roztáčet, samozřejmě ve vší počestnosti*

Isaac.Walker: *Přitočí se k Jeanovi a Cairo* Nejsem si jistej, jestli bageta na krku je vhodnej doplňěk do klubu, *podotkne* Neboj, princezno, kryju ti záda, *mrkne na ni* Jde se tancovat, *zavelí a už ji táhne na parket*

Byron_: Já jsem nejopatrnější! +zahlásí šepotem, co je slyšet až na druhý straně města a jde s ní+ Dvakrát. +kývne. že chce taky alkohol+

WenaiLafayette: +ještě dá Lockemu pusu, protože je vůbec ze všech nejlepší, že jo XD+ Že jo. +přikývne+ Mě se to tu taky líbí. +pokyvuje hlavou a jde za ním, aby ji tam ještě něco nevysálo, nebo nedej bože jeho+

Jean.Tannen: já jsem celej! +hlasí a směje se+ normálně nosím jedny v kapse, ale zrovna mám jiný kalhoty. +uculí se na Cairo+ ale zkus si objednat česnekovou bagetu a nosit ji na krku. +zahihňá se+

locke.lamora: Ukaž? +zazubí se a osahá se jestli má všecky nohy a ruce, a ji pro jistotu taky, jenom z bezpečnostních důvodl samozřejmě, načež se vydá dovnitř+ teda to je nóbl! +kouká kolem, a jde si pro pití+

Victoria.Winter: Tak jo, ale buď opatrnej. +plíží se za Byronem, a trošku se podepírá stěny, poněvadž má mírně nejistej krok+ týjo. +uculí se, jak je to tam pěkný a dojde k baru+ alkohol. +zahlásí+

Cairo_: *Vejde taky dovnitř a celá vykulená se rozhlíží, protože tam nikdy nebyla.* Páni, *vydechne. Pak se nakloní blíž k Jeanovi.* Nemáš někde ty česnekový náušnice? Jen tak pro jistotu...

Isaac.Walker: *Přemístí je tam taky a přidrží jí dveře, ovšem radši tam vleze před ní, kdyby letěla židle, pulitr, upír nebo cokoliv dalšího*

WenaiLafayette: +přemístí se tam s nima+ Ste celý, kluci? Já jsem po pár panácích trochu nejistá v tom přemisťvání. +uchichtne se+

Byron_: Já jsem nejstatečnější! +nadme hruď+ A bych byl ještě statečnější, tak teďka půjdu první, sleduj! +koukne na ni a děsně odvážným krokem se vydá do slastí+

Jean.Tannen: to byla nehoda! +vykulí oči, a hádá se ještě když se objeví u upírskýho klubu+ tady bych teda radši nic nerozbíjel. +podotkne+

locke.lamora: my né, to tady Mistr Tannen. +zazubí se, chytne se jí jako klíště, a přemístí se s ní do Slastí, pěkně hnedka před vchod+

Victoria.Winter: ty seš tak statečnej. +uculuje se+ děsně moc si zatrsáme. +zazubí se+ to je moc dobře. +uculí se+ slastííí! +zazubí se, obejme ho a děsně ho přemístí do slastí+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 21 úno 2015 02:18

+po několikaměsíčním přemlouvání nakonec přesvědčí Vanessu, aby si s ní šla posedět do Slastí, tak se obě posadí k baru a něco si objednají+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 21 úno 2015 11:22

+chvíli si spolu potutelně šeptají a Styx se pak rozhlédne a když nikde nevidí žádného upíra nebo tak, zvedne se a nenápadně si stoupne za pult a začne obsluhovat hosty+
Styx Lupin
VIP Member

Akce LOScars

Příspěvekod Zaměstnanec » 21 úno 2015 16:19

*Upíři jsou zaneprázdnění okusováním hostů :D*

*samozřejmě na požádání ehm.*
K vašim službám...
Zaměstnanec
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Styx Lupin » 21 úno 2015 17:59

+sice ji sem zlákala akční nabídka podniku, ale sama se okousat žádným upírem nenechá, jak by to pak vysvětlovala doma Remusovi, asi by jí moc nevěřil, že to byla mimořádná výhodná akce. Takže se věnuje hostům, nosí jim pití, sleduje program na pódiu a pobaveně okukuje, jak se ti nejodvážnější z hostů blaženě nechávají okousávat místními upíry+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 21 úno 2015 18:25

+když místní tanečníci na chvíli opustí jeviště, aby si udělali přestávku, Styx napadne něco šíleného. Vyskočí na pódium, pustí si reprodukovanou hudbu a předvede tanec, který trochu pochytila při svém pobytu v Turecku. Diváci opět zaměří svoji pozornost na pódium a podle nadšených výkřiků z obecenstva se jim to i líbí, někteří si její představení dokonce nahrávají na mobilní telefon (zdokumentováno). Po pár minutách, během kterých ji naštěstí nikdo nestrhne dolů z jeviště, Styx ještě přidá jako bonus docela slušný zpěv a když dokončí svůj šílený odvážný výstup, rychle zmizí za nadšeného potlesku diváků z pódia, než si tam pro ni dojde JC+

Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 21 úno 2015 22:32

+děsně nenápadně se tam vplíží, pač se dycky chtěla nechat pokousat od upíra, jen jí bylo blbý si o to říkat :D+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Robert » 22 úno 2015 10:29

*a aby ji neokusoval jen tak někdo z personálu, objeví u ní Robert, nabídne jí sklenku něčeho ostřejšího a nenuceně se zeptá, kam to chce:D*
Robert
Upír

Příspěvekod Jason » 22 úno 2015 10:31

*chodí nabručeně kolem, že to není fér, že on nikoho kousat nemůže, tak se aspoň kochá Styx na podiu, takže je jasné, že JC o ní dobře ví, co tam provádí. Ale když je to dobré pro byznys...tak ji možná ani nevynese v zubech, i když...zubů je tam ten večer víc než dost*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Victoria » 22 úno 2015 14:27

Robert píše:*a aby ji neokusoval jen tak někdo z personálu, objeví u ní Robert, nabídne jí sklenku něčeho ostřejšího a nenuceně se zeptá, kam to chce:D*

+to je děsně ráda, a dá si tequilu na kuráž+ jů, to já si můžu vybrat? +kulí oči+ no... asi do krku ne? nebo jaký jsou možnosti? do stehna asi ne, to už by byron asi nerozdejchal. +zazubí se+

Jason píše:*chodí nabručeně kolem, že to není fér, že on nikoho kousat nemůže, tak se aspoň kochá Styx na podiu, takže je jasné, že JC o ní dobře ví, co tam provádí. Ale když je to dobré pro byznys...tak ji možná ani nevynese v zubech, i když...zubů je tam ten večer víc než dost*

(já, já, mě kousnout může! já se klidně obětuju! chudáček! :D)
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti